DeLaRyu

Peluza Nord

801 posts in this topic

Sa inteleg ca Peluza Nord sta defapt la sud pe Arena Nationala ?!

daca tot nu mai vine sudu la meciuri, se muta nordu la sud :))

Cineva din Brasov care vrea sa mearga sa sustina echipa?mai am cateva locuri...Deci nordul peluza 2?oare mai gasesc maine pe inelul 1?a fost cineva azi sa cumpere..multumesc si pacat cu nu se da drumul si pe fcsbticketing...

am zis sa intru intr-un final sa citesc articolul, desi numele ma facea sa sar peste. Imi dadea senzatia de banalele stiri despre cea mai sexy suportera, blabla. Dar am zis ca hai, poate zice ceva interesant. Pt ca ziarul e de kkt, nici n-o sa pun sursa :))

iar poza e absolut D-E-M-E-N-T-I-A-L-A

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/...&height=271

Alina, de ce Steaua?

Steaua e echipa de suflet a tatalui meu, nu am locuit niciodata in Ghencea, dar in zona Diham (n.r. - din Bucuresti) sunt foarte multi suporteri stelisti care mi-au introdus in sange dragostea pentru culorile Stelei. Cand eram mica tatal meu se uita la meciuri, tinea cu Steaua si astfel mi s-a transmis si mai mult microbul fotbalului de la el. Eu in scoala jucam handbal, iar acum iata ca am ajuns sa "evoluez" cu huliganii pe stadioane! Si stii de ce? Pentru ca in fata televizorului lipseste adrenalina din tribune, iar prietenii din Peluza Nord mi-au pastrat vie Dorinta de a merge la meciuri. Fara fotbal... cred ca ar fi tot viata mea, dar fara aceleasi bucurii si suparari.

Dar cum e perceputa o fata in galerie?

La inceput purtam sapca ma imbracam baieteste, dar cu timpul mi-am dat seama ca n-am de ce sa ma ascund. Conteaza sa nu ma implic in conflictele inerente. Riscuri exista peste tot, dar am prieteni foarte buni in galerie, care incearca sa ma protejeze cat mai bine. Altfel, o persoana de sex feminin e supusa uneori unor glume ieftine, atacuri inutile sau ironii gratuite. Cam toate la un loc, insa eu incerc sa traiesc la maximum pasiunea si nu ma intereseaza rautat£ile celor din jur.

Te recunoaste lumea?

De multe ori am fost recunoscuta dar ultima intamplare haioasă pe care am trait-o s-a petrecut la meciul de Cupă din Buzau (n.r. - cu Sanatatea Cluj, 4-0). Din greseală am nimerit in galeria Stelei din Buzau si acei baieti au inceput să-mi scandeze numele. De obicei, eu stau in mijlocul galeriei din Peluza Nord. Cu jandarmii nu am avut conflicte, au fost insă câţiva care au venit să-mi ceară autografe... in pauză fumez de obicei o tigară si beau ceva să pot tipa mai tare.

Cum arată sportivul ideal

Spune-mi trei dintre scandarile tale preferate...

Ooo, sunt foarte multe, dar nu cred că pot fi publicate din cauza cuvintelor "dulci". Recunosc, am injurat in anumite momente, atunci cand mergeam in deplasare si jucatorii nu veneau să-şi salute galeria. Pe mine... nu cred că m-a injurat nimeni. Noi mergem peste tot in tară pentru ei, iar ei uneori nu fac nimic pentru noi. În Romania, cea mai lungă deplasare a fost la Cluj, la meciul de Europa League cu Schalke, in strainatate am fost cu avionul.

În ce sport crezi că se pot regasi si scene de erotism?

Unele sporturi precum gimnastica pot induce ganduri erotice pentru spectatori, dar scene pure de erotism nu există in sport.

Sexul poate fi considerat un sport?

Pentru barbatii care vor doar să "nscrie", sexul e un sport, dar pentru cealaltă categorie e mai mult de atat.

Cum ar arata sportivul ideal pentru tine?

Eee, nu există sportivul ideal. Dar dacă ar exista... poate ar trebui să aiba mai in gluma mai in serios, sex‘appeal-ul lui Nastase, banii lui Å¢iriac, chipul lui Chivu, tatuajele lui Mutu, bratele lui Marian Dragulescu...

