Posted April 20, 2007 · Report post LISTA NEAGRA: Cernea, Andrey, Saban, Stancu, Baciu, Lovin, Gigel Coman, Bostina, Cristocea, Croitoru, Nicolita<daca nu isi revine>, Iacob. Echipa trebuie reconstruita pe scheletul : Radoi, Goian, Ghionea, NESU, Marin, Paraschiv, OV.Petre, Ochirosii, Dica, Elton, Badea, Thereau IN: Neaga Albut Emeghara Rosu Semedo Alexandru Iacob Bogdan Stancu Si cativa promovati de la Steaua 2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2007 · Report post Fratilor ..ati auzit ca javrele de caini vor sa-l ia pe Dica...sa ma [...] pe ei de jigodii ...luptam pentru Dica! Steaua pana la moarte si niciodata nu vom fi caini, milogi sau alte porcarii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2007 · Report post @oliviu Cum, tu nu ai aflat ca l-au luat deja? Emergara nu imi place, m-am lamurit cu el in meciul din campionat, cand Steaua juca ceva fotbal si a fost total depasit... Lui Andrey trebuie sa i se mai acorde o sansa... Si sa i se puna in fata o APARARE... Asta i-a lipsit lui, dupa parerea mea. PS: @oliviu: eram ironica, sa nu te obosesti sa imi raspunzi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2007 · Report post "Emergara" e cel mai bun fundas lateral , da daca tie nu-ti place , ok ..io zic sa-i mai dam o sansa lu Saban ca e de perspectiva ..cica are "doar" 26 de ani :roll: Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2007 · Report post @Broasca Nebuna Am spus ca mie nu imi place... Nu am nici o putere de decizie in club, deci mi-am exprimat doar parerea... Am voie, nu? De Saban nu am spus absolut nimic, asa ca nu vad rostul ultimei tale afirmatii... PS: merci de corectare... Nu imi place de el, deci nu am acordat o atentie deosebita numelui acestuia... PPS: tinand cont de noul (de fapt vechiul) obiectiv al fulgerului bragadiru, Emeghara ( ) ar avea cum sa ajunga la Steaua? El fiind citez "cel mai bun fundas lateral". Ma indoiesc... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2007 · Report post Toti cu albe, multe nerge, hai ca ma bag si eu... Jucatori paraleli cu fotbalu': -Cernea -Gigel Coman (capitan la acest capitol) -Stancu -Baciu -Lovin -Bostina -Oprita (momentan e jucatorul Stelei) -Nicolita -Iacob Semne de intrebare: -Andrey -Elton -Croitoru -Saban -O.Petre Ce mi-ar place mi-e sa fie adus: -Albut(Gloria) sau Vatca(Otelul) -Emergara (Aek) -Muresan (Gloria) -Zaharia (Gloria) -Semedo (CFR) -Cernat (Kiew) -Codrea (Siena, dar mi-e greu sa cred ca ar veni la noi) Va place? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2007 · Report post Multi dintre cei pe cate i-ai enumerat sunt foarte greu de adus...plus ca nu stiu de ce il vedeti toti pe Zaharia mare atacant...a dat si el 10 goluri in prima Liga si gata e de Steaua? plus ca are si o varsta(29 de ani) si acesta e primul sau sezon in prima Liga...pana acum s-a zbatut prin ligile inferioare...mie personal nu-mi place si nu-l vad mare atacant deloc, ba dimpotriva... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2007 · Report post Greseala mea, am crezut ca are 19 ani, dar defapt are 29... Iese din carti... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2007 · Report post Toti cu albe, multe nerge, hai ca ma bag si eu... Ce mi-ar place mi-e sa fie adus: -Albut(Gloria) sau Vatca(Otelul) -Emergara (Aek) -Muresan (Gloria) -Zaharia (Gloria) -Semedo (CFR) -Cernat (Kiew) -Codrea (Siena, dar mi-e greu sa cred ca ar veni la noi) Va place? Pai Vatca e praf. Albut e de baza EMEGHARA EMEGHARA EMEGHARA EMEGHARA Muresan merge Zaharia e batran Semedo e bun dar nu-l da CFR-UL Cernat e scump Codrea ar merge , dar numai daca scapam de Lovin forever_Steaua , la o adica ..orice jucator e de vanzare , inclusiv EMEGHARA care e cel mai bun fundas lateral. Nu o spun eu draga ..ca sa stii Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2007 · Report post Nu puneti botul la prelungirea de contract a lui Olaroiu, toate ziarele au dovedit