ZdrE

CSA Steaua Baschet

1,676 posts in this topic

Pfuai...pentru nici 5.000 de euro... Apropo de ce spuneam intr-un post anterior. Ideal e sa ai mai multi sponsori mai mici. Daca ar fii mai multi, macar unul tot ar avea atatia bani.

lumea e atat de focusata pe Gigi incat se uita de situatia celorlalte sectii. Poate ar fi bine sa fie organizat si un mars pentru salvarea unui simbol- CSA. Marsul de acum doi ani al clujenilor a avut un impact imens (poate si datorita faptului ca li s-au alaturat o parte din sportivii clubului) si efecte pozitive, caci incepand din ianuarie 2009 sitiuatia a inceput sa se redreseze in bine , sponsorii sa apara la diverse sectii, ca sa nu vorbesc de fotbal, ce era in pragul falimentului.

Edited by dee

Ar fi pacat sa se intample asta,doar pentru atatia bani...

@Dee La marsul respectiv au participat aproape toti sportivii din cadrul clubului Univeristatea. Si da, impactul a fost imens. Toate sectiile sportive activeaza acum in prima Liga, plus ca incepand cu acel moment s-au accelerat demersurile pentru noul stadion.

Ma referam la locul unde jucam noi. La polivalenta sau tot in sala M Viteazu?

Aaaaa! Nu am inteles intrebarea:) Imi cer scuze! Dar nu am de unde sa stiu... Eu sunt din Cluj!

In play-off, probabil ca tot la Mihai Viteazu.

Semifinala Cupei Romaniei

Final Four 2011 - Targu Mures

CSA Steaua - Asesoft Ploiesti , joi , orele 18:00 - in direct pe TVR 3

I-am batut pe ploiesteni baaaaaaaaa!

75-60!

Suntem in finala! :steag_cruce_invers:

Maine daca castigam ne intalnim undeva?sa sarbatorim?oricum ar fi foarte frumos ca la primu meci din play-off sa se...umple sala si sa le multumim ca ne.au calificat in finala..:steag_cruce_invers.gif

Ce potential ar avea echipa asta...cu 2-3 transferuri inspirate si, bineintels, cu salariile platite...

Superba victoria baietilor!Bravo!

Pacat,asta e!Poate la anul vom reusi mai mult.

Steaua Turabo Bucuresti - Cat de grave sunt problemele cu care se confruntă echipa?

Se pare că problema financiară cu care se confruntă una din reprezentantele capitalei, CSA Steaua Turabo Bucuresti prezintă consecinte destul de usturatoare pentru membrii echipei si nu numai. Cel mai probabil, datorită datoriilor de 225 de milioane pe care clubul le are in momentul de față la Federatia Romană de Baschet, Steaua va fi depunctată cu patru puncte si va cadea pe cea de-a cincea treaptă a clasamentului caz in care BC Mureș Targu Mureș va trece pe locul patru iar primele două meciuri din cadrul playoffului se vor disputa pe terenul ardelenilor.

Mai mult, se pare că in pauza mare a meciului dintre Steaua Turabo si CSU Atlassib Sibiu, compania de automobile Hyundai, prin intermediul careia clubul oferea masini strainilor, a trimis reprezentanti care au luat autoturismele folosind cheia de rezerva

Discutiile din cadrul intregii echipe, staff, jucatori, antrenori par incă fară rezultat, atmosfera la antrenamentul de dimineață fiind una destul de trista

Contactat de catre site-ul numaibaschet.ro, managerul echipei CSA Steaua Turabo a declarat că problemele privind situatia financiară a echipei in momentul de față sunt ca si rezolvate, ca dovadă gruparea din Bucuresti a sosit aseară in jurul orei 22.00 la Targu Mureș iar astazi dimineață au avut primul antrenament.

Am rezolvat mare parte din problemele interne ale echipei, lucrurile sunt sub control. Totul este in regulă iar baietii se pregatesc pentru meciul din această seara 07.04.2011, pe care il vor disputa impotriva echipei Asesoft Ploiesti. Alte speculatii din presă si nu numai sunt total neadevarate, declara Dragoș Barbu, director administrativ.

Alexandra Mara / 07 Aprilie 2011 12:16

Cam asa suna problemele legate de Steaua.Se pare ca exista o urma de salvare din declaratiile Team-manager-ului echipei.Sa speram ca trecem peste aceste probleme si sa nu fim retrogradati iar miercuri sa mergem la sala sa sustinem baieti pentru ca merita.O echipa promovata de 2-3 ani,refacuta de la 0 si numai in atatia ani s-a batut cu 3 echipe puternice ale Europei,a iesit pe 2 in Cupa Romaniei,sunt baieti lipsiti de fite care se concentreaza pe ceea ce fac.

Putem spune ca asta ne face mandrii ca suntem stelisti!