Azzido

Cereri torente

761 posts in this topic

BRAVO SANTETI NISTE ADEVARATI STELISTII!!

INSA VREMEA VOASTRA A APUS!! azzido LINGAUL!!!

AUZI AI AVEA CEVA IMPOTRIVA SA-MI SUGI **** ???

ITI MAI TRIMIT SI ALTE MECIURII DACA ESTI BAIAT BUN!!

SINGURUL OM FARA PERSONALITATE DE AICI ESTE ADMINUL...RESTUL SA-MI VADA MIELUL IN CIORBA.."ASA ZISI STELISTII"

CE ZICI TE BAGI? :steag_cruce_invers:

Edited by steaualaw

Chiar asa mult ti-a placut meciul ala? Eu prefer sa nu-mi aduc aminte de astfel de esecuri (si in ajunul Sf. Pasti). :|

sincer il vreau doar sa-l mai vad pe Elton cum ii nimicea pe adversari......cu toate ca am pierdut..Elton a purtat echipa spre valuri de ocazii dar din pacate Lobont a prins o zi de pomina si ghinionul s-au opus victoriei pe cand cainilor le-au intrat toate.......imi este dor de genul asta de jucatori la Steaua.....cred ca dupa Hagi nu am mai avut un jucator cu asemeanea calitati

BRAVO SANTETI NISTE ADEVARATI STELISTII!!

INSA VREMEA VOASTRA A APUS!! azzido LINGAUL!!!

AUZI AI AVEA CEVA IMPOTRIVA SA-MI SUGI **** ???

ITI MAI TRIMIT SI ALTE MECIURII DACA ESTI BAIAT BUN!!

SINGURUL OM FARA PERSONALITATE DE AICI ESTE ADMINUL...RESTUL SA-MI VADA MIELUL IN CIORBA.."ASA ZISI STELISTII"

CE ZICI TE BAGI? :steag_cruce_invers:

hai ca ne-ai plictisit destul pe anul asta. cauta-ne in alta parte! De preferat la oua...

sincer il vreau doar sa-l mai vad pe Elton cum ii nimicea pe adversari......cu toate ca am pierdut..Elton a purtat echipa spre valuri de ocazii dar din pacate Lobont a prins o zi de pomina si ghinionul s-au opus victoriei pe cand cainilor le-au intrat toate.......imi este dor de genul asta de jucatori la Steaua.....cred ca dupa Hagi nu am mai avut un jucator cu asemeanea calitati

Mie mi-a placut Elton in meciul cu FC National, 6-0 parca a fost scorul.

LE: Am confundat meciurile. Era vorba de FC National, dar meciul disputat la ei, scor 0-3! :)

Edited by Astristul

Chiar asa mult ti-a placut meciul ala? Eu prefer sa nu-mi aduc aminte de astfel de esecuri (si in ajunul Sf. Pasti). :|

Indiferent de rezultat, acel meci face parte din istoria Stelei.

Indiferent de rezultat, acel meci face parte din istoria Stelei.

Stiu ca face, dar n-as vrea sa-l am pe hard/dvd.

Am gasit Romania-Cehia 2-0 pe hard. L-a cerut cineva? Nu mai tin minte. Să zică dacă da si n-am apucat să-l mai urc.

A inregistrat cineva emisiunile Replay de pe:

- 21.12.2009 povestile finalelor de Cupa Romaniei din perioada 1978-1985

- 18.01.2010 povestea finalelor de Cupa Romaniei din perioada 1986-1990

- 15.02.2010 povestile duelulilor dintre Liverpool si echipele romanesti, incluzand si dubla noastra din 2003.

?????????????

Daca da, va rog sa le puneti pe tracker!

Edited by victor7

A inregistrat cineva emisiunile Replay de pe:

- 21.12.2009 povestile finalelor de Cupa Romaniei din perioada 1978-1985

- 18.01.2010 povestea finalelor de Cupa Romaniei din perioada 1986-1990

- 15.02.2010 povestile duelulilor dintre Liverpool si echipele romanesti, incluzand si dubla noastra din 2003.

?????????????

Daca da, va rog sa le puneti pe tracker!

povestea cupei a ajuns deja la a patra parte, cat despre Liverpool - Steaua a fost transmis pe sport.ro acum o saptamana

si da vor fi up pe tracker (in curand)

Am gasit Romania-Cehia 2-0 pe hard. L-a cerut cineva? Nu mai tin minte. Să zică dacă da si n-am apucat să-l mai urc.

Eu il cerusem nu cu mult timp in urma, dar l-am descarcat. Multumesc oricum! :steag_sah_mic:

povestea cupei a ajuns deja la a patra parte, cat despre Liverpool - Steaua a fost transmis pe sport.ro acum o saptamana

Multumesc! :steag_sah_mic:

momentan nu prea are cine sa inregistreze meciurile, plus ca nu se sta la seed, ceea ce ma face sa ma intreb ce rost are sa ne agitam.

lumea s-a obisnuit doar sa primeasca, nu sa si ofere.

as dori daca se poate un reseed la Romania - Anglia meciul din 2000. La seed este doar 1 si lecheri 3 mi se pare. Cine il mai are pe hard va rog sa stati la seed. Multumesc

Cam cand crezi ca poti uploada povestea cupei? N-am vazut emisiunile respective, am gasit doar articole in gsp despre ele si vroiam sa le vad pana la sfarsitul lunii, cand plec din tara.

Aici puteti sa cereti sa se urce anumite torente.

In limita posibilitatilor, o sa onoram cat mai multe requesturi.

Asadar, nu va sfiiti, cereti si vi se va da ! :)

meciurile de la world cup 2010 ,le veti pune presupun asa cum ati facut si la euro 2008. penrtu ca asa intram si noi in febra mondialului astept raspuns!!!!

eu nu am de gand sa urc niciun meci de la mondiale. totusi, daca are cineva intentia sa le inregistreze, apoi sa le urce, din punctul meu de vedere e ok

Edited by Azzido

Care anume?

Urcă-le pe un server de upload.

Îi rog pe cei care-au facut captură meciului de aseară să nu-l stearga

eu unul nu vreau sa vad meciul de aseara pe tracker. duca-se!

Meciul de handbal de la polivalenta il baga cineva pe traker , daca se poate ?