Azzido

Cereri torente

761 posts in this topic

Va rog eu foarte mult daca se poate Danemarca - Romania 2-2 din 2003 doar daca are comentariul in romana

cat mai multe poze si Wallpaper

thx

mda, tu vrei poze si wallpapere pe tracker...

f tare :confused:

am downloadat ceva meciuri si nu le pot vedea...nu au video doar sunet

incearca sa deschizi fisierele cu VLC MEDIA PLAYER

Req : Dubla cu Rosenborg din turul 3 preliminar UCL 2005

Edited by narayan13

Va rog eu foarte mult daca se poate Danemarca - Romania 2-2 din 2003 doar daca are comentariul in romana

da , si eu l-am cerut , mi-as dori f mult sa-l gasesc dar se pare ca nimeni nu`l are... oricum inca mai sper :)

faru-Steaua (meciu de ieri ) il are cineva ? am fost la servici si nu l am vazut :|

o sa fie in cursul zilei de azi

acum il codez. sunt pe la 70%

o sa il urc pe tracker pe la ora 21.30

unde sa-l bag frate ?

e deja "pe site" de aproximativ 24 de ore.

voi nu verificati inainte sa "asteptati" ?

ia vezi pe www.fcsteaua.ro/tracker

Edited by Azzido

Va rog frumos, meciul lui CFR cu As Roma

mmm, that's funny :bananadance:

Salut tuturor, dupa cum am vorbit cu un moderator pe tracker, postez aici, in caz ca mai este nevoie de el...

,,Am varianta 1080p a meciului UCL Steaua - Bayern, cu ambele reprize complete, Pro TV HD - format captura ts MPEG4 AVC H.264, ~6Gb. Il vrea cineva, cum il pot uploada?''

stii sa folosesti un client ftp ?

sau stii sa faci un torent, stii sa-l urci pe un tracker ?

stii sa folosesti un client ftp ?

sau stii sa faci un torent, stii sa-l urci pe un tracker ?

Incerc sa fac un torrent (cu utorrent). Ce scriu la Tracker URL (daca pun doar 'http://www.fcsteaua.ro/tracker' imi da la status initial seed 'tracker sending invalid data NULL'?

ti-am dat acces de uploader pe tracker.

prima oara faci torrentul in utorrent, il salvezi in acelasi folder cu meciul, apoi te duci pe tracker la sectiunea upload, treci acolo datele solicitate, dai send, apoi descarci torentul tocmai urcat pe site si il salvezi in acelasi folder, adica ala unde ai salvat torentul initial.

si cam asta e. o sa il verifice si daca e totul ok o s aapara pe site ca esti seeder pt torentul respectiv.

ps: cand creezi torentul cu utorrent, la announce url treci http://www.fcsteaua.ro/tracker/announce.php

de asemenea iti recomand s anu arhivezi meciul, il pui direct cum il ai in format mkv, avi, etc

ti-am dat acces de uploader pe tracker.

prima oara faci torrentul in utorrent, il salvezi in acelasi folder cu meciul, apoi te duci pe tracker la sectiunea upload, treci acolo datele solicitate, dai send, apoi descarci torentul tocmai urcat pe site si il salvezi in acelasi folder, adica ala unde ai salvat torentul initial.

si cam asta e. o sa il verifice si daca e totul ok o s aapara pe site ca esti seeder pt torentul respectiv.

ps: cand creezi torentul cu utorrent, la announce url treci http://www.fcsteaua.ro/tracker/announce.php

de asemenea iti recomand s anul arhivezi meciul, il pui direct cum il ai in format mkv, avi, etc

Done. Sper ca totul e ok, l-am vazut deja in lista.