Sign in to follow this  
Followers 0
Bogdan4Steaua

Andrey Nazario

231 posts in this topic

Prima achizitie a Stelei din aceasta iarna:

Andrey Nazario - portar de origine braziliana.

2_andrey_nazaro_afonso_-1955667581.jpg

Data nasterii: 9.11.1983

Locul nasterii: Porto Alegre

Inaltime: 1.95 m

Greutate: 90 kg

Numar pe tricou : 1

A mai evoluat la: Gremio Porto Alegre(2002-2004), Paranaense(2005),Figueirense(2006)

daca la 20 de ani a fost in lotul de U20 inseamna ceva, apoi accidentarea de 1 an si revenirea de anul asta

Sa vedem cum se prezinta , eu nu sunt chiar asa de pesimist , mai intai sa-l vedem la joc si apoi ne dam cu parerea, nu dupa cateva imagini puse de gsp "la intamplare"

nu?

Noul portar al Stelei, Andrey Nazario Afonso, a fãcut parte din lotul "carioca" la Campionatul Mondial sub 20 de ani, desfãșurat în 2003 si cîstigat de brazilieni.

Managerul general al Stelei, MM Stoica, a confirmat ieri faptul cã înlocuitorul lui Carlos va fi brazilianul Andrey Nazario Afonso.

"Da, despre el este vorba, transferul este ca si fãcut din luna noiembrie", a spus MM despre goalkeeper-ul care în 2006 a fost titularul lui Figueirense, echipã cu care a terminat pe locul 7 din 20 în prima ligã din Brazilia.

El a fost împurmutat în acest an la Figueirense de cãtre clubul de care aparține, Atletico Paranaense.

Andrey, care a împlinit în noiembrie 23 de ani, este unul dintre portarii brazilieni care erau vãzuti de mare viitor în urmã cu cîtiva ani.

Tocmai pentru cã el se afla în prim-plan, a fost convocat de antrenorul echipei naționale sub 20 de ani a Braziliei pentru a face parte din lotul cu care reprezentativa carioca a participat la Campionatul Mondial din 2003, desfãsurat în Emiratele Arabe Unite.

Atunci a fost rezerva lui Jefferson la toate cele 7 jocuri, în urma cãrora Brazilia a cîstigat trofeul, fiind coleg, printre altii, cu Adriano, Kleberson și Adailton.

În actualul sezon, Andrey a fost unul dintre cei mai buni jucãtori ai lui Figueirense, echipã care a încasat în total 44 de goluri, 42 dintre ele fiind primite de Nazario, trupa noului stelist fiind pe locul 4 în topul echipelor cu cele mai puține goluri încasate dupã mult mai celebrele Sao Paolo, International Porto Alegre si Santos.

La putine momente dupã ce a bãtut palma cu Mihai Stoica, Andrey Nazario s-a destãinuit presei braziliene. "De cînd m-am apucat de fotbal am visat sã ajung sã joc într-o zi în Europa, asa cum au fãcut toti marii fotbalisti pe care i-a dat Brazilia. Visul vãd cã mi se îndeplineste", a declarat atunci Andrey

www.gsp.ro

ce putem spune acum?! ... sa vedem cum joaca!

cred k ar fi bine sa nu fie titular din prima, sa nu si-o i-a in cap!

Este oficial cu portarul

e pe site-ul oficial plus un filmuletz de 10 min cu paradele din sezonul asta , nu golurile cum e pe gsp :))

Parca sunt mai linistit acum, a facut cateva parade gen Cernea la madriz

Sper sa nu fie cu bautura si discotecile in rest sa vedem ;)

http://www.youtube.com/watch?v=GX85Z-wJulo&eurl=

Wow, tare filmuletul, din vreo 30 de suturi periculoase n-a luat nici un gol :oops:

Oricum, lasand gluma la o parte, pare ok, dar sa nu ne imbatam de la inceput cu apa rece, ca "deh dom'le, a facut parte din lotul Braziliei U20, campioana mondiala"... Sa ne aducem aminte ca si Razvan Sabau a castigat Wimbledon-ul la juniori, si ca senior n-a rupt gura targului. Apropo, a si jucat la acele mondiale?

