ZdrE

CSA Steaua Baschet

1,676 posts in this topic

Pacat ca am condus cu vreo 15 puncte si am pierdut. Negrul ala (chiar nu am idee cum il cheama, e venit nou) nimic nu a jucat.

cel mai slab jucator din echipa mi se pare slovacul Hafnar,numarul 13.el nu stie sa inscrie cosuri de 3 puncte.l-am vazut meciul asta si cel cu Timisoara din cupa,omul a ratat TOATE aruncarile de 3 puncte in conditiile in care nu era atacat de niciun adversar.nu are ce sa caute la Steaua.

Edited by albanezul

@Marcelus

A inscris si ala doua cosuri de la 3 pct.

Edited by Bogdan

Conteaza locul pe care terminam in campionat in vederea play-off-ului?

Adica, daca terminam pe 4 putem castiga play-off-ul, implicit titlul. Bine, e cam departe dar sperante se nasc tot timpul.

ps. Capul sus! Poate aveau nevoie de acest dus rece ca eram cam invincibili acasa si urmeaza meciuri importante.

Edited by Dragos_G

cel mai slab jucator din echipa mi se pare slovacul Hafnar,numarul 13.el nu stie sa inscrie cosuri de 3 puncte.l-am vazut meciul asta si cel cu Timisoara din cupa,omul a ratat TOATE aruncarile de 3 puncte in conditiile in care nu era atacat de niciun adversar.nu are ce sa caute la Steaua.

El joaca pe extrema mica, asa ca nu prea e treaba lui sa "rupa" de 3. Ca mai sunt extreme mici care "rup" de 3, e alta poveste :)

Conteaza locul pe care terminam in campionat in vederea play-off-ului?

Adica, daca terminam pe 4 putem castiga play-off-ul, implicit titlul. Bine, e cam departe dar sperante se nasc tot timpul.

Poti castiga campionatul si de pe locul 8 al play off-ului. Dar e foarte greu. De exemplu, daca terminam pe 4 vom juca cu echipa de pe locul 5 in prima faza a play off-ului (sferturi). Doua meci la noi, doua la ei si inca unul la noi. Daca ne calificam, vom juca cu castigatoarea dintre 1-8. Doua meciuri la ei, doua meciuri la noi, un meci la ei.

Dupa cum arata acum clasamentul ar fi : Ploiesti - Steaua, Ploiesti - Steaua, Steaua - Ploiesti, Steaua - Ploiesti, Ploiesti - Steaua. Se califica prima la 3 victorii, si e destul de greu sa castigi la Ploiesti.

Prietenii stiu de ce :D

Paiii. De ce?

Steaua e pe 3 deocamdata ,deci ar trebui sa jucam cu locu' 5,adica Mures.

Gaz Metan si BC Mures au cate un meci in minus. Meciuri pe care probabil le vor castiga. Asta inseamna locul 5 pentru Steaua si, gandind prematur, un duel cu Muresul in sferturi :)

Steaua e pe 3 deocamdata ,deci ar trebui sa jucam cu locu' 5,adica Mures.

Locul 3 joaca cu locul 6.

1-8

2-7

3-6

4-5

Edited by Maye

Daca ne calificam, vom juca cu castigatoarea dintre 1-8. Doua meciuri la ei, doua meciuri la noi, un meci la ei.

Dupa cum arata acum clasamentul ar fi : Ploiesti - Steaua, Ploiesti - Steaua, Steaua - Ploiesti, Steaua - Ploiesti, Ploiesti - Steaua. Se califica prima la 3 victorii, si e destul de greu sa castigi la Ploiesti.

Prietenii stiu de ce :D

Intelesesem, nu sunt retardat :D

E foarte important ce fac baietii de acum incolo. Avem meci acasa cu Ploiestiul, in ultima etapa la Cluj, dar orice meci e important pana la urma.

E posibil ca in play-off sa joace in alta sala din Bucuresti?

Se mai aude ceva de meciurile din cupa?

Multumesc pentru informatii.

Final Four am inteles ca s-ar juca la Brasov (zvon momentan). in 2009 s-a jucat la tg-Jiu iar anul trecut la sibiu

problema ar fi data 7-8 aprilie (joi-vineri ) dar tinand cont ca pana acum meciurile astea s-au jucat in sistemul(vineri-sambata sau sambata-duminica) probabil vor schimba data

Final Four am inteles ca s-ar juca la Brasov (zvon momentan). in 2009 s-a jucat la tg-Jiu iar anul trecut la sibiu

problema ar fi data 7-8 aprilie (joi-vineri ) dar tinand cont ca pana acum meciurile astea s-au jucat in sistemul(vineri-sambata sau sambata-duminica) probabil vor schimba data

Eu am auzit un zvon si mai ok legat de sala in care se va desfasura Final Four-ul. Sper sa se adevereasca zvonul meu si nu al tau.

Cred ca vor schimba data si o sa fie undeva in weekend. E mai plauzibil.

Intelesesem, nu sunt retardat :D

Te-am confundat cu Daniel.

E foarte important ce fac baietii de acum incolo. Avem meci acasa cu Ploiestiul, in ultima etapa la Cluj, dar orice meci e important pana la urma.

Toate meciurile ramase sunt incredibil de importante. Trebuie sa castigam TOT.

E posibil ca in play-off sa joace in alta sala din Bucuresti?

Foarte putin probabil, tind spre nu.

Se mai aude ceva de meciurile din cupa?

Poate primim saptamana asta ceva informatii.

mai ok pentru cine ? :D . eu sper ca zvonul tau e mai plauzibil ca al meu ca de Brasov m-am saturat. cred ca il si nimeresc. medias ? :P

mai ok pentru cine ? :D . eu sper ca zvonul tau e mai plauzibil ca al meu ca de Brasov m-am saturat. cred ca il si nimeresc. medias ? :P

Mai ok pentru... noi :P

Esti bucurestean? Ca daca esti, e posibil sa te impiedici de sala :))

Bucuresti ar fi de vis...

Oricum sa nu ne facem iluzii deocamdata.

Vom vedea.

Pentru cei din Bucuresti, Brasovul ar fi o alegere mai mult decat buna :bananadance:

Maine vom afla sigur...

Edited by crouch

Vom juca semifinala cu Ploiestiul.

Locatia nu a fost stabilita, dar semifinala va avea loc intr-o joi, 7 aprilie.

locatia va fi aleasa maine intre targu mures si Bucuresti. din pacate nu cred ca va fi Bucuresti, nu mai zic nimic de tragere si adversar.in orice caz, ca e Bucuresti sau nu, pe 7 si 8 voi merge la meciuri.

LE : se pare ca Steaua a propus ca sala Polivalenta , dar clubul are ceva datorii la frb, cel putin asa se aude

Edited by The_Foxes

Are dreptate Foxes.

Targu Mures e orasul favorit, din cauza unor datorii.

Sper totusi ca s-au facut presiuni pro - Bucuresti azi.

Sa vedem.

La Targu Mures se joaca, sa ma pis pe federatia voastra si pe datoriile voastre cu tot si cu ungurii vostri, mai bine putea sa spuna la cupa "cupa ungariei" :wall:

Edited by NICKSTELIST SI DUPA MOARTE

Muresul a facut oferta mai buna si asta e :)