Posted November 10, 2008 · Report post Meciul Stelei din CL...la HANDBAL! koper-Steaua,e acum pe sport.ro!!Posibil sa-l dea in reluare in zilele ce urmeaza. captura este facuta in momentul transmisiei live, dar unele probleme m-au impiedicat sa il urc pana acum as vrea si eu meciu Steaua - cimos koper va rog muuuuuuuuult de tot ca nu am putut sa il vad... multumesc anticipat aici Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2008 · Report post Dragilor, Pe 17 nov e ziua unui prieten si ma chinui de ceva vreme sa-i fac cadou acest meci, care, in opinia mea, e mai bun sau macar egal cu Steaua- Anderlecht! Va rog din suflet ajutati-ma! El nu stie, dar eu v-as fi recunoscator cu cerul si cu pamantul! Multumesc mult! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2008 (edited) · Report post http://soccerdvd.weblog.ro/ vb cu detinatorul blogului poate te va ajuta Edited November 11, 2008 by narayan13 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2008 · Report post Multumesc! Dar ma crezi ca-i scriu de jumatate de an si nu raspunde niciodata?! Nu stiu ce sa mai fac, e singura adresa de email, aceea cu [email protected], pe care o am... il intrebi si tu, te rog, poate tie iti raspunde? Merci mult! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2008 · Report post Am inregistrat Magazin Champions League cu Lacatus si Mirel Radoi. Daca vreti sa urc clipul pe server va rog sa imi spuneti. Am urcat fisierul la urmatoarea adresa: http://fisier.ro/files/rirlalnnbml5d5h/Lac...ions_League.mpg Vizionare placuta! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2008 (edited) · Report post ms mult FORZA Steaua!!!! Edited November 15, 2008 by c.ronaldo17 Evita citarea postului anterior! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2008 (edited) · Report post Ma intreb cum pe acelasi forum se poate cere meciul Stelei cu Goteborg si sa vina altul care sa contrabalanseze asta cu clip Magazin Ch League cu... Mirel Radoi! Hodoronc tronc! Penibil! Si strigator la cer! By the way, am si eu un breloc cu fanionul Stelei, sa-l filmez in diferite pozitii si sa-l urc aici?! Vrea cineva?! Edited November 15, 2008 by steauaacmilan Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2008 (edited) · Report post Ma intreb cum pe acelasi forum se poate cere meciul Stelei cu Goteborg si sa vina altul care sa contrabalanseze asta cu clip Magazin Ch League cu... Mirel Radoi! Hodoronc tronc! Penibil! Si strigator la cer! By the way, am si eu un breloc cu fanionul Stelei, sa-l filmez in diferite pozitii si sa-l urc aici?! Vrea cineva?! Duckadam si-a anuntat intentia de a urca acel material de peste 1 saptamana http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...mp;#entry295630 Reactia ta este una deplasata.... Edited November 15, 2008 by narayan13 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2008 · Report post Ma intreb cum pe acelasi forum se poate cere meciul Stelei cu Goteborg si sa vina altul care sa contrabalanseze asta cu clip Magazin Ch League cu... Mirel Radoi! Hodoronc tronc! Penibil! Si strigator la cer! By the way, am si eu un breloc cu fanionul Stelei, sa-l filmez in diferite pozitii si sa-l urc aici?! Vrea cineva?! baueteee.....!!!!!! ai gresit forumul... cei cu tine? nu te pune nime sa citesti sau sa descarci filmuletul "x" sau "y" Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post Nici pe tine nu te pune nimeni sa ortografiezi cu cratima! Desi n-ar fi rau!... Duh... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2008 · Report post hei, daca sunt doritori se poate urca orice fisier si filmulet care are legatura cu Steaua, OK?? nu iti convine, nu te tine nu te tine nimeni cu forta, descarci ce doresti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 17, 2008 (edited) · Report post Fratilor, eu nu am dreptul si chiar de-as avea, nu as interzice urcarea lor! Am insa alte 2 drepturi: 1. sa fiu indignat cand, in contrapartida cu o cerere atat de importanta, ca aceea a meciului Steaua- IFK Goteborg, sa vina una de upload a cui credeti?! A neica-nimenelui Mirel! V-a incetosat gandirea Jiji?! Jucatori ca Mirel exista in orice (oricare, atentie) echipa din Liga 1, dpdv al valorii! Numiti-mi-o (echipa) iar eu va spun ce jucator egal, mai bun sau mult mai bun (oho, cati exista) decat Mirica exista in acea echipa! Ce naiba, devotamentul inlocuieste valoarea?! Poate pana la un punct, dar nu-l depasiti! 2. sa-mi fac cunoscuta indignarea! Just my few cents on it (e o expresie englezeasca, insemnand "parerea mea umila")! Nici voi nu sunteti obligati sa (ma) cititi! Lucru care, in cazul multora, se vede! By the way: grozav Mirea cu Timisoara! Superb jucator! Vai de el! Edited November 17, 2008 by steauaacmilan Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 4, 2008 · Report post Nu are nimeni,Romania-Ungaria feminin de la Euro? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2008 · Report post as dori si eu meciul hcm-Steaua daca il are cineva...multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 9, 2009 · Report post Poate pune cineva si meciul Romania-Columbia din 94, varianta celor de la GazetaSporturilor. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2009 · Report post Fratilor, eu nu am dreptul si chiar de-as avea, nu as interzice urcarea lor! Am insa alte 2 drepturi: 1. sa fiu indignat cand, in contrapartida cu o cerere atat de importanta, ca aceea a meciului Steaua- IFK Goteborg, sa vina una de upload a cui credeti?! A neica-nimenelui Mirel! V-a incetosat gandirea Jiji?! Jucatori ca Mirel exista in orice (oricare, atentie) echipa din Liga 1, dpdv al valorii! Numiti-mi-o (echipa) iar eu va spun ce jucator egal, mai bun sau mult mai bun (oho, cati exista) decat Mirica exista in acea echipa! Ce naiba, devotamentul inlocuieste valoarea?! Poate pana la un punct, dar nu-l depasiti! 2. sa-mi fac cunoscuta indignarea! Just my few cents on it (e o expresie englezeasca, insemnand "parerea mea umila")! Nici voi nu sunteti obligati sa (ma) cititi! Lucru care, in cazul multora, se vede! By the way: grozav Mirea cu Timisoara! Superb jucator! Vai de el! Steaua e eterna, Mirel e trecator. Sa vedem ce se poate face cu Steaua - GOTEBORG. Superb meci, oricum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 18, 2009 · Report post In sfarsit un creier limpede! Multumesc, Cristian! Astept cu nerabdare! Alea meciuri, nu rahaturile de acum pentru care forfotim degeaba! Jucatorii aia aveau Europa la picioare, iar Radel abia miroase Arabia... Steaua e eterna, Mirel e trecator. Sa vedem ce se poate face cu Steaua - GOTEBORG. Superb meci, oricum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 19, 2009 (edited) · Report post Pe www.gabibalint.ro e Steaua-Anderlecht. Nu m-am uitat la tot, dar cred cã e integral. Poate cineva sã-l scoatã și sã-l urce aici? Alea 2 torente de pe tracker parcã au probleme. Edited January 19, 2009 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 19, 2009 · Report post salutare pe cind meciul amical cu chinezii?si de ce nu si restul de amicale date de gsp.TV ca nu prind asa ceva.plssssssssssssss Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 19, 2009 (edited) · Report post salutare pe cind meciul amical cu chinezii?si de ce nu si restul de amicale date de gsp.TV ca nu prind asa ceva.plssssssssssssss meciul nu a fost transmis de nici un post TV (din cate stiu eu) Edited January 19, 2009 by narayan13 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23, 2009 · Report post Poate cineva sã-și cotrobãiascã printre dvd-uri și sã urce la seed Widzew Lodz - Steaua? http://www.fcsteaua.ro/tracker/details.php...1a5ec19dfdca664 Mulțumiri anticipate Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2009 · Report post Emisiunea "Replay", programata luni, pe TVR 2, de la ora 22:30, va difuza un amplu rezumat al meciului Dinamo-Steaua 2-2 disputat in martie 1990, in comentariul original al lui Dumitru Graur. Acesta a fost primul meci dupa Revolutie dintre cele 2 echipe. As fi recunoscator dak ar putea urca meciul careva . Multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2009 (edited) · Report post amicalele au fost transmise de gsptv si gsptv.ro Edited January 25, 2009 by cristy.steaua21 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2009 (edited) · Report post amicalele au fost transmise de gsptv si gsptv.ro aici aici aici aici aici si aici Edited February 20, 2009 by narayan13 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 27, 2009 · Report post gaseste cineva galatasaray-bordeaux ? daca il gasiti imi dati un pm cu adresa ca vreau sa-l vad. Share this post Link to post Share on other sites