Posted May 12, 2007 · Report post Da... ca portari ar fi bine sa revina Hamutovski! Si Nae de la FC National mi-a placut in niste meciuri... la atacanti chiar mi-as dori o revenire a lui Neaga! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Le va face Gigi,dar la cererea lui Oli sau a lui Hagi.Nu crezi ca nu le face de capul lui ? Da da... stiu cum e o discutie Gigi-Oli: [Gigi] - Oli, il aduc pe baiatul asta? [Oli] - Daca tu-l vrei nea Gigi, pai atunci adu-l! Despre Vali Badoi nu pot spune decat ca e un fundas bun. Varsta in momentul actual nu mai conteaza. Priveste Milanul, are numai mosnegi, si tot mosnegi transfera. Ronaldo, Shevcenko, Ruud etc. Niciodata nu o sa poti compara pe Ronaldo cu Vali badoi... e diferenta mare de valoare. Plus ca milogul asta ne-a atacat de fiecare data cand a avut ocazia.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Hai sa pastram proportiile bodanelule. De atacat, este unul din singurii care nu i-am auzit sa fi facut asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Eu stiu ca ne-a atacat, semne obscene etc.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Sa ne amintim si de faza cu MM, când i-a aruncat în fata,medalia acordata loser-ilor în Supercupa Romaniei. Dar de bun e bun, de ce sa nu o recunoastem. Si centreaza perfect. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post MM nu inseamna Steaua. Cum nici Becali nu inseamna Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Asa crezi tu? Ma rog, oricum o reprezenta cu succes. MM. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Nu mi se pare normal ca imaginea Stelei sa fie reprezentat de un singur om. Poate cel mult acel om sa fie un jucator de istorie. D'acum sa nu veniti cu Gigel Coman. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2007 · Report post Conform GSP, Becali a anuntat ca din vara, Ricky Neaga va evolua din nou in culorile Stelei. Nu stiu ce ma face sa cred ca este o manevra pentru a-si mai recastiga credit in fata suporterilor. Transferul e excelent, dar cu o floare nu se face primavara, si sincer nu cred ca va ajunge sa mai aiba sustinerea de altadata. Lupu-si schimba parul, dar naravul ba! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2007 · Report post Pai poti sa mai crezi ceva din ce zice Becali? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2007 · Report post Hai ca de adus poate il aduce(asa cum a zis)... dar ca va juca Elton meci de meci din turul campionatului viitor... mi-e greu sa cred! :neutral: Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2007 · Report post Cand o sa-l vad pe Neaga in tricoul Stelei atunci o sa stiu sigur ca va juca, insa in vorba lui Jiji nu mai cred!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2007 · Report post da...ca portari ar fi bine sa revina Hamutovski sau si nae de la FC National mi-a placut in niste meciuri...la atacanti chiar mi-as dori o revenire a lui Neaga Hamutovski da sunt de acord cu tine, dar Nae a mai fost la noi si, crede-ma, nu mai trebuie incercat. Nu trebuie lasat sa plece Andrey. Baiatul asta are stofa. Am fost portar si am pretentia ca am un pic de ochi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2007 · Report post ALBUTZ nu se pare cea mai buna solutie . Vatca e un fel de Carlos cu reflexe dar si cu multe gafe. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2007 · Report post Mai... eu cred ca nu o sa plece Elton pentru ca e un jucator valoros, are tehnica, viteza, sut etc. Ne-ar trebui inca un Elton ca mijlocas ofensiv pentru ca el nu poate dribla toti jucatorii. Ne mai trebuie un brazilian cu care sa faca echipa si din 2-3 pase, 2-3 driblinguri sa ajunga la poarta si sa suteze. steagsahmic fularsteau2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2007 · Report post Si sa dea si gol, ca degeaba dribleaza, suteaza si noi o luam pe coaja! :grin: Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2007 · Report post Lotul pentru sezonul viitor ar trebui sa fie ceva de genul asta.. Gk : Cernea,Vatca/Haisan DR : Marin, un fundas strain de valoare (1-1.5 milioane de euro minim) DL : Nesu, Emeghara (e bun, o sa vina pentru 1-1.5 milioane) daca : Goian, Ghionea, Radoi, Muresan (500.000 maxim) MR : Nicolita, Croitoru, Szekely ML : Cristocea, Ochirosii MC : Paraschiv, Petre, Izvoranu (daca pleaca Lovin, cred ca tot in jur de 500.000 e) AMC : Elton, Dica, Neaga (parca 800.000 era suma), Badea FC : Iacob, Thereau, Jula/Gurita Un sitem de joc 4-3-2-1 Jula, Szekely si Vatca vin la pachet pentru 1.5 milioane, iar Gurita ar veni gratis, Haisan probabil pe la 700.000 Afara : Saban, Stancu, Coman, Baciu, Bostina, Andrey, Lovin (ultimul daca pleaca) Ar trebui sa luam pe ei undeva in jur de un milion. In felul asta, cu 6 milioane de euro ne facem super echipa..Un lot de 25 de jucatori, toti de valoare.. Totul e sa bage si Gigi banii, ceea ce ma cam indoiesc.