Azzido

Cereri torente

761 posts in this topic

stie cineva de as putea descarca niste meciuri ale Stelei din ultimii ani?

incearca cu incredere www.fcsteaua.ro/tracker.

:ce_oameni:

Aici puteti sa cereti sa se urce anumite torente.

In limita posibilitatilor, o sa onoram cat mai multe requesturi.

Asadar, nu va sfiiti, cereti si vi se va da ! :)

MECIURI DE LA CUPA MONDIALA DIN VARA ,LE PUNETI???????ASTEPT RASPUNS

1430914752_lay_index_stecer.jpg

MECIURI DE LA CUPA MONDIALA DIN VARA ,LE PUNETI???????ASTEPT RASPUNS

Omule ti s-a raspuns de cel putin 3 ori pana acum, de ce nu intelegi ca nu se pun meciuri de la Cupa Mondiala?

Ii rog frumos pe cei care au meciul Romania - Cehia 2-0 din 2005 sa stea la seed. Am inceput sa-l descarc mai demult dar de vreo 2-3 saptamani sunt blocat la 65%.

Îl urc io. Zi dacă mai vrei să scoti si alte meciuri si nu-i nimeni la seed, să le iau de pe dvd-uri pe toate o data.

LE: L-am urcat. Nu stiu de ce nu vrea să-l ia.

Edited by 1on

Îl urc io. Zi dacă mai vrei să scoti si alte meciuri si nu-i nimeni la seed, să le iau de pe dvd-uri pe toate o data.

LE: L-am urcat. Nu stiu de ce nu vrea să-l ia.

Multumesc!:)

Numele torrentului e 2005 Romania - Cehia 2-0 iar al celor 2 fisiere video 2005 Romania - Cehia 2-0 rep1.mpg, respectiv 2005 Romania - Cehia 2-0 rep2.mpg.

M-ar mai interesa:

Euro 2000 (preliminari) Ungaria - Romania

Anglia - Romania.CM.98.gr.G

Euro 2000 Anglia - Romania

Toate se opresc la 99%..

si am tras circa 180 gb am uploadat 356 gb la asta m-am referit.

Cine e responsabil pt asta?

Toate se opresc la 99%..

Daca te referi la Montpellier - Steaua sau Steaua - Sporting Gijon este vina mea, a avut loc o eroare cand am creat torrentul si de accea se blocase la 99,6%.

Pastreaza fisierele si cand voi crea noul torrent nu trebuie decat sa il dow in acelasi loc cu fisierul pe care il ai si nu vei mai dow tot fisierul ci numai ceea ce iti lispseste, am sa trec la descrierea torrentului si modul cum se poate face acest lucru.

Cat despre faptul ca ai dow 180 gb si uploadat 356gb felicitari esti un user bun, insa sunt alti care au up 10 tb si nu ii vad ca se plang

Multumesc!:)

Numele torrentului e 2005 Romania - Cehia 2-0 iar al celor 2 fisiere video 2005 Romania - Cehia 2-0 rep1.mpg, respectiv 2005 Romania - Cehia 2-0 rep2.mpg.

M-ar mai interesa:

Euro 2000 (preliminari) Ungaria - Romania

Anglia - Romania.CM.98.gr.G

Euro 2000 Anglia - Romania

Le-am luat! Multumesc frumos! :steag_sah_mic:

Revin cu inca o cerere, de data asta pentru un meci de care n-am dat pe tracker: Steaua - West Ham din 1999. Poate e si nu l-am vazut eu. M-ar interesa in mod special meciul tur, de pe Ghencea. :steag_cruce_invers:

Edited by victor7

Daca te referi la Montpellier - Steaua sau Steaua - Sporting Gijon este vina mea, a avut loc o eroare cand am creat torrentul si de accea se blocase la 99,6%.

Pastreaza fisierele si cand voi crea noul torrent nu trebuie decat sa il dow in acelasi loc cu fisierul pe care il ai si nu vei mai dow tot fisierul ci numai ceea ce iti lispseste, am sa trec la descrierea torrentului si modul cum se poate face acest lucru.

Cat despre faptul ca ai dow 180 gb si uploadat 356gb felicitari esti un user bun, insa sunt alti care au up 10 tb si nu ii vad ca se plang

Sant uimit tot respectul pentru meciurile care le-ai pus pe traker dar cu tot respectul nu mai manipula oamenii.

Eu am urmatoarele meciurii si sant singur ca si tu le ai!!

Steaua-Barcelona JUAN GAMPER=1-3 AMICAL 1988

Steaua-NATIONAL=3-1 1997

Steaua-Dinamo=3-1 1997

Steaua-rapid=1-1 1998

Steaua-rapid=4-2 1999

CAND LE PUI PE TRAKER?

