weeezer

Transferuri Vara 2007

2,667 posts in this topic

Cam mare pretul, Matteo, pentru doar doi fotbalisti... dar din cate a zis Marcel Popescu, Steaua Rosie il coteaza pe Basta la 5 mil de euro, fiind in atentia unor cluburi ca Inter, Lazio, Fiorentina... Deci slabe sanse sa-l ia Steluta. Plus ca e dorinta lui sa se duca spre Vest...

Cat despre D. Niculae, are inca (,) contract cu Auxerre, iar clauza am inteles ca e de 3.3 milioane. Plus ca acolo ia salariu de 700.000. Vezi sa nu vina... Becali blufeaza constant.

Fratilor, nu sunteti satuli de declaratiile ciobanului? An de an vin si pleaca jucatori dupa cum spune el... dar intodeauna am avut unul sau doua transferuri... si atat! Deci nu mai credeti tot ce spune... cand e implinit faptul atunci trebuie comentat!

"Gigi Becali A DISCUTAT TRANSFERUL LUI Cosmin CONTRA!!!

"Am avut o discutie cu Gigi Becali, dar nu pot sa-i dau un raspuns acum. Vom discuta dupa finala Cupei Spaniei", a declarat Cosmin Contra pentru Gazeta Sporturilor.

Aseara, patronul Stelei a declarat la National TV ca a avut o discutie cu un jucator român care activeaza în strainatate.

"Mi-a spus: "Nea Gigi, lasa-ma o saptamana-doua si-ti dau raspunsul". M-am înteles deja cu el, am negociat salariul lui, a zis ca e multumit, un singur lucru trebuie sa faca: sa-si convinga familia", a declarat Becali."

Sursa: GSP

Ce ziceti, este oportuna o eventuala venire a lui Contra la Steaua?

Un jucator foarte bun, cu mult fata de ce avem noi prin aparare. Ar putea fi inlocuitorul lui Ogararu pe care tot il cautam.

Da, mi-ar placea ca, Contra sa vina la Steaua, avand in vedere ca nu prea sunt fundasi dreapta romani foarte buni.

Mie nu. As prefera sa-l vad in continuare pe Banel pe postul ala, decat sa vina Contra la noi. N-am sa uit niciodata declaratia aia referitoare la Ogararu, care i-a demonstrat caracterul mizerabil. Plus ca nici din punct de vedere al valorii nu m-a impresionat vreodata - imi amintesc de gafele lui de la meciurile echipei nationale. Plus ca nu vreau mercenari la echipa. Si mai are si o varsta...

Au fost declaratii la suparare, era normal. Contra a fost unul din cei mai buni fundasi dreapta ai Europei, si sa fii injurat acasa, e frumos? Plus ca, nici nu avea de ce sa se supere pe niste nesimtiti din tribuna, dar asta e.

Contra ar fi foarte foarte bun, numai considerand experienta pe care o are. Plus ca daca a avut o perioda mai dificila, in momentul de fata este in forma si o duce bine in Spania.

Eu cred ca, cu el Steaua va merge mult mai bine. Si Nicolita va putea sa se concentreze mai mult la faza ofensiva fara sa-i fie frica ca Stancu va lesina in aparare.

Incepe sa devina o certitudine despartirea de Elton, dupa declaratia penibila a lui Becali de la Fanatik Show. Ne indreptam spre o echipa care va juca regulat refensiv, cu doi inchizatori, si acest lucru este grav.

Cum putem noi sa contam la capitolul creatie cu o linie de mijloc formata din Lovin, Paraschiv, Radoi sau Nicolita?

Atitudinea patronului este din ce in ce mai ingrijoratoare, si mi-e teama ca ne indreptam spre un colaps. Sa nu ne trezim cu o echipa de genul:

-------------------- Cernea -------------------------

----- Contra - Goian - Ghionea - Marin ----------

-- Nicolita - Paraschiv/Lovin - Radoi - Coman --

------------ Iacob - Dica/Neaga ------------------

Conform GSP, Steaua se intereseaza de mijlocasul argentian Belluschi, de la River Plate. Jucatorul de 24 de ani, 1.73 si 69 kg, a mai fost in atentia clubului Real Madrid. El are la activ 108 partide jucate in campionatul Clausura. Evolueaza pe postul de mijlocas dreapta.

Se precizeaza ca insusi presedintele lui River ar fi confirmat, pentru presa argentiana, interesul Stelei pentru mijlocas.

