DeLaRyu

Peluza Nord

801 posts in this topic

La 7/14/2021 at 13:26, stelistul1977 a spus:

Si eu am fost , pe 23 august... ce atmosfera se făcea atunci. 

Eram pe undeva prin zona celor de la Tradizione  si am ajuns acasă fara voce ,dar bucuros ca ne calificaseram.

Si eu am fost in seara aceea. La Peluza.

La 23.08.2021 at 20:24, Helmuth a spus:

Si eu am fost in seara aceea. La Peluza.

Aia era adevarata pasiune pentru culori, din primul rand pana la tabela sus canta lumea

1 person likes this

La 9/1/2021 at 18:45, stelistul1977 a spus:

Aia era adevarata pasiune pentru culori, din primul rand pana la tabela sus canta lumea

Da, si cand ma uit acum pe site ma ia durerea de cap. Vasglo, pig si tarot, trei care nu au legatura cu spiritul Stelei conduc deliberarile acolo. Pe pagina principala a site-ului. Mai sunt si fanii lui Andrei Vlad. Ne ducem pe copca. :(

Helmuth, sau Ioan FCSB, esti paralel cu spiritul Stelei. Stelistul1977 ne vorbeste de pasiune pt culori, tu ai treaba (ca de obicei) cu Vlad portarul, cu mine si alti useri. Asta e pasiunea ta, nimic cu adevarat legat de Steaua. O chestie maniaco-obsesiva, peste care incerci sa pui si o spoiala ego-centrista, totul vrei sa fie validat in jurul tau si al ideilor tale. Nici macar nu incerc sa intreb cam ce deliberari presupui ca as conduce, pt ca probabil as primi inca un raspuns incoerent, cu aluzii si concluzii total aiuritoare. Esti simplu, si probabil te plictisesti singur acasa.

La 9/20/2021 at 17:04, FortuneTeller_revived a spus:

Helmuth, sau Ioan FCSB, esti paralel cu spiritul Stelei. Stelistul1977 ne vorbeste de pasiune pt culori, tu ai treaba (ca de obicei) cu Vlad portarul, cu mine si alti useri. Asta e pasiunea ta, nimic cu adevarat legat de Steaua. O chestie maniaco-obsesiva, peste care incerci sa pui si o spoiala ego-centrista, totul vrei sa fie validat in jurul tau si al ideilor tale. Nici macar nu incerc sa intreb cam ce deliberari presupui ca as conduce, pt ca probabil as primi inca un raspuns incoerent, cu aluzii si concluzii total aiuritoare. Esti simplu, si probabil te plictisesti singur acasa.

Tarot tu nu ai demnitatea sa recunosti cand pierzi un pariu. Stelistule ia zi am pierdut calificarea cu Karagandy din cauza lui Vlad sau nu?

La 9/26/2021 at 18:38, stelistul1977 a spus:

spuneti sincer domnule Ioan Dorobantu , vreti sa-i sodomizati familia lui Andrei Vlad?

Am inteles ca familia lui Andrei Vlad se imprumuta pe la Camatari prin Targoviste. Dar ce parere aveti domnule Stelist din 1977, am pierdut calificarea cu Karagandy din cauza gafei lui Andrei Vlad sau nu?

Helmuth/Ioan FCSB: Eu am demnitatea sa recunosc cand n-am dreptate, sau cand pierd un pariu. Dar se pare ca tu nu poti asculta opinii care difera de ale tale. In cazul Vlad/Karagandy ai dreptate DOAR partial, nu integral. Adica Vlad a facut un meci prost (ca multe altele), DAR NU A FOST DIRECT RESPONSABIL PT PIERDEREA CALIFICARII. Daca FCSteauaB pierdea calificarea cu un gol primit aiurea de Vlad in ultimele minute sau in prelungiri, nu era problema sa spun ca e direct vinovat. Dar el e vinovat de un gol idiot care a fost neutralizat ulterior de golul lui Coman. Per total calificarea au pierdut-o toti, in frunte cu Todoran. Golul 2 si penalty-urile ratate sunt cauza explicita, jocul mizerabil (inclusiv la Bucuresti) e cauza implicita. Asadar, n-am cum sa-ti dau dreptate si sa admit ca am pierdut pariul in mod clar si fara echivoc. Nu in ultimul rand, daca ai fi cu adevarat suporter FCSB, ar trebui sa admiti ca sunt multe probleme la echipa si Vlad e doar una dintre ele. Mai mult, la fel cum un parinte isi iubeste si copilul nebunatec, ar trebui sa-ti pese de echipa si culori, nu de un jucator anume.

