Sign in to follow this  
Followers 0
^Cody

Puncte pentru Romania

16 posts in this topic

-#-Tara----06/07---Loc07-- nt07

-1-Spania--9.000---66.891--7/ 7

-2--Italia---7.642---61.802--6/ 7

-3--Anglia--9.375---61.290--7/ 8

-4--Franta--7.125---50.781--7/ 8

-5-German--5.500---40.364--5/ 7

-6-Portug--5.250---39.916--4/ 6

-7-România--11.000---39.832--3/ 3

-8-Olanda--5.214---36.379--5/ 7

-9--Rusia---5.625---35.125--2/ 4

10--Belgia--4.500---28.875--3/ 5

"Dupa victoria lui Dinamo, 2-1 cu Bayer, si dupa remiza Rapidului, 0-0 cu Panathinaikos, tara noastra se mentine prima în acest an si a saptea în clasamentul ultimelor cinci sezoane."

Iata ca si adversarii nostri de "moarte" ca sa zic asa, au adus puncte pentru tara noastra. Daca mai facem juma' de punct atunci trecem pe locul 5, in fata germaniei, numai ca ei mai au vreo 5 echipe prin europa, care sa mai adune puncte si pentru ei..

Hai Romania!

oricum anul asta a fost unul mai slab pt Romania.... dak ne gandim umpik observam ca anul trecut, in faza grupelor Romania avea deja adunate 21 d puncte in timp c anul asta sunt adunate deja 15 puncte dar ramanad doar un meci cu potentiale 3 puncte... Dinamo joaca la totenham(si obtine fix p**A:twisted:) deci maximul d anul asta in faza grupelor poate fi 18 puncte :lol: deci 3 puncte sunt pierdute din start fata d anul trecut... un simplu calcul arata k nu cantitate ci calitatea conteaza :wink:

Problema este ca punctele vor fi si mai putine daca vom juca cu 2-3 echipe in UCL. Numarul de puncte se va imparti la un numar mai mare de echipe iar cele din UCL nu vor aduna la fel de multe puncte ca si in Cupa UEFA.

Iata ca si adversarii nostri de "moarte" ca sa zic asa, au adus puncte pentru tara noastra.

Pai era si cazul.

Daca Rapid si Dinamo aduceau insumat macar jumate din cate puncte a adus Steaua...aveam doua echipe in plus acum.

pai iata ca a mai adus Steaua inca un punct pentru Romania.. Cine mai credea ? Oricum, o sa mai strangem o cvaruta de puncte in primavara. Pana atunci, o sa ii tin pumnii lui rapid... Nu credeam ca o sa fac asta vreodata, dar..

Forza Steaua!

anul trecut tot ce mi am dorit de la Cupa UEFA a fost ca Steaua sa mearga cu cel putin un tur mai departe decat Dinamo si Rapid.Pe atunci nu aveam nimic impotriva ca adversarele noastre din campionat sa mai iasa din anonimat in cupele europene,dar pana la un singur punct sa ajunga:SUB Steaua!

Dupa eliminarea lui Dinamo multi din cadrul clubului dar si suporteri au spus ca Dinamo a avut mare ghinion de nu s-a calificat(dar astia ce credeau ca le merge peste tot cu victoriile in ultimiile minute impinsi din spate de fluierasi!?). Dupa ce am eliminat rrapidul multi au spus ca daca nu picam cu ei aveam sansa de a ne intalni in semifinale sau finala.Jucatorii cat si oficiali au declarat ca rrapidul a jucat bine si ca le pare rau ca s-a ajuns in aceasta situatie.

Urma returul cu boro.Steaua pleca favorita. Aceasi indivizi care dupa eliminarea Stelei au iesit in strada sa sarbatoreasca daca ii auzeai inainte de meci spuneau ca tin cu Steaua ca este pentru binele Romaniei si pentru binele lor etc. Daca Steaua ar fi ajuns in finala cu siguranta ca isi pastrau aceasta masca perfida. Cum Steaua a fost eliminata au iesit in strada sa se bucure.Un personaj burtos cu piele neagra care pe atunci era liderul cocalariilor de sub podul grant declara intr-o emisiune ca este ceea mai fericita zi din viata lui. Tot dupa acea finala ziarele din Romania au publicat niste articole mizerabile!

