Posted April 30, 2010 · Report post Aici puteti sa cereti sa se urce anumite torente. In limita posibilitatilor, o sa onoram cat mai multe requesturi. Asadar, nu va sfiiti, cereti si vi se va da ! ca sa simtim atmosfera cupei mondiale va rog din suflet ca cineva care se pricepe sa puna meciru de la world cup 2010.cum ati facut cu euro 2008 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2010 (edited) · Report post Aici puteti sa cereti sa se urce anumite torente. In limita posibilitatilor, o sa onoram cat mai multe requesturi. Asadar, nu va sfiiti, cereti si vi se va da ! ca sa simtim atmosfera unei cupe mondiale si peste cativa anii sa ne uitam la niste meciuri de istorie si de legenda avem nevoie de un singur lucru si anume unul din multii nostri prietenii stelisti de pe forumul acesta sa le inregistreze si sa le puna pe tracker.sper sa sa gandeasca cineva la acest lucru Edited May 8, 2010 by Bogdan Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2010 · Report post Niste scandari, un fel de top 20 anti-cioban songs pt masina daca sar putea ar fi genial. Multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2010 · Report post @ green.boy Am cateva scandari adresate ciobanului in format mp3, insa nu le pot urca pe tracker. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2010 · Report post Niste scandari, un fel de top 20 anti-cioban songs pt masina daca sar putea ar fi genial. Multumesc http://www.fcsteaua.ro/cantece/ nu sunt anti-cioban, dar... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 24, 2010 · Report post A inregistrat careva meciul de aseara de la baschet? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2010 · Report post El Clasico nu merge deschis cu divx de ce ?am incercat si cu alte playere la fel mi-a dat eroare,imi apare doar imaginea de la inceput blocata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2010 · Report post incearca cu vlc player! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2010 · Report post Gasesc Steaua-Liverpool 1-1? Daca da,unde si cum fac sa-l vad?Va multumesc anticipat! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2011 (edited) · Report post Salutare Ar fi interesant de pus in Tracker si emisiunea Replay, mutata de astazi pe TVR1. In aceasta seara, 21 februarie, cu incepere de la 23.10, avem nationala in preliminariile Campionatului Mondial din 1998. Merci Edited February 21, 2011 by bluecristian Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2011 · Report post Poate reuseste sa inregistreze cineva emisiunile Replay... Ar fi interesant de pastrat acele imagini unice din vestiarul generatiei de aur, cu Hagi, Popescu, Dumitrescu, Petrescu...Emisiunea este difuzata incepand de la 23.10, in fiecare luni, pe TVR1. Si saptamana trecuta a fost foarte interesanta, cu imagini din avionul nationalei in drum spre Islanda, plus rezumate ample ale meciurilor din prel. CM 1998. Astept cu nerabdare sa inregistreze cineva in fiecare luni si sa le urce pe tracker. Multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 4, 2011 · Report post nu inregistreaza nimeni meciurile din Liga? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2011 · Report post In aceasta seara, de la 23:10 pe TVR1 se difuzeaza conferinta de presa a lui Hagi de dinainte de Mondialul din 98, imagini rare dintr-un amical cu Moldova, precum si cele din cantonamentul Romaniei de la Mondial. Sunt imagini unice si ar fi interesat de pastrat in colectia noastra. Poate reuseste cineva sa inregistreze emisiunea si sa o urce aici. Merci Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2011 · Report post meciuri de handbal din anii 70-80-90 nu are nimeni ? ar fi interesant sa vedem cateva dueluri din competitii europene sau contra cateilor... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2011 · Report post mie mi-ar placea sa am meciul Steaua - Psg din '97. imi cer scuze daca a mai fost mentionat inainte pe topic, dar sunt prea multe pagini de citit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2011 · Report post va rog daca se poate sa nu mai urcati meciuri in format hd pentru ca nu le putem vedea la un dvd ,decat la pc.va rog daca se poate sa ma juatatia Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2011 (edited) · Report post Exista cabluri nu foarte scumpe (cred ca pana-n 50 ron) cu care se poate lega PC-ul de TV astfel incat sa le vedem si la TV si HD (asta daca n-avem televizor Sport sau din ala cu carcasa din lemn). Edited June 7, 2011 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2011 · Report post exista. sunt mai multe feluri in functie de ce iesiri/intrari ai. Cel mai comun e acum hdmi-hdmi asta daca si placa video are hdmi si TV-ul are intrare hdmi. Eu am un cablu dvi-hdmi ca nu am iesire hdmi din calculator. Si folosesc TV-ul pe post de monitor secundar cand ma uit la unele filme (filmele in format iso nu le recunoaste TV-ul cu playerul lui) Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2011 · Report post nu mai puneti meciuri in format hd .va rog nu putem sa le vizionam decat pe pc ca sa simtim atmosfera cupei mondiale va rog din suflet ca cineva care se pricepe sa puna meciru de la world cup 2010.cum ati facut cu euro 2008 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2011 · Report post asta cred ca e spam bot Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2011 · Report post as dori si eu meciul brazilia Romania de astazi de dimineata daca il are cineva, va rog! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2011 · Report post am o rugaminte ,va rog nu le mai puneti in format mkv pentru ca nu lep ot vedea la un dvd player ceva,sunt obligat sa le vad doar pe pc.sper ca ma puteti ajuta? as dori si eu meciul brazilia Romania de astazi de dimineata daca il are cineva, va rog! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2011 · Report post prietene, cred ca ai postat de vreo 5 ori chestia asta. nu crezi ca e suficient ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2011 · Report post as dori si eu meciul brazilia Romania de astazi de dimineata daca il are cineva, va rog! http://torrentz.eu/00e49a842a81a3d395131c9dfb4e6638b5c16e54 Share this post Link to post Share on other sites