Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Ceahlaul - Steaua 0 - 0

105 posts in this topic

Am o banuiala ca dupa meciul de maine "Pinalti" va acuza arbitrajul :?

Eu stiu...sper sa nu fim noi cei care or sa acuze arbitrajul!Mereu am avut meciui grele sub Pietrisica,iar arbitrii au avut si ei partea lor de vina!

In alta ordine de idei,maine e clar ca trebuie sa invingem!Nu de alta,dar am eu presimtirea asta ca inca mai avem sanse la titlu!

P.S. Banel ar trebui sa joace!Daca s-ar decide netitularizarea lor,s-ar putea simti si mai vinovat!

Am vazut pe www.sportulromanesc.ro ca printre angajatzii de la Poli Timishoara sunt 3 gagici de iti cad fatza, missuri direct

tare rau site-ul, a ? cred ca e site-ul tau preferat.... :roll: :twisted:

2-0 pentru Steaua

Echipa:

Toma

Saban, Baciu, Panait, G. Coman

Oprita, Lovin, Bostina, Ochirosii

Badea, Thereau

Goluri: Thereau in prima repriza si Badea in a doua.

forzateaua

FORZA Steaua!

hmmmmmm,sa vedeti voi show-uri cu nea Stefan de la piatra neamt dupa meciul asta........castiga Steaua cu un 4-0 clar......dar sper sa nu fie prea nasol terenul dupa vremea care este(ca daca o nins cred ca i jale).........oricum principalul e sa castigam .....Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Steaua are multi jucatorii care nu-i joaca Oli si nu e bine eu nu cred ca el este antrenor de Steaua a vazut si el la Capello cum joaca!!!El face schimbari non-stop in echipa sa vada cum merg jucatorii asa cum face Oli in CL si in campionat cu aceeasi jucatori cum sa mai poata si ei!!! sa ii joace si pe ceilalti sa vada cum se inteleg intre ei in meciuri oficiale!!!

Sunt din Piatra Neamt ... Sunt stelist de mik dar la meciurile Ceahlaul-Steaua nu pot sa tzin doar cu Steaua .. Vremea aici este buna [ km frig ] , ieri a nins dar nu se cunoaste ... Va fi un meci greu pt ambele echipe dar cred ca Steaua va cashtiga cu 2-1 ..

Am o banuiala ca dupa meciul de maine "Pinalti" va acuza arbitrajul  :?

Pai n-ar fi nimic nou :lol: Toata lumea deja s-a obisnuit cu razboaiele astuia contra arbitrilor.

In legatura cu meciul...sper ca de data asta sa reusim sa castigam un meci din campionat dupa unul din CL, mai ales daca ne gandim cat de solicitant a fost cel de miercuri.

As vrea sa-l vad pe Banel titular, ca numai asa va putea trece peste momentul asta greu. In plus, sigur va dori sa se revanseze pentru greseala de miercuri.

Forza Steaua! steag2

Later edit Dupa infrangerea potailor - :twisted: - chiar nu trebuie ratate cele 3 puncte.

Daca nu batem diseara tare as vrea sa-l vad plecat pe Oli. Va aduc aminte cateva din operele lui: Boro - Steaua 4-3 (dupa 0-3), multumim Oli pt tactica cu 9 fundasi :|. Multumim pt decizia de a nu-l titulariza pe Thereau la Madrid dupa ce iesise 3 partide la rand omul meciului. si lista poate continua. Ce a realizat Steaua cu Oli i se datoreaza in mare masura lui Zenga, valorii individuale a jucatorilor si norocului.

Sper sa batem diseara, mai ales ca pekinezii au furat-o. FORZA Steaua per SIEMPRE!

Gabinho,esti prea dur

si nu e cazul.Oli a castigat un campionat,

cu el am ajuns în semifinalele Cupei UEFA,

cu el am intrat si in grupele LIGII.

In conditiile in care am avut jucatori

accidentati si jucatori noi in echipa.

Mai reflecta.Poate revii la sentimente mai

bune.

Moderatorii

Dintre cei 2567 de fani care au raspuns la intrebarea "Cine considerati ca trebuie sa apere contra Ceahlaului?", nu mai putin de 2037 l-au indicat pe Cernea (79,2 %) si doar 534 (20,8 %) considera ca in poarta Stelei, in partida care va avea loc diseara, ar trebui sa apere Carlos.

