Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Transferuri Iarna 2006/2007

1,195 posts in this topic

Propun acest topic pentru a discuta despre jucatorii care credeti ca ar fi necesari sa completeze,sa întareasca lotul Stelei în vacanta de iarna,pentru a o mentine - alaturi de cei care deja se afla în lot - în lupta pentru titlul de campioana a României,precum si pentru a ataca pentru a doua oara consecutiv finala Cupei UEFA.

Desigur,se poate discuta si despre jucatorii care(cu parere de rau o spun) vor parasi în iarna echipa noastra.

Eu sper sa nu mai facem afaceri de genul : Cristea + 200.000 euro = Gigel Coman.

Dupa mine as schimba tot, de la portar pana la mijlocasi. :) .Dar bineinteles ca nu se poate...

Patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, este pus pe restructurãri în aceastã iarnã. Pe lista indezirabililor se aflã si Florin Cernat, finul managerului Stelei, Mihai Stoica.

Florin Cernat ar putea sã ajungã în Ghencea. Jucãtorul a fost vãzut în dese rînduri alãturi de Mihai Stoica la mai multe meciuri ale Stelei.

31034_3.gif

www.gsp.ro

Sa fie Cernat omul providential în linia mediana a Stelei ?

Salariul lui Cernat la D Kiev se învârte în jurul a 500.000 euro/anual.Il va putea convinge MM sa vina pe un salariu mult inferior,oferindu-i în schimb statutul de titular ?

steaua_ro

Pai eu am spus despre Carlos ca trebuia sa plece de la sfarsitul campionatului trecut, sau macar sa mai aduca un alt portar... ca rad dinamovistii de noi... ei au facut echipa cu cateva sute de mii de euro si noi cu vreo 3 milioane suntem la 12 puncte...???!!! Nu se poate... Poate ca e treaba de management...aviz persoanelor in cauza... In momentul de fata, ca sa castigam campionatul ar trebui adusi vreo 4 jucatori si sa ne rugam la Dumnezeu sa piarda cel putin 4 meciuri... Sau poate ca ar fi timpul sa ii rasplatim cu aceeasi moneda (cum ne-au furat pe noi arbitrii, asa sa le-o facem si lor "regulamentar", poate ar trebui sa inventam si noi scenarii)

Forza Steaua!!

Steaua duce clar lipsa de un coordonator de joc..de un om care sa fie decisiv..omul cu pasa decisiva...acesta poate fi..eu zic ca Florin Cernat sau Razvan Cocis ar putea umple acest gol...voi ce zicetzi?

Raspund aici la topicul inchis, care de altfel era interesant, cred ca Martin Tudor sau/si Hamutovski ar fi portarii potriviti, de ce sa luam alt strain despre care nu stim mare lucru, mai bine Hamutovski titular si Tudor rezerva, iar Toma la echipa a 2-a.

Daca ar putea sa ii aduca si pe Hamutovski si pe Martin Tudor.. ar fi ceva :D

Daca ar putea sa ii aduca si pe Hamutovski si pe Martin Tudor.. ar fi ceva :D

Cred ca vin cei doi asa cum a venit si Neaga...

Eu as zice sa aduca un portar ca Hamutovski..sau chiar el..sa se intoraca inapoi la Steaua Neaga...si sa mai vine si Marius Niculat sau Florin Cernat.

Pe langa deja vechea problema cu un portar,cred ca Meme impreuna cu ajutorul lui Thereau,va relua pista cu Camus.

Daca nu acum,cu siguranta in vara..

Pe langa deja vechea problema cu un portar,cred ca Meme impreuna cu ajutorul lui Thereau,va relua pista cu Camus.

Daca nu acum,cu siguranta in vara..

Asa e..Camus poate fi si el ceea ce ii lipseste Stelei

Camus a declarat inca de cand a fost vb sa vina in Ghencea impreuna cu Thereau, ca are oferte din serie A dar vrea sa mai stea macar sezonul asta la Charleroi. Deci cred ca nu sunt sanse sa vina in Romania, pacat.

Wow, incep discutiile :D. De-acum sa te tii cu pareri si sfaturi din toate directiile.

OK, ia sa ma joc si eu de-a managerul.

Intrebari - raspunsuri (pe cat ma pricep si eu, nu dati cu parul) :

1) Cum a mers Steaua pana acum in sezonul de toamna ?

Bine pana la Kiev, mediocru dupa, slab de-a dreptul in ultimele meciuri.

2) De ce ?

Fiindca am avut o campanie de transferuri facuta "la mica intelegere" - cu jucatori adusi in ultima secunda, haotic, dupa calificarea in CL.

