DeLaRyu

Peluza Nord

801 posts in this topic

of dar vai, ce se intampla ? acum il venerati pe musty ? nu ati fi vrut brigada lui sa fie desfiintata ?

stai linistit , oricum prezenta lor pe stadion nu are nicio legatura cu steagul de gard. Crezi ca se desfiintau daca pierdeau steagul ? mare vrajeala... o carpa nu conteaza cand esti prezent pentru bani.

of dar vai, ce se intampla ? acum il venerati pe musty ? nu ati fi vrut brigada lui sa fie desfiintata ?

Nu il venereaza nimeni pe Mustata, stai linistit. Crezi ca daca Skins si-ar fi pierdut steagul de gard, Mustata nu ar mai fi venit in peluza sau ce? :)) Dupa logica ta, trebuie sa desfiintam si Steaua ca e "condusa" de b.ecali...

Si chiar nu am inteles ce ar fi fost de ras pentru tine, care te numesti stelist, ca uneia dintre brigazi sa-i fie capturat steagul de gard.Sau poate ca inteleg...tu esti "omul-anti" de pe forumul asta: anti-b.ecali, anti-"fcpipera2003", anti-oi, anti-PN, anti-Bogdan, anti-Skins(?!)...si lista poate continua.

PS. Nu am nimic personal cu tine, nu te cunosc, dar asta reiese din postarile tale.

Edited by dayra

s-a enervat dana :))

unii necunoscatori nu stiu ca skins exista ca si grup in peluza din 1996, cu mult inainte ca mustata sa ajunga in fruntea PN , ori ca ciobanul sa "cumpere" Steaua.. nu va mai strofocati atat cu astfel de afirmatii aberante.

ce mai conteaza o carpa vopsita cand noi nici macar nu mai existam ca si GALERIE? sa va intre bine in cap asta..

partea cea mai trista este ca viitorul galeriei este incert, copii din ziua de azi nu mai au modele de urmat intre randurile peluzelor militare, incepand de aici , mentalitatea lor de a fi stelist capata un alt sens, unul al porcaielilor in public si la TV, al schimbarii sutelor de jucatori, conducatori, preparatori, samd.

VPM

Edited by AG

actualii Skins Berceni nu au niciun fel de legatura cu cei care au infiintat brigada,ei doar si au insusit un nume care nu le apartine,aceasta brigada a fost infiintata in 1995 de niste baieti care se pricepeau la fotbal si aveau cunostinte serioase despre ultraserie,nu stiu cati ani au asazisii skinsi dar cei adevarati sunt trecuti cu totii de 30 de ani,multi dintre ei persoane foarte cunoscute in galeria Stelei

generatiile se schimba.

Danutza, de ce te obosesti pt un soricel de tst? :spank:

Edited by MikStelista

generatiile se schimba.

dar numele tot insusit ramane. e ca si cum ar veni cineva acum si ar pune un steag cu Ultras pe gard si ar sustine ca ei sunt din 2002, dar neavand nicio legatura cu brigada initiala...

dar numele tot insusit ramane. e ca si cum ar veni cineva acum si ar pune un steag cu Ultras pe gard si ar sustine ca ei sunt din 2002, dar neavand nicio legatura cu brigada initiala...

asta am inteles de la inceput, dar nu cred ca cei de acuma nu au radacini in vechiul grup de baieti, care nu cred ca ar fi fost de acord ca cineva sa isi insuseasca numele de grup si steagul fara consimtamantul lor.

asta am inteles de la inceput, dar nu cred ca cei de acuma nu au radacini in vechiul grup de baieti, care nu cred ca ar fi fost de acord ca cineva sa isi insuseasca numele de grup si steagul fara consimtamantul lor.

degeaba, daca principiile s-au schimbat.

comenteaza unii care n-au calcat in viata lor in Peluza Nord :thumbdown:

Edited by anonimnoname

comenteaza unii care n-au calcat in viata lor in Peluza Nord :thumbdown:

bagi mana in foc? amice, toti am inceput la nord, indiferent ca mai devreme sau mai tarziu am plecat de acolo.

asta cu "nu au calcat in viata lor in peluza X " poti sa le-o spui pustanilor care astazi au impresia ca este un trend sa mergi la peluza "Y" si esti ratat daca mergi la peluza "Z".

iti zic un vers vechi de 14 ani.. "nu vorbi fara sa stii"

nu stiu daca tu ai fost sau nu, dar multi de pe aici nu au fost si la fel de multi ai inceput sa mearga la meciuri direct la sud

ps:versul ala are 12 ani :D

nu stiu daca tu ai fost sau nu, dar multi de pe aici nu au fost si la fel de multi ai inceput sa mearga la meciuri direct la sud

ps:versul ala are 12 ani :D

ai dreptate cu Marin in '94 eram in sud , dupa a venit plecarea in nord ,deci...

Da.

Peluza 1(1)-Pantelimon-Electroaparataj.

Sectoarele din spatele portii.

Pai inainte se statea La P2 intrarea din Bd.Basarab iar din cate am inteles P1(2) v.a fi 3 sferturi inchisa pentru ca acolo va sta galeria rapidului

Edited by misulikca

Update:ne-am razgandit,stam la Muncii pana la urma(peluza 2(1)-inelul de jos),sectoarele din spatele portii.

stadion_corp1_1_.jpg

Edited by rezistenta_ultras