Sign in to follow this  
Followers 0
Adrian Pacurar

Protest , trebuie facut ceva! Propuneri , va rog.

11 posts in this topic

Ce am putea face , sa inteleaga domnii care ne conduc clubul , ca noi ne-am saturat de circuri ieftine , de taratul Stelei in noroi , de lipsa de fair-play , de declaratii sforaitoare , de laude neimplinite , de starea penibila a parcului sportiv, de " joaca " de-a dictatorul , de aducerea la Steaua , de jucatori fara personalitate , care alerga juma de metru , sa intelege-ti bine ca noi nu mai reprezentam mai nimic in europa , Steaua a fost obisnuita cu finale , nu cu primaveri in care pierdem " frumos " , romani blazati , si in campionat de 5 ani , tot timpul terminam pe doi , sa nu mai spunem de cupa . Ce se poate face , sa ne unim , sa se mute cei care iubesc Steaua , la tribuna a doua , sau la peluza a doua , daca cineva il stie bine pe Jean Pavel , sa mearga dupa el , putem sa vorbim la meciurile de hochei ,sa ne luam bilete si sa stam langa stadion , la un meci din campionat, sa nu intram decat in ultimele 5 minute , fluturand batiste albe, sa le explicam cumva , ca ori isi schimba atitudinea fata de echipa si renunta la circurile ieftine , ori pleaca. E greu sa te impui recunosc in galerie , pt ca vor venii , spotivii si ne vor capaci , pt ca asta e sunem lasi , nu putem sa fim uniti , ne este frica ,avem nevoie de un lider in care sa credem si atunci poate nu vom fi calcati in picioare , ideea e ca trebuie sa fim uniti , altfel totul va fi in van si inca ceva , echipa nu trebuie sa sufere , repet : SA O INCURAJAM CA NISTE DIAVOLI SMINTITI , dar sa ii lovim pe conducatori si pe cei care ne fac de ras , fara mila , popularitatea pe care o au unii se datoreaza Stelei , noi suporterii putem sa le-o facem din ce in ce mai stirba. NU UITA-TI :SA O INCURAJAM CA NISTE DIAVOLI SMINTITI , ECHIPA , din prea multa dragoste pentru ros-albastru , Steaua NU TE LASAM LA GREU!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt deacord cu tine, si daca as fi din Bucuresti as veni cu cea mai mare placere la un protest!!!! Rog pe toti stelistii sa se uneasca saptamana asta pana nu se decide Neaga sa plece de la noi!!

Ideea cu Jean Pavel este geniala!!! Cred ca trebuie sa schimbat aceasta situatie cat mai repede!!! mai astept pareri

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu sunt deloc deacord cu politica promovata ininteriorul clubului de jj si MM. au reusit sa elimine toti oameni cu personalitate care ar fi avut curajul sa li se impotriveasca din diferite motive. jj trebuie sa stie ca nu el este un zeu al Stelei. banul nu inseaman totul. NU sunt de acord deloc cu vanzarea lui Neaga in acest mod. si kiar daca la vandut... de ce nu a jucat?. as vrea ca toti cei care sunteti deacord cu mine sa veniti pe Ghencea la retur cu o foaie alba A4 pe care la o ridicam in semn de protest la adresa conducerii. nu va fue frica.. o sa fim multi... trebuie doar sa ne si organiza.

PS FORZA Steaua

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am io o propunere de protest dar nu stiu cat de mult ar ajuta:prima repriza sa fie liniste totala sau pe parcursul primei reprize sa se strige doar RICA Neaga

Alte idei nu am

Share this post


Link to post
Share on other sites

Totul e tardiv acum.Rica pleaca.

