DeLaRyu

Peluza Nord

801 posts in this topic

Si eu sunt impotrva lu Becali

Dar nu credeti ca ar trebui sa termnam facem mai mult rau echipei.La Dinamo nu au fost rezultate si nu il contesta nimeni pe Borcea ieu propun sa terminam sa fie pace si gata

Si eu sunt impotrva lu Becali

Dar nu credeti ca ar trebui sa termnam facem mai mult rau echipei.La Dinamo nu au fost rezultate si nu il contesta nimeni pe Borcea ieu propun sa terminam sa fie pace si gata

:wall:

deci , " manjitii prezenti " incepand cu meciul cu Schalke 04 ?

da,braila nu vine?

da,braila nu vine?

ba da, sunt vecin cu bunicii lu nea Gigi, mi-a dat SI mie bani sa vin la meci...

"După luni bune de incertitudine, Peluza Nord face un pas spre o impacare cu echipa si iși anunță prezenta la meciulrile cu Gaz Metan, din Liga 1, si cu Schalke 04, din Europa League. Pentru prima dată de la inceputul sezonului, fanii stelisti vor incuraja echipa de pe stadion si anunță prin vocea liderului Gheorghe Mustață că asteaptă revenirea echipei in Ghencea.

"Oficialii clubului Gaz Metan Mediaș ne-au rezervat 300 de bilete. Sincer, am primit mai multe telefoane din zona Ardealului in care ni se cerea ajutorul pentru ca acei suporteri să poată intra la meci. Din pacate, noi am primit doar 300 de bilete de la Mediaș si nu stiu cum vom putea intra cu totii in sectorul rezervat galeriei Stelei.

Acest joc e primul in care Peluza Nord va lua parte in mod organizat.

Anunț pe această cale că suntem suparati pe Armata deoarece trebuia să se implice mai devreme, nu să ajungem să ne plimbam prin toată tara. Vom sustine echipa si la Cluj, cu Schalke, dar casa noastră e in Ghencea ", a declarat Gheorghe Mustata pentru www.prosport.ro.

1.600 de kilometri va bate galeria Stelei pentru a sustine echipa in meciurile cu Gaz Metan si Schalke 04."

Sursa: Prosport.

Ma, eu nu inteleg ceva. De ce vorbeste Mustata in numele peluzei Nord?

Ma, eu nu inteleg ceva. De ce vorbeste Mustata in numele peluzei Nord?

Like ! :))

Saracu' Gigi, dupa ce ca avea de platit deplasarea echipei la meciurile de " acasa ", acum trebuie sa plateasca si deplasarea galeriei...

Si problema nu e ca mustata vorbeste in numele PN, problema e ca baietii din PN accepta ca un tigan interlop sa ii reprezinte si sa dea declaratii in numele intregii peluze. Atat timp cat ei nu iau atitudine, mustata va vorbi in continuare in numele PN.

Si sincer ii cred pe baieti, pe criza asta orice ban in plus e binevenit

Edited by vevebr

"Imi pare rau, dar stirea cautata nu exista ! "

=)))))))))

vrem sa auzim din gura lui bogdan_p.

hai bai, o poza, ceva, sa am ce sa rad. :D

daca apare o poza cu asa numita captura... :))

=)))))))))

vrem sa auzim din gura lui bogdan_p.

hai bai, o poza, ceva, sa am ce sa rad. :D

Nu vad nimic amuzant in asta...

Aaa, si din pacate pentru tine, este doar un zvon.Sper sa nu plangi. :)

of dar vai, ce se intampla ? acum il venerati pe musty ? nu ati fi vrut brigada lui sa fie desfiintata ?