cRiss4Steaua

Cea mai tare galerie din lume!

304 posts in this topic

In opinia voastrra , care este cea mai tare galerie din lume ? ca din Romania se stie ..

ma refer aici la cantece si coregrafi ...

votul meu merge la Liverpool fara discutii .. parerea voastra?

Desi sunt simpatizant al echipei Lazio(si asta de vreo 11-12 ani)..cred ca Roma are o peluza super tare,chiar peste cea a lui Lazio,stau bine la coregrafii,sonor,cromatica,steaguri,incidente...fac deplasari in numar mare...ceea ce a facut sa depaseasca in ultimul timp curva nord !....oricum sunt multe galerii tari in cam toata Europa,cu precadere in Italia....Anglia nu intra in discutie la capitolul galerie......coregrafii foarte rar....steaguri,japoneze,mesaje..astea cam lipsesc cu desavarsire..nu sunt foarte bine dezvoltati pe latura ultras(asta stie toata lumea) :)......in Italia apreciez peluzele din Milan(ambele),Genoa(ambele),Bologna,Verona,Brescia,Fiorentina,Torino...ce sa mai....cam pana in C1(Perugia,Foggia,Avellino)..sunt bine organizati...posibil sa nu fiu obiectiv in topicul meu,recunosc ca am o afinitate pentru italieni...insa sunt destule si prin Franta,P.S.G si Marseille cam fac legea...dar...nu trebuie ignorati St.Etienne si Lyon...in rest mai nimic....mai intra in top Steaua Rosie si Partizan Belgrad,Olympiakos,AEK,Panathinaikos..e totusi greu de facut un top....daca as amintii de insulari...nu-mi plac decat West Ham si Tottenham...

Raspunsul fina..:)..e poate aleatoriu dar.... :

1.Roma

2.Milan

3.Olympiakos

4.Steaua Rosie Belgrad

5.Marseille

Premiu' mentiune :D - Lazio si Feyenoord

desi nu tin cu nici-o echipa din "afara" imi place mult galeria lu Milan

Toate peluzele din Argentina, Marseille, PSG, Roma, Napoli, PAO, Steaua Rosie, etc...Mult prea multe

din tara e destul de clar:

violenta:Vampirii Albastri (Gloria)

Numar:Fans(National),

Coregrafii, cromatica: Ultras Sportul...sau cum s-or chema

Toate peluzele din Argentina, Marseille, PSG, Roma, Napoli, PAO, Steaua Rosie, etc...Mult prea multe

din tara e destul de clar:

violenta:Vampirii Albastri (Gloria)

Numar:Fans(National),

Coregrafii, cromatica: Ultras Sportul...sau cum s-or chema

FIORENTINA!!! si la violenta putem nominaliza atalanta si napoli

FIORENTINA!!! si la violenta putem nominaliza atalanta si napoli

La Violenta as nominaliza pe Cei de La Napoli

Peluza Nord Steaua+ Peluza Sud Steaua in deplasare.

@George

mai putin in unele momente.

@George

mai putin in unele momente.

cand nu mergem la meci...:)

EXACT asta aveam si eu in minte cand am scris mai sus.

Cum de nu pomeniti de Liverpool oare si de Peluza Nord si Peluza Sud Steaua ?:D Steaua rosie belgrad ... boca , river ... dar LIVERPPOL Ruleaza

Ce Realizari Ultra Are peluza din Liverpool ? nus au imnul ala frumos atat in rest nu au englezi treaba cu fenomenu asta;)

subiectiv: SS Lazio Roma

obiectiv: Paris Saint Germain. De departe peluza care face legea in Europa din toate punctele de vedere (incidete. coregrafii si tot ce trebuie) e la Paris.

Ol. Lyon, PSG, Aris FC, AEK Athena, AS Roma, Celtic, Feyenoord, Hertha, Borussia Dortmund, Schalke.

Ce Realizari Ultra Are peluza din Liverpool ? nus au imnul ala frumos atat in rest nu au englezi treaba cu fenomenu asta;)

lol ... canta cel mai frumos dupa parerea mea .. printre cei mai ...

si restul .... psg si napoli .. nu mi se par nus ce .. ce spuneti voi .. deplasari , coregrafii , steaguri , cantat ... fular-campionii

psg si napoli .. nu mi se par nus ce .. ce spuneti voi .. deplasari , coregrafii , steaguri , cantat ... fular-campionii

esti comic....:)))

francezii cam fac legea,parerea mea.

Parisieni sunt nr.1 daca luam toate capitolele.

Nu inteleg cum puteti spune Ol. Lyon,astia nu au venit 1 in Romania

Englezii canta bine,dar sunt inexistenti la coregrafii,steaguri ...

Oricum sunt multi

Lazio,Napoli (cand ai o medie de 50.000 de oameni in serie c nu cred ca se mai poate spune ceva),Olympiakos,Red Star Belgarde,Boca ... sunt multi

@Gezets prin francezi sa inteleg parisieni sau ...

Parisieni sunt nr.1 daca luam toate capitolele.

Nu inteleg cum puteti spune Ol. Lyon,astia nu au venit 1 in Romania

Englezii canta bine,dar sunt inexistenti la coregrafii,steaguri ...

Oricum sunt multi

Lazio,Napoli (cand ai o medie de 50.000 de oameni in serie c nu cred ca se mai poate spune ceva),Olympiakos,Red Star Belgarde,Boca ... sunt multi

@Gezets prin francezi sa inteleg parisieni sau ...

toata miscarea din franta mi se pare prima in momentul asta..

printre primele: ASSE,PSG si OM...parerea mea:)

lol ... canta cel mai frumos dupa parerea mea .. printre cei mai ...

si restul .... psg si napoli .. nu mi se par nus ce .. ce spuneti voi .. deplasari , coregrafii , steaguri , cantat ... fular-campionii

Da Canta Foarte Frumos Superb chiar, dar doar atat.....asta seara la meciu cu Chelsea au Cantat Super Fain.

Nu realizati ca discutati despre ultraserie cu persoane care nu au nici o cunostinta despre asa ceva?Numai faptul ca inca folositi termenul "galerii" si va tradeaza.Nu mai exista galerii,sunt grupuri de suporteri sau peluze.Cum sa intrebi ce reusite au Liverpool in plan ultra?:)))))).Ca sa aveti o discutie mai in domeniul vostru,vorbiti de fifa 2000,counter strike,fetele de la sexy,blondy,etc

subiectiv: SS Lazio Roma

obiectiv: Paris Saint Germain. De departe peluza care face legea in Europa din toate punctele de vedere (incidete. coregrafii si tot ce trebuie) e la Paris.

pentru tine Bastia nu e in Europa? :mrgreen: Sa vezi ce i-au alergat corsicari (Testa Mora) pe parizieni.