Fiindca avem 2 oameni adusi doar fiindca sunt "copiii cei mai iubiti ai lui Oli" : Coman (care e printre cei mai slabi jucatori ai nostri din toate timpurile) si Petre (adus dupa accidentare, a jucat putin pana acum).

Fiindca marea noastra vedeta Carlitos (a plecat - uraa ! uraa ! uraa !) si-a dat de nu mai stiu cate ori in petec - transmitand propria nesiguranta fundasilor nostri.

Fiindca ne-au ciuruit accidentarile in asa hal incat nu poti sa nu te intrebi daca nu e ceva in neregula si cu modul in care se face pregatirea fizica.

Fiindca din cei 7 oameni adusi (Panait, Badea, Coman, Ov. Petre, Saban, Stancu, Thereau) doar 2 au confirmat : Badea si francezul (partial, sa nu ne grabim sa-l ridicam prea tare in slavi).

Fiindca in momentele de forma slaba ale lui Dica si Nicolita s-a rupt firul la mijloc. De acolo in sus nu prea mai construim nimic. Mai rau, nici macar nu mai avem acel bloc "beton" mijlocasi defensivi - fundasi centrali, care dadea o siguranta extraordinara. Absenta lui Radoi (Doamne, se mai intoarce vreodata, parca lipseste de-o vecie ??) a afectat mijlocul rau de tot in privinta defensivei. Luam gol dupa gol.

Fiindca, desi potaile ne-au lucrat si prin "metodele specifice" o mare parte din vina (grosul) o au Stoica, iubitul nostru patron si Oli. Primul fiindca a izbutit performanta de a se certa cu absolut toata lumea, de parca ar fi trecut in fisa postului. Al doilea a reusit sa ne aduca in situatia de a sta cu inima in gat in fata lui Prunea si Lupescu, slugile supuse ale lui Borcica la federatie. Iar Oli, pentru ca, vrem sau nu, se vede de la o posta ca in multe momente se teme, si asta se transmite si jucatorilor.

Asta ar fi boala ... sa incerca sa ghicim si medicamentul.

1) LINISTE LA ECHIPA. Conditie absolut indispensabila ! Mai putine declaratii belicoase, mai putine injuraturi la adresa arbitrului/adversarului. Da, chiar si daca ne fura !

2) O campanie de transferuri facuta CU CAPUL, pregatita din vreme (adica de pe acuma, cel putin, daca nu cumva a si inceput).

Dupa modesta mea opinie, avem nevoie de 1-2 mijlocasi centrali, tehnici, care sa nu se sperie ca trebuie sa depaseasca un adversar prin dribling si sa poata da pase mai lungi de 3 metri (aa, si am uitat sa adaug - pase IN FATA, spre atacanti). Ca nume, as zice Tibi Balan, eventual Cernat, daca accepta sa vina. Poate Cocis, desi se pare ca nu avem sanse prea mari acolo. Un mijlocas dreapta autentic, tehnic si cu viteza, care sa fie ori rezerva de incredere, ori titular cand Banel joaca prost (asa cum se intampla acum). L-a mai urmarit cineva pe Herea, de la National ? E cam scump la 1 milion $$, dar eu as zice ca merita. Evident, un portar. Hamu zicea ca s-ar intoarce ... se aude, domnu Manager General ?? E bun si Martin Tudor (ideal ar fi amandoi).

3) O schimbare majora de atitudine la cativa jucatori care intra pe teren in CL timorati si cu aere de vedete in campionat - adica Lovin, Bostina, Dica (uneori).

PS : Poate ar trebui sa nu mai cautam asa disperati jucatori straini. E clar ca cei valorosi nu prea vor sa vina in Romania, iar experientele noastre cu jucatorii straini nu au fost chiar fericite pana acum.

iar o luam de la capat!! :roll: unii au inceput iar cu cocis :evil: ati uitat ca omul ,la indicatiile unui "stralucit" antrenor a zis ca el vrea la o echipa mare? o sa ajungem iar la o suta si ceva de pagini si cand incepe returul fluieram a paguba. asta daca nu ne pricopsim si cu vreun caramarin ca asta mai lipseste din sfanta treime si pe urma ne vedem cum erau potaile anul tecut. parerea mea despre cernat este ca i s-a cam "luat" si lui de fotbal.

si de ce draq merita Herea 1 mil koko? are 30-40 de goluri in campionat si nu stiu eu? daca voi ati avea 1 mil i-ati da pe Herea?

in primul rand un portar, de ce nu Lobont sau cech marek?

in al 2-lea rand, un mijlocas ofensiv, un coordonator de joc si km atat...[ steagcruce2 [/b]

Rica, Hamu, Tudor + un mijlocas la creatie(de preferinta altul decat cernat) + tanarul Mehmeti(poate fi de viitor).

va trebui sa se aduca un portar nou si bun ! sa nu se mai caliceasca Gigi daca vrea performanta !