A plans la returul cu Maccabi

De ce sunt fetele de azi atrase de fotbalisti?

Pentru bani si publicitate.

Ce fotbalist crezi că n-ar refuza un loc pe scenă la o reprezentatie a trupei tale, "Erotic Dreams Show by Alina Plugaru"?

Nu cred că există acel fotbalist.

Într-un film XXX, ce jucator crezi că s-ar simti confortabil?

Niciunul.

L-ai luat pe nu in brate. Spune-ne macar câţi fotbalisti ti-au cerut numarul de telefon?

De obicei nu ii intreb cu ce se ocupa

Cum ai trait victoria de joi cu Maccabi?

A fost ceva impresionant. Am urlat de bucurie la 1-0, la 2-0, iar la pauza la 2-2, deja plangeam. Al patrulea gol nici nu l-am mai vazut. Sper ca Steaua să se califice. Îmi place cum joacă echipa, are valoare.

Sunt rebela inocenta romantica orgolioasa simpatica mandră si vulcanică

Alina Plugaru

Mi-am dus un prieten din Galati in galeria Stelei chiar la un meci cu Otelul si m-a amuzat faptul că nu se putea manifesta in favoarea echipei lui Dorinel. Îmi era frică să nu se bucure pentru echipa sa si să intre in conflict cu galeria noastră

Alina Plugaru

pt ca se vede prost, pun sursa: http://www.prosport.ro/sport-life/sport-li...maccabi-8942792

Edited by puyol

Mersi, Puyol.

Chiar eram deranjat la burta si nu mai aveam hartie igienica in casa, asa ca voma provocata de ce-am citit a rezolvat problema. Pluuus, am si cum sa cobor la magazin sa-mi iau ce-mi trebuie.

Un simplu steag.

Felicitari pentru curajul de a afisa o coregrafie foarte dificila intr-o peluza mare, plina de cetateni.

Edited by Dragos_G

Va rog sa incetati cu porcaiala. Privatul va asteapta, daca doriti acest lucru.

imi puteti explica la ce se refera? va multumesc!

steaua_petrolul_ultras_12.jpg

Edited by Razvypitesti

Eu vreau sa stiu ce e cu mesajul ala cu Ion si banii. :D

" Ioane sa-mi dai banii ba" se bagase 1on moderatoru la ALSS cand a aparut si sigur nu a mai platit contizatia de atunci . :ce_oameni:

pai prosti, mustaciosi, nespalati stiam ca sunt. acum au dovedit ca sunt si inculti. dar e bine, seminte in burta lui Bogdan sa fie, si multa bere desigur, ca doar asa s-ar fi putut umple burta aia a lui in pozele de pe site cand e cocotat sus pe gard.

poate totusi gandim pozitiv si aflam ca si-a mai completat din dintii aia lipsa. nu-i asa bogdanel ?

La multi ani!! Sa ne fie de bine si sa ne bucuram pentru cea mai mare performanta din fotbalul romanesc. Off-topic ( pentru care sa ma scuzati, dar deja nu se mai poate): din pacate la nivel de galerie suntem pe zi ce trece mai rau. Acum ne ard si bannerul de la coregrafie?? Peluzelor chiar le place asta? Nordul nu prea mai are treaba, dar SUD-ul ccum a permis una ca asta?? Ca sa ne spalam imaginea cred ca trebuie sa furam niste bannere si sa facem niste coregrafii mai complexe. Parerea mea...

Edited by Arsenal1886Steaua1947
Te rog sa iti exprimi punctul de vedere fara acuzatii de genul celor pe care le-ai facut. Multumesc!

ce sa lase frate cred ca panza a ramas pe stadion si a luat-o vreun jandarm care le-a dat-o la caini. "Mare" actiune, e chiar penibil.

Singurul lucru cu iz de penibil incepe sa devina galeria Stelei. In timp ce dusmani tot apar din varii provincii si orase, ca mna, e o moda sa ai ura pe Steaua, in tot timpul asta noi stam pasivi si cantam Bucuresti ale Steaua Bucuresti ale...ca atata mai putem. Nici macar sincronul cu drog ciudat nu se mai face. Vai de noi, vai de numele Armata Ultra.