Sign in to follow this  
Followers 0
i0nutz83

LIGA I - Procesul etapei

901 posts in this topic

si...primul meci al noului sezon...Julica_maniaku - Hurricane_msg = 2 - 5 ...5 goluri Fred, dintre care 2 in inferioritate numerica, dupa eliminarea lui juninho(fault stupid in preajma careului advers) :D

mda , si cu ocazia asta imi schimb si eu obiectivul din clasarea in primele 3 locuri in evitarea retrogradarii :lol: Sunt varza , nu pot sa leg 2 pase :( asta e ! altii au murit si n-au patit nimic :wink:

Doaamneloor si Domniloooor :lol: : ETAPA 1 Alexander_filip - Blind1ro 6-1 (Chelsea -Lever )In min. 44 era 0-1 pt mine...pff a platit fundasii la pauza... :roll: Bafta :roll:

Etapa 1;sambata,ora 20:30,atmosfera incendiara pe SAN SIRO din MILANO!! :D Danny1ok-prvrami 3-2 :lol: Bafta prvrami!

i0nutz83 - gogo 4-4.

Chiar mi-era dor de o asemenea conexiune.. filip si gogo au, de departe, cel mai instabil net din campionat. Doua goluri primite dupa intreruperi, frame-uri cat cuprinde.. Ce fifa sa mai fie asta !?

Interesanta justificarea lui gogo: "e sambata seara si e reteaua full". Probabil ca returul o sa-l jucam luni seara, cand doamnele si domnisoarele lasa mirc-ul deoparte si se uita la "Iarta-ma".

Una peste alta, debut enervant.

Cum sa ne scoatem si noi acuma !! dupa ce am condus tot meciu si m-o egalat dintr-o lovitura libera !! De fiecare data cand nu invingem "conexiune proasta" De ce cu restu merge bine !?? asta este. Eu zic k am avut ghinion si te puteam bate !! Unul nici nu as mai fii zis nik dupa ce puteam sa bat clar...

Tu singur ai recunoscut ca a mers in reluare. Oricum, voi probabil sunteti obisnuiti sa mearga in halul ala si ca atare jucati mai bine pe conexiune proasta decat pe conexiune normala. Nu m-ar mira sa aud vreodata ca tii si vreun odc deschis, doar-doar sa se miste cum stii tu ..

Nu mai zic nik k ii pacat sa debuteze campionatul asa urat !! pana la urma am obtzinut fiecare cate un punct si e destul de bine !! Hai bafta. SI nu mai da vina pe conexiune !!

N-a debutat urat, a debutat in forta, asa cum de altfel era si normal..

Si apropo, incercati sa va incadrati in intervalul stabilit pentru disputarea jocurilor.

da ... 3 dupa cornere, unul dupa lovitura libera si alte 3 sprinturi ale lui Henry ...

asta este, poate data viitoare :roll:

pe Tores inafara de mine nul mai opreste nimeni,cu mine se mai chinuie acolo un pic ba castig eu ba el,da ma enerveaza ALEA din jumatea lui tari pe jos.

lol..=))..dak il prinzi in zi buna pe campion sub 5 nu scapi si tu zici k ii bat pe toti =))...sau dak mai prinzi o zi cu ghinion si gasesti un jok3r norocos iar nu bati...:P...ce sa mai spunem dak prinzi un Ion in forma care deschide primul scorul...pai atunci fii sigur k nu mai bati... :lol:

@GOD: Te-ai umflat p'aici de mama'mama.. Chiar sunt curios ce-ai sa faci in oficiale..

Nu sunt regele conexiunilor, dar rog totusi viitorii adversari sa nu mai faca host pe ploaie, ca dak se mai intampla sa mearga si prost, cu ploaia merge cam in stilul in care zice ionutz,adica execrabil. Multzumesc.

Pai probabil asta e si motivul pentru care s-a si specificat in regulament "Detalii: LOW"

@blindica: cine alege ploaie are clar probleme..

Am specificat in regulament: sunny day, euro3. Daca cineva refuza sa faca hostul cu aceste setari pierde meciul cu 0-3.

filip a facut pe ploaie si stadionul echipei sale Chelsea, in fine...macar sa nu mai faca altii asa. nu vreau acu` 3-0 de la el, pt k pt repriza a 2 a nu reflecta realitatea,si oricum dak aveam rezultat pozitiv poate nu mai ziceam.

Regulile sunt clare: am anuntat de acum o saptamana ca meciurile se vor juca doar pe teren euro3. Daca unul sau altul nu se impaca cu aceste setari, este exclusiv problema lui, urmand sa suporte, in mod firesc, consecintele.

blind1ro - alex_filip 3-0.

Fara comentarii:

i0nutz: explica-mi si mie, omeneste, de ce iei stadion d-ala si ploaie?

i0nutz: daca esti in stare sa oferi un raspuns relevant promit sa te inteleg

i0nutz: ai ceva de spus in apararea ta?

alex_filip2003: in afara de faptul k o sa va vanez pe tine si pe blindica tot campionatu, desi fara nici un rost, nu

multumesc pe aceasta cale lui blindica, care nu s-a plans de conditiile desfasurarii meciului dupa meci ci s-a recunoscut doar frustat de rezultat si cred ca a cautat orice mijloc pentru a se razbuna pentru faptul ca, indirect, l-am trimis in II, dar nu in ultimul rand lui ionutz, care a facut cunoscut regulamentul nou (de care nu stiam sa se fii schimbat). nu stiu cati dintre noi stiau despre aceasta noua regula, iar cei care nu stiau si au incalcat regulamentul (pentru ca sunt sigur ca mai exista), cred ca se bucura ca adversarii sunt fair-play si nu striga pe forum una si alta incercand prin orice mijloace sa castige un amarat de meci de fifa. nu ma deranjeaza faptul ca am pierdut un meci din 34, ci felul in care l-am pierdut. inca o data, multumesc blindica si ionutz. sunteti foarte de treaba...

Sign in to follow this  
Followers 0