Sa speram ca se ca concretiza, desi vad sansele undeva pe la 5%...

Cam asa sunt sansele. De ce:

1)Nu e roman!

2)E circar!

3)E din America de Sud, parte de pe glob urata de Jiji!

Gica Craioveanu a fost la palatul lui Gigi Becali!

Gica Craioveanu a fost astazi la palatul lui Gigi Becali unde a discutat cu patronul Stelei, cu Valeriu Argaseala si Cosmin Olaroiu. "Am venit la din placere la Gigi Becali si am discutat mai mult cu Cosmin Olaroiu", a spus Craioveanu, care a recunoscut ca este o mare tentatie pentru el sa evolueze cu Steaua în Liga Campionilor. El a comentat si despre posibila venire a lui Contra la Steaua. "Cosmin are mai multe oferte si în cazul lui decide familia", a spus Craioveanu.

Lol... Craioveanu are 39 ani! :)

Conform GSP, Steaua se intereseaza de mijlocasul argentian Belluschi, de la River Plate. Jucatorul de 24 de ani, 1.73 si 69 kg, a mai fost in atentia clubului Real Madrid. El are la activ 108 partide jucate in campionatul Clausura. Evolueaza pe postul de mijlocas dreapta.

Se precizeaza ca insusi presedintele lui River ar fi confirmat, pentru presa argentiana, interesul Stelei pentru mijlocas.

Sa speram ca se ca concretiza, desi vad sansele undeva pe la 5%...

Din ciclul "ziua si gogoasa" ni se serveste azi Belluschi. Propun gogoasa de maine: conform ziarului Marca, Steaua se intereseaza de situatia lui Eto'o care este nemultumit de rolul sau la Barcelona. Finantatorul Stelei a confirmat stirea si chiar a oferit un bonus: este gata sa i-l sufle lui Berlusconi pe Ronaldinho pentru a arata Europei ca italianul nu se poate compara cu Gigi Becali.

Avand in vedere ca circul asta de campionat s-a sfarsit astept sa apara "ora si gogoasa". Probabil ca vom vedea si trei conferinte de presa pe zi de la Palat.

Sunt numai vrajeli marca GSP. De spaniolul ala ce se mai aude? Nimic.

Conform GSP, Steaua se intereseaza de mijlocasul argentian Belluschi, de la River Plate...

Din cate tin eu minte, anul trecut se vorbea de un alt argentinian, Insua, teoretic cotat mai slab decat Belluschi. Insua s-a transferat in Germania pe o suma apoape de 5 milioane dolari.

Daca ne uitam la ce goluri da baiatul asta, ne dam seama ca e absolut imposibil sa vina la Steaua.

Stirea este, intradevar, o alta aroganta a conducerii. Pacat pentru ca mie imi plac jucatorii argentinieni mai mult decat cei brazilieni... :)

Steaua s-a interesat de... Deci timpul trecut. Asta cred ca a fost inaintea deciziei de a face din Steaua o echipa doar de romani. Astia din America de sud sunt circari, nu se ridica ei la pretentiile marelui conducator...

Pana se incheie oficial campania de transferari, presa o sa ne serveasca zilnic subiecte(a se citi, inventii) de discutii pe forumurile lor.

Hai sa nu percutam la toate petardele Gsp-ului sau ale lui GG, desi trebuie sa recunosc ca oierul e mic copil pe langa caracatita Gsp!

Gigi Becali se va transfera la Jilava via DNA pentru suma de un miliard si jumatate de euro. Baieteii cu ochi albastri se pregatesc sa-l "potcoveasca".

Daca se adevereste, nu zic sa dea Domnul ca are si el familie, dar sa scapam de el sa dea Domnul zic!

Gigi Becali se va transfera la Jilava via DNA...

Cred ca asa va fi, dar nu atat de repede pe cat am vrea noi. Probabil, va fi oferit drept ofranda-miel "olimpicilor" pe altarul anticoruptiei, insa cred ca va trebui sa-l mai suportam ceva timp si sper sa nu transfere si clubul prin diviziile inferioare... :sad:

Intrebarea e, oare cine se va transfera in locul lui in Ghencea?

