Posted February 19, 2010 · Report post @Stefan sunt destui care se plang ca nu exista contact fizic,ori fug unii ori ceilalti,dar in schimb ii venereaza pe italieni. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2010 · Report post @Stefan sunt destui care se plang ca nu exista contact fizic,ori fug unii ori ceilalti,dar in schimb ii venereaza pe italieni. eu mereu am zis ca italienii sunt pisatei,drept dovada faptul ca s-a ajuns la cutite.(fac aviz la cunoscuta factiune romana BISL-basta infami solo lame) niciodata nu i-am apreciat foarte mult,doar pentru ce erau odata..de mult de tot. acum sunt mult prea jos. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post Si nu doar pe Stamford Bridge: Da' eu nu inteleg de ce era bezna pe stadion Nu au platit lumina sau... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2010 · Report post eu mereu am zis ca italienii sunt pisatei,drept dovada faptul ca s-a ajuns la cutite.(fac aviz la cunoscuta factiune romana BISL-basta infami solo lame) niciodata nu i-am apreciat foarte mult,doar pentru ce erau odata..de mult de tot. acum sunt mult prea jos. nu e primul exemplu in care dau dovata ca sunt niste cacati in 3 minute pana sa vina garda aveau timp sa se rupa intre ei si nu numai .... pacat Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2010 · Report post Da' eu nu inteleg de ce era bezna pe stadion Nu au platit lumina sau... Pentru ca de fiecare data cand City joaca acasa , la intrarea pe stadion se stinge lumina si se canta "Blue Moon" , imnul Cetatenilor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2010 · Report post http://www.youtube.com/watch?v=ZpJJArh_7_0&feature=sub Incredibil cum se aud turcii! Cat de urata e limba turca dar ce frumos canta ei, mai ales imnul (?) de la jumatatea filmuletului, ce frumos se aude.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2010 · Report post sa fie haooooooossssss Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2010 · Report post MAI ... hooooligans!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2010 · Report post situatie e cam critica la herta.. vorba ta.. haos Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2010 · Report post trista si melodia, tristi si noi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2010 · Report post trista si melodia, tristi si noi. trist...dar adevarat! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 19, 2010 · Report post ca vad ca va place in aeroport: Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 19, 2010 · Report post mult suflet si multa pasiune! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2010 · Report post RAZBOI pe teren in Bulgaria! Fanii echipei lui Andone au oprit meciul cu Lokomotiv!" href='campionate-externe/video-razboi-pe-teren-in-bulgaria-fanii-echipei-lui-Andone-au-oprit-meciul-cu-lokomotiv.html'>VIDEO RAZBOI pe teren in Bulgaria! Fanii echipei lui Andone au oprit meciul cu Lokomotiv! pe www.sport.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2010 · Report post bravo lor, bulgarilor, tot respectul, asa trebuie sa le faci jucatorilor cand isi bat joc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2010 · Report post o lectie pentru multi fuga asta la dusuri a jucatorilor de la cska, insa comentariul cainelui asta spurcat e criminal. "zboara scaune dinspre teren spre tribune" =))) manipulare pe fata! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post Poftim "inteligenta": Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2010 · Report post unii tristi si prin avion... dar parca tot in aeroport e mai mare tristetea pana la urma! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2010 · Report post Lasati tristetea. Va invit la carnaval! Inainte de meci: Intrarea jucatorilor de la Boca Juniors pe teren vazuta din peluza: Intrarea jucatorilor de la Boca Juniors pe teren vazuta de la nivelul gazonului: Primul gol: Al doilea gol: Finalul partidei, Boca de mi vida: Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2010 · Report post pe mine nu ma atrag deloc astia din america de sud, adica nu stiu cu confeti cu astea mi se pare banal.... haideti sa facem coregrafii din hartie glasata Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2010 · Report post fiecare se exprima cum poate , nu crezi ? europenii cu torte fumigene,placute pt coregrafia respectiva ..ei cu confetti , role ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2010 · Report post fiecare se exprima cum poate , nu crezi ? europenii cu torte fumigene,placute pt coregrafia respectiva ..ei cu confetti , role ! uite aici torte in america de sud cum nu vezi in europa Share this post Link to post Share on other sites