MM Stoica avea dreptate, Romania nu merita o campioana ca Steaua!

De acum inainte singura echipa cu care voi mai tine in cupele europene va fi Farul Constanta sau sportul stundentesc. Nu ma intereseaza punctele adunate de inaripati si javre(bragadiru si Craiova nu vor avea niciodata sansa) in coeficientul UEFA pentru Romania. Romania INSEAMNA Steaua...NUMAI Steaua!!!

Steaua a obtinut intr-o grupa cu Real Madrid,Lyon si Dinamo Kiev 5 puncte. In timp ce rivala de sub podul grant a obtinut intr-o grupa cu psg,panatinaikos,mlada si hapoel 4 puncte. crrapidu cu marea vedeta grifftis,vulpoiul Moldovan, Pele buga si golgheterul bucur au marcat in total 3 goluri. Steaua a marcat 4 doar la Kiev.

Romania Steaua!

EUROPA Steaua!

ORIUNDE Steaua!

CAMPIONII DIN Ghencea!

nu stiu cum poate Steaua sa joace atat de bine in europa, si asa aiurea in campionat.. cel mat "tare" meci al stelistilor din ultimul timp.. pacat ca s-a rupt oprita.

e adevarat totusi k noi am jucat 6 meciuri si ei doar 4... dar e la fel d adevarat k noi am obtinut cam de 4 ori puncetele rapidului... deoarece diferenta de miza, profesionalism, presiune, valoare, bani, calitate e mare fata de Cupa UEFA... sincer sper k Dinamo sa ia un 5-0 sec:evil:... si sa-l vad p Borcea dansand... nu mai tin cu ei si din cauza unor motive evidentiate mai sus de ceilalti useri.... si k nu mai suport sa vad atata demagogie mascata foarte prost de catre membri si fanii clubului Dinamo si rapid

faza misto la stiri: antrenorul lui tottenham a spus ca:"Dupa parerea mea,Dinamo e cea mai tare echipa din Romania,daca excludem Steaua" HA HA HA HA!!!

Cred ca au murit javrele cand au auzit asta :lol: Cosmarul lor Steaua ii urmareste si in Anglia,iar complexul lor de inferioritate o sa continue forever...

Asta e diferenta intre un club care a facut istorie in Europa si una care abia scoate capul.

FORZA Steaua.

Intotdeauna superiori.

tare rau faza, nam vazut dar dak a zis asa ceva atunci Steaua e echipa MARE....

faza misto la stiri: antrenorul lui tottenham a spus ca:"Dupa parerea mea,Dinamo e cea mai tare echipa din Romania,daca excludem Steaua"

:lol: :lol: :lol: ... e tare faza...pacat ca nu am vazut-o la stiri..dar sper ca a vazut-o sporcea...ha ha ha

acum sa vedem ce puncte mai facem noi in primavara europeana, cu ce echipe am cazut, si Steaua, si dinamui stii.. Da.. cel mai "tarwe" meci al cainilor ... hehehe, 3-1 dar eram mai fericit cu 3-0, nu credeti? heheh

In pauza competitionala nu avem cum sa mai adunam puncte. Va fi foarte greu sa mai acumulam ceva in primavara deoarece adversarii sunt extrem de puternici.

Din doua meciuri nu am putut aduna nici un punct, mai ales dinamu, care a jucat cu o echipa din Portugalia.. Mai sunt inca doua meciuri, dar cred ca sansele noastre tind la "0"..

Din 5 echipe care au intrat anul acesta in "fotbalul european", uite ca numai Steaua a mai ramas... Si orice punct acumulat, se imparte la... 5! E foarte posibil ca multi ani sa nu mai pasim spre fotbalul european de acum inainte.. (exceptand anul urmator, in care vom avea cu o echipa in plus in CL..)