:steag_cruce_invers:

Nu ma luad cu nimic vreau ca lumea sa stie adevarul

CARE E PROBLEMA CA O SA FIU DAT AFARA O SA IMI FAC UN PROPRIU TRAKER SI O SA PUN ACESTE MECIURII.EU NU SANT COMERCIANT.VREAU CA TOTI SA SE BUCURE DE MECIURILE Stelei.

CINE E INTERESAT DE UNUL DIN ACESTE MECIURII SA-MI DEA UN ADD pe georgecristea34

SI O SA LE FAC PE DVD GRATIS!!

VALABIL PENTRU Bucuresti

DAR TRIMIT SI PRIN POSTA

Edited by steaualaw

@steaualaw: Dă-i mesaj pe privat lui azzido si zi-i să-ți dea cont de uploader si le poti urca tu. Și te asigur eu că narayan nu-i dintr-ăla de manipuleaza. Sau, cel putin, dacă este, stie să se ascundă foarte bine. Cel putin, față de mine... Marea majoritate dintre meciurile vechi de pe acest tracker sunt urcate de el.

Edited by 1on

@steaualaw: Dă-i mesaj pe privat lui azzido si zi-i să-ți dea cont de uploader si le poti urca tu. Și te asigur eu că narayan nu-i dintr-ăla de manipuleaza. Sau, cel putin, dacă este, stie să se ascundă foarte bine... Multe dintre meciurile vechi de pe acest tracker sunt urcate de el.

Pe mine ma lasa rece totul nu mai am mania colectiei asta a fost o pasiune care mi-a trecut.Tocmai de aceea vreau sa scap de ele.Cand despre adzzido cu ceea mai mare placere i-as da dar sant in rds si reteaua e slaba plus ca e greu sa le convertesc din vob dar daca le dau cuiva care se pricepe as fi foarte bucuros sa ajunga aceste meciurii pe traker.Cat desprea narayan nu ma intereseaza nici ca persoana nici ca nimic.I-am recunoscut anumite merite.

http://www.megaupload.com/

PS-Propun ca toate torentele sa fie puse sub e mult mai rapid si eficient ca bittorrent.

Edited by steaualaw

Toate se opresc la 99%..

este un bug al softului care ruleaza trackerul. nu-l baga in seama!

oricum, nu te da nimeni afara de pe tracker pt chestia asta

steaualaw - nu stiu de ce esti asa de suparat pe mine ca nu ne-am calcat pe picioare nicaieri (din cate stiu eu)

Nu stiu ce intelegi tu prin manipulare dar eu de manipulat nu am manipulat pe nimeni si nici nu am incercat vreodata. Fiind membru a mai multe site-uri si forum-uri unde se gasesc meciuri clasice eu doar am incercat sa usurez propagarea lor spre toti membri acestui site de aceea am devenit uploader nu din alt motiv, nu am nimic de castigat din faptul ca le postez aici (pot chiar sa iti spun ca am reusit sa imi creez ceva dusmani in lumea colectionarilor)

Daca tu nu crezi ca exista persoane care au upl 10 tb este treaba ta, insa persoana in cauza, la inceputurile trackerului tinea toate torrenti active cand toti fugea de la seed mancand pamantul el era mereu prezent.

Steaua-Barcelona JUAN GAMPER=1-3 AMICAL 1988

Steaua-NATIONAL=3-1 1997

Steaua-Dinamo=3-1 1997

Steaua-rapid=1-1 1998

Steaua-rapid=4-2 1999

Nu am nici unul dintre aceste meciuri , daca mi le trimiti am sa le urc cu cea mai mare placere, si eu sunt tot in RDS si asa ca viteza de transfer intre noi ar trebuie sa fie buna.

Chiar acum trimit lui Azzido Steaua-Barcelona 1-3 1988 n-am nimic cu tine asta ai inteles tu.

Steaua-national=3-1, Steaua-Dinamo 3-1, Steaua-rapid=1-1 le am dupa VHS inregistrate in 1997 respectiv 1998.

Si le-am convertit pe DVD

Edited by steaualaw

@steaualaw

Chiar dacă e proastă reteaua, chiar dacă tine 2 zile si nu juma' de oră pană să se uploadeze la cineva, tot e mai mult decat nimic. Asa că nu vad vreo problemă in a deveni uploader.

eu zic sa-mi trimiti in primul rand meciul cu Rapid din 98 :D

eu zic sa-mi trimiti in primul rand meciul cu Rapid din 98 :D

Va urma si asta.Eu nu ma pricep sa le fac din vob in avi de aceea e imposibil sa le pun pe traker direct 4.30 Azzido daca vrei ti le predau personal pe toate 4 si e problema ta sa le adaugi daca esti din buc.

Vob inseamnă dvd, sau ce? Cu ce impiedică asta urcarea lor pe tracker? Cu ce player se deschid?

Da e DVD, vob e definitia DVD-ului ce impiedica?

Cu 30 kb cum poti baga un DVD de 4 30?

Sa mi se faca cont si o sa incerc sa le adaug desi repet am un harb de calculator.

Edited by steaualaw