ZdrE

CSA Steaua Baschet

1,676 posts in this topic

Tarani veniti din fundul stanei. Era un mustacios care aducea serios a om al straziicare l-a injurat pe Stanescu, de trebuia sa se stearga la gura numai cand ii ponunta numele. Si Stanescu era calm si zambitor, il durea in co de respectivul taran.

Era un mustacios care aducea serios a om al straziicare l-a injurat pe Stanescu,

De ce n-ai zis ma ca mergi la meci :nono: ....Stii doar cat de mult imi plac mie pitestenii , mai ales astia tari in gura.

Inca putin si vine cea mai importanta parte a sezonului.

Costi: Urmatorul meci pe care Steaua Turabo il va disputa va avea loc miercuri, 30 martie, cu incepere de la orele 18, la Sala Mihai Viteazu din Bucuresti contra CSU Atlassib Sibiu, acesta fiind si ultimul meci pe teren propriu pentru echipa noastra inaintea playoff-ului.

Haideti la sala sa sustinem Steaua!

Etapa 29

Miercuri, orele 18:00

CSA Steaua Turabo - CSU Sibiu

Edited by Maye

M-am antrenat prin parcuri sa dau cosul de 50 de milioane. Asa sa ma ajute Ioan Scararul (30 martie ).

M-am antrenat prin parcuri sa dau cosul de 50 de milioane. Asa sa ma ajute Ioan Scararul (30 martie ).

Nu o sa ai loc de mine ma :)

Am pierdut meciul cu Sibiul de pe teren propriu, scor 79:81.

De asemenea, pentru evitarea facerii de nervi, sa NU numarati cate puncte au reusit in ultimele 10 minute ale meciului.

Da, cam slab arbitrajul. Dar nu e prima data cand pierdem asa. Deloc nu-mi place Smith parca nu are nici viteza, nici sa arunce la cos nu prea stie.

LE: A, dupa meci in 69 era Andrei Ionescu cu una, l-am pus sa cante cu noi de cioban si nu a vrut. :))

Edited by BAF-kimi

Etapa 29

CSA Steaua - CSU Sibiu 79-81

Etapa 30

U Mobitelco Cluj - CSA Steaua Turabo

Acuma am ajuns de la sala, nici nu stiu ce sa spun, e prima data cand vad Steaua Turabo live si cu toate ca meciul n-a avut miza ma asteptam la mai mult. Primele trei sferturi jocul Stelei a fost mediocru (chiar submedicoru in prima repriza), fara idei, cu o aparare prost asezata, haotic. Au tratat superficial meciul, primul sfert- dezastru, la un moment dat era 13-0 si nu atat scorul era dureros, cat jocul inexistent al stelistilor. Abia in ultimul sfert Steaua a incercat o organizare combinativa a atacului si le-a iesit, insa si pe fondul delasarii clujenilor care practic erau deja castigatori. (si U a ratat mult) Victoria lor a fost mai categorica decat o arata scorul final 70-59, controland meciul din primul pana-n ultimul minut, mentinand o diferenta variabila intre 10pct si 25pct. Asta e, mergem inainte!

l.e: am vrut sa 'vanez' un slam dank, insa Stanescu&co nu mi-au dat ocazia. Vazand meciul de azi imi dau seama ca Steaua n-are forta necesara de a lupta si in Cupa si in playoff, desi mi-as dori, deci tind sa cred ca vor opta pentru una dintre ele.

jackson.jpg

Edited by dee

publicul clujean? minunat ca de obicei, asa-i? ce vanzari au retailerii de sapun si deodorante in oras?

Nu-ti inteleg ironia. Publicul nu s-a agitat prea mult, doar n-a fost un meci incendiar. Prezenta - decenta, vreo 2200 de oameni, deci n-a fost full. Daca te deranjeaza comentariul meu, asteapta cronica lui Maye referitoare la meci. (ultimul sfert l-au dominat stelistii, insa a fost tardiv)

Edited by dee

Nu-i nici o ironie; pur si simplu, in salile din Romania PUTE, pt ca nici macar selectia prin pretul biletului nu mai opereaza, intrarea fiind in 90% din cazuri libera, sa navaleasca prostimea, ca sa cistige si bastinasii o data la 10 ani. Iar prostimea pute, in sensul cel mai...fizic al cuvintului; patrund in sala toti aurolacii respectivelor sate, care nu s-au mai spalat de cind era Gica Petrescu flacau. Am avut citeva experiente triste...urmarind niste meciuri cu nasul in batista. Dar...asta e...totul pentru front, totul pentru victorie!!

La o selectie prin cultura banuiesc c-ar fi ridicol sa ma gindesc, in Romania...

Unde ai avut experientele astea? Probabil nu suporti mirosul hainelor spalate cu sapun de casa :) Ma duc destul de des la meciurile de la Horia Demian (am abonament) insa n-am intalnit asa ceva. Sala e curata, doar o renoveaza periodic, iar publicul e dominat de copii veniti cu parinti ,generatia anilor '70-˜80. Nu-i publicul pe care-l intalnesti pe stadion. (dar nici ala nu pute, eventual ˜pute' prin limbaj). In afara de 5-7 ˜agitatatori' (in poza ii vezi stand in picioare) restul sunt ok. Cunosc si salile din Sibiu si Oradea (nici acolo nu-i cazul), iar in rest nu stiu cine/ce/cum coloreaza peisajul.

Atunci, in zecile de momente in care tiganii si taranii din cate-un catun al tarii scot pe bot expresii gen "stanescule, taci in p. ma-tii" sau "popescule sa-mi bag **** in Steaua ta", n-ar trebui ca legile sportive sa-ti dea, intr-un fel, ocazia sa-ti faci dreptate singur?

am citit retrospectiva lunilor trecute. Marlanisme de genul asta n-au fost aseara si in general nu-s pentru ca marii jucatori, cum e Stanescu, sunt respectati. Evident ca agitatorii de serviciu au avut un moment in care l-au luat in colimator si i-au strigat 'Dinamo, Dinamo' (de parca-l durea pe Stanescu fix in cot), insa au fost redusi rapid la tacere. Si a mai fost un moment 'iesi afara javra ordinara', insa nu s-au adresat stelistilor ci unui steward, care l-a alergat pe un spectator in timpul meciului (nu stiu ce-a facut ala), de la o tribuna, la alta,inclusiv prin spatele panoului, mai tare ca-n filmele cu prosti :)) ( s-au luat si ceilalti stewarzi la fuga dupa el)

Edited by dee

@Dee A fost ceva scandal in tribuna II de aceea il alerga stewardul. Aparuse o tipa imbracata cu un tricou CFR:)) De aici au aparut unele "vorbe dulci":)

@Zob Nu stii in ce sali ai fost tu, dar la Cluj intrarea mereu a fost doar pe baza de bilet sau abonament.

lol ... si i-au dat jos textila de pe ea? :-) tricoul meu cu 63 n-a deranjat pe nimeni.

lol ... si i-au dat jos textila de pe ea? :-) tricoul meu cu 63 n-a deranjat pe nimeni.

Da:))) Era cu inca doi baieti, i-a dat unul dintre ei o bluza si a mers in spatele tribunei si s-a schimbat. Bine ca s-a rezumat doar la atat. Erau niste tampiti care au vrut sa-i plezneasca pe baietii cu care era tipa dar au fost potoliti urgent:)