Edited by FortuneTeller_revived

Acum 8 ore, FortuneTeller_revived a spus:

Helmuth/Ioan FCSB: Eu am demnitatea sa recunosc cand n-am dreptate, sau cand pierd un pariu. Dar se pare ca tu nu poti asculta opinii care difera de ale tale. In cazul Vlad/Karagandy ai dreptate DOAR partial, nu integral. Adica Vlad a facut un meci prost (ca multe altele), DAR NU A FOST DIRECT RESPONSABIL PT PIERDEREA CALIFICARII. Daca FCSteauaB pierdea calificarea cu un gol primit aiurea de Vlad in ultimele minute sau in prelungiri, nu era problema sa spun ca e direct vinovat. Dar el e vinovat de un gol idiot care a fost neutralizat ulterior de golul lui Coman. Per total calificarea au pierdut-o toti, in frunte cu Todoran. Golul 2 si penalty-urile ratate sunt cauza explicita, jocul mizerabil (inclusiv la Bucuresti) e cauza implicita. Asadar, n-am cum sa-ti dau dreptate si sa admit ca am pierdut pariul in mod clar si fara echivoc. Nu in ultimul rand, daca ai fi cu adevarat suporter FCSB, ar trebui sa admiti ca sunt multe probleme la echipa si Vlad e doar una dintre ele. Mai mult, la fel cum un parinte isi iubeste si copilul nebunatec, ar trebui sa-ti pese de echipa si culori, nu de un jucator anume.

Nu conteaza in ce minut a luat golul idiotul. Conteaza ca daca nu Lua acel gol idiotul acum eram calificati. Daca nu a fost vinovat de ce a fost scos din lot pentru meciul de la Arad. De ce nu a fost scoasa toata echipa din lot si doar Vlad? Cum explici? Toata lumea l-a considerat vinovat, doar tu si doar ca sa jusitici nedemnitatea sustii contrariul. Pai problemele chiar tu recunosti pe site ca au fost rezolvate. Uite, iti Mai dau o Sansa se iti castigi demnitatea pierduta. Mai lansez un pariu, de data asta ca vom pierde campionatul tot din cauza lui. Nu Mai poti da vina pe toata echipa acum. Acum avem Keseru, Budescu etc. Doi granzi pentru campioatul asta mic. Dar cu tot cu ei, cred ca Vlad ne va pierde si campionatul asta. Ce zici? Te bagi? Ca si premii tu vei merge la un meci Al Stelei de rugby pe stadionul Steaua, iar ei voi merge sa vad echipa campioana fcsb cu Vlad in poarta sezonul viitor.

PS: daca nu era acel pariu facut cu mine cred ca te supuneai si tu majoritatii si dadeati impreuna vina pe Vlad, care a Mai comis-o ulterior si cu CFR, dar are nesimtirea sa se agate de postul de portar ca raia de om. Ma intreb oare ce datorii sa aiba familia lui la acei Camatari? Oare cu in post de portar in Liga 2 nu le-ar putea plati? Incep sa cred ca acea datorie este singurul motiv pentru care Vlad este titular in echipa noastra. Am ajuns o echipa la mana camatarilor. 

După principiul o poza face cat o mie de cuvinte si patru poze cat patru Mii de cuvinte las si eu aceste poze aici. După Mai bine de 10 Ani de zile din Nou in Ghencea! Sper sa pot merge candva si la un meci de fotbal. CONDITIE: SA JOACE FCSB ACOLO FARA VLAD IN POARTA!

