Posted December 15, 2006 · Report post http://www.figueirense.com.br/equipes/inde...icao=1&atleta=1 Andrey Nazario Este portarul pe care ni-l doream cu totii 1,95 inaltime Ce site frumusel au si petardele astea de figurense numai noi avem o mizerie de site facut in 20 minute Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2006 · Report post nu e chiar facut in 20 min. ci in mai mult de 1 luna Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2006 · Report post Ce site frumusel au si petardele astea de figurense numai noi avem o mizerie de site facut in 20 minute Sper ca te referi la cel oficial!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2006 · Report post Sper ca Andrey sa nu dezamageasca la fel ca , Carlos ...din cate am observat eu , are un reflex extraordinar , insa ... nu prea am vazut golurile primite de acesta ... oricum , cred ca este un transfer reusit Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2006 · Report post Speram sa merite! Si mai sper sa nu fie dat Cernea la o parte!Sa se faca concurenta pe postul de portar! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2006 · Report post Avand in vedere ca are numai 23 de ani sper sa aiba destula experienta pentru a putea face fata la Steaua. Dupa ce am vazut pe gsp.ro as zice ca nu este un portar extraordinar, insa am vazut si niste imagini de la niste prieteni si pot spune ca a scos niste mingii pe care nici Cassilas nu cred ca le-ar fi mirosit. Eu am insa o singura "dorinta": sa nu mai fie dat la o parte Cernea si sa se faca un fel de concurenta sau poate chiar o intelegere unu sa apere in campionat si celalalt in cupele europene si cupa Romaniei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2006 · Report post eu zic ca trebuie mai inainte sa-l vedem cum joaca ca sa spunem ca este sau nu "o petarda". Nici n-a semnat jucatorul pt Steaua si deja este considerat drept un esec al conducerii. Acest lucru nu mi se pare unul normal. lasati baiatul sa joace mai intai si dup-aia pronuntati-va FORZA Steaua!!!! titlul 24 si finala UEFA ne asteapta Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2006 · Report post Bai MM si Oli, chiar nu vedeti ca nu avem mijlocas dreapta? Pana cand o sa insistati cu Banel? A fost bun, poate o sa fie, dar deocamdata nu e perioada lui...aduceti bai baieti un mijlocas dreapta, ca ne ajung 2 portari(Cernea nr.1 deocamdata si Andrey nr. 2). Ati auzit de Albert Streit(roman, joaca in prima Liga germana si Cupa UEFA, parca la frankfurt)? Si mai uitati-va si in campionatul nostru: Buga e cam hulit la rapid(nu e intr-o forma buna, dar e fotbalist de mare valoare). Si daca vindeti, scapati de petarde, nu il dati pe Paraschiv sau pe Dica, ce naiba! Ce daca avem 3 mijlocasi la inchidere de mare valoare, ce n-au loc in vestiar? La Real Madrid sunt cate 2-3 superfotbalisti pe fiecare post, asa se face treaba adevarata! Voi in loc sa-l vindeti pe Lovin sa mai faceti rost de un ban, va ganditi sa-l dati pe Para? Scapati de fotbalisti gen Lovin, Baciu(pastrati-l pe Panait, are stofa de fotbalist), Bostina(pastrati-l si pe Coman, aveti rabdare cu el). Ar mai fi bun un fundas dreapta gen Badoi si un mijlocas stanga gen Karamian. Cand veti face toate aceste lucruri vom avea echipa mare de tot. Trageti de Gigi ca sigur o sa va dea bani, multi bani. Cam atat...dar nu cred ca va duce mintea sa faceti ce v-am spus. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2006 · Report post (pastrati-l si pe Coman, aveti rabdare cu el) Pe Coman?! 8O Tu glumeai, nu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2006 · Report post Mai daca ne-ar lasa in pace dinamovistii ca la anul nu au pe ce sa joace Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2006 · Report post Sa vedem de ce e instare, mie mi se pare ceva gen Carlos numai ca e mai inalt ...sper sa ma insel... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2006 · Report post Carlos e o pacaleala zdravana cum nu a mai luat Steaua de la Rotaru incoace. Nu cred ca poate sa fie mai slab decat Cernea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2006 · Report post - Sa speram ca nu o sa fie rezerva lui Cernea, ca atunci l-am luat degeaba.