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2007 · Report post Mai... eu cred ca nu o sa plece Elton pentru ca e un jucator valoros, are tehnica, viteza, sut etc. Ne-ar trebui inca un Elton ca mijlocas ofensiv pentru ca el nu poate dribla toti jucatorii. Ne mai trebuie un brazilian cu care sa faca echipa si din 2-3 pase, 2-3 driblinguri sa ajunga la poarta si sa suteze. steagsahmic fularsteau2 ... Un brazilian, sa faca 2-3 pase, sa ia mingea, sa dribleze si sa dea vreo 2 goluri:)) Pai daca ar fi asa simplu... nu trebuie sa ne bazam pe un singur jucator, ati vazut cum am jucat cand a lipsit Dica, cand Zenga zicea ca Dica este cel mai important jucator al Stelei, nimeni nu-l credea avand in vedeere ca erau si Mirel si Dorinel pe acolo. Dica nu a avut decat o accidentare, aceasta de acuma, si am vazut cu totii cum n-a jucat echipa fara el, deci nu e bine sa te bazezi pe un singur jucator. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2007 · Report post Bucuros de victoria cu Nationalul, Gigi Becali a anuntat prima lovitura a Stelei pe piata transferurilor. Rica Neaga vine sigur in Ghencea din Coreea. Antrenor va fi tot Olaroiu pe care Becali a decis sa-l pastreze si sezonul viitor impotriva vointei fanilor. "Am vorbit cu Rica Neaga astazi si se poate considera ca este deja la Steaua", a declarat Gigi Becali. Sursa : sport.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2007 · Report post Pun pariu ca daca nu era conflictul cu fanii, Rica nu venea in Ghencea. El e un jucator foarte iubit la noi si astfel Jiji incearca sa-si mai recapete sustinerea. Cat despre Oli, cum sa nu pastreze un antrenor care sta capra in fata lui? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2007 · Report post Imi e foarte frica ca o sa-l vanda pe Elton in vara dupa declaratile lui Oli conform carora trebuie sa schimbe sistemul de joc... si asta n-o sa se intample prea curand la Steaua... ganditi-va ca Oli are in cap numai mijlocasi la inchidere.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2007 · Report post Am mai spus-o si in alt topic: chestia cu sistemul de joc este doar o scuza penibila marca Oli, menita sa ascunda faptul ca Becali ii face echipa. In conditiile in care Elton joaca bine si ridica tribunele in picioare, trebuie sa aiba si omul o scuza pentru a nu-l baga in teren. Cred ca micutul brazilian ne va parasi din vara pentru ca si aseara s-a vazut ca nu ii convine statutul de rezerva. A venit in Europa sa joace, nu sa il distreze pe Becali cate 15 minute pe meci. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2007 · Report post Ar fi un dezastru pentru adevaratii suporteri ai Stelei daca pleaca Elton! Este singurul jucator care aduce culoare in jocul nostru... eu sincer m-am saturat sa jucam la intamplare... nu-l mai suport pe Jiji si punct. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2007 · Report post Mai este si Dica, dar cind Dica este lovit, echipa este mai cam praf. Plus ca si Dica va pleca probabil! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2007 · Report post Din sezonul urmator, daca ne bazam strict pe transferurile promise, mi-as dori sa vad Steaua astfel: ------------------- Cernea ------------------ P. Marin ---- Goian ---- Ghionea ---- Nesu -------------------- Radoi ------------------- ---- Croitoru -------------------- Elton ----- --------------------- Dica -------------------- ------- Neaga ---------------- Thereau ----- Ar exista solutii multiple, in functie de rezultat si felul in care curge jocul. Croitoru, Dica si Neaga fac excelent si faza defensiva. Chiar si Thereau. In cazul in care se va impune un al doilea inchizator, ar putea fi introdus Paraschiv in locul lui Croitoru (de exemplu), Neaga retras pe postul lui Croitoru, iar Dica avansat langa Thereau, cu Elton pe post de playmaker... Am avea schimbari promitatoare pe banca, gen Iacob, Gurita, Ochirosii, Cristocea, Paraschiv, poate chiar si Nicolita pentru finalurile de meci... Desigur asta in cazul in care ne bazam strict pe promisiuni (ma repet). pentru ca daca ar veni si Herea, si inca un fundas lateral... ar fi ideal. Oricum consider ca in momentul in care avem tot lotul valid, suntem cea mai solida trupa din tara. Intrebarea este: va juca, vreodata, Olaroiu cu un singur inchizator? Pentru ca din cate am vazut, chiar si la 2-0, 3-0, are tendinta de a baga un al treilea mijlocas la inchidere... Share this post Link to post Share on other sites