IMG-20210924-WA0000.jpeg

IMG-20210924-WA0017.jpeg

IMG-20210924-WA0039.jpeg

IMG-20210924-WA0015.jpeg

Edited by Helmuth

Ioane, cateva lucruri trebuie lamurite. In primul rand eu nu mi-am pierdut demnitatea, si n-am de ce s-o recapat de la tine. Prestatiile lui Vlad sunt cateodata penibile, iar altminteri mediocre. Dar calificarea cu Karagandy a fost pierduta DUPA ce gafa lui Vlad a fost acoperita de golul lui Coman. In acel moment Steaua era calificata. Dar toata echipa a continuat sa joace prost si consecinta a fost inca un gol (fara vina lui Vlad), iar apoi la penalty-uri s-a ratat. Nu e vina lui Vlad singur, ci toti sunt de vina, mai ales Todoran. In al doilea rand, Steaua e la multe puncte in spatele CFR-ului, si asta mai ales din cauza ca (din nou!) echipa nu juca NIMIC in perioada Todoran. Da, Vlad a facut multe gafe si in campionat, dar ce exact a jucat restul echipei? Efectiv o rusine de joc, motiv pt care i-am etichetat "lot de jucatori", in loc de "echipa". Ti-am si spus atunci, macar sa ajungem la punctul in care portarul e singura problema. Si ultima opinie, nu e treaba mea sau a ta daca familia lui Vlad face susanele cu camatari. A, daca il prinzi cu pariuri si mai ales ca si greseste flagrant, atunci arde-l! Pana atunci insa, e treaba familiei lui. Si nu mai fac pariuri cu tine, pt ca rezolutia finala pare sa fie intotdeauna obscura pt tine.

Acum 44 minute, FortuneTeller_revived a spus:

Ioane, cateva lucruri trebuie lamurite. In primul rand eu nu mi-am pierdut demnitatea, si n-am de ce s-o recapat de la tine. Prestatiile lui Vlad sunt cateodata penibile, iar altminteri mediocre. Dar calificarea cu Karagandy a fost pierduta DUPA ce gafa lui Vlad a fost acoperita de golul lui Coman. In acel moment Steaua era calificata. Dar toata echipa a continuat sa joace prost si consecinta a fost inca un gol (fara vina lui Vlad), iar apoi la penalty-uri s-a ratat. Nu e vina lui Vlad singur, ci toti sunt de vina, mai ales Todoran. In al doilea rand, Steaua e la multe puncte in spatele CFR-ului, si asta mai ales din cauza ca (din nou!) echipa nu juca NIMIC in perioada Todoran. Da, Vlad a facut multe gafe si in campionat, dar ce exact a jucat restul echipei? Efectiv o rusine de joc, motiv pt care i-am etichetat "lot de jucatori", in loc de "echipa". Ti-am si spus atunci, macar sa ajungem la punctul in care portarul e singura problema. Si ultima opinie, nu e treaba mea sau a ta daca familia lui Vlad face susanele cu camatari. A, daca il prinzi cu pariuri si mai ales ca si greseste flagrant, atunci arde-l! Pana atunci insa, e treaba familiei lui. Si nu mai fac pariuri cu tine, pt ca rezolutia finala pare sa fie intotdeauna obscura pt tine.

Daca nu Mai faci pariu inseamna ca stii ca vei pierde sigur. Iar tu nu stii sa pierzi. Te Mai intreb o Ultima data, ca ai evitat raspunsul. De ce Vlad nu a facut parte din lotul de la meciul urmator dupa pierderea calificarii cu kazahii? Care crezi tu ca ar fi motivul? Cat despre motivul pentru care Vlad ar putea fi titular la noi, si anume camatarii. Ar fi extrem de GRAV. Iar tu, Vasglo si XRay ati fi complici la o incalcare grava a legilor statului Roman.

Sigur Ioane, complici la incalcarea legilor. A, dar care legi am incalcat? Macar sa stiu, poate am nevoie de avocat si habar n-am. Si sa clarific totusi: nu fac pariuri cu tine pt ca nu se poate ajunge la o concluzie rationala cand esti implicat. Pur si simplu esti inflexibil, nu rationezi cand cineva iti prezinta argumente, si singura motivatie care o ai este sa-ti impui punctul de vedere prin repetarea cu obstinenta a unor slogane. Deci pariurile sunt inutile pt ca nu pot fi concluzionate. Uite si raspunsul la intrebarea ta: Vlad nu a fost in lot la meciul urmator, patronul chiar a amenintat cu transferul. Dar Becali a facut la fel si in cazul altor jucatori, deci nu e neaparat o concluzie de tras. Restul e can-can. In mod cinstit, toti jucatorii trebuiau sa fie dati afara din lot dupa Karagandy, nu doar Vlad.

