George Stan

AISS - intrebari si raspunsuri

892 posts in this topic

Mult mai târziu decât ar fi fost cazul, la 59 de ani de la inființarea clubului, s-a luat inițiativa înființãrii unei Asociații a Suporterilor, care sã reprezinte într-o masurã cât mai mare poziția oficialã a steliștilor de pretutindeni, sã promoveze și sã apere imaginea Clubului Steaua și a susținãtorilor sãi.

 

Obiectivele noastre primordiale sunt:

 

- afirmarea și rãspandirea adevãratelor valori Steliste: sportivitate, cinste, onoare, corectitudine, demnitate, profesionalism, competitivitate si dorinta de performanta.

 

- promovarea istoriei unicului club-simbol "Steaua București" (fost Asociația Sportivã Armata, Clubul Sportiv Central al Armatei, Casa Centrala a Armatei) înființat în data de 7 Iunie 1947 de cãtre Ministrul de Razboi al Armatei Regale Romane, gen. Mihail Lascar;

 

- realizarea unei legãturi între suporteri, conducerea clubului, foștii mari antrenori / sportivi / conducãtori (cãrora le va fi oferit titlul de "membru onorific al AISS");

 

- realizarea de campanii de sprijinire a fostelor glorii ale Stelei și (în mãsura posibilitãților), de implicare în diverse acțiuni caritabile;

 

- sprijinirea financiarã și logisticã a inițiativelor altor Asociații care au scopuri similare cu cele ale Asociației noastre;

- intreținerea și dezvoltarea site-ului suporterilor: WWW.FCSTEAUA.RO.

 

 

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti este și va rãmâne non-profit. Sursele de finanțare vor fi urmãtoarele:

 

- cotizațiile lunare ale membrilor;

- reclamã platitã pe FCSTEAUA.RO;

- sponsorizãri primite din partea firmelor interesate;

- donații din partea suporterilor steliști;

- comercializarea produselor și materialelor legate de Steaua și de istoria Stelei, cu însemnele AISS.

 

 

 

Intrebari si raspunsuri:

- Cine e in spatele acestei asociatii?

- Membrii fondatori ai acestei Asociatii sunt simpli suporteri ai Stelei. Ne-am unit sub umbrela acestui site, iar asociatia a fost, firesc, pasul urmator.

 

- De ce ati infiintat aceasta Asociatie?

- Pentru ca am considerat inadmisibil ca un club de talia Stelei sa nu aiba o organizare la nivel de suporteri in anul 2007.

 

- Cand a fost infiintata Asociatia?

- In Decembrie 2006 a fost data hotarirea judecatoreasca irevocabila de infiintare a Asociatiei.

 

- Care vor fi relatiile Asociatiei cu grupurile de suporteri de tip Ultra? Veti sprijini o anumita peluza?

- Indiferent de 'tipul' de suporter, orice iubitor al Stelei se poate inscrie in Asociatie. Orice actiune benefica a suporterilor Stelei, Peluza Nord, Sud, Tribune etc, va fi sprijinita de AISS.

 

- Cum ma pot inscrie in Asociatie?

- Detaliile privind primirea de membri vor fi facute publice la momentul potrivit, in foarte scurt timp.

 

- Daca sunt membru in Asociatie, ce avantaje am?

- In proiectele Asociatiei intra facilitati precum materiale promotionale la pret redus, accesul la diverse actiuni ale CS si FC Steaua, posibilitatea organizarii de deplasari etc. Totusi, cum asociatia este proaspat infiintata, credem ca este firesc ca avantajele sa nu fie decat unele minore, alaturi de cel major al posibilitatii de a contribui la actiunile suporterilor Stelei.

 

- Conducerea Clubului FC Steaua are legatura cu aceasta Asociatie?