S-au spus foarte multe.Tot ce se va spune în plus va avea deja un iz urât mirositor.Pentru ca nu am face altceva decât sa ne kkm pe noi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

parerea mea e caa la meciul cu valencia sa strigam RUSINE RUSINE SA VA FIE numai asta si RICA RICAAA NEAGAAAA !nu jtiu dak voi mai credeti ce zice beccali sau MM da cu Walter nu jtiu ce sa zic in fond oricine ar fi antrenor dintre noi nu am incalca cuvantul sefului!va amintinti ca se zvonea ca Zenga pleaca??poate se saturase omu de atatea manevre pe care le face Gigi!pe mine m-a deranjat mult ca la restanta cand i-am scandat numele lu Gigi nu a vrut sa coboare ca el e pulea spataru!beccali nu iubeste Steaua si o sa va demonstreze cu timpul!insa nu jtiu cine ar avea curaj sa se ia cu el ca omul e smeker :))!la meci fiecare sa vina cu fluere si cat mai multe pentru a face zgomot!si dupa o repriza deasta cu zgomot se lasa liniste si strigam RUsine rusinee sa va fie!sper ca nu am deranjat pe nimeni

Share this post


Link to post
Share on other sites

va propun ca la meciul retur cu valencia pana la inceperea meciului si in pauza meciului sa avem ceva alb in mana si sa protestam impotriva conducerii.

este inadmisibil ce sa intampla.

 

as avea o rugaminte la voi, numai postati tipul asta de sondaje ... incredere in Walter, care portar este mai bun ... eu unul cred ca nu-i bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Il vrem pe Neaga joi 24.02.2005 la Steaua sa joace

Stelisti ne-a ajuns cutitul la os.Destul...dupa Miu, Rachita,acum ... Neaga...un nou talentat jucator simbol Steaua ce calca pe urmele inegalabilului "[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]". Cu Neaga si Cristea era 2-0 la Valencia. Zenga e un bun antrenor pentru Steaua in continuare dar fara managementul defectuos al cuplului Becali & MM ( sau mai bine pentru Becali fara MM.Becali ar face bine sa-l aduca pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in locul lui MM). Stelistii sa punem de un miting pentru ca Neaga sa ramina la Steaua si sa joace joi 24 . Hai Steaua !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

STELISTII boicotatii minciunile cuplului Becali & MM despre Neaga, el nu este jucator de cluburi asiatice,este inca tinar si cel mai talentat fotbalist roman al momentului,...nu este gloaba batrina si terminata. I-au pus pumnul in gura lui Neaga,Becali si MM. Jos cu tradatorii Stelei -- Becali si MM. Huoo!!! STELISTII SA PUNEM DE UN MITING PENTRU Neaga! L-au fortat pe Neaga Becali & MM sa ne linisteasca la TV ,ca vrea el sa plece in Corea,cind orice echipa mare de Italia,Spania,etc. l-ar vrea...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu Neaga si Cristea in echipa joi 24 in teren i-am face praf, pe mult laudata echipa "second hand" a Valenciei si ne-am califica .Ce "spaga" a primit Becali & MM de la conducerea clubului Valencia ca sa -o scoata din faliment pe aceasta , ca Steaua sa vina la aceasta confruntare decimata de citiva buni fotalisti ai ei si de cel mai talentat dintre fotbalistii romani ai momentului Neaga si lipsind Steaua de o intarire in pauza competitionala cu fotbalisti din campionat gen Plesu,M.Kein,Caramarin etc. STELISTI protestati la Pro TV, OTV, ANTENA 1, REALITATEA etc. JOS CU HOTII DE LA Steaua -- SA vina TEPES DOAMNE ca manager --" [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] " !!! Miting zilele astea pentru Neaga sa ramina la Steaua

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stelisti ! Ne-au pus bomboana pe coliva Becali & MM .A ajuns si Steaua tirita in mocirla, exact ca si antrenorii echipei de gimnastica. E clar trebuie sa fim facuti nimeni si in fotbal ---e timpul pentru hoti ca si Steaua sa fie facuta "un morman de fiare vechi". Jos cu hotii dela cirma Stelei,sa vina [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca manager.STELISTII miting pentru Neaga zilele acestea ca sa nu plece fortat de pumnul de dolari ce-i umplu buzunarele generosului Becali de catre coreeni. HAI Steaua,HAI Neaga in teren joi 24!!!JOS HOTII DE LA Steaua !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0