Guest

Liga Campionilor - editia 2006/2007

137 posts in this topic

Sa discutam aici despre sansele fiecarei echipe ramase in cursa pentru castigarea Ligii Campionilor!

Iata tabloul optimilor:

PSV - Arsenal

Real Madrid - Bayern

Lille - Man. United

Celtic - Milan

Internazionale - Valencia

Porto - Chelsea

Roma - Lyon

Barcelona - Liverpool

Personal sunt fan AC Milan si Liverpool din simplu motiv ca daca vor castiga Liga Campionilor, Dinamo va trebui sa joace turul 3 preliminar nefiind cap de serie! :twisted:

Personal sunt fan AC Milan si Liverpool din simplu motiv ca daca vor castiga Liga Campionilor, Dinamo va trebui sa joace turul 3 preliminar nefiind cap de serie! :twisted:

La fel de bine ar fi si daca castiga Real,Valencia sau Arsenal(asta daca nu termina Real si Valencia pe locul doi, ca la Arsenal e cam greu de crezut ca mai prinde locul 2).

Eu cred ca una dintre Man U. si Chelsea va castiga trofeul.

Sper sa castige una din aceste echipe trofeul... Dak ar fi sa aleg o favorita, aceea cred ca ar fi Manchester UNITED...

Pai s-o luam cu sistem :) :

PSV - Arsenal

Nu stiu daca PSV are puterea sa treaca de Arsenal. Desi Arsenal nu prea rupe gura targului in deplasare merg pe mana lui Arsene Wenger!

Real Madrid - Bayern

In ultimul timp Real i-a cam spulberat pe bavarezi. N-am certitudinea ca va fi din nou asa. Real un pic favorita, dar Bayern se concentreaza de ceva timp mai mult pe CL decat pe Bundesliga si de aceea s-ar putea sa-i invinga greu pe Raul&Co.

Lille - Man. United

Lille este o echipa muncitoare dar nu poseda inca clasa de a trece de aceasta faza chiar daca adversarul ar fi altul sau unul mai accesibil...

Celtic - Milan

Pe mine ma cam plictiseste aceasta echipa imbatranita, si asta nu de ieri de azi, a Milanezilor. Celtic pleaca cu sansa a IIa, dar numai pentru minunatii lor suporteri pe care i-am putut vedea de 2 ori in direct ar merita o calificare in ochii mei mai departe. Aici sunt sentimental si tin pumnii pentru scotieni :P

Un duel interesant si totodata echilibrat. Prevad o calificare la 11 m pentru Inter :wink:

Porto - Chelsea

Mourinho si ai lui vor stii sa-i contracareze pe lusitani. Oare ce s-ar intampla daca i-ar scoate portughezii ma intreb ? :)

Roma - Lyon

Pentru mine Lyon este favorita secreta a acestei editii. Au muncit mult baietii astia in ultimii ani si mi-as dori sa-i vad intr-o finala. Dupa ce i-am vazut in derby-ul etern cum s-au prezentat cu Lazio, Roma are o aparare prea subtire pentru masinaria numita OL!

Barcelona - Liverpool

Desi cred in Barcelona, nu sunt de parere ca dubla cu englezii va fi "usoara", mai ales pe Anfield Road ai asteapta un meci destul de greu pe catalani. Daca vor juca ceva mai bine ca in grupe :lol: si de asta e ... destul loc! Atunci vor reusi cu brio !!

Pai s-o luam cu sistem  :) :

Celtic - Milan  

Pe mine ma cam plictiseste aceasta echipa imbatranita, si asta nu de ieri de azi, a Milanezilor. Celtic pleaca cu sansa a IIa, dar numai pentru minunatii lor suporteri pe care i-am putut vedea de 2 ori in direct ar merita o calificare in ochii mei mai departe. Aici sunt sentimental si tin pumnii pentru scotieni  :P  

Echipa imbatranita? Acum, cand media de varsta incepe sa scada? Celtic are o singur victorie in 13 meciuri in deplasare (in Europa). Fi sigur ca vor pleca invinsi de pe San Siro. Iar Milan v-a arata altfel in primavara cu Oddo, Leonardo Grimmi sau Ujfalusi in echipa. :wink:

Echipele pe care le vad in sferturi:

Arsenal

Real Madrid

Manchester UTD

Milan

Inter

Chelsea

Lyon

Barcelona

Cred ca daca Valencia il va tine pe DAVID VILLA, va castiga si trofeul(+ca Dinamo are trebui sa fac un tur pt grupe in cazul acesta).

asa ca VIVA VALENCIA... :lol:

Iata tabloul optimilor:

PSV - Arsenal  

Real Madrid - Bayern  

Lille - Man. United  

Celtic - Milan  

Porto - Chelsea  

Roma - Lyon  

Barcelona - Liverpool  

Arsenal,Bayern,Man.United,Milan,Valencia,Chelsea,Lyon si BARCA se vor califica in Sferturi!

