DeLaRyu

Peluza Nord

801 posts in this topic

1 oră în urmă, FortuneTeller_revived a spus:

Steaua! E tot ce conteaza... Nord, Sud, Est sau Vest, ros-albastrii suntem toti.

Ce faci tarot? Iar joci teatru? Eu iti aduc dovezile cerute de tine cum ca Vlad este complice la camatarie si tu te faci ca ploua...:))(

Pe randul meu erau Mai Putini pentru ca mi-am dorit eu sa stau Putin Mai retras din motive de Covid 19... Dar se poate obserca in fotografie ca lumea era chiar inghesuita acolo la tribuna 1 oficiala. Asta pentru ca am intrat toti care aveam bilete si la peluze si tribuna 2 acolo. Iar la peluze Costa 10 lei biletul. Cred ca majoritatea care suntem acolo la Peluza aveau bilet. Deci vreo 500 de platitori tot au fost. Plus vreo 500 intrati pe baza de invitatii. Ceea ce demonstreaza ca iar am avut dreptate. Cum am dealtfel si in cazul lui Andrei Vlad... O sa vada si iedi in curand.

Acum 1 oră, Helmuth a spus:

Pe randul meu erau Mai Putini pentru ca mi-am dorit eu sa stau Putin Mai retras din motive de Covid 19... Dar se poate observa in fotografie ca lumea era chiar inghesuita acolo la tribuna 1 oficiala. 

Rectific. Am gresit la calcul. Luati in considerare ultimul mesaj. Oricum din poza mea se vede clar ca am fost peste 1000 pe stadion. Am intrebat la CSA Cate scaune sunt cu stema din care vom scadea 100 care erau goale si ne va da numarul de spectatori prezenti pe stadion intr-o zi lucratoare de la ora 12:00. 

Edited by Helmuth

La 29.09.2021 at 19:47, Helmuth a spus:

Stelistule1977 spune sincer nu ai vrea sa mergi pe noul Stadion? 

Neah, prefer sa stau comod pe fotoliu decat sa stau in aceeasi peluza unde au stat cei de la sud. Ca de obicei, acasa e mai bine, o stiu si ei.

1 person likes this

Acum 5 ore, stelistul1977 a spus:

Neah, prefer sa stau comod pe fotoliu decat sa stau in aceeasi peluza unde au stat cei de la sud. Ca de obicei, acasa e mai bine, o stiu si ei.

Pai eu nu am fost in Peluza. Am fost in Sectorul central Al tribunei 1. Acolo unde sunt scaunele cu stema Stelei. Este super stadionul. O bijuterie. Pacat ca nu ne putem bucura cu totii impreuna de acest stadion. :(

La 06.10.2021 at 21:33, Helmuth a spus:

Pai eu nu am fost in Peluza. Am fost in Sectorul central Al tribunei 1. Acolo unde sunt scaunele cu stema Stelei. Este super stadionul. O bijuterie. Pacat ca nu ne putem bucura cu totii impreuna de acest stadion. :(

Oricum, de cand a venit musti si compania lui de bijnitari inapoi n am mai dat prin peluza

1 person likes this

Acum 8 ore, stelistul1977 a spus:

Oricum, de cand a venit musti si compania lui de bijnitari inapoi n am mai dat prin peluza

Eu am fost la meciul cu Gaz Metan in Peluza. Nu Mai fusesem acolo din 2016 de la meciul cu Dinamo in care a fost ucis un dinamovist, "bubu" parca ii spunea de UN tigan prost de Giulesti. Dar am stat doar la prima repriza. Eu am crezut ca in poarta va fi Straton. Cand l-am vazut pe Vlad imi venea sa vomit. Si am hotarat sa plecam acasa. Am intrat la meci chiar pe niste invitatii impartite de Mustata. 

Am alte motive pentru care nu Mai vreau sa merg la meci. Pe tine nu te lasa Musti in Peluza. Pe mine nu ma lasa Vlad pe tot stadionul.

