alinush89

Ce carti am mai citit

442 posts in this topic

am intrat azi la un anticariat din pasaj de la universitate sa cumpar o carte, cautam "un veac de singuratate" al lui Gabriel Garcia Marqez, sau "muntele vrajit" al lui Thomas Mann...500 de mii una 8O cand am auzit...am si iesit!sunt atat de scumpe...nu mai poti cumpara o carte buna, cel putin, ca student, sa dai 500 de mii pe o carte...nu-ti prea permiti :cry:

am intrat azi la un anticariat din pasaj de la universitate sa cumpar o carte, cautam "un veac de singuratate" al lui Gabriel Garcia Marqez, sau "muntele vrajit" al lui Thomas Mann...500 de mii una 8O cand am auzit...am si iesit!sunt atat de scumpe...nu mai poti cumpara o carte buna, cel putin, ca student, sa dai 500 de mii pe o carte...nu-ti prea permiti :cry:

cauta pe net, dc sau cu torrent,aproape sigur gasesti si daca sti si un pic de engleza o sa savurezi cartea netradusa...cele bune surioara :wink:

Eu am citit ultima oara :procesul de la Nurnberg" de Joe Heydecker & Johannes Leeb. Destul de buna cartea :wink:

observ o tendinta generala de a citi carti depsre cel de-al treilea razboi mondial, holocaust,ororile acestui razboi. tocmai am terminat "limbajul mortii- birkenau auschwit" si ma apuc de " am fost medic la auschwit". cea mai buna carte pe care am citit-o..." ziua cea mare-16 iulie 1944". nu mai retin autorul.

"istoria credintelor si ideilor religioase"

eliade asta era cam diliu.(o spun cu afectiune)

Am gasit un site foarte interesant cu carti :) .Este super interesant, deoarece toate cartile-s traduse-n limba romana si sunt din diverse domenii. Gasiti acolo de la autori universali pana la clasici.......

Se poate posta linck-ul site-ului? iau vreun ban?... nu-i fac reclama, da' gasesc ca-i poate ajuta pe multi de pe aici care sunt pasionati de lectura :D

Ultima carte citita a fost "Ai toata viata inainte" de Emile Ajar

Recomand Luni de fiere de Pascal Bruckner. Am citit-o recent.

[/quot

Shocking... M-a dat gata cartea asta. Si eu o recomand

KAMASUTRA :cool: :wink:

Bine ca ai citit, aiurea ca nu ai practicat ...sau ai citit ca sa stii cum se practica ? :smile:

----

Emil Racovita si expeditia Belgica.

Ha ha ha, ma crezi un pustiulica de clasa a-5-a,hai ca nu vreau sa ma cert cu tine,sincer am citit-o dupa ce am practicat, sa vad daca am pus in practica bine tot ce stiam,multumit??? :-D ;) !!

@azzido

n-ai din intamplare o copie a cartii lui Racovita? dau la schimb memoriile lui Darwin in original.

glumesc, evident, dar mi-ar placea sa citesc despre Belgica.

Ha ha ha, ma crezi un pustiulica de clasa a-5-a,hai ca nu vreau sa ma cert cu tine,sincer am citit-o dupa ce am practicat, sa vad daca am pus in practica bine tot ce stiam,multumit??? :-D ;) !!

Stai ma linistit ca eu glumesc cu tine.

Nu mai lua in serios tot ce zice lumea pe forum. :-D

@azzido

n-ai din intamplare o copie a cartii lui Racovita? dau la schimb memoriile lui Darwin in original.

glumesc, evident, dar mi-ar placea sa citesc despre Belgica.

Daca ne intalnim vreodata, iti dau originalul sa-l citesti.

@azzido

multumesc de oferta, daca vii la mare vara asta da un buzz.

Recomand Luni de fiere de Pascal Bruckner. Am citit-o recent.

E si un film reusit, facut dupa carte, dar oricum cartea e mai buna.

Magicianul, de John Fowles. S-a lasat cu dureri de cap, poate si din cauza faptului ca nu reuseam sa o las deoparte si am realizat, astfel, un mini maraton de lectura.

Atept cu nerabdare necrologul lui George Becali.

@ stanici

este cartea dupa care s-a facut si filmul?

@korynna

daca e vorba despre filmul cu edward norton, nu.

@stanici

cartea mi s-a parut un pic bizara, dar ai dreptate, greu o lasi din mana.

Trecand azi pe la Universitate,am observat in vitrina unui magazin o carte scrisa de Mihai Zaharia,numita Steaua Bucuresti-Deceniul de aur (1986-1996 ). Este o carte in genul cartii lui Vochin,dar mult mai mica si din primele pagini citite pare foarte atractiva.

Costa 10 Ron,este de la editura Logos si din cate am inteles de la vanzatori se gasesc si la gheretele cu ziare.

O recomand cu caldura stelistilor care vor sa isi aminteasca de perioada magica de atunci.

@INMoney

Ceea ce m'a impresionat este ca in sfarsit cineva s'a gandit sa ii critice pe acesti ziaristi de tot rahatul...

am observat in vitrina unui magazin o carte scrisa de Mihai Zaharia,numita Steaua Bucuresti-Deceniul de aur (1986-1996 ).

Mi-am luat-o si eu si pot sa spun ca e interesanta si pe langa performantele noastre sunt si niste interviuri ale lui Sabau pe cand juca la "U" Cluj despre un meci aranjat cu spurcatii si un articol scris de Fanus Neagu despre "marele" atacant al spurcatilor, Mateut, care a reusit "performanta" sa ia Gheata de Aur a Europei cu 43 de goluri marcate, in urma sa clasandu-se la mare distanta atacantul lui Inter Aldo Serena.

Sincer niciuna, desi am o gramada de citit...god...www.gogogo!.ro pentru toti tocilarii

"Anii au trecut, si am sfarsit prin a-mi asuma identitatea: nu sunt decat un cersetor de fotbal de calitate. Strabat lumea cu palaria in mana, iar pe stadioane implor: Un joc frumos, fie-va mila! ". Celor carora le-a placut aceasta fraza, le recomand toata cartea: Fotbalul - lumini si umbre, de Eduardo Galeano.

Veti descoperi in paginile ei o emotionanta si totodata cuprinzatoare monografie a fotbalului. Probabil unul dintre cele mai interesante aspecte ale acestei carti este plasarea diferitelor relatari in contextul istorico-socio-politic al vremurilor respective.

O carte pentru cei care cred in Zeul Fotbal, in nemurirea si in puterea sa de a uni inimi printr-o pasiune comuna. Iar ceilalti, cu siguranta vor crede si ei, dupa ce-o vor citi...