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2006 · Report post EU L-AM VAZUT SI AM SESIZAT CA NU ARE CHIAR DELOC PRIZA LA MINGE,TOT CE E PE POARTA EL RESPINGE IN FATA,ASA CA EU CRED CA ASTA E MAI BUN LA VOLEI DECAT LA FOTBAL,SI-O FI GRESIT CHIAR CARIERA,LA VOLEI SAU CHIAR PORTAR DE HANDBAL ERA MAI BUN,SPER SA NU FIE Carlos DOI ASTA,DOAMNE FERESTE,SPER SA NU,AS VREA SA FIE CEL MAI BUN PORTAR DE PESTE TOT MEREU,SA DEA DOMNUL,Forza Steaua SI SARBATORI FERICITE TUTUROR STELISTILOR,Forza Steaua! Nu mai folosi Caps Lock. Ultimul avertisment. Moderatorii Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2006 · Report post 1. Nu iese la minge ..sta pana se apropie adversarul de el 2.are o priza ff buna 3.e si inalt 8) Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2006 · Report post Sa il vedem la lucru si dupa cateva meciuri ne vom forma o parere despre el. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2006 · Report post La prima impresie, e Carlos doi. Sper sa ma insel! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2006 · Report post eu cred ca acest brazilian este un transfer bun. este si inalt abil agil si sper sa confirme si sa aiba Oli de unde sa aleaga, intre el si Cernea . io zic ca ii de bine si lasati-l si pe Carlos nu il mai ironizati ca si datorita lui am ajuns in Liga Campionilor. cine o scos sutu ala bine plasat la 1-0 in meciu cu standard? nu el cumva? stiu ca o gresit cam mult dar ne-o si ajutat. asa ca respectati toti jucatorii care is la Steaua... HAI Steaua///// [/code] Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2006 · Report post Nush daca e cunoscut sau bun dar daca l-a adus MM ii greu sa nu dea rezultate steagcruce2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2006 · Report post Sincer...cred ca au facut o alegere buna MM& co....am vazut si secvente cu goluri luate de Andrey..dar si cu parade exceptionale...cred(si sper sa nu ma insel) ca Andrey este portarul de care aveam nevoie...Desi,mi-au placut foarte mult interventiile lui Cernea din ultima perioada si nu as vrea sa stea nici el pe banca...Sunt de acord cu cineva care zicea mai sus ca ar fi bine sa alterneze,sa joace amandoi...Spre 24 si castigarea finalei UEFA!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2006 · Report post dupa cate am vazut eu cred ca e un portar destul de bun....http://www.youtube.com/watch?v=GX85Z-wJulo&eurl= in link-ul de mai sus este un filmulet cu interventiile lui...sa speram ca va apara asa si cand va fi la Steaua ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2006 · Report post Ce sa zic l-am vazut in filmulez.....un lucru e sigur e portar de portar.... 1.Refex 2.FF Atent 3.Inalt Sa vedem cum joaca dar Stelei iar mai trebui un jucator pe partea lui Banel ca nu prea joaca asa ca anul trecut cand facea dezastru cu sprintul si certralile lui.... steag2 steag2 spre24 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2006 · Report post ce pot sa zic... pare un portar ok, dar parca respinge prea multe mingi in fata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2006 · Report post De cand ma stiu sunt stelist la fel si ai....eu zic sa nu privim lucrurile asa descurajati....Din cate am vazut fimuletele si cu golurile si cu paradele lui NU Cred ca este un Portar Slab, La fel ca si Carlos nu era un porar slab dar si-a luat-o in cap !...Eu Zic Ca Transferul facut de Meme este foarte bun...va spun eu asa portar nu mai avem in Romania ca el..Zicetimi si mie ce parade o facut Cernea ca a scos vreo 10 mingi..aia inseamna parada ? aia inseaman ca este bun ?! Esti bun atunci cand nu iei nici un gol si scot 99% din mingi...Deci parerea mea este ca Acest Portar merita sa fie titiular si sa joace la Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2006 · Report post Eu nu sunt de acord cu tine..Cernea nu a avut foarte multe sanse sa arate ce poate, a fost introdus relativ recent si nu merita scos direct in favoarea noului venit! Noul portar trebuie sa isi castige rolul de titular nu sa i se acorde dupa niste filmuletze vizionate! Poate ca este bun insa trebuie sa demonstreze asta la echipa noastra si abia atunci sa devina titular! Share this post Link to post Share on other sites