Acum 15 ore, Helmuth a spus:

Eu am fost la meciul cu Gaz Metan in Peluza. Nu Mai fusesem acolo din 2016 de la meciul cu Dinamo in care a fost ucis un dinamovist, "bubu" parca ii spunea de UN tigan prost de Giulesti. Dar am stat doar la prima repriza. Eu am crezut ca in poarta va fi Straton. Cand l-am vazut pe Vlad imi venea sa vomit. Si am hotarat sa plecam acasa. Am intrat la meci chiar pe niste invitatii impartite de Mustata. 

Am alte motive pentru care nu Mai vreau sa merg la meci. Pe tine nu te lasa Musti in Peluza. Pe mine nu ma lasa Vlad pe tot stadionul.

Io cu chelie ala am avut tangente din 2005 :))). Si da , pe Bubu l-a omorat unu de la t2 rapid. Cu echipa n am treaba, e acceptabila si joaca binisor mai putin 2 parasute.

Mustata a fost, este si va fi (si el si toata natia lui de absolventi) un mare taran. Am un oarecare respect pentru faptul ca mereu tinea peluza activa si nu statea 1 minut fara sa cante, dar totusi pentru pândele organizate pentru Peluza Sud in urma cu vreo 14 ani nu o sa l uit. Am luat si eu bataie atunci, impreuna cu mulți altii de la malacii lui. Toate bune!

1 person likes this

Acum 9 ore, stelistul1977 a spus:

Io cu chelie ala am avut tangente din 2005 :))). Si da , pe Bubu l-a omorat unu de la t2 rapid. Cu echipa n am treaba, e acceptabila si joaca binisor mai putin 2 parasute.

Mustata a fost, este si va fi (si el si toata natia lui de absolventi) un mare taran. Am un oarecare respect pentru faptul ca mereu tinea peluza activa si nu statea 1 minut fara sa cante, dar totusi pentru pândele organizate pentru Peluza Sud in urma cu vreo 14 ani nu o sa l uit. Am luat si eu bataie atunci, impreuna cu mulți altii de la malacii lui. Toate bune!

Da, Mustata are experienta in a alcatui o galerie de fotbal. Chiar si la meciul ala cu Gaz Metan ridica in picioare Toata Peluza. O Peluza formata din te miri ce. I-a zis la un moment dat unei doamne din Peluza :" haideti doamna aici intre noi ca nu o sa se intample nimik". :)) Asta la microfon. 

Imi pare rau ca vi s-a intamplat acest lucru acum 14 Ani. Si eu am fost la un pas sa iau bataie pe tramvaiul 41 pe Podul Giulesti dupa meciul cu Villareal tot in anul de gratie 2005. Se pare ca eram mult Mai necivilizati atunci. Bine, rapidistii sunt la fel si acum. Hahaha 

Cat despre echipa, eu nu cred ca Vlad este capabil de performanta... Am zis asta si in Cupele Europene. O zic si acum. Cu Vlad in poarta noi pierdem si campionatul asta. Si Doamne Fereste sa se accidenteze Nita la echipa Nationala si sa il foloseasca Radoi pe Vlad in locul lui ca ne pierde si calificarea la mondial. Cum ar fi? Sa fie Vlad portarul nationalei in Ghencea si sa gafeze iar. Haha

La 09.10.2021 at 8:36, Helmuth a spus:

Da, Mustata are experienta in a alcatui o galerie de fotbal. Chiar si la meciul ala cu Gaz Metan ridica in picioare Toata Peluza. O Peluza formata din te miri ce. I-a zis la un moment dat unei doamne din Peluza :" haideti doamna aici intre noi ca nu o sa se intample nimik". :)) Asta la microfon. 