Oricum, una peste alta, am incredere si ii urez sa faca treaba buna la Steaua!

doar atat a putut cumpara din brazilia ? ce zicetzi de un mijlocas central de creatzie ,un mijlocas dreapta,un fundas dreapta ,ceva in atac ,ca barem apararea sta bine atacu scartzaie ,si ma rog in fiecare zi sa nul mai vad titular pe nicolitza pentru ca joaca ca o cizma de la inceputu campionatului si desteptiu de Oli il baga titular

Am vazut filmuletul este bun intradevar dar dc nu a facut un filmulet si cu golurile pe care le`a luat sa vedem daca la alea a facut gafe ca si Carlos a avut niste super reflexe la unele faze dar la goluri numai gafe si oricum cred ca acest portar nu va apara poarta Stelei pt ca pe primul loc acum la Steaua este Cernea :)

ca Carlos na prea avut gafe cand era la boavista?se pare ca acestea sau manifestat dupa o intalnire cu cluburile din Romania ,asea ca e irelevant daca a avut gafe acolo sau a aparat bine conteaza ce va face aici ........peace out

Sper sa joace ca si Carlos din meciurile cu Betis, Liege, Kiew sau prima repriza de la Boro....

:wink: :wink: :lol:

Interesant facut colajul cu Andrey - este trecut prin toate tipurile de interventzii : lovituri de cap, shuturi de aproape, shuturi de la distantza, ieshiri pe centrari, ieshiri in intampinarea atacantului. Din ce se vede se descurca bine, dar cum zicea cineva mai sus, n-am vazut inca golurile luate. Ce mi-a placut de pe imagini este ca ii place sa repuna foarte rapid balonul, si o face foarte bine aruncand puternic cu mana. Cred ca asta a contat foarte mult in decizia luata de Oli&Co, pentru ca Steaua cauta un portar capabil sa repuna echipa rapid in ofensiva.

Comparand informatziile putzine pe care le avem despre el cu cele pe care le aveam despre Carlos trebuie sa admitem ca perspectivele sunt mult mai optimiste :

- individul nu s-a apucat de fotbal de 2-3 ani, ci are la activ chiar un titlu de campion mondial la tineret (chiar daca numai ca membru al lotului)

- este foarte tanar, 23 de ani

- este foarte inalt si din cate am vazut foarte agil si mobil

mi se pare doar mie sau nu stie sa iasa pe centrari? din ce am vazut pe youtube nu a iesit pe absolut nici o centrare.

parca si Carlos avea aceeasi problema.

da daca nu e adus si un playmaker in centru si un mijlocas de banda dreapta nu rezolvam nimica ca totusi apararea mere bine

Ce mi-a placut de pe imagini este ca ii place sa repuna foarte rapid balonul, si o face foarte bine aruncand puternic cu mana.

...trebuie sa admitem ca perspectivele sunt mult mai optimiste :

- individul nu s-a apucat de fotbal de 2-3 ani, ci are la activ chiar un titlu de campion mondial la tineret (chiar daca numai ca membru al lotului)

- este foarte tanar, 23 de ani  

- este foarte inalt si din cate am vazut foarte agil si mobil

As completa cu urmatoarele calitati :

-este foarte atent

-are priza buna la balon

-stie când sa respinga si când sa prinda mingea;e un adevarat reflex

-nu e fricos

-la sarjele atacantilor adversi in careul lui,în situatia de 1 la 1,a plonjat la minge nu l-a nimereala,eliminând posibilitatea de a agata picioarele adversarului si a comite fault de penalty

Dupa tzeapa cu Carlos nu mai am incredere in nici un portar de afara.

Si cu Carlos putem face un montaj cu interventiile reusite din sezonul asta, poate mai spectaculoase decat ale lui Andrey. Sa treaca el mai intai de vizita medicala.

Eu cred ca ar trebui sa asteptam pana la vara ca sa vedem daca intradevar este un portar ca lumea sau doar un alt amator de distractii ca si Carlos. Il vad destul de bun si din momnet ce a fost si in nationala Braziliei U20 insemna ca este ceva de capul lui. Dar sa nu uitam ca si Carlos cand a venit la noi era in vederile lui Scolari, la inceput a jucat bine si apoi stim toti ce s-a intamplat.

sal aduca p nazaro.da ar trebui inca un mijlocas banda ca Banel e varza in ultimu' timp sau un pasator bun.oricum ceva ceva mai trebe adus

steagcruce2 steagcruce2

io am vazut un filmulet cu el .. parerea mea e ca sta prea mult p linia portii insa si asa este un portar foarte bun p linia portii .. parerea mea e sa il invete sa iasa mai mult...:) oricum imi place .. sper sa nu ma insel

steagcruce2 steagcruce2

Cine stie ce petarda o fi si asta, ca inafara de Thereau numai de petarde am avut parte la transferuri din partea lu' MM.

Sign in to follow this  
Followers 0