Sign in to follow this  
Followers 0
horse37

Gino Iorgulescu

39 posts in this topic

Sa zicem,

din surse demne de "incredere", in locul lui Mihai Stoica ar urma sa fie inscaunat Gino Iorgulescu. Se pare ca si acest lucru l-ar fi facut pe Mihai Stoica sa-si dea demisia.

Nu stiu ce surse "de incredere" ai tu, dar daca este adevarat atunci ne asteapta o domnie luuungaaa a lui Olaroiu la echipa.

Gino Iorgulescu, desi este un "om de fotbal", trecut prin multe, nu are ce cauta la Steaua. Un blatist notoriu, implicat in fel de fel "scamatorii" care se practicau in fotbalul romanesc...asta vrem sa aducem in loc?

Multumesc, nu!

Sper ca este o gluma proasta !

Eu cred ca n-ar trebui sa vina nimeni deocamdata pana in vara..nici Gino nici Gica ..ar trebui lasate asa cum au cazut si sa fie Argaseala interimar pana se termina sezonul!

Gino Iorgulescu este cea mai buna alegere pentru postul de manager general al Stelei. In primul rând este un om de fotbal. Apoi sa ne aducem aminte ca datorita lui, Nationalul a ramas atâtia ani pe prima scena a fotbalului din România. A adus jucatori straini pe bani putini. A adus antrenori foarte buni (Zenga,Bergodi) de afara. Nu in ultimul rand, cat a fost la National, a mentinut echipa pe locurile fruntase ale clasamentului.

E un om serios, nu produce scandaluri si nici nu se tine de mistouri. Ar fi omul ideal pentru Steaua.

Probabil ca a fost cerut de Olaroiu.

Of, Of Virgil!

Dar de numeroasele suspiciuni de blat ce planau asupra clubului FC National in perioada Gino, ce spui?

Sau de ingineriile financiare cu firme fantoma din paradisuri fiscale gen "Cipru" ?

Om serios, intradevar... daca vrei sa faci masinatiuni cu milioanele din CL, sau sa intri in "randul lumii"!

Nu cred ca se compara national cu Steaua.. si eu cred ca o venire a lui aici din vara ar fi benefica..am auzit ca o sa vina si un impresar ca scouter tot de la National...dar din vara amandoi si acum o sa vina Gabi Popescu.. :-S cel care si-a ars masina pe autostrada!

@Ayrton

La National îsi permitea sa vânda puncte, pentru ca el era seful. Aici acele practici vor fi imposibile.

Inginerii financiare nu are cum sa mai faca, pentru ca banii sunt la Gigi si sunt ai lui Gigi.

Daca ai ceva împotriva lui, nu ma deranjeaza. Eu cred însa ca e un bun manager.

Dar de numeroasele suspiciuni de blat ce planau asupra clubului FC National in perioada Gino, ce spui?

Ayrton, scuze ca ma bag "neinvitat" in discutie, dar hai sa fim seriosi, in Romania curg suspiciunile de blat din toate partile, in toate partile. Fotbalul romanesc e un fel de cocina, odata intrat inauntru e greu de crezut ca poate cineva sa ramana curat.

Sau de ingineriile financiare cu firme fantoma din paradisuri fiscale gen "Cipru" ?

Om serios, intradevar... daca vrei sa faci masinatiuni cu milioanele din CL, sau sa intrii in "randul lumii"!

Intre noi fie vorba, aranjamente dubioase si inginerii financiare, sunt la absolut toate echipele. Ar trebui sa privim in alt fel activitatea lui Iorgulescu : ani de zile, Nationalul s-a batut, daca nu de la egal la egal, macar de la aproape egal cu trioul Steaua-Dinamo-Rapid. Si asta cu un buget mult mai mic comparativ cu restul. A "gasit" jucatori buni (pentru nivelul ligii lui Mitica) la preturi rezonabile pentru FC National, sau chiar gratis. Dupa plecarea sa, s-au prabusit, dovada ca el era omul decisiv.

Cand oita behaie.. ciobanu-i face pe plac.. asa ca orice e posibil :(

Se pare ca zvonul cu Gino e apa de ploaie.

Gigi cica ar fi declarat ca desfiinteaza functia de manager general.Argaseala va fi numit presedinte, iar pentru transferuri îi va avea pe aproape pe Gabi Popescu si inca 2-3 oameni.

Nu ma incred in ce spune Gigi, dar iau mai de buna aceasta declaratie care a aparut în media, decât zvonuri fara sursa credibila.

@ Virgil

@ strezahuzum

Umila mea parere este ca aducerea unui personaj ca Gino la conducerea Stelei este o mare greseala. Nu are nimic in comun cu Steaua, nu este o fosta glorie a clubului sau vreun suporter declarat si trecutul sau nu face cinste unui club de talia Stelei.

Nu cred in niciun chip in "puritatea" lui Gigi. Un om cu banii lui, pur si simplu nu poate fi curat.

Tind sa banuiesc ca inlaturarea lui MM are legatura cu anumite practici neortodoxe ale altor persoane din conducerea Stelei.... Dar mai bine sa nu vorbesc despre asta, pentru ca nu am nicio informatie in plus fata de voi. Este o simpla speculatie... (bazata pe anumite accentuari din discursul lui Meme)

Totul va deveni foarte clar, cel tarziu, la vara! Daca la conducerea Stelei va veni un personaj de tipul lui Gino, asta nu poate fi decat semnalul ca Steaua a intrat suta la suta in "jocul" campionatului romanesc.