Imi pare rau ca vi s-a intamplat acest lucru acum 14 Ani. Si eu am fost la un pas sa iau bataie pe tramvaiul 41 pe Podul Giulesti dupa meciul cu Villareal tot in anul de gratie 2005. Se pare ca eram mult Mai necivilizati atunci. Bine, rapidistii sunt la fel si acum. Hahaha 

Cat despre echipa, eu nu cred ca Vlad este capabil de performanta... Am zis asta si in Cupele Europene. O zic si acum. Cu Vlad in poarta noi pierdem si campionatul asta. Si Doamne Fereste sa se accidenteze Nita la echipa Nationala si sa il foloseasca Radoi pe Vlad in locul lui ca ne pierde si calificarea la mondial. Cum ar fi? Sa fie Vlad portarul nationalei in Ghencea si sa gafeze iar. Haha

Nita daca se accidenteaza il plang toti microbistii.

Si eu am luat bataie in 41 de la rapidistii lui Plete, inca mai am cicatrice de la cutterul pe care l-au folosit sa ma felieze :). Intre timp, sudul e absent motivat la meciuri, titan si nucleo stau frumos in fotolii si se uita pe digi sau pe Pro TV la meciuri si noi suntem impanziti de copii ultras. Deh, se mai întâmplă! Cam de prin 2012-2013 se intampla si nu e bine. Mustata e singurul lider (cred) care are asa influente cu clanuri (sportivilor, amet metin... t2 rapid). Singurul care merita un respect deosebit e John restul in frunte cu domnul Enache Cosmin (lider tornado) merita m... salut

Acum 5 ore, stelistul1977 a spus:

Nita daca se accidenteaza il plang toti microbistii.

Si eu am luat bataie in 41 de la rapidistii lui Plete, inca mai am cicatrice de la cutterul pe care l-au folosit sa ma felieze :). Intre timp, sudul e absent motivat la meciuri, titan si nucleo stau frumos in fotolii si se uita pe digi sau pe Pro TV la meciuri si noi suntem impanziti de copii ultras. Deh, se mai întâmplă! Cam de prin 2012-2013 se intampla si nu e bine. Mustata e singurul lider (cred) care are asa influente cu clanuri (sportivilor, amet metin... t2 rapid). Singurul care merita un respect deosebit e John restul in frunte cu domnul Enache Cosmin (lider tornado) merita m... salut

Eu am auzit ca au batut aia de la Sud un crapidist dupa meciul de inaugurarea al Stadionului Steaua cu lanturi pe un troleu prin zona Ghencea. E bine cand Mai auzim si d-astea. :))))

Despre Mustata stiu ca a umilit un dinamovist prin 2007-2008. L-a obligat sa mearga in patru labe si sa strige asa: " ham-ham Mustata iarta-ma!". Probabil ca si din cauza acestor "fapte" este urat in lumea ultrasilor.  Numai bine! 

PS : HAI Romania PE NOUL STADION Steaua!

Edited by Helmuth

La 9/29/2021 at 18:10, FortuneTeller_revived a spus:

Ioane, cateva lucruri trebuie lamurite. In primul rand eu nu mi-am pierdut demnitatea, si n-am de ce s-o recapat de la tine. Prestatiile lui Vlad sunt cateodata penibile, iar altminteri mediocre. Dar calificarea cu Karagandy a fost pierduta DUPA ce gafa lui Vlad a fost acoperita de golul lui Coman. In acel moment Steaua era calificata. Dar toata echipa a continuat sa joace prost si consecinta a fost inca un gol (fara vina lui Vlad), iar apoi la penalty-uri s-a ratat. Nu e vina lui Vlad singur, ci toti sunt de vina, mai ales Todoran. In al doilea rand, Steaua e la multe puncte in spatele CFR-ului, si asta mai ales din cauza ca (din nou!) echipa nu juca NIMIC in perioada Todoran. Da, Vlad a facut multe gafe si in campionat, dar ce exact a jucat restul echipei? Efectiv o rusine de joc, motiv pt care i-am etichetat "lot de jucatori", in loc de "echipa". Ti-am si spus atunci, macar sa ajungem la punctul in care portarul e singura problema. Si ultima opinie, nu e treaba mea sau a ta daca familia lui Vlad face susanele cu camatari. A, daca il prinzi cu pariuri si mai ales ca si greseste flagrant, atunci arde-l! Pana atunci insa, e treaba familiei lui. Si nu mai fac pariuri cu tine, pt ca rezolutia finala pare sa fie intotdeauna obscura pt tine.

