alinush89

Ce carti am mai citit

442 posts in this topic

Salutare:)...sa lasam un pic fotbalu'..oricum e vacanta..sunt curios ce carti ati mai citit ...sau ce carte v-a impresionat mai recent

Care vi s-a parut cea mai interesanta sau cu un subiect care merita dezvoltat..Ultima carte citita de mine a fost " O chestiune de onoare" de jeffrey archer..spionak...kgb...nebuneli..astept parerile si sugestiile voastre

"Frate", MethodMan, daca nu te preocupa topicul nu tre sa postezi. Nu se da nici un premiu pentru posturi cat mai multe sau cat mai slabe.

Cu rusine recunosc ca nu am mai citit o carte de destul de mult timp, m-am apucat de cateva dar nu le-am terminat, astept filmele :)

dupa cum ai observat eu scriu rar pe forum doar la subiectele care mi se par f imp. din pct meu de vedere posturi nam dc sa strang ca nu imi folosesc la nimic..dar pur si simplu topicu asta mi sa parut penibil :lol:

Ultima carte citita, infara de cele cerute de scoala, a fost "ingerii noptii" :wink: Crime celebre :)

Eu unul ma ocup cu carti in spaniola pentru incepatori in ultima vreme. :lol: Deh, imi fac antrenamentul pentru cand mergem la meci, la Sevilla. Am mai recitit "Catcher in the rye" in ultima vreme, da mai greu cu sesiunea acuma...

ultima carte citita a fost cel mai iubit dintre pamanteni trebuie la bac :D si mai am multe de citit :((

Ultima carte citita ?

Retele locale de calculatoare. :lol:

Daca nu asa, atunci sa fie Changi - James Clavell

ultima citita e 'mic dejun la tiffany' de truman capote, slabuta rau.

acum citesc 'misterioasa flacara a reginei loana' de umberto eco, o recomand cu placere, e foarte buna. cam ca tot ce a scris umberto.

ha ha, Cyril, invata romaneste, intre subiect si predicat nu se pune niciodata virgula.

si-ti lipseste si-un s.

Ultima carte ?

"Apel catre lichele", Gabriel Liiceanu. Buna in general, dar autorul sufera de sindromul "talibanismului". Comunismul a fost rau, foarte rau, cel mai rau lucru de pe lumea asta. Cam asta ar fi concluzia ce se desprinde din carte. O vedere prea in alb/negru.

"Relaxarea" de Dr. Arcadie Percek...f buna cartea...de cand fac tot ce scrie in carte ma simt mult mai bine...sper doar ca din primavara sa ma simt la fel de bine...aviz amatorilor (Gigel, Banel, Carlos) :D

ultima citita e 'mic dejun la tiffany' de truman capote, slabuta rau.

mie mi-a placut cum a construit personajul "holly", desi asteptam sa fiu putin mai buna cartea per ansamblu. oricum, filmu` cica e destul de tare.

Recomand Luni de fiere de Pascal Bruckner. Am citit-o recent.

Veronika se hotaraste sa moara, de Paulo Coelho. E buna, mi-a placut mult.

Sper ca am scris corect ca de nu iar se gaseste ceva istet sa ma corecteze

Am terminat "The rise and fall of the Third Reich", de William Shirer. Fascinanta pentru felul in care urmareste evenimentele pas cu pas - ca din perspectiva unui contemporan.

ultima carte citita a fost "Am fost medic la Auschwitz" de Nyiszli Miklos.mi s-a parut foarte interesanta,cu tendinte naturaliste si cred ca merita citita.pe mine m-a impresionat ft mult