PsV, R.Madrid, United, Milan, Valencia, Porto, Lyon, Lpool... :wink:

Arsenal,Bayern Munchen,Manchester Utd.,Ac Milan,Inter,Chelsea,Lyon,Barcelona cred ca se vor califica in sferturi.cu toate ca as prefera ca Valencia sa-i scoata pa Inter si Liverpool pe Barca deoarece ar creste sansele ca Dinamo s-a nu joace in Liga.

Vreau s-a castige Milan sau Arsenal pentru ca dinamu s-a nu intre in Liga.

Echipe care nu au ce cauta in sferturi:

PSV

Real Madrid

LILLE

CELTIC

VALENCIA

PORTO

Barcelona(dupa prestatia din grupa....)

Favorita mea pentru castigare e Chelsea Londra.....Dar sunt multe echipe care pot schimba situatia si daca nu se rezolva nicic la barca nu prea vad trofeul la Extraterestrii.... Liverpool,Lyon,Bayern Mancester j cam atat pot fi considerate adevaratele puteri in sfertuti alaturi de Chelsea desigur.. steag2

PSV Eindhoven este o echipa care (la fel ca Lyon) , nu are adversar in Olanda . Parerea mea este ca sunt favoriti in fata celor de la Arsenal .

Real Madrid nu are cum sa castige Liga Campionilor , insa nici Bayern Munich nu rupe gura targului . Meci echilibrat .

Manchester United sunt favoriti certi la calificare in 1/4 cu Lille , insa , Lille este una din putinele echipe din Franta care ar putea fi considerate "candidata" la titlu .

Daca punem in seama forma lui AC Milan , atunci clar scotienii sunt favoriti . Pentru a putea trece , trebuie sa se investeasca serios in aceasta iarna.

Internazionale este favorita la a trece de Valencia , insa eu sper ca se vor califica spaniolii . Am o simpatie pentru ei , de cand i-a eliminat Cristea :))

La Porto - Chelsea , nu cred ca sunt multe de spus , Chelsea se va califica fara probleme .

AS Roma este ghinionista cea mai mare , deoarece a cazut cu favorita certa la castigarea Champions League-ului . No comment .

De departe cel mai tare meci este Barcelona - Liverpool . Din ultimele 2 detinatoare ale trofeului , doar una va merge in sferturi . Sper din tot sufletul sa mearga Liverpool :D

@alexynho

1.De ce crezi ca Real nu are sanse sa castige Liga?

2.Port-Chelsea.. hmmm... Sa fie Porto mai slaba decat Wycombe ?

@alexynho

1.De ce crezi ca Real nu are sanse sa castige Liga?

2.Port-Chelsea.. hmmm... Sa fie Porto mai slaba decat Wycombe ?

1. Fii serios ... tu ai vazut cum joaca ? ... 2 meciuri bune am vazut eu la Real (Steaua si Barcelona) ... in rest nimic ... doar mimare de fotbal ... nimic nu mai fac ...

2. Porto nu este mai slaba decat Wycombe :lol: , insa este vorba despre actuala echipa a lui Morinho cu fosta sa echipa ... O sa vazi tu ... nu o sa vezi o echipa care sa forteze ; si o sa se califice Chelsea printr-un gol :) ... iti zic de pe acum

PSV - Arsenal :Arsenal fara discutii ... un Henry in zile mari, si meciul e terminat

Real Madrid - Bayern : chiar nu stiu ce sa zic la meciul asta, foarte echilibrat din punct de vedere valoric

Lille - Man. United :Lille inca e la inceput, nu are experienta necesara

Celtic - Milan :Parerea mea ca Milan nu prea face fata lui Celtic, voi nu i-ati vazut pe of Hesselink si Miller cum joaca :o pe cand la italieni doar Kaka misca