cacealmaua, ca era contractul vechi, Jiji doar s-a facut ca i-a prelungit contractul ca sa nu fie nevoit sa-i dea bani lui Oli daca il dadea afara. Chiar daca Steaua, printr-un miracol, ia locul 2 probabil ca Oli va fi dat afara atunci cand Jiji gaseste unul cu cojones sa preia echipa. Ceea ce a facut el acum a fost ca sa fie liniste la echipa, tocmai el care considera pe vremuri ca trebuie socuri la echipa(vezi demiterea lui Walter). Jiji e prost, de ce nu-l aduce pe Protasov, ca am auzit ca e liber din vara, nu o sa jucam noi ca in primul mandat al sau imediat,dar incet incet o sa ajungem din nou la forma de atunci. Insa stiu ca nu se va intampla asta, pentru ca Protasov e strain si nu poate fi manipulat. Declaratia zilei(de ieri): Oli - am ramas pentru ca trebuie sa suferim in continuare, sau asa ceva, cred ca o sa devenim masochisti cu totii daca trebuie sa mai vedem meciuri d-astea inca un sezon. D-le Olaroiu, sunt un om tanar, sanatos, tin cu Steluta din 1996 dar in nici un sezon nu ma apuca inima cand vedeam meciurile Stelei, de nervi, de frustrare, vazand neputinta unor jucatori si a bancii tehnice. Nici Piturca nu mi-a provocat aceleasi trairi negative, chiar si atunci cand a ratat Europa, echipa sa de prichindei mai juca cate ceva, nu mult, dar mai vedeam o faza la 20 min, acum s-a reusit ca in meciul cu Poli sa nu avem o faza in 90 min. Olaroiu o sa-mi placa cand o sa bage tineret stelist in teren(sa aduca inapoi pe Simion sau Litu), nu o sa joace mereu cu 2 inchizatori, si cand Steaua o sa faca spectacol macar la fiecare al 2-lea meci. Ah, si inca o chestie: sa-si asume esecurile si sa vina la conferintele de presa de dupa meci. Cat despre transferuri, ele se stiu: trebuie transferata inca o linie de fund(2 rezerve pentru G&G, un fundas dreapta si unul stanga), un mijlocas dreapta si inca un atacant. Dar cu conditia sa nu fie jucatori castigati la poker sau luati pentru ca au batut Steaua, ergo sunt buni. Pai bine ciobane, la cum joaca Steaua acum, daca facem o echipa din cei prezenti pe forum nu stiu daca ne bate Steaua, asa ca ce zici ne primesti la echipa? Trebuie sa ne revenim, pentru ca imaginea asta de panicati neputinciosi nu se potriveste blazonului Stelei. FORZA Steaua!!! Intotdeauna superiori! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2007 · Report post Off : Protasov liber din vara? Unde ai auzit ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2007 · Report post Am citit prin presa mai demult dar nu pot sa afirm daca e adevarat sau nu. Era ceva de genul ca daca Jiji da o suma(nu foarte mare pentru banii lui), Protasov ar putea semna cu Steaua(din vara doar), pentru ca cei de la Dnepr nu sunt foarte multumiti de el. Eu doar am zis ca chiar daca ar fi adevarat, oricum nu l-ar lua Jiji, pentru ca fiind strain nu poate sa sune la pauza sa-i bage jucatori in echipa. Si, dupa cum am mai spus, nu ar fi o garantie ca fotbalul-spectacol ar reveni in Ghencea pentru ca nu ar insemna ca imediat o sa spulberam pe toti in campionat sau ca o sa luam 15 titluri la rand. Call me crazy,dar Oleg incepuse ceva frumos la Steaua, dar toti ii sar in cap pentru ratarea CL, cand doar in tur Steaua avusese 15 ocazii si s-a terminat 1-1. Sau in Supercupa, cand a Gresit Ghionea intr-un moment cand dominam total. Si, cea mai mare nedreptate,acel 2-2 cu Dinamo, aia da umilinta(vb doar de prima repriza), cand timp de 35 min Dinamo nu a iesit din jumatatea proprie si trebuia sa fie minim 4-0 la pauza, nu cum se lauda ei acum ei intr-adevar au avut in acest derby recent 4 faze in prima repriza si au dat 3 goluri imparabile. Pe Oleg l-au ingropat jucatorii in momentele-cheie, el a creat un sistem foarte bun, indraznesc sa spun cel mai bun de vreo 10 ani, insa jucatorii nostri totusi sunt romani si au ratat in prostie. Oleg - golurile veneau pe faze lucrate, si nu pe faze individuale, in era Olaroiu este exact invers iar cum mari individualitati n-avem, nici multe goluri nu marcam. Eu unul cred ca in situatia actuala la Steaua se poate face performanta doar cu antrenori straini, Eu l-as lua pe Protasov inapoi, pentru ca el nu are perspective unde se afla si sa fim sinceri, nici noi multe nu mai speram de la viitor cu Olaroiu antrenor, dar lasa ca stie Jiji mai bine decat noi pentru ca vrea sa "suferim impreuna". Sincer,abia astept alegerile, daca va candida ciobanul,sa vad cate voturi strange, sa-i vad fata cand vede cati romani o sa-l voteze. FORZA Steaua!!! Intotdeauna superiori. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2007 · Report post Un ultim off-topic imi permit: Oleg desi a ratat majoritatea obiectivelor , a reusit sa imprime Stelei un joc deosebit de spectaculos si ofensiv. Si pentru suporterul stelist lucrul asta conteaza cel mai mult. Crede-ma, decat un campionat rasuflat cu Oli castigat prin blat in ultima etapa, mai bine un loc doi frumos cu Oleg. Iti spun eu ca in cateva luni ar fi venit rezultate si mai bune. Si daca ramanea Oleg, castigam campionatul cu cinci etape inainte de final. Iar in Liga, bag mana in foc ca nu ne-ar fi batut pe Ghencea nici Realul nici Lyonul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2007 · Report post Deja s-a creat o isterie cu Protasov. Parca am fi aia de sub pod: "mai bine o bara frumoasa decat un gol urat"... Eu prefer Golul. Protasov nu a castigat nimic. Nici nu i s-a dat timp. Dincolo de joc spectaculos eu vreau performante. Acum nu avem nici spectacol, nici performante. Dar nici sa sacrificam performanta in favoarea spectacolului... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2007 · Report post Nu e nici o isterie cu Protasov, multi il prefera pentru spectacol, eu unul il prefer pentru sistemul impus de el care functiona, desi nu dadea roade intotdeuna si asta din cauza atacantilor care ratau foarte mult. Ca si tine sper sa nu ajungem sa aplaudam barele cum se face pe stadionul milogilor, ci rezultatele sustinute si de un joc frumos. Acesta este stilul Stelei, cand Oli va intelege asta si va incerca un sistem mai ofensiv, indiferent de jucatorii pe care ii are la dispozitie, va fi iubit de fani. FORZA Steaua!!! Intotdeauna superiori. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2007 · Report post Lucrurile sunt extrem de simple pentru un om care se pricepe la fotbal. Oleg a imprimat Stelei un joc spectaculos, in urma caruia aveam peste 10 ocazii de gol pe meci, indiferent de adversar. Tin minte ca intr-un interviu si-a exprimat filosofia de joc: cu cat recuperezi mai multe baloane la centrul terenului si dai drumul la minge, cu atat ai mai multe sanse de a dezvolta faze ofensive. Ocazii existau, nu se marca atat de des. Problema era la nivelul jucatorilor. Hai sa analizam. Tot ne spunem acum: aceiasi jucatori de azi au jucat bine pe vremea lui Protasov. Dau doua exemple: Iacob si Nicolita. In opinia mea cei doi nu sunt jucatori valorosi. Dar intr-un sistem pus in practica de Oleg, avand mai multe ocazii de poarta, reuseau sa inscrie pana la urma. Oleg a avut la dispozitie un lot de jucatori net inferior din punct de vedere valoric comparativ cu materialul cu care lucreaza Olaroiu. Cyril, Elton sau Badea sunt cu o clasa peste Iacob, Bostina sau Nicolita. Daca Oleg a ratat anumite obiective, acest lucru s-a intamplat numai datorita ghinionului si prostiei unor jucatori: dezastrul din dubla cu Rosenborg a avut la baza jucatorii, pentru ca in ambele partide am fost superiori norvegienilor. In tur s-a ratat cu o usurinta greu de inchipuit, iar in retur capitanul a prins cea mai neagra zi din cariera. In SuperCupa am fost nevoiti sa jucam in ultimele minute in inferioritate datorita acelei accidentari. In meciul direct cu Dinamo, daca Iacob nu nimerea bara la 2-0, sau Banel cadea provocand automat eliminarea lui Moti, probabil ca am fi asistat atunci la o corectie drastica aplicata cofetarilor din groapa. Pe