Acum 14 minute, FortuneTeller_revived a spus:

Sigur Ioane, complici la incalcarea legilor. A, dar care legi am incalcat? Macar sa stiu, poate am nevoie de avocat si habar n-am. Si sa clarific totusi: nu fac pariuri cu tine pt ca nu se poate ajunge la o concluzie rationala cand esti implicat. Pur si simplu esti inflexibil, nu rationezi cand cineva iti prezinta argumente, si singura motivatie care o ai este sa-ti impui punctul de vedere prin repetarea cu obstinenta a unor slogane. Deci pariurile sunt inutile pt ca nu pot fi concluzionate. Uite si raspunsul la intrebarea ta: Vlad nu a fost in lot la meciul urmator, patronul chiar a amenintat cu transferul. Dar Becali a facut la fel si in cazul altor jucatori, deci nu e neaparat o concluzie de tras. Restul e can-can. In mod cinstit, toti jucatorii trebuiau sa fie dati afara din lot dupa Karagandy, nu doar Vlad.

Hahaha... Si totusi doar Vlad a fost dat afara din lot in urma pierderii calificarii din cauza lui. Ok. Nu o Mai lungim. Nu te pot obliga sa recunosti evidenta. Esti prea mandru de tine si de ideile tale. Precum un copil care se joaca, cu galetusa pe plaja marii. Pai cand zici ca nu este o problema ca parintii portarului nostru se imprumuta de la Camatari este ca si cum sustii aceasta ILEGALITATE a lor. Pai daca Florinel Coman a condus fara permis si presa a facut atat tam-tam ma intreb cum ar fi daca s-ar descoperi ca niste Camatari il impun pe Vlad la noi in poarta si unii de pe acest site spun ca nu este nicio problema... Eu zic sa citesti legea Mai bine. Ca acolo daca se dovedeste ca esti vinovat nu iti Mai merge ca, cu mine aici unde Desi ai pierdut pariul nu recunosti. Acolo recunosti sau nu te baga la bulau alaturi de Vlad si de camatari de nu te vezi. 

Tarot, acum mi-am dat seama ca tu joci teatru la fel ca Gigi Becali si MM Stoica. Pai tu, ca sa argumentezi de ce a fost Vlad dat afara din lot, chiar ei in calcul "transferul" lui Vlad inapoi la Clona CSU? Pai a fost un tratru ieftin jucat de Becali de Care se putea prinde si cel Mai slab inzestrat mintal cetatean Al acestei tari. Eu nu cred ca tu nu te-ai prins de teatru ieftin. Dar joci si tu in el. Dai senzatia ca esti platit de fcsb sa comentezi pe aici. Ai intrat in acel pariu cu mine ferm convins ca vei castiga si ca Steaua va ajunge in Primavara Europeana. Iar noi am iesit din Conference League in primul tur preliminar. Cu siguranta ca tu stiai ca nu avem nicio Sansa. Dar ai incercat sa reduci dezastrul in ochii suporterilor care comenteaza pe aici. Dar iti spun sincer ca problema cu Vlad se va agrava si daca nu va fi schimbat ne va pierde si acest campionat si urmatoarele calificari in Cupele Europene. Si fcsb va da faliment precum Dinamo sau Rapid. Sa te vad atunci ce Mai zici...

Frumos taica, adica acum ajung si la bulau pt ca nu-l asociez pe Vlad cu camatarii. Deci faptul ca in opinia mea n-ai nici o dovada despre ilegalitati comise de familia Vlad, ci doar asumptii si presupuneri, ma face acum si partas la cine stie ce manevre. Ok, banuiesc ca n-are rost sa continuu, pt tine nu exista distinctie intre realitate si imaginatie. Stii Ioane, in realitate oamenii trebuie sa-si probeze afirmatiile, dar in mintea fiecaruia totul e posibil. Nu exagerez, faptul ca poti crede ca joc "teatru", ca am nu-s ce complicitate cu Becali si/sau MM, ca nu poti vedea altceva decat problemele legate de Vlad, indica probleme de personalitate. Nu te iau peste picior, sincer iti recomand o consultatie medicala. Si inca un sfat, lasa Steaua, lasa FCSB, lasa-l pe Vlad, detaseaza-te de toate astea, iti creaza o stare de excitare nefireasca.

