DeLaRyu

Peluza Nord

801 posts in this topic

sunt curios(fara caterinca) daca oamenii din nord care la meciu' cu Timisoara au lovit alti suporteri(drogati cum vreti voi sa ziceti) din sud vor iesi pe strazi duminica inainte de meci?

:)

Edited by S.Mariuss

sunt curios(fara caterinca) daca oamenii din nord care la meciu' cu Timisoara au lovit alti suporteri(drogati cum vreti voi sa ziceti) din sud vor iesi pe strazi duminica inainte de meci?

Destul de delicata intrebarea ta.

pe la 1:20 se vede bine un steag.

este vreo legatura cu cele folosite acum ceva timp la Nord?

tn22553843551.jpg

Edited by Dragos_G

stiti daca pot intra la meci cu un bilet cumparat de un interzis?

in principiu da,daca biletul a fost emis cand nu era interzis ar trebui sa ramana valabil...sunt destui in situatia asta,care apucasera sa-si cumpere pachete si pe urma au fost interzisi in giulesti.

insemna ca si ei ar putea intra cu Liverpool?

in principiu da,daca biletul a fost emis cand nu era interzis ar trebui sa ramana valabil...sunt destui in situatia asta,care apucasera sa-si cumpere pachete si pe urma au fost interzisi in giulesti.

evident ca nu. asa cum nici daca aveai abonament, si ai fost interzis, nu poti intra la meciuri. totusi, abonamentul ar trebui sa ramana valabil.

@loose99: Cred ca cel mai bine ar fi sa cauti pe saitul oficial adresa departamentului de ticketing (parca era [email protected], dar nu sunt sigur) si sa intrebi, ca sa n-ai surprize dupa aia. Sau sa suni la club, daca nu gasesti mailul ori nu-ti raspunde in timp util.

cel mai bine stati acasa. :)

cel mai bine stati acasa. :)

de ce sa stam acasa cand putem sa mergem la tribuna si sa-i aplaudam pe cei de la Liverpool mancand seminte ?

...si sa bagi bani in buzunarul oierului.

adica ori esti suporter (mergi la Nord si incurajezi), ori nu mai esti (stai acasa, eventual mergi la alte sporturi ale clubului sportiv, daca te pasioneaza).

corect dragos. la baschet/handbal/rugby s.a.m.d de ce nu veniti ?

Ai tu lista cu prezenta la meciurile CSA???

Leo dar tu unde ai fost la acele meciuri ?

Ai tu lista cu prezenta la meciurile CSA???

am spus in general..

Leo dar tu unde ai fost la acele meciuri ?

daca te referi daca am fost prezent, da am fost prezent.

Nu inteleg de ce o luati in nume de rau.. nu cred ca am vrut sa atac pe nimeni cu ceea ce am spus.

Nu inteleg de ce o luati in nume de rau.. nu cred ca am vrut sa atac pe nimeni cu ceea ce am spus.

nici tu nu stii cum a fost de fapt..

nu trebuie tras nimeni la raspundere daca vine, sau nu vine. cine vrea sa o faca stie ce are de facut.

Va rog sa reveniti on-topic. Discutii despre CSA aici.

Cum ati ajuns la fotbal?

Ion Moldovan m-a adus in 1990 la Otelul. Era un antrenor tanar, dornic de afirmare. Echipa era in Divizia B. Am reusit in primul an promovarea. Pe vremea aceea, doar Craiova lui Sorin Cartu mai avea preparator fizic, pe Fane Cioacă. În 1992, Ion Moldovan a fost indepartat de la echipa in urma unor disensiuni, si nu din cauza rezultatelor. În momentul in care el s-a retras, m-am ridicat in picioare si am plecat si eu.

:)))

"Trebuie să facă ei curățenie, cei de la Nord sunt vreo 3.000-4.000. Nu că fac instigare. Dacă ei mizează pe batai, să se bată ei 300 cu ăștia 3.000. Să vedem care sunt mai puternici, ăștia ai mei de la Nord sau aia 300 de la Sud. Să-i bată pe aia si să-i linisteasca Sau să nu-i mai lase ei", a spus Becali.

Iar abereaza ciobanul...Dar totusi, nu se poate face in asa fel incat cei de la Nord sa-si bata joc de el? Niste mesaje cu "Pleaca" la meciul cu Bistrita de acasa , aparute la Nord, cred ca l-ar termina.

Daca si Nordu' ar protesta la urmatoru meci ar fi sah mat pentru ciobi.Sper sa se intample asa!