Nu cred nici in ruptul capului ca Hagi (sau chiar Gica Popescu) s-ar preta la asa ceva.

PS: Cat priveste jucatorii pe care i-a promovat Gino, majoritatea s-au dovedit a fi "petarde".

@Ayrton

La National îsi permitea sa vânda puncte,pentru ca el era seful.Aici acele practici vor fi imposibile.

Virgile, genial! Am putea sa fim fericiti: la Steaua nu va mai vinde puncte. Aici, fiindca are bani de la Becali, le va cumpara! Cum ar veni... noi jmecheri!

Bine ca ideea s-a dovedit o pista falsa. Intre toti presedintii de club din Romania, Iorgulescu era unul dintre cei mai manjiti! streza, nu e vb ca ar fi vreunul 100% corect, e vorba totusi ca unii au pastrat o limita! Dar Iorgulescu, Chivorchian, Padureanu, Borcea...astia au fost parintii blaturilor!

Inca il mai auzeam pe unul pe un topic ca ar fi bine sa vina Dragomir! Daca va veni la Steaua Dragomir vreodata, iar Becali va fi patron, inseamna intr-adevar ca Steaua noastra chiar nu mai are nicio treaba cu Steaua lor! (it goes for Mircea Sandu as well ;) )

Virgile, genial! Am putea sa fim fericiti: la Steaua nu va mai vinde puncte. Aici, fiindca are bani de la Becali, le va cumpara! Cum ar veni... noi jmecheri!

Interpretezi gresit spusele mele.

Eu nu am spus asa ceva si nu m-am gandit nicio clipa la faptul ca poate cumpara puncte pentru noi. Si nici la faptul ca a facut blaturi.

Daca tu imi spui un nume din tot fotbalul de divizia A care sa fie curat 100%, inseamna ca stii ceva ce nu stiu eu.

Tare imi e teama ca va fi mai rau de acum inainte, ma refer la performante europene si apoi la cele din campionat..

MM a fost primul care a adus Steaua la un nivel european...sa faca ceva profesionist in organizarea clubului..ca afara (ex: magazinul oficial - sunt convins ca a fost ideea lui)

sper sa am doar o presimitire proasta acum si sa nu fie asa...dar..credeti-ma... eu unul nu vad a buna plecarea lui...

Dar pana la urma, de care Gabi Popescu e vorba? De fostul jucator al Craiovei si al lui FC National? Pai ca ce chestie sa ajunga la Steaua? Ce tangente are?

@Virgil

Nu pot sa-ti dau un astfel de nume! Insa pot sa-ti dau negru pe alb altceva: atunci cand toti sunt manjiti, bine este sa nu-l alegi pe cel mai manjit de partea ta! Doar pentru ca nu e niciunul 100% curat, nu inseamna ca toti sunt 100% murdari. In viata, nuantele de gri fac legea.

Cred eu.

Dar pana la urma, de care Gabi Popescu e vorba? De fostul jucator al Craiovei si al lui FC National?

Da, de pampalaul ala de Gabi Popescu e vorba. Un alt "produs" al Nationalului, nascut promisiune si decedat speranta.

Pai ca ce chestie sa ajunga la Steaua? Ce tangente are?

Pai e partener de afaceri cu Beeecali (imobiliare) si prieten la catarama cu Turcaloiu. Ca doar asa se face selectia la noi, pe principiul "care-i prieten cu mine", nu "care merita".

Gino este numarul 2 in blaturi dupa Padureanu

Nu avem nevoie de asa ceva

De Gabi Popescu poate sa fie scout din partea mea , am inteles ca el l-a propus pe Thereau, dar sa nu-l vad cumva sa reprezinte clubul pe la emisiuni sau in UCL

tare imi e teama ca va fi mai rau de`acum inainte,,ma refer la performante europene si apoi la cele din campionat..

Capu' sus. A rezistat Steaua cand au plecat de la echipa juatori puternici. Acum ca a plecat MM nu inseamna ca vine apocalipsa pe pamant. Poate acel Gabi Popescu va face treaba buna, trebuie sustinut. Gino nu prea l-as vedea eu la Steaua, nu cred ca Becali va opta pe aceasta optiune. Oricine va veni va trebui sustinut.

Nu stiu de ce, dar eu cred ca in luarea decizilor lu` El Ciobandante are un cuvant de spus si Mitica...

Declaratii pe la TV ca MM se credea mai mare ca Jiji la club, ca acum l-a demis etc etc...

Ca e bun Gino Iorgulescu la Steaua, ca mai bun ca el e tata Jean...

Mai bine Argaseala decat Iorgulescu...mi-e frica ca acu fara MM iar nu va avea cine sa raspunda contrelor venite de la adversari ca pe vremea lui Paunescu cand toti injurau Steaua si ei nu ziceau nimic.... dar sa vedem ce va fi :grin:

@ horse 37

Goleste-ti mesageria ! E plina 100% ! Nu mai poti primi mesaje.