ZdrE

CSA Steaua Baschet

1,676 posts in this topic

Da,nu m-am exprimat clar,m-am referit la sezonul trecut si visele de preamarire ce-au venit odata cu el...

Bine-ar fi sa se continue,sa nu se naruie totul.Speram!

Pana in septembrie - octombrie mai e ceva timp.

Sa speram ! :)

Ar fi foarte bine , daca echipa Steaua Turabo nu s-ar destrama , dat fiind faptul pentru aceasta echipa in 3 ani a avut performante notabile , iar in sezonul trecut atmosfera de la meciuri a fost una placuta !

Nici rele,nici foarte bune...

Ultimele vesti sunt cat de cat bune , avand in vedere perioada neagra prin care a trecut acest club " CSA Steaua Turabo " ! Chiar daca aceste vesti vor continua sa fie din ce in ce mai bune , viitorul acestui club ramane tot sub semnul intrebarii , deoarece daca anul acesta clubul va mai participa in Divizia A , de la anul tot nu se stie daca va mai exista !

Si eu sper sa nu picam in B.Ar fi pacat ca o echipa asa frumoasa sa nu joace an de an in divizia A.

Poate cineva sa afle cand au prima sedinta de pregatire in Bucuresti baietii? Ma gandesc ca ar fi extrem de frumos sa mergem acolo si sa ii sustinem, sa le aratam ca suntem langa ei in aceste momente grele. :)

Campionatul incepe pe 1 octombrie jucam cu bc Targu Mures acasa in prima etapa, inainte de campionat jucam cu csm Bucuresti in cupa turul pe 17 septembrie iar returul pe 24.

Edited by NICKSTELIST SI DUPA MOARTE

E bun, dar eu ma gandeam la antrenamentele lor. Daca poate careva sa afle,ar fi un gest frumos. :)

Programul Stelei in noul sezon.

Inca nu s-a stabilit data la care vor incepe antrenamentele.

Baieti , ne organizam si noi sa ne prezentam la primul antrenament al lor? Cam cine ar fi interesat sa vina? :)

Cand este?

L.E.: Aaa... Acum am vazut ca inca nu s-au stabilit. Eu cred ca vin.

Edited by Sud1947

Mda deci l-am scapat si pe Stanescu....sper sa fie cea mai rea stire!

Din pacate Steaua incet dar sigur se cam duce de rapa:) Din pacate un alt jucato bun a parasit echipa.Dupa Popescu,Jackson si Nikolov a veit randul si lui Stanescu sa plece.Cam asa suna mesajul lui postat pe Facebook:

"Am luat decizia de a pleca la alta echipa. Aceasta decizie vine din considerente ce depind de multi factori dar nicidecum din lipsa dorintei de a continua cu CSA. Am terminat un sezon alaturi de un grup de oameni de un caracter deosebit si a unui club care a facut tot ce i-a stat in putinta sa faca performanta. A fost o placere sa joc pentru Steaua in care cred in continuare si care sper sa fie din nou pe viitor o casa pt mine. Multumesc AISS-ului si fanilor care ne-au fost alaturi in multe momente dificile si care au reprezentat un al 6-lea jucator pe teren. Ati avut un mare aport in succesul nostru! Steaua inseamna CSA!!!"

Declaratii Virgil Stanescu dupa plecarea de la Steaua

In alta ordine de idei, primul meci in Divizia A pentru Virgil Stanescu, in tricoul muresenilor, se va desfasura pe 1 octombrie 2011, in deplasare, cu ... Steaua !

Edited by Maye

aflata in faliment de ceva vreme, principalul sponsor al echipei, adica Turabo, s-a desfiintat

Virgil Stanescu : "Nu sunt pregatit sa-mi pun ghetele in cui".

Fragment din interviu : "... Steaua este un standard al performanței sportive, un nume cu care Romania se poate fali. Am intalnit oameni extraordinari in club și in randul fanilor care ne-au fost alaturi și fară de care poate nu am fi reușit să facem ce am facut. Am intalnit fani ai fotbalului, care pană la sfarșit preferau meciurile noastre de baschet. Am intalnit in Asociația Independentă a Suporterilor Steliști, care sunt alaturi de CSA tot timpul, un public baschetbalistic extraordinar. ..."

turabo nu mai ramane, asta e clar

referitor la postul lui ag, momentan il iau ca pe un zvon.