Sign in to follow this  
Followers 0
Bogdan4Steaua

Steaua - Apulum Alba Iulia 2-1

69 posts in this topic

Optimile de finala ale Cupei Romaniei:

Steaua Bucuresti - Apulum Alba Iulia

Meciul va avea loc joi, 9 noiembrie, incepand cu ora 20:45, pe stadionul Ghencea.

Cei de la Apulum ocupa in prezent locul 9 in seria I a ligii a doua, cu 18 puncte acumulate in 13 meciuri disputate(4 victorii, 6 rezultate de egalitate si 3 infrangeri - golaveraj 13-15).

In faza saisprezecimilor, adversarii nostri au trecut la penalty-uri de FC Vaslui dupa 0-0 in timpul regulamentar.

In conditiile in care anul acesta interesul pentru Cupa Romaniei pare sa fie mai mare, suntem obligati sa castigam acest meci si daca vom trata meciul cu maxima seriozitate avem toate sansele sa obtinem calificarea in sferturile de finala.

Mda.. castigam sigur... naspa ca nu jucam acasa(Ghencea)

Pronostic: 3-0

Echipa de start:

Cernea(Toma)

Klemi Baciu Panait Coman

Lovin

Stancu Bostina Ochirosii

Thereau Oprita

jucam pe Oblemenco (era sa scriu Ombladon :lol: )...va dati seama ca Apulum va avea o galerie numeroasa :roll: ...victorie la sigur...

Va fi un meci usor zic eu si nu cred ca ne va pune probleme...si o sa le dam un 2-0 cel putin...

@ morfolica

Morfolica, nu te supara ca te intreb, dar de unde stii ? Nu am vazut scris pe nicaieri.

F.R.F. a decis ca partida din optimile de finala ale Cupei Romaniei dintre Steaua si Apulum Alba Iulia sa se dispute pe stadionul din Ghencea, joi 9 noiembrie, ora 20:45. Decizia a fost luata de comun acord cu cele 2 cluburi si cu televiziunea Antena 1.

www.steauafc.ro

Avem sanse mari sa ajungem în sferturi anul acesta.

Astia trebuie arsi.

Imi amintesc ca acum 3-4 ani javrele erau intampinati la Alba Iulia cu tuica si la un meci portarul i-a oferit mingea in fata lui Niculescu sa inscrie.

3-0 cel putin!

Daca nici in meciu asta Steaua nu trece la pas de Apulum Alba Iulia si joaca cum a facut-o cu Ceahlau Piatra Neamt inseamna ca nu mai trebuie sa avem pretenti de UEFA Champions League! :!: Dar sper ca Dica sa isi revina si sa faca un meci mare! dica10 FORZZA Steaua!!! steagcruce2

eu zuc sa mergem cat mai multi la stadion. Echipa acum are mai mare nevoie se sprijinul suporterilor. FORZA Steaua

1.Steaua Bucuresti - F.C. APULUM Alba-Iulia

"Ghencea" (Bucuresti) 09.11.2006 ora 20:45

A: DRAGANESCU MUGUREL (BREAZA)

A1: NICA Cristian (PLOIESTI)

A2: ILIESCU DRAGOS (Craiova)

R: CONSTANTINESCU EDUARD(Craiova)

OBS: HALAGIAN Florin (Bucuresti)

IONESCU George (Bucuresti)

Daca nu-i batem nici p-astia...ar cam fi cazul sa se lasa stimatii fotbalisti! :)

P.S. Totusi...cred ca batem si noi de data asta... :P

Batem la sigur...trebuie sa luam si cupa si supercupa.Daca jucam bine,avem sanse si la titlu,asa ca asa ca FORZA Steaua..........................................................................

........................ fular-campionii spre24 fularsteau2 steagsimplu forzateaua steagcruce2 fularultrasfularultras

CAMPIONI AM FOST CAMPIONI VOM FI PANA VOM MURI...Steaua Bucuresti...

STELIST VREAU MEREU SA FIU SA TRAIESC ASA CUM STIU CASTIGAM LA INFINIT SI P CEILALTI I-AM "BUSIT"

FORZA Steaua FORZA Steaua Steaua PANA LA MOARTE...CINE MOARE STELIST steag2 MOARE FERICIT SI AJUNGE IN RAI, CINE NU... steagsahmic AVEM O ECHIPA D INVIDIAT SI BATEM P ORICINE.FORZA Steaua...

Avand in vedere ca jucam acasa( :twisted: ) .. Steaua se simte mai comod si are si galeria altaturi cu incurajari :> ..sper

Uhm ..meciul cu Ceahlaul mi a lasat un gust amar.. sper sa nu se repete jocul prost si in aceata partida..ca o punem rau de tot :roll:

meciul cu Ceahlaul a demonstrat inca o data ca o echipa are nevoie si de un psiholog bun pt a face fata la atatea meciuri unele prea grele altele prea usoare. jucatorii nu se pot concentra asa cum ar trebui.

CU Steaua PANA LA MOARTE !!!

JOI SUNT IN PELUZA SA FACEM RAU !!!

FORZA Steaua !!!

inca un meci cistigat,ce echipa avem,daca jucam asa,nu mai aducem jucatori si nu vin cit mai curind accidentatii pierdem si locul 2

Inca nu au fost anuntate preturile biletelor.Probabil ca vor fi identice cu preturile practicate la meciul cu Unirea Urziceni si vor fi puse în vânzare cu doua zile inainte de data meciului.

Preturi bilete:

Tribuna O

30 RON

Tribuna I

10 RON

Tribuna II

5 RON

Peluze

3 RON

cred ca ar trebui sa castigam si noi ...

dar sa nu jucam dar fotbal nu bambilici ca la meciul cu Ceahlaul :oops: ... nu inteleg de ce la meciul acela nu pricep sa nu inteleg de ce am jucat asa s nu am profit ca dinamu a pierdut si noi mai mult i am ajutat sa isi ia avans ...

nu cred ca Apulum ne poate prb mai ales ca ultima oara cand am jucat cu ei am obtinut titlul de iarna p vremea lui Walter ...

bafta baietii spre24 fular-campionii

allez Dica !!! aleez Thereau !!! allez Nicolita !! steagcruce2

Sign in to follow this  
Followers 0