de alta parte, ne intoarcem la Oli. Numarul de ocazii intr-un meci scade ametitor, ajungand la zero in ultimul meci(una sau doua ocazii cu Bistrita). Chiar ne batem joc de fotbal? Oli are conditii mult mai prielnice decat Protasov, si in ciuda acestor conditii, echipa merge din ce in ce mai prost. Multi vor spune: pentru Olaroiu vorbesc rezultatele. O scurta analiza ne arata cum stam si cu aceste rezultate: parcursul din UEFA a fost mai mult de conjunctura. Am batut Heerenveen in deplasare, am luat bataie lamentabil acasa. Am batut Betis intr-un meci in care Steaua a prins o zi buna. Am trecut cum am trecut de Rapid, tremurand pana in ultimul minut. Cu Boro, tactica lui Oli ne-a ingropat. Degeaba dau unii vina pe jucatori: cand tu scoti mijlocasi si dublezi posturile de fundasi laterali, ce naiba sa mai creada jucatorul din teren? Ca ar trebui sa atace? Degeaba se agita ca prostul Oli pe margine. Este ca si cum i-ai taia cuiva picioarele si apoi i-ai striga: alearga, alearga! Am lamurit-o cu parcursul in Cupa UEFA. Urmeaza campionatul: acesta a fost castigat pentru ca Dinamo a dat cu stangul in dreptul. Analizati clasamentul returului pentru a vedea cum ne-am descurcat. Vorbim apoi de calificarea in UCL. Tactica nu am avut in cele doua meciuri. Sau facea parte din respectiva tactica sa luam gol in primele minute iar apoi Carlos sa scoata in extremis acea minge.... Inspiratia lui Vali Badea si lipsa de valoare a celor de la Standard ne-au dus in Liga. Trecand in faza grupelor: meciul de la Kiev seamana izbitor de mult cu derby-ul cu Dinamo. Noua ne-a intrat tot, cu un Dica in zi de gratie, iar ucrainienii au jucat execrabil. Au urmat esecurile cu Real si Lyon. Retururile le-am jucat contra unor adversari relaxati, pentru ca nu imi imaginez cum Stancu l-ar fi tinut in frau pe un Robinho motivat in conditiile in care scapa din marcaj jucatori de mana a doua din Liga 1. Despre returul cu Dinamo Kiev nu mai are rost sa vorbesc. Si ne intoarcem la aceasta editie de campionat, cand suntem la 18 puncte de rivalii de moarte, la 8 puncte de CFR si 3 de Rapid. Parca nu mai suna bine "era Olaroiu", nu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2007 · Report post Bogdane, felicitari pentru obiectivitate. Tot ceea ce aveam de zis in privinta celor doi <Oli si Oleg> a zis Bogdan. Pacat ca unii lingusitori nu-si dau seama in ce situatie disperata ne aflam. Desi suntem la optispe puncte de o echipa a carui buget de transferuri a fost de doua sute de mii de euro , unii continua sa-i poarte un respect deosebit lui Oli pentru acea semifinala ,care a fost doar o situatie cu care nu ne vom mai intalni niciodata. Ca sa fiu on-topic, Gigi Becali a promis ca va aduce la Steaua 10-15 jucatori si va face curatenie in lot. Eu ma multumesc si cu cinci jucatori noi, dar de foarte mare valoare. Chiar astept asa-zisa revolutie care va avea loc in vara. De asemenea,astept si demisia lui Oli in aceasta seara, pentru ca nu vom invinge IASIUL. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2007 · Report post Cum as proceda eu: 1. As pune pe liber/vinde urmatorii jucatori: Stancu, Lovin, Coman, Bostina, Iacob, Nicolita, Baciu(ar mai fi vreo 2-3, dar e riscant sa schimbi prea multi jucatori). 2. As achizitiona 3-4 jucatori scumpi, de certa valoare(cel putin un fundas lateral, un mijlocas lateral si un atacant); aici vorbesc de jucatori de peste 2 mil $ - si asa Becali se lauda ca banii nu reprezinta o problema - acesti jucatori ar urma sa fie luati pentru a juca titulari. 3. As mai lua 4-5 jucatori drept rezerve, jucatori tineri, dornici de afirmare(nu neaparat foarte scumpi). 4. As cumpara neaparat o echipa satelit in Liga a doua. 5. Cel mai important, as schimba antrenorul(inainte de a face transferurile). Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2007 · Report post Un mijlocas dreapta de certa valoare trebuie sa aducem neaparat. Ori cumparam mult si bine, ori nu mai luam... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2007 · Report post Nu trebuie neaparat jucatori scumpi,pot fi si mai ieftini de 2 milioame si buni. La noi in Romania e conceptia asta ca daca nu dai 10 milioane pe un jucator inseamna automat ca nu e un jucator valoros. Sa nu uitam ca Chelsea a dat 20 mil pe Mutu si l-au dat afara(stim de ce), Diarra de la Real care din cate am vazut n-a rupt gura targului, Higuain sau cum s-o scrie nici el nu e vreo stea si a costat deasemenea o avere. In locul lui MM as miza mai mult pe jucatori din Romania iar in locul lui Oli(ca tot ramane acu la Steaua) as incerca sa promovez mai multi jucatori de la Steaua2. Nu cred ca sunt singurul care ar prefera sa vada la Steaua jucatori care sunt crescuti in spiritul Stelei...pana atunci sper sa mai jucam si noi fotbal nu ce jucam acum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2007 · Report post Cu siguranta nu s-ar supara nimeni daca l-ar vedea pe Cezar Lungu in poarta, daca Ochirosii ar fi titular meci de meci, sau daca li s-ar da mai mult credit tinerilor de la Steaua II, cei pe care Oli i-a si luat in cantonamentele din Italia si Olanda, plus asa cum mai spunea cineva daca am aduce cei 2 jucatori de la Corvinul si pe Torje de la Tm si Stancu de la Urziceni am avea un lot cu multi jucatori tineri si valorosi care cu siguranta ar munci foarte mult sa dovedeasca ca au meritat sa imbrace tricoul Stelei...Daca stam bine sa ne gandim din lotul actual nu face parte nici un jucator nascut in Bucuresti care sa fi jucat la Steaua inca de la 7-8 ani pe la centrele de copii si juniori si care sa simta ceva pentru clubul acesta...si asta e grav!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2007 · Report post Asta am zis si eu mai sus... Nesu am impresia ca e la Steaua de mic..desi a mai fost imprumutat... Ogararu la fel..dar a plecat In rest..nimic Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2007 · Report post Ogararu e singuru'...Paraschiv, Nesu au fost adusi cand aveau 16-17 ani :roll: Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2007 · Report post Nu trebuie neaparat jucatori scumpi,pot fi si mai ieftini de 2 milioame si buni. La noi in Romania e conceptia asta ca daca nu dai 10 milioane pe un jucator inseamna automat ca nu e un jucator valoros. Sa nu uitam ca Chelsea a dat 20 mil pe Mutu si l-au dat afara(stim de ce), Diarra de la Real care din cate am vazut n-a rupt gura targului, Higuain sau cum s-o scrie nici el nu e vreo stea si a costat deasemenea o avere. In locul lui MM as miza mai mult pe jucatori din Romania iar in locul lui Oli(ca tot ramane acu la Steaua) as incerca sa promovez mai multi jucatori de la Steaua2. Nu cred ca sunt singurul care ar prefera sa vada la Steaua jucatori care sunt crescuti in spiritul Stelei...pana atunci sper sa mai jucam si noi fotbal nu ce jucam acum. Problema este alta. Daca iei jucatori ieftini, risti deoarece nu poti avea siguranta valorii la pret mic decat in foarte putine cazuri. In schimb daca iei un jucator mai scump(exemplul pe care il tot dau este Pfertzel de la Livorno), ai garantia ca acesta are valoare. Nu poti aduce doar jucatori ieftini sperand ca din 10 sa confirme 1 sau 2. Regula este valabila peste tot: vrei performanta, bagi mana in buzunar. De ce credeti ca in tari precum Ucraina, Dinamo Kiev si Sahtior sunt cu o clasa peste restul echipelor? Pentru ca se investeste masiv. Multi vor da exemplul Bistritei, unde nu s-a investit nimic. Acolo este vorba de entuziasm, dar nu poti avea continuitate. Noi trebuie sa gandim pe termen lung. Ai nevoie de entuziasm, dar si de experienta. Ai nevoie de jucatori tineri, dar si de jucatori experimentati care au o anumita varsta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2007 · Report post Nantes e aproape de ligue 2 in Franta, daca ar retrograda ar trebui adus Keseru ! Share this post Link to post Share on other sites