In cel de-al doilea sondaj initiat de stelisti.ro, omul meciului Real Madrid-Steaua a fost desemnat Banel Nicolita, de 33,21% dintre votanti, urmat de Cernea, votat de 25,51% dintre participanti.

[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

In alta ordine jucatorii nostri au promisa o prima de 2000 euro pentru victorie.Moldovenii au numai 1300 euro + eventualele suplimentari venite din partea Rapidului si a lui Dinamo.

vad ca Oli se bucura de sustinere oarba din partea oricui. pana la urma cu ce e el vinovat de insuccesele Stelei? e bine insa ca ne putem exprima opinia proprie si personala pe forum (desi mi-a fost sters juma de post). Forza Steaua si mergem cu Oli pana in panzele albe, doar e inamovibil si ales pe viata. Iubesc Steaua si nu suport sa vad cum sufera din cauza greselilor evidente facute de banca tehnica in meciuri care puteau avea cu totul alt deznodamant dak nu se luau anumite decizii. Acesta e ultimul post pe care il pun pe acest site. Voi citi in continuare parerile fanilor pt ca pana la urma daca nu am fi noi Steaua nu ar exista. ati vazut cum e un meci fara spectatori. Multumesc inca o data. FORZA Steaua per SIEMPRE!

Renunta la limbajul

colorat si vei avea postul integral.

Moderatorii

Victorie absolut necesara... Mai ales ca si Dinamo s-a impiedicat azi la Cluj !

Cernea

Stancu - Ghionea, Goian - Nesu (Marin)

Nicolita - Paraschiv, Ov. Petre - Bostina

Dica, Thereau

Sa venim si noi la 9 puncte in spate si pe 1 la finalul turului !

Pronostic 3-0 sau 4-0 :D pt Steaua bineinteles. marcatori(Vali Badea,Nicolita,Thereau si Dica) :)

Sper k seara asta ii va apartine lui Banel.

FORZZA Steaua!!!

In cel de-al doilea sondaj initiat de stelisti.ro, omul meciului Real Madrid-Steaua a fost desemnat Banel Nicolita, de 33,21% dintre votanti, urmat de Cernea, votat de 25,51% dintre participanti.

[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

Era si culmea sa nu iasa jucatorul meciului.Doar a dat gol.. :lol:

In prima repriza a meciului de sub Pietrisica,Steaua a jucat penibil...ar fi tare binesa ne revenim,altfel nu batem in nici un caz...

cu linia asta de mijlocasi la ce te astepti...cu cine? cu oprita?Ovidiu Petre?Nicolita?...pina nu aducem niste mijlocasi adevarati ne va fi tot timpul greu.

forza Steaua !!!

Mentionez ca scriu aceste randuri la pauza,si ca sunt extrem de trist si de furios in legatura cu modul in care joaca Steaua si imi trezeste amintiri legate de era Piturca. Dar in fine sa-mi spun ideea principala:

OLAROIULE FII OM DE ONOARE SI DA-TI DEMISIA!!!

Nu sunt unul dintre aceia care dupa un rezultat prost striga ca prostii in cor demisia ci imi argumentez opinia mea in randurile ce urmeaza.

Motive pentru care Oli ar trebui sa demisioneze:

-de cand a preluat el echipa,rezultatele bune au fost sclipire de moment ale unor jucatori(Nicolita-sevilla,Dica-Kiev si tur cu middlesborough) si nu a unui sistem bine gandit.

-nu ii spune lui MM ca avem nevoie de jucatori tehnici pe anumite posturi,oare jucatorii gasiti de el la Steaua dadeau afara de tehnicitate?(singurii dribleuri la Steaua cat de cat sunt Cristocea,Bostina,Dica oarecum si cam atat)

-cel mai important punct:ATITUDINEA DE Steaua pe care Olaroiu,sa recunoastem,nu o are,el are atitudinea unui antrenor de echipa mica care se preocupa intai sa nu ia gol si apoi sa dam gol.Mai tineti minte pe vremea lui Protasov cand primeam gol aveam sentimentul acela ca imediat revenim si le dam vreo 2-3 si castigam? Ei bine cu Oli eu ma gandesc sa luam eventual un gol repede sa se trezeasca jucatorii ca el doarme,si la schimbari si la flexibilitatea sistemului de joc.De ce nu joaca odata cu Dica-Badea-Cyril,pentru ca noi jucam un fel de 4-4-1-1 specific echipelor care se apara si dau pasa lunga.Mai pe scurt il tine cineva pe Dica si suntem morti.Ah sa nu uit si mijlocul e MORT!!! cu o petarda ca ov Petre si un para care fara Radoi langa el e mort si el,greul cade pe aparare(care la Steaua e f buna)care bineinteles ca la un moment dat o sa greseaca si ea ca sunt oameni.

