DeLaRyu

Peluza Nord

801 posts in this topic

Mugur, iti dau nr lui Badi, poate-i dai si lui interval pe privat? :))

Eu nu vorbesc rromanes, si el nu vorbeste romaneste. Sau vorbeste un dialog asa de agramat ca nu pot intelege, asa ca varianta cu telefonul nu merge. Putem vorbi fata in fata, nici o problema. Iti spun exact unde stau in stadion, si iti dau si o poza. Si gata cu tine, sobolane. Nu ne tragem de sireturi

Toronto, alocoolicule, dispari. Nu mai vorbi tu de acolo, cand habar nu ai. Iti timiti smily faces cu Bogdan alias pilula magica si crezi ce e cazul sa te bagi in seama? Mai da o sticla pe gat si nu mai vorbi

Si da treaba nu se face pe net, dar nici lasat lumea sa creada ca totul e OK si dupa aia sa se mire cand vad incidente ca la meciul trecut dintre brigada ultras mustata si niste copii de la sud. hai sa o spunem asa cum e, ca de ani de zile tot se ascunde gunoiul din PN, si acum pute rau de tot.

Va tot dati cu presupusul...dar dovezi nema . Asa putem si noi insinua ca AISS sau Peluza Sud primeste finantari de la evrei , iranieni sau rusi , sau mai stiu eu ce natie de pe pamant. Poate ca mustata o lua bani, n-am de unde sa stiu, nu stau la curu lui sa vad ce face. Dar asta nu inseamna ca eu care imi platesc abonamentele, biletele, deplasarile interne-externe, mesajele, coregrafiile, cheltuielile de intretinere sa fiu mereu manjit de unul si de altul care habar nu are ce se-ntampla in interiorul peluzei noastre...Si dupa aia va intrebati ca de ce va alearga lumea.

Mugur vad ca nu te opresti, astept poza pe privat asa cum ai promis. Dar sa fie cu tine, nu cu vreun var de-al tau bodyguard sau culturist. Nu ca m-ar impresiona cu ceva

Asa putem si noi insinua ca AISS sau Peluza Sud primeste finantari de la evrei , iranieni sau rusi , sau mai stiu eu ce natie de pe pamant.

Sau de la generalii. :)

Edited by 1on

frustrarea sudistilor a ajuns la culmi inalte...oamenii sunt frustrati ca lumea canta pentru Steaua, ca lumea sustine echipa si mai ales acuma cand sunt rezultate si totul este spre bine au turbat si au inceput sa atace femei si copii...rusine

Edited by SteauaToronto

Tu te auzi? Ce frustrare visezi? Ce rezultate? Ce este bine? Cine a atacat femei si copii?

Raspunde te rog la aceste intrebari.

frustrarea sudistilor a ajuns la culmi inalte...oamenii sunt frustrati ca lumea canta pentru Steaua, ca lumea sