verdichio

Filmulete Ultra`

563 posts in this topic

@Stefan

sunt destui care se plang ca nu exista contact fizic,ori fug unii ori ceilalti,dar in schimb ii venereaza pe italieni.

@Stefan

sunt destui care se plang ca nu exista contact fizic,ori fug unii ori ceilalti,dar in schimb ii venereaza pe italieni.

eu mereu am zis ca italienii sunt pisatei,drept dovada faptul ca s-a ajuns la cutite.(fac aviz la cunoscuta factiune romana BISL-basta infami solo lame)

niciodata nu i-am apreciat foarte mult,doar pentru ce erau odata..de mult de tot.

acum sunt mult prea jos.

Si nu doar pe Stamford Bridge:

Da' eu nu inteleg de ce era bezna pe stadion :)

Nu au platit lumina sau... :hmmm:

eu mereu am zis ca italienii sunt pisatei,drept dovada faptul ca s-a ajuns la cutite.(fac aviz la cunoscuta factiune romana BISL-basta infami solo lame)

niciodata nu i-am apreciat foarte mult,doar pentru ce erau odata..de mult de tot.

acum sunt mult prea jos.

nu e primul exemplu in care dau dovata ca sunt niste cacati in 3 minute pana sa vina garda aveau timp sa se rupa intre ei si nu numai .... pacat

Da' eu nu inteleg de ce era bezna pe stadion :)

Nu au platit lumina sau... :hmmm:

Pentru ca de fiecare data cand City joaca acasa , la intrarea pe stadion se stinge lumina si se canta "Blue Moon" , imnul Cetatenilor.

situatie e cam critica la herta.. vorba ta.. haos

o lectie pentru multi fuga asta la dusuri a jucatorilor de la cska, insa comentariul cainelui asta spurcat e criminal. "zboara scaune dinspre teren spre tribune" =))) manipulare pe fata!

unii tristi si prin avion...

dar parca tot in aeroport e mai mare tristetea pana la urma!

Lasati tristetea. Va invit la carnaval! :worthy:

Inainte de meci:

Intrarea jucatorilor de la Boca Juniors pe teren vazuta din peluza:

Intrarea jucatorilor de la Boca Juniors pe teren vazuta de la nivelul gazonului:

Primul gol:

Al doilea gol:

Finalul partidei, Boca de mi vida:

pe mine nu ma atrag deloc astia din america de sud, adica nu stiu cu confeti cu astea mi se pare banal.... haideti sa facem coregrafii din hartie glasata

fiecare se exprima cum poate , nu crezi ? europenii cu torte fumigene,placute pt coregrafia respectiva ..ei cu confetti , role !

fiecare se exprima cum poate , nu crezi ? europenii cu torte fumigene,placute pt coregrafia respectiva ..ei cu confetti , role !

uite aici torte in america de sud cum nu vezi in europa