Nu stiu de ce, dar cand urmaresc declaratiile lui Gigi B., imi vine in minte proverbul cu vulpea careia nu-i plac strigurii! De ce sa castigam noi campionatul cand este mai bine sa ne clasam pe locul doi? Vom juca mai multe meciuri in tururi preliminare si vom aditiona puncte la clasamentul de tara! Pai conform teoriei lui Becali, e mai bine sluga decat sa fii stapan si daca se poate sa alergi de unul singur si sa te clasezi pe locul doi ar fi supremul ideal! Nicio grija: la felul in care joaca echipa... avem tote sansele! Si asta nu pentru ca nu am avea jucatori talentati, doamne fereste, noi nu avem antrenor. Te uiti in ochii jucatorilor si nu se poate sa nu observi mirarea din privirea lor? Oli-orul a reusit sa-i ameteasca pe toti in asa fel incat nici unul nu mai stie ce joaca. Da este un mare a.....or acest Olisor pentru ca el face experimente in partide oficiale, nu asa ca alti necalificati pe la antrenamente sau amicale. Cu Jiul i-a introdus in teren pe Dica si Elton cu sarcini precise sa nu cumva sa colaboreze la vreun un-doi sau alte smecherii din astea fotbalistice ca se supara seful, de... adicatelea Chelsea de pipera, ce mai..! Elton saracul ajunsese si fundas stanga! Daca si Dicanul mai facea acelasi lucru pe partea dreapta, il propuneam pe Olisor la OSCARUL pentru fotbal, ce mai! Vedeti ce a fost pus sa faca in ultimul timp si Para? De toate, numai ce stie el cel mai bine nu. Sa vedeti in campionatul urmator linie de mijloc creativa cu O(fffff) Petre, F. Lovin si G Coman. Sa vedeti spectacol! Sa vedeti ce mai realizari deosebite o sa avem in meciuirile amicale cu formatii de top cum ar fi: FC Stana, FC Luminatorul, FC Crestinul, FC Oitza si alte cateva echipe serioase din aceeasi categorie cu care inca se mai discuta... Din pacate, echipele din Europa ne iau serios in seama si astea cand te prind iti umplu sacul! De transferuri, ce sa zic? Traiasca Cupa UEFA ca de CL slabe sperante. Sa dea D-zeu sa ma insel, dar cand Olisorul este confirmat in functie pe inca trei ani as fi fericit si cu unul din primele 10 locuri, ca doar perseveram si avansam conform teoriei Jiji, teorie care este pe cale sa revolutioneze ordinea mondiala! Pai nu prezicea Nostradamus ca se va naste pe aceste meleaguri un mare conducator?

Cand ti-ai pierdut onoarea, nici sinuciderea nu te poate reabilita!

Mai bine nu ne-am mai gandi asa mult la transferuri si ne-am concentra pe promovarea unor jucatori ca Litu, Simion, Tudose sau Ochirosii.

Szekeli e roman? :o

Primul transfer "bomba" al nostru e ca pleaca unul dintre cei mai buni atacanti ai nostri: Thereau. Politicos, francezul a declarat ca nu s-a putut adapta... dar cu totii banuim cam care e adevarul: si anume Thereau n-a mai suportat grobianismul si stilul de mahala de Pipera a lui El Ciobandante.

Se pregateste si al doilea transfer: Elton a plecat la el acasa in Brazilia. Din ce-a zis el pe aeroport nu reiese ca a plecat definitiv, dar tare ma tem ca piticul nu se va mai intoarce. Doar e circar, nu? Iar Becali nu are nevoie de circar. Vrea sa fie circarul numarul unu.

A, si bineinteles ni s-a mai servit o gogoasa pentru creduli: Steaua se intereseaza de nu stiu ce argentinian... yeah, right. Restul aberatiilor lui El ciobandante nu le mai comentez, ca mi-e deja scarba.

Ma [...] pe el ciobandante... :(

Oare sa-l dea la Auxerre la schimb cu D. Niculae?

Din pacate, nu cred ca va veni la Steaua. Dupa plecarile lui Gago si Higuain la Real Madrid, Belluschi a ramas unul dintre cei mai buni mijlocasi din campionatul argentinian, iar cota lui se invarte in jurul a 7 milioane de dolari. In cel mai rau caz, sa ne bucuram daca ajunge Herea si Chiacu. Ma gandesc si la ce-a postat "un coleg de suferinta " pe o pagina anterioara, in fiecare an se zvonesc fel si fel de transferuri, in final ajungand la Steaua 2, cel mult 3 jucatori. Odata cu plecarea lui MM, sunt sigur ca JeeJee va transfera doar jucatori care-i convin lui, nici macar lui Oli. :twisted:

Guest
This topic is now closed to further replies.