ZdrE

CSA Steaua Baschet

1,676 posts in this topic

Si daca e sa mergem...o sa fim ca intotdeauna maxim 30 de insi.Macar aia de aseara au fost cam o peluza intreaga!

Si, bineinteles, sa mergem la toate meciurile din deplasare la probabila semifinala cu Asesoft.

N-o sa ne lasam mai prejos decit vagaboandele alea de aseara care ciripeau ca o vrabie dupa un viol in grup la fiecare cos al cioroilor din Ploiesti.

Edited by misulikca

Si-atunci de ce ii meritam pe baietii astia?

daca ratam meciul asta cred ca mi-as fi taiat venele

Miercuri, orele 18, Arena de Baschet - Bucuresti

Restanta etapa 25

CSM Bucuresti - CSA Steaua

Etapa 28

BCMU Pitesti - CSA Steaua

BC Pitesti - CSA Steaua: 16-12 dupa primul sfert (TVR 3).

Incredibil ce greseli putem face in atac...

Edited by Lari

Ce injura taranii din tribune ca le-am tras-o la cioc. HEHEHEEE...

Sa zicem ca te numesti...Stanescu sau Popescu, si esti unul din jucatorii romani de baschet reprezentativi ai ultimului deceniu. Sa zicem, de asemenea, ca ai avut o cariera sportiva exemplara, nedindu-le niciodata ocazia fituicilor din Romania sa scrie vreo mizerie despre tine. Atunci, in zecile de momente in care tiganii si taranii din cate-un catun al tarii scot pe bot expresii gen "stanescule, taci in p. ma-tii" sau "popescule sa-mi bag **** in Steaua ta", n-ar trebui ca legile sportive sa-ti dea, intr-un fel, ocazia sa-ti faci dreptate singur? n-ar trebui sa poti sari, precum Eric Cantona, in tribune si sa-i obligi pe respectivii labari sa te suga pina vomita?

Jur ca nu inteleg cum se abtin baietii astia; eu am jucat baschet pina la 15 ani iar la 14 l-am umplut de singe pe un dobitoc care mi-a spus ceva ce suna ca un alint fata de ce-am auzit de la handicapatii din pitesti...

Stanescu chiar a reactionat frumos la sfarsit cand le zicea alora sa faca ciocul mic. Bravo lui.