George Stan

AISS - intrebari si raspunsuri

892 posts in this topic

Nu sunt probleme daca esti din provincie. De altfel, AISS are multi membri care nu locuiesc in Bucuresti.

Asa cum am mai spus, nu este nevoie sa fii major. Te poti inscrie in AISS si daca nu ai 18 ani.

:steag_cruce_invers: salutare tuturor as avea si eu o mica intrebare daca se poate AISS-ul poate realiza agende pe anul 2009,calendare ceva fular-campionii

Nu se organizeaza nimic de catre AISS. Nici nu e sigur daca vor fi suporteri stelisti care sa faca deplasarea.

salut.

mi-am pierdut legitimatia (cardul de membru AISS).

e posibil sa primesc altul?

si daca da, ce trebuie sa fac?

hai noroc,

nustiu daca postez chiar unde trebuie, dar...

am si eu o nelamurire, am trimis plicul cu inscrierea (nu-i recomandata sau alte balarii, plic simplu cu timbru) si creca se fac deja 3 saptamani si nici un raspuns, si sunt cam nerabdator de fel:)

trebuia sa platesc si inscrierea in prealabil, sau sa astept intai confirmarea (pe mail sau telefon in cazuri rare cum scrie) ?

se poate sa se fi pierdut plicul? ce-i drept am depus la un oficiul postal cam fantoma din punctul meu de vedere (hala traian, zici ca-i intr-o curte de tigani:) )

numele meu de pe plic este irimescu, daca poate ajuta pe cineva care se ocupa cu chestia asta.

va multumesc :)

@iri

Plicul trebuia sa contina copia actului de identitate,cererea de inscriere si dovada achitarii taxei de inscriere (formularul de depunere stampilat de banca - 15 roni)

@Fane

sal, mersi pt raspunsul foarte rapid.

Esti absolut sigur ca trebuia si dovada platii? pt ca in informatiile "cum ma inscriu" de pe AISS.ro scrie:

la pasul3:

Asteptati confirmarea faptului ca datele trimise sunt in regula.

la pasul4:

Platiti taxa de inscriere in AISS, in valoare de 15 RON.

deci sper ca nu am gresit cu nimic:)

salut.

sunt din Drobeta Turnu-Severin si vreau sa fac si eu deplasarea la Tg-Jiu. stiti cum pot sa fac si eu sa stau in sectorul suporterilor oaspeti? trebuie neaparat sa imi cumpar bilet din Bucuresti?

alta solurie este? pentru ca nu vreau sa merg din Severin la Bucuresti ca sa cumpar bilet..

in caz ca nu este, ma puteti ajuta voi cumva?

nu sunt membru AISS

Salut iri,

In plicul cu cererea de inscriere trebuia sa atasezi si o copie de pe buletin, esti sigur ca ai atasat-o? O sa verificam daca a ajuns plicul si de ce nu ai fost inscris in baza de date(plicurile sunt ridicate periodic de la casuta postala, de regula de 2 ori pe luna, si poate asta e cauza pentru care nu ai fost inscris inca in baza de date). O sa ne interesam si o sa primesti un raspuns daca am primit sau nu plicul.

@dragos

In cele 2 deplasari din returul acesta, biletele s-au cumparat de la casele de bilete din orasele respective, Brasov si Pitesti. Biletele nu au mai ajuns la club in Bucuresti, deoarece suporterii stelisti au refuzat implicarea clubului in cumpararea de bilete. Deci, teoretic, si la Tg. Jiu se vor cumpara bilete de la casele stadionului din Tg.Jiu.

salut.

mi-am pierdut legitimatia (cardul de membru AISS).

e posibil sa primesc altul?

si daca da, ce trebuie sa fac?

@BandiT

In principiu, ar trebui sa mai achiti o data contravaloarea cardului (15 lei) si o sa iti facem unul nou. Daca te decizi sa faci asta, cand depui banii e bine sa precizezi pt ce anume i-ai depus.

am pus in plic si copie de buletin, si cererea de inscriere semnata.

ok, mai astept nitel, si daca nu primesc nici un raspuns, mai trimit o data.

sa platesc inainte taxa de inscriere si sa pun si dovada platii daca retrimit datele?

Edited by iri

Ar fi cel mai indicat. Si incearca sa trimiti plicul normal. Nu recomandata sau sub alta forma, ci scrisoare normala.

apropo de legitimatie,eu nu am primit pana acum nici un fel de legitimatie.nu arde casa si nci nu ma incalzeste cu nimic,am vrut doar sa stiti ca la mine nu a ajuns inca nimic.multam :steag_sah_mic:

Da, au fost foarte putin inscrieri in ultima vreme si nu s-au mai trimis lunar. Saptamana aceasta a fost data comanda pentru o noua si dupa ce vor fi ridicate vor fi expediate.

salutare

am si eu doua mici intrebari:

1. inscrierea se face DOAR urmand cei 5 pasi? as prefera sa vin personal undeva si sa rezolvam totul pe loc...fara plicuri la posta sau la banci.

2. daca "donez" cei 2% din impozitul pe venit mai e nevoie sa platesc si cotizatia lunara?

cu respect, un posibil viitor membru AISS

1. Inscriere nu e neaparat nevoie sa se faca prin posta. Adica este nevoie sa avem de acele doua hartii (cererea de inscriere semnata si copia dupa actul de identitate). Si pentru asta puteti veni si inaintea unui meci cu actele necesare si sa ni le inmanati personal.

In ceea ce priveste banii, ar fi cel mai bine sa-i depuneti in cont la banca, astefl ei urmand sa apara si pe extrasele de cont.

2. Da. Cotizatia lunara si redirectarea a 2% din impozitul pe venit sunt doua lucruri diferite. In primul rand acei 2% nu va asigura statutul de membru AISS. Oricine doreste, membru sau nu, poate redirecta cei 2%, dupa cum un membru poate sau nu sa redirecteze cei 2% (spre exemplu eu nu redirectez din simplul motiv ca nu platesc impozit si 2% din 0 = 0). Plata cotizatiei este si o forma de responsabilizare a membrilor.

Dar pentru comoditatea dumneavoastra, puteti sa platiti oricand pe mai multe luni, nefiind necesar sa va duceti lunar la banca.

ok. vom lua legatura inainte de urmatorul meci acasa al Stelei; voi avea la mine tot ce e necesar, inclusiv pentru cei 2%...

restul detaliilor le voi afla atunci.

multumesc

vreau si yo sa fac parte din acceasta organizare a suporterilor stelisti...daca ati putea sa ma ajutati,va rog sa-mi lasati un msg,,,,st inebunit dupa Steaua......