Internazionale - Valencia :Italienii au un lot mai valoros decat spanioli, desi Villa si Morientes pot face oricand diferenta

Porto - Chelsea : englezii joaca bine, chiar daca Sevcenko face figuratie pe teren... Porto nu mai e cea de alta data

Roma - Lyon : eu pe Lyon o vad castigatoare Ligii Cmapionilor, nu stiu daca vor avea probleme sa treaca de Roma

Barcelona - Liverpool: nu incape comparatie intre <Messi, Eto'o, Ronaldinho> si < Bellamy, Kuyt, Crouch>

cu plecarea lui Beckham de la real, si poate si a lui Ronaldo, cu venirea lui mourinhio(daca vine), cu niste transferuri sanatoase, real ar avea mari sanse la cupa. daca nu, arsenal cred ca e favorita.

cu plecarea lui Beckham de la real, si poate si a lui Ronaldo, cu venirea lui mourinhio(daca vine), cu niste transferuri sanatoase, real ar avea mari sanse la cupa. daca nu, arsenal cred ca e favorita.

Cannavaro, Emerson, Van Nisterlooy, Diarra, Reyes. Are si realul un buget. Cate transferuri vrei sa mai faca o echipa? E clar ca acolo problema nu mai este la jucatori.

La Real e o problema imensa de management si de politica pe termen mediu si lung.

Practic treaba asta trebuia prevazuta inca de pe vremea cand Zidane & co. erau in forma maxima.

Acuma 'galacticii' au terminat benzina, unii s-au retras de pe teren, altii mai joaca dar au terminat-o de mult cu fotbalul mare.

S-au adus fotbalisti multi, scumpi, si de multe ori fara logica. S-au vandut fotbalisti usor de tot si s-au adus vedete. Mai lipseste sa-l mai vanda si pe Raul.

Realul culege acuma ce a semanat.

Cred ca intre Lyon si Inter se va decide castigatoarea ligii.

O parte din transferuri au fost jucatori tineri, dornici de afirmare si cu dorinta de a castiga trofee : Cicinho(accidentat din pacate o lunga perioada), Sergio Ramos, Marcelo, Gago, Reyes, Robinho, Higuain.

Celtic - Milan

PSV - Arsenal

Lille - Man. United

Real Madrid - Bayern

Eu merg pe mana Celtic, PSV, MAN U, si Bayern! Sa vedem!

Rezultatele de marti:

Real - Bayern 3-2

PSV - Arsenal 1-0

Celtic - AC Milan 0-0

Lille - Manchester UTD 0-1

Am cam avut dreptate in multe randuri :D ...

1. Celic 0-0 AC Milan

Se pare ca Milanul sufera in continuare in atac ... au problema mari , si ar trebui investitii serioase .

La Celtic , Nakamura a ratat din toate pozitiile (la lovituri libere). Oricum eu tot pe Celic o vad favorita , daca scoate 1-1 , se califica .

2. OSC Lille 0-1 Manchester United

Eram sigur ca va bate Manchester , insa eu cred ca golul nu trebuia validat . In fine , meciul a fost echilibrat din toate punctele de vedere . Manchester clar va fi in sferturi .

3. PSV 1-0 Arsenal

Si aici eram sigur de victoria lui PSV . PSV trece printr-o perioada buna (5 puncte fata de Ajax) , in timp ce Arsenal se chinuie in campionatul Angliei . PSV eu zic ca se va duce in sferturi . Pariez un 2-2 in retur .

4. Real Madrid 3-2 Bayern Munich

Eh , aici eu ziceam ca nu este o favorita , si intr-adevar nu este . Meciul clar putea sa se termine cu un scor de proportii pentru Real , insa s-a cunoscut mana lui Capello dupa pauza . S-au bagat cu curu' in poarta sa apere rezultatul , astfel incat , eu cred ca Bayern putea chiar egala . Ma gandesc ca se va duce Real mai departe , 0-0 in retur.

Milanul nu prea putea sa faca mai mult in conditiile in care au atatea absente in atac.

Cat despre meciul de la Madrid,am vazut in prima repriza un Real care ne amintea de Real de acum cativa ani.

Diseara urmeaza "clash-ul" acestei faze,Barcelona-Liverpool,se intalnesc ultimele 2 detinatoare ale Ligii.

Englezii pot profita de perioada mai slaba a echipei Catalane si nu ar fi exclus sa realizeze o surpriza chiar astazi.