Mi se pare grav ca la o echipa ca Steaua construim cu fundasii pentru ca nu putem sa iesim din aparare cu mingea la picior.

Oli,DEMISIA!!!!!!

Forza Steaua.

Intotdeauna superiori.

in ritmul asta meciurile superbe din EUROPA facute de Steaua vor deveni amintire deoarece nu vom mai ajunge acolo . . . . .

un singur cuvant . . . IMPOTENTA !!!!

bag .... in ... ei de viata, nu stiu cine e de vina pentru jocu asta sub orice critica dar mi-e sila de cum am jucat azi

Daca Olaroiu are demnitate si-ar da demisia si s-ar ascunde in casa!!asta nu e antrenor , ce dreaq , tu vrei sa castigi cu oameni gen Oprita , G.Coman ...astia nu sunt jucatori , lasa ca e bine , poate ne ajuta Dumnezeu sa numai prindem nici loc de europa la anul poate o pleca si antrenoru asta bun :|

Mda.. n`am ce sa zic ..mare pacat.. s-au dus draq 3 puncte, ca sa nu mai zic si de performantele Stelei in acest meci .. of :roll:

oribil....nu jucam nimic.......in stilul asta nu prindem nici locul doi.....Oli,imi pare rau pt tine dar cred ca ai pierdut echipa in totalitate din mina....nu pot sa inteleg cum faci un joc bun la madrid,dar totusi infringere.....si apoi urmeaza un joc cu o echipa slaba pe care trebuie pur si simplu sa o faci arsice.....cred si nu ma insel......banul a stricat echipa asta.....Oli este aproape de a se compromite si imi este asa de frica ca nici cu Dinamo Kiev nu o sa facem nimic......si inca ceva suparator,Jiji inceteaza cu declaratile victorioase ca echipa ta este in eclipsa totala

in loc sa ne apropiem noi de potai se apropie crapizi de noi...sunt la 2 pct.sau poate ca Olaroiu vrea la anul sa nu ne mai complicam degeaba prin c.l.si sa ne abonam pt UEFA direct...asta daca nu ne ia si cluju...olaroiule trezeste-te...sau lasa-ne...sau ambele.

ps:na ca celta vigo a batut realul in madrid...se pare ca cei de la celtanu s-au lasat impresionati de numele ,,grele'' de la real...poate daca faceam si noi asta la Bucuresti era altfel acuma.dar de,daca avem un antrenor mai fricos decit jucatorii...la ce sa ne asteptam.

Un meci incredibil ... de anost. Adevarul e ca am avut bafta sa plecam cu 1 punct de la Piatra Neamt la ce a fost azi.

Steaua a jucat slab. Slab de tot. Ghionea si Goian s-au intrecut in a oferi cadouri atacantilor Ceahlaului, numai un noroc chior (si Cernea) a facut sa nu luam gol azi.

Mijlocul a fost ca si inexistent. De ce Dumnezeu or fi ramas Dica si Oprita pe teren pana la final doar Oli stie. In atac, francezul a mai miscat ceva, in rest jalnic. Multumim in schimb ca ni s-a oferit iarasi ocazia sa vedem jucaria preferata a lui Oli, pe Coman in actiune.

Se pare ca si daca Dinamo se impiedica, n-are de ce sa-si faca griji ca nu suntem noi in stare sa profitam.

Cica MM a plecat dupa mijlocasi prin Brazilia .... ar fi frumos, dar sincer ma indoiesc sa iasa ceva.

Mai bine s-ar intoarce cu alt antrenor .... nu stiu de ce am impresia ca in cateva luni vom ajunge sa strigam "Oli lasa-ne"

Sign in to follow this  
Followers 0