- Aceasta asociatie este independenta financiar de conducerea clubului FC Steaua. Evident, dorim sa avem relatii cat mai stranse cu conducerea FC Steaua, pentru a asigura, in diverse domenii, legatura intre suporteri si club.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutari tuturor stelistilor!Este o idee excelenta,sper sa aibe succes!Astept detalii referitor la inscrieri,cotizatii,statutul asociatiei,etc.Puteati sa scrieti pe romaneste pe sigla aceea(in plus de asta eu credeam ca se scrie siempre nu semper-in afara cazului ca vine din latina- daca ma insel imi cer scuze!).Va doresc inca o data mult succes si sa veniti cu detaliile de rigoare!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Logoul este in latina - SEMPER SVPERIORES :wink: Vom reveni cu detaliile in foarte scurt timp.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can i also become member of AISS when i live in Holland? That would be nice! We visit Romania 2 times per year and try to visit the matches then. Last summer Steaua was in Mierlo for a cantonamente. I was interviewed by TVR then, remember?

 

Hai Steaua! We will surprise Sevilla!

 

Cel mai devotat fan al Stelei din Ollanda si sti tot a misca de grupe albastru rosu!

 

Success with the site and AISS project. I hope to hear soon from you!

 

Bart Schrassen - Szekely

[email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

@schrassenszekely

 

Of course you can. You should wait for the details (we will bring them up in a few days), and then you can become a member of AISS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

super ideea bv voua ma voi inscrie in aceasta asociatie!este bine ca noi stelistii sa fim si mai UNITI! si acum intrebarea ! STIE CINEVA DESPRE DEPLASAREA LA SEVILLA??MA REFER LA TRANSPORT(GALERIA MERGE IN MOD ORGANIZAT SAU FIECARE PE CONT PROPRIU???)PLSSS HELP ME !!ca AM CUMPARAT BILET LA RETUR SI MOMENTAN NU STIU NIK DESPRE O EXCURSIE ORGANIZATA DE CLUB.nush ce sa zic...clubul pune in vanzare 500 d bilete dar despre deplasarea lor in spania absolut nik! va rog dak stiti ceva spuneti-mi!multumesc anticipat!FORZZA Steaua!

Share this post


Link to post
Share on other sites

o idee excelenta! bravo baieti! Steaua merita acest lucru pt k este cea buna si cea mai iubita echipa din Romania. succes in continuare!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut decizia de infiintare a AISS, una fireasca si de-a dreptul exceptionala. Era si timpul sa facem si noi fata, si sa ne organizam, crrrapizii (Liga Suporterilor Rapid) si cainii (cu legit. lor de suporter PCH sau ce draq au de merg mai ieftin in deplasari) avand asemenea asociatii de ceva timp.

Stiu ca nu exista prea multe detalii acum, insa as vrea sa-mi raspundeti la o intrebare, daca se poate. AISS va organiza deplasari pentru suporterii care nu fac parte din brigazi, etc, dar care vor sa sustina Steaua in tara? Chiar as vrea sa mai merg in mai multe deplasari, insa nestand intr-o zona cu o brigada, mi-e urat sa ma duc singur cateva sute de km :(. Multumesc anticipat, si salut inca o data aceasta initiativa foarte inspirata de a uni pe toti cei care iubesc aceasta mare echipa, Steaua!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Stiu ca nu exista prea multe detalii acum, insa as vrea sa-mi raspundeti la o intrebare, daca se poate. AISS va organiza deplasari pentru suporterii care nu fac parte din brigazi, etc, dar care vor sa sustina Steaua in tara? Chiar as vrea sa mai merg in mai multe deplasari, insa nestand intr-o zona cu o brigada, mi-e urat sa ma duc singur cateva sute de km.

 

 

Da, Asociatia isi propune sa se implice si in organizarea deplasarilor, insa acest lucru face parte dintr-un proiect pe termen mediu. Pe moment, altele sunt activitatile prioritare ale Asociatiei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va scriu din Illinois si va spun ca abia astept sa ma inscriu. O idee foarte buna, in consonanta de altfel cu site-ul, de foarte buna calitate si el.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut decizia de infiintare, si ca toata lumea, astept detaliile necesare pentru inscriere.

 

PS : V-ati propus vreo tinta pentru acest an (numar de membri cotizanti, etc) ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu ne-am propus un numar de membri ca tinta. Suntem la randul nostru destul de curiosi sa vedem cati trec de la vorba la fapta, acum ca ocazia le este oferita.