Acum 7 ore, FortuneTeller_revived a spus:

Frumos taica, adica acum ajung si la bulau pt ca nu-l asociez pe Vlad cu camatarii. Deci faptul ca in opinia mea n-ai nici o dovada despre ilegalitati comise de familia Vlad, ci doar asumptii si presupuneri, ma face acum si partas la cine stie ce manevre. Ok, banuiesc ca n-are rost sa continuu, pt tine nu exista distinctie intre realitate si imaginatie. Stii Ioane, in realitate oamenii trebuie sa-si probeze afirmatiile, dar in mintea fiecaruia totul e posibil. Nu exagerez, faptul ca poti crede ca joc "teatru", ca am nu-s ce complicitate cu Becali si/sau MM, ca nu poti vedea altceva decat problemele legate de Vlad, indica probleme de personalitate. Nu te iau peste picior, sincer iti recomand o consultatie medicala. Si inca un sfat, lasa Steaua, lasa FCSB, lasa-l pe Vlad, detaseaza-te de toate astea, iti creaza o stare de excitare nefireasca.

"Pe parcursul sezonului 2016-2017, în care puștiul Vlad apăruse pentru prima dată în lotul Universității, tatăl acestuia, conform surselor GSP din interiorul clubului oltean, a început să se împrumute diverse sume de bani la cămătari din oraș. " Gasp.ro uite si dovada bre nea tarot. Si daca tot te ascunzi atat este clar ca stiai si tu. Dar joci teatru pe aici si joci foarte bine. Mai bine te detasezi tu. Ca va urma o investigatie a DNA la clubul nostru... 

"De ce i-au trebuit doi sau trei ani să-și dea seama că nu e de nivelul FCSB? Eu mi-am dat seama din prima zi! Este un băiat emotiv, e larg în mișcări. Nu are plecare, nu are explozie, nu are răutate.

Este un tip boem, care nu are nicio legătură cu presiunea și anvergura meciurilor cu puls 200. Nu poate! De ce trebuie să îți dai seama după doi ani?

Dacă Gigi Becali își dă seama la fiecare jucător după doi ani, Steaua (n.r. FCSB) va câștiga campionatul în 2056”, a declarat Ionuț Chirilă, la GSP.ro. despre Andrei Vlad...

Si asta tot prost ca mine este.... :)))

Faptul ca familia lui se imprumuta la Camatari fara documente precum o faci la banca sau alta institutie Financiara, iar Andrei este nevoit si participa prin Plata acelor sume cu bani proveniti din salariul sau de la fcsb este o ILEGALITATE si il face pe Andrei complice cu parintii sai. Si pe toti cei care il ajuta sa faca acest lucru... sa zicem ca daca dupa pariul pus cu mine nu aveai nicio obligatie sa il critici dur pe Vlad Pana acesta pleaca de la echipa. După ce descoperi aceste lucruri despre el chiar ai obligatia legala sa faci acest lucru. Dar tu nu au nici macar demnitatea necesara recunoasterii pierderii unui pariu.

Acum 7 ore, FortuneTeller_revived a spus:

"Pe parcursul sezonului 2016-2017, în care puștiul Vlad apăruse pentru prima dată în lotul Universității, tatăl acestuia, conform surselor GSP din interiorul clubului oltean, a început să se împrumute diverse sume de bani la cămătari din oraș. " Gasp.ro uite si dovada bre nea tarot. Si daca tot te ascunzi atat este clar ca stiai si tu. Dar joci teatru pe aici si joci foarte bine. Mai bine te detasezi tu. Ca va urma o investigatie a DNA la clubul nostru... 

In ceea ce priveste problemele medicale sunt Mai evidente la tine, porcul do Vasglo. Eu macar Mai merg pe stadion. Vezi pozele de Mai sus. Voi stati doar in mediul online. Se agraveaza boala in timp daca nu Mai iesiti si din mediul online.