Oricum pariul era altul. Dar tu nici nu stii macar. Pariul era ca nu vom ajunge in Primavara Europeana din cauza lui Vlad. Pentru ca Vlad nu este capabil de performanta. Este prea slab. Si am fost eliminati chiar de cea Mai slaba echipa intalnita chiar din cauza lui. Asta dovedeste cat este de slab. Foarte slab si nu mediocru cum incerci tu sa il aperi. 

La 27.10.2021 at 8:59, Helmuth a spus:

Oricum pariul era altul. Dar tu nici nu stii macar. Pariul era ca nu vom ajunge in Primavara Europeana din cauza lui Vlad. Pentru ca Vlad nu este capabil de performanta. Este prea slab. Si am fost eliminati chiar de cea Mai slaba echipa intalnita chiar din cauza lui. Asta dovedeste cat este de slab. Foarte slab si nu mediocru cum incerci tu sa il aperi. 

Macar ne gasim amuzamentul in timpul meciurilor cu Vlad in poarta 

1 person likes this

La 10/28/2021 at 9:45, stelistul1977 a spus:

Eu nu ma Mai amuz deloc... Prefer sa ma odihnesc daca a doua zi am munca, decat sa il vad pe idiotul Europei in poarta. :))))

La 10/28/2021 at 9:45, stelistul1977 a spus:

Apropo, Maine joaca Tatarusanu in Liga Campionilor de la ora 19:45. AC Milan vs FC PORTO! 

La 02.11.2021 at 17:54, Helmuth a spus:

Apropo, Maine joaca Tatarusanu in Liga Campionilor de la ora 19:45. AC Milan vs FC PORTO! 

a aparat penalty cu Inter :)

1 person likes this

Acum 56 minute, stelistul1977 a spus:

a aparat penalty cu Inter :)

Daaaa. Cel Mai bun portar roman din perioada 2000- prezent. BRAVO TATARUSANU!

La 09.11.2021 at 17:58, Helmuth a spus:

Daaaa. Cel Mai bun portar roman din perioada 2000- prezent. BRAVO TATARUSANU!

a fost mai bun Martin Tudor, Dumnezeu sa-l ierte!

1 person likes this

Acum 4 ore, stelistul1977 a spus:

a fost mai bun Martin Tudor, Dumnezeu sa-l ierte!

Dumnezeu sa il odihneasca! Martin Tudor a fost portarul pe care l-am gasit in poarta Stelei cand am fost prima data pe stadionul Steaua in Ghencea! La un meci cu Dinamo in Cupa Romaniei. Pe data de 24.04.2002. " Maartin Maartin Tudooor!"

Acum 34 minute, Helmuth a spus:

Dumnezeu sa il odihneasca! Martin Tudor a fost portarul pe care l-am gasit in poarta Stelei cand am fost prima data pe stadionul Steaua in Ghencea! La un meci cu Dinamo in Cupa Romaniei. Pe data de 24.04.2002. " Maartin Maartin Tudooor!"

inainte cand se mai aclamau jucatorii , acum vine burtosul X si il injura din tribuna ...

1 person likes this

Acum 9 ore, stelistul1977 a spus:

inainte cand se mai aclamau jucatorii , acum vine burtosul X si il injura din tribuna ...

Daca te referi la Vlad, ala chiar o merita la cate obiective ne-a distrus.

Sunt Fericit.....Nord....Si ma simt BINE...SUD...

Acuma este doar Sunt Fericit....SUD....nord ai ramas la fcsb...de ce?

1 person likes this

Acum 12 ore, Korado a spus:

Sunt Fericit.....Nord....Si ma simt BINE...SUD...

Acuma este doar Sunt Fericit....SUD....nord ai ramas la fcsb...de ce?

:(