Sign in to follow this  
Followers 0
Dragoshel

Cerere

2 posts in this topic

Va propun o noua dezbatere: Steaua din 86 si Steaua de acum. Ce ne lipseste pentru a mai ajunge macar in Champions League, tinand cont ca in momentul d efata suntem pe locul 4 si nu ne mai gandim la locul 1.

In primul rand ne lipseste un antrenor...si cand spun ca ne lipseste un antrenor nu ma refer ca ne lipseste un antrenor de talia Maestrului Jenei, ci ne lipseste un antrenor de meserie: care sa stie sa alcatuiasca un prim 11, sa stie sa faca schimbari si in minutul 3 daca ceva nu merge cum trebuie, nu toate 3 schimbarile in minutul 89, sa fie capabil sa aiba o tactica, in afara de "tactica aruncarii tuturor mingilor in fata pe varfuri", un antrenor capabil sa tina o sedinta de pregatire, un antrenor care sa-si impuna punctul de vedere in fata lui Berbecali si care sa nu mai cedeze la presiunile lui" "vreau ca finul sa joace atacant, portar etc.", un antrenor care dupa o infrangere sa aiba simtul raspunderii si sa iasa in fata noatra si sa spuna: "Eu sunt vinovat pentru aceasta infrangere, am gresit tactica, am gresit schimbarile etc.", si nu unul care vine mereu cu aceleasi scuze...asta imi doresc eu de la antrenorul Stelei in primul rand si apoi poate o sa putem vorbi despre Steaua de azi in comparatie cu Steaua '86...pana atunci NU

Sign in to follow this  
Followers 0