Azzido

Cereri torente

761 posts in this topic

Meciul Stelei din CL...la HANDBAL! :steag_cruce_invers: koper-Steaua,e acum pe sport.ro!!Posibil sa-l dea in reluare in zilele ce urmeaza.

captura este facuta in momentul transmisiei live, dar unele probleme m-au impiedicat sa il urc pana acum

as vrea si eu meciu Steaua - cimos koper va rog muuuuuuuuult de tot ca nu am putut sa il vad...

multumesc anticipat

aici

Dragilor,

Pe 17 nov e ziua unui prieten si ma chinui de ceva vreme sa-i fac cadou acest meci, care, in opinia mea, e mai bun sau macar egal cu Steaua- Anderlecht! Va rog din suflet ajutati-ma! El nu stie, dar eu v-as fi recunoscator cu cerul si cu pamantul!

Multumesc mult!

Ma intreb cum pe acelasi forum se poate cere meciul Stelei cu Goteborg si sa vina altul care sa contrabalanseze asta cu clip Magazin Ch League cu... Mirel Radoi! Hodoronc tronc! Penibil! Si strigator la cer!

By the way, am si eu un breloc cu fanionul Stelei, sa-l filmez in diferite pozitii si sa-l urc aici?! Vrea cineva?!

Edited by steauaacmilan

Ma intreb cum pe acelasi forum se poate cere meciul Stelei cu Goteborg si sa vina altul care sa contrabalanseze asta cu clip Magazin Ch League cu... Mirel Radoi! Hodoronc tronc! Penibil! Si strigator la cer!

By the way, am si eu un breloc cu fanionul Stelei, sa-l filmez in diferite pozitii si sa-l urc aici?! Vrea cineva?!

Duckadam si-a anuntat intentia de a urca acel material de peste 1 saptamana http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...mp;#entry295630

Reactia ta este una deplasata....

Edited by narayan13

baueteee.....!!!!!! ai gresit forumul... cei cu tine?

nu te pune nime sa citesti sau sa descarci filmuletul "x" sau "y"

hei, daca sunt doritori se poate urca orice fisier si filmulet care are legatura cu Steaua, OK??

nu iti convine, nu te tine nu te tine nimeni cu forta, descarci ce doresti.

Fratilor, eu nu am dreptul si chiar de-as avea, nu as interzice urcarea lor! Am insa alte 2 drepturi: 1. sa fiu indignat cand, in contrapartida cu o cerere atat de importanta, ca aceea a meciului Steaua- IFK Goteborg, sa vina una de upload a cui credeti?! A neica-nimenelui Mirel! V-a incetosat gandirea Jiji?! Jucatori ca Mirel exista in orice (oricare, atentie) echipa din Liga 1, dpdv al valorii! Numiti-mi-o (echipa) iar eu va spun ce jucator egal, mai bun sau mult mai bun (oho, cati exista) decat Mirica exista in acea echipa! Ce naiba, devotamentul inlocuieste valoarea?! Poate pana la un punct, dar nu-l depasiti! 2. sa-mi fac cunoscuta indignarea!

Just my few cents on it (e o expresie englezeasca, insemnand "parerea mea umila")! Nici voi nu sunteti obligati sa (ma) cititi! Lucru care, in cazul multora, se vede!

By the way: grozav Mirea cu Timisoara! Superb jucator! Vai de el!

Edited by steauaacmilan

Fratilor, eu nu am dreptul si chiar de-as avea, nu as interzice urcarea lor! Am insa alte 2 drepturi: 1. sa fiu indignat cand, in contrapartida cu o cerere atat de importanta, ca aceea a meciului Steaua- IFK Goteborg, sa vina una de upload a cui credeti?! A neica-nimenelui Mirel! V-a incetosat gandirea Jiji?! Jucatori ca Mirel exista in orice (oricare, atentie) echipa din Liga 1, dpdv al valorii! Numiti-mi-o (echipa) iar eu va spun ce jucator egal, mai bun sau mult mai bun (oho, cati exista) decat Mirica exista in acea echipa! Ce naiba, devotamentul inlocuieste valoarea?! Poate pana la un punct, dar nu-l depasiti! 2. sa-mi fac cunoscuta indignarea!

Just my few cents on it (e o expresie englezeasca, insemnand "parerea mea umila")! Nici voi nu sunteti obligati sa (ma) cititi! Lucru care, in cazul multora, se vede!

By the way: grozav Mirea cu Timisoara! Superb jucator! Vai de el!

Steaua e eterna,

Mirel e trecator.

Sa vedem ce se poate face cu Steaua - GOTEBORG. Superb meci, oricum.

In sfarsit un creier limpede! Multumesc, Cristian! Astept cu nerabdare! Alea meciuri, nu rahaturile de acum pentru care forfotim degeaba! Jucatorii aia aveau Europa la picioare, iar Radel abia miroase Arabia...

Steaua e eterna,

Mirel e trecator.

Sa vedem ce se poate face cu Steaua - GOTEBORG. Superb meci, oricum.

Pe www.gabibalint.ro e Steaua-Anderlecht. Nu m-am uitat la tot, dar cred cã e integral. Poate cineva sã-l scoatã și sã-l urce aici? Alea 2 torente de pe tracker parcã au probleme.

Edited by 1on

salutare

pe cind meciul amical cu chinezii?si de ce nu si restul de amicale date de gsp.TV ca nu prind asa ceva.plssssssssssssss

salutare

pe cind meciul amical cu chinezii?si de ce nu si restul de amicale date de gsp.TV ca nu prind asa ceva.plssssssssssssss

meciul nu a fost transmis de nici un post TV (din cate stiu eu)

Edited by narayan13

Emisiunea "Replay", programata luni, pe TVR 2, de la ora 22:30, va difuza un amplu rezumat al meciului Dinamo-Steaua 2-2 disputat in martie 1990, in comentariul original al lui Dumitru Graur. Acesta a fost primul meci dupa Revolutie dintre cele 2 echipe. As fi recunoscator dak ar putea urca meciul careva . Multumesc :steag_sah_mic:

gaseste cineva galatasaray-bordeaux ? daca il gasiti imi dati un pm cu adresa ca vreau sa-l vad.