 

Cat despre deplasari, putin probabil anul acesta. Trebuie sa fiti constienti ca Asociatia este la inceput, ca ne trebuie ceva experienta (dar si o relatie buna cu clubul - treaba care nu tine numai de noi) pentru a organiza deplasari, dar si ca avem pe termen scurt alte probleme pe cap. Conturarea unui nucleu puternic de oameni care sa se implice la Asociatie ar fi unul din obiective. Sarbatoarea de 60 de ani - altul, foarte important de altfel!

 

Sper sa pornim cu dreptul, dar asta n-o putem face singuri. E nevoie si de voi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piece of Mind te respect ca, esti stelist ca si mine dar am o singura intrebare pt tine fara suparare.

Tu ai ceva impotriva fostului lider al ultrasilor stelisti jean pavel?

 

Am vazut topicuri inchise de tine ca era vb despre jean.

bafta la toti

si referitor la aceasta "asociatie" tot conducerea clubului va dicta, va spun sincer din surse autorizate. ce-i care vor fi "sefii" asociatiei sunt niste tradatori

Share this post


Link to post
Share on other sites
 Piece of Mind te respect ca, esti stelist ca si mine dar am o singura intrebare pentru tine fara suparare.

Tu ai ceva impotriva fostului lider al ultrasilor stelisti jean pavel?  

                       

Am vazut topicuri inchise de tine ca era vb despre  jean.

bafta la toti

si referitor la aceasta "asociatie"  tot  conducerea clubului va dicta, va spun sincer din surse  autorizate. ce-i care vor fi "sefii" asociatiei  sunt niste tradatori              

 

 

De fapt Piece este unul dintre cei mai mari simpatizanti ai lui Jean!

Share this post


Link to post
Share on other sites
si referitor la aceasta "asociatie"  tot  conducerea clubului va dicta, va spun sincer din surse  autorizate

 

i-auzi ? spune-ni-le si noua !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Numele meu este George Stan. Fac parte din colectivul care fondeaza aceasta asociatie.

Am 27 de ani, am terminat Facultatea de Constructii acum cativa ani, acum lucrez in IT. De 6 ani ma ocup de acest site, imi investesc timpul si banii in el, fara sa fi avut niciodata un castig material din asta. La fel ca mine sunt si ceilalti oameni care incearca sa faca ceva pentru Asociatie.

La meciuri stau la peluza a doua. Merg la aproape fiecare meci de acasa din 1990 si cateodata in unele deplasari. Nu sunt un ultras asa ca poti sa vii sa ma bati ca n-am gasca.

Iti multumesc ca ma acuzi pe mine si pe ceilalti care incercam sa punem pe picioare aceasta asociatie ca "umblam dupa banii conducerii", "mergem pe interese" si alte expresii minunate.

Ii rog pe ceilalti care sunt de aceeasi parere cu Punisher sa isi exprime aici liber parerea. Numai asa putem trece peste aceste inerente si firesti semne de neincredere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bravoooo!!!la Real Madrid exista ceva asemanator,o asociatie a suporterilor care platesc anual o cotizatie pentru buna desfasurare a actiunilor intrprinse de organizatie.In schimbul acestor cotizatii(nu in totalitate)membrii primesc obiecte promotionale,bineinteles cu insemnele clubului...ar fi interesant sa se creeze asa ceva si in randul asociatiei noastre;dar acum sutem la inceput si probabil va fi mai greu...vom fi foarte multi care vor cotiza la inceput,dar nu trebuie sa renunte nimeni iar pt asta unele mici atentii ar fi benefice...inca o data felicitari!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

tare de tot vreau si eu

eu mi asunt membru la Real Madrid am un carnet madridistas dar ce e la ei acolo e legat de club in mod direct dar e foarte tare dai o cotizatie anuala de ... euro si primesti revista oficiala a clubului ot felul de fise ale jucatorilor insigne postere gigant un card de membru si alte promotionale toate acestea intr-o prezentare si de o calitate exceptionale etc, dar mi se pare misto idee de legatura apropiata intre membrii si fan club

 

sper sa faceti ceva in acelasi gen daca sunteti interesati de informatii sau daca va ajut cu ceva va stau la dispozite

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now