Acum douã sãptãmîni, la Dinamo a ajuns nigerianul Dino Eze, fost component al bulgarilor de la Lokomotiv Plovdiv. Jucãtorul de 22 de ani a fãcut un memoriu la FIFA, întrucît bulgarii nu-și respectau obligațiile contractuale. Forul internațional i-a dat dreptate, însã Eze a renunțat la bani pentru a deveni jucãtor liber. Acum, pentru a-l transfera, Dinamo trebuie sã achite 15.000 de euro cãtre Lokomotiv, pentru a stinge litigiul dintre jucãtor și club. Însã roș-albii i-au transmis deja impresarului Cornel Teodorescu, cel care l-a adus la Dinamo, cã nu-l vor transfera pe Eze decît dacã va veni gratis. Eu zic sa-l ia Steaua. Sa-si faca treaba cu el, si sa-l vanda pe vreo 4 milioane. Numai asa sa moara Borcea de oftica. Ce zgarcenie de om e si Borcea asta...fumeaza de 2000 de euro pe luna si se uita la 15 mii. Rusine!!!

@ Gabinho

Mijlocasul nigerian in varsta de 22 de ani, Dino Eze, l-a impresionat pe antrenorul Mircea Rednic in testul amical de sambata cu Sopron (2-0) si a semnat un contract cu Dinamo pentru urmatorii 4 ani.

Conducerea clubului din Soseaua Stefan cel Mare a solicitat deja catre FRF eliberarea certificatului international de transfer pentru a-l legitima imediat pe fotbalistul din Nigeria.

"Imi doresc din tot sufletul sa confirm in Europa", a spus Dino Eze dupa parafarea contractului cu Dinamo.

www.fcdinamo.ro

"Potrivit site-ului oficial al clubului bulgar PFC Beroe, Dino Eze a fost un "model" de indisciplina in turul campionatului 2005-2006. Acesta a fost dat afara de acolo din cauza numeroaselor "dezertari" din prima jumatate a sezonului, transferandu-se apoi la Lokomotiv Plovdiv, de unde a plecat dupa o jumatate de an."

http://stiri.kappa.ro/unde_mp__articol/id_...2/id_domeniu__4

"Transferat, apoi dat afara: Dinamo l-a luat la misto pe Dino Eze

„Cainii” incep sa se desparta. Mircea Rednic a anuntat, ieri, ca va renunta la nu mai putin de trei jucatori in perioada imediat urmatoare. Cea mai surprinzatoare miscare pare sa fie renuntarea la fotbalistul cu nume de „Familia Flinstone”, Dino Eze, jucator care tocmai semnase pentru patru ani cu liderul Ligii I. Eze nu vaputea fi folosit de Dinamo pentru ca are probleme cu cartea verde, dar se pare ca „Puriul” a fost nemultumit de viata sportiva din ultimul timp pe care a dus-o jucatorul.

http://www.infonews.ro/art_50293_Sport-Tra...e_Dino_Eze.html

Asa ca,Gabinho,poti sta linistit,Steaua nu a ratat nimic extraordinar.

Camus a declarat inca de cand a fost vb sa vina in Ghencea impreuna cu Thereau, ca are oferte din serie A dar vrea sa mai stea macar sezonul asta la Charleroi. Deci cred ca nu sunt sanse sa vina in Romania, pacat.

Asa e,a declarat ca mai vrea sa stea pana la sfarsiul sezonului la Charleroi.

Ce spuneti de Vranjkovic? mi se pare un mijlocas valoros,la ora actuala peste Lovin.

@MadFroG: A facut si ala un meci bun... stai sa joace bine 4-5 meciuri consecutive, cu echipe tari, si pe urma mai vedem.

Altfel sunt destui mijlocasi mai buni ca Lovin. Din pacate. :roll:

Ganea vrea sa plece de la cainii aia spurcati .. omu` asta nu mi se pare deloc o javra.. e super ok si joaca si bine.. poate poate pune MM okiu` pe el.

Mie imi place de el ..e super ok ..

Luati-va gandul de la Ganea. Este bun ca jucator dar zero ca si caracter. In plus, ar aduce tensiune in vestiar.

va trebui sa se aduca un portar nou si bun ! sa nu se mai caliceasca Gigi daca vrea performanta !

1. Un portar bun. Aici nu cred ca are cineva de obiectat.

2. Un mijlocas ofensiv(ceva in genul lui Cristocea dar mai inalt)

3. Un medic si un preparator fizic mai bun ca vad ca ne-au cam rupt accidentarile dintr-o data. Nici nu stiu cand( sau daca) a mai avut Steaua atatia accidentati

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0