Posted August 7, 2009 · Report post din pacate 0 seederi Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2009 · Report post Are cineva dubla cu TSKA Sofia din 2004? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2009 · Report post Vedeți cã am urcat rezumatul de la Steaua-Anderlecht 1-1 din 1994. Din cauza unor probleme tehnice nu apare în lista de torrente din tracker, dar apare pe prima paginã, pe coloana din dreapta, și merge scos pe acolo. Mie nu-mi apare... Asta daca nu te referi cumva la UCL1994 Anderlecht-Steaua 1-0 rezumat arhiva Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2009 · Report post Nu mai apare pentru cã l-am șters. Arhiva am fãcut-o ulterior și vãd c-a vrut s-o ia. Scoate-l pe ãla arhivat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2009 · Report post Salut Azzido! Sunt nou(prima seara) aici. As vrea si eu meciurile Stelei cu Motherwell si Ujpest precum si cele trei meciuri ale Stelei cu Ceahlaul,CFR si cel din seara asta cu Urziceni. Am vazut ca au mai fost dar nu mai e nimeni la seed.Se poate sa mai intre cineva la seed?(E prima seara pe tracker la mine). Multumesc anticipat! P.S. Cate zile sta uploader-ul la seed? M-ar interesa sa stiu raspunsul. O seara buna iti doresc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2009 · Report post Nu mai apare pentru cã l-am șters. Arhiva am fãcut-o ulterior și vãd c-a vrut s-o ia. Scoate-l pe ãla arhivat. L-am tras... Multumesc pentru raspuns ca eram foarte confuz in legatura cu ce spuneai tu... As vrea si eu meciurile Stelei cu Motherwell si Ujpest precum si cele trei meciuri ale Stelei cu Ceahlaul,CFR si cel din seara asta cu Urziceni. Cate zile sta uploader-ul la seed? Nu exista o perioada obligatorie de stat la seed, si nici o limita de ratie pe tracker. Deocamdata se pune accent pe buna-credinta a utilizatorilor. Cat despre meciuri, chiar e lumea la seed, de exemplu la meciul Motherwell-Steaua sunt 8 seederi, inclusiv eu... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2009 · Report post Salut Azzido! Sunt nou(prima seara) aici. As vrea si eu meciurile Stelei cu Motherwell si Ujpest precum si cele trei meciuri ale Stelei cu Ceahlaul,CFR si cel din seara asta cu Urziceni. Am vazut ca au mai fost dar nu mai e nimeni la seed.Se poate sa mai intre cineva la seed?(E prima seara pe tracker la mine). Multumesc anticipat! P.S. Cate zile sta uploader-ul la seed? M-ar interesa sa stiu raspunsul. O seara buna iti doresc! Salut, Dupa cum spunea si yang mai sus, nu exista o perioada obligatorie in care se sta la seed. Fiecare sta cat poate, cat vrea. Deci mergem pe incredere... PS: Bine ai venit ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2009 · Report post Nu are nimeni "Hagi - Volumul 2. Cluburile" si GSP Steaua vs Dinamo anii 60-70 Vol 2 ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2009 · Report post Subscriu pentru Hagi vol 2. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2009 (edited) · Report post @Buddy Stai în România sau în strãinãtate? Edited August 21, 2009 by MoWeed L-am mutat Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2009 · Report post @Buddy Stai în România sau în strãinãtate? Stau in USA iar acum sunt in Canada Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 1, 2009 · Report post Gata am facut rost de Steaua vs. Dinamo VOL. 2 din alta parte ca pe aici se pare nu prea se gaseste . Pana la urma o sa mai intreb totusi aici din nou de Hagi volumul 2 - Cluburile daca-l are cineva . Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 1, 2009 · Report post Gata am facut rost de Steaua vs. Dinamo VOL. 2 din alta parte ca pe aici se pare nu prea se gaseste . Pana la urma o sa mai intreb totusi aici din nou de Hagi volumul 2 - Cluburile daca-l are cineva . de unde ai luat vol 2 Steaua vs Dinamo?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 14, 2009 · Report post De unde pot descarca meciul din prima Etapa 2009-2010: Ceahlaul - Steaua? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 14, 2009 · Report post si inca o intrebare: Deobicei meciurile Stelei cu echipele mici din Liga I nu se gasesc pe Trecker... De ce? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 14, 2009 · Report post de obicei toate meciurile Stelei se gasesc pe tracker. Evident ca exista si exceptii iar explicatia e simpla: din cei 5 milioane de mari stelisti declarati, doar 2 sau 3 insi sunt dispusi sa inregistreze meciuri, restul se multumesc sa descarce si apoi sa iasa de la seed Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2009 · Report post salutare! are cineva meciurile Stelei din cupa campionilor europeni din 1985-1986? am vazut ca e Steaua - anderlecht dar ma interesa si Steaua - kuusysi lahti si Steaua - honved budapest sau Steaua - vejle bk (sunt pt tatal meu - se apropie ziua lui si tare as vrea sa-i fac o bucurie) multumesc mult! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2009 · Report post Deocamdatã cam alea sunt. Vezi cã sunt multe din sezoanele urmãtoare: 1987-88: Steaua-Rangers, Rangers-Steaua, Benfica-Steaua 1988-89: Sparta Praga-Steaua, Steaua-Spartak Moscova, Spartak Moscova-Steaua, Steaua-Galatasaray, Galatasaray-Steaua, Steaua-Milan. Dacã pe unele nu le mai are nimeni la seed și vrei sã le scoți, anunțã. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2009 · Report post Am vazut ca s-a mai cerut dar as vrea neaparat meciul Steaua - Valencia intr-o versiune mai clara va rog. Multumesc anticipat Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2009 · Report post Problema ca eu nu am de unde sa inregistrez meciurile, deoarece sunt din Republica Moldova, si la noi canalele TV Antena 1, GSP TV, si celelalte canale unde sunt transmise LIVE meciurile nu sunt... Daca ash avea de unde sa fac inregistrarea - ash face... si inca una... eu de la seedere niciodata nu ies... Merci mult... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2009 · Report post mersi mult pt raspuns!!! Deocamdatã cam alea sunt. Vezi cã sunt multe din sezoanele urmãtoare: 1987-88: Steaua-Rangers, Rangers-Steaua, Benfica-Steaua 1988-89: Sparta Praga-Steaua, Steaua-Spartak Moscova, Spartak Moscova-Steaua, Steaua-Galatasaray, Galatasaray-Steaua, Steaua-Milan. Dacã pe unele nu le mai are nimeni la seed și vrei sã le scoți, anunțã. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2009 · Report post Meciul Romania-Feroe o sa fie? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2009 · Report post meciul nu a putut fi inregistrat, dar voi incerca eu sa fac rost de el si il urc pe tracker. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2009 · Report post Io as vrea Cronica Carcotasilor din 14.10.2009 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2009 · Report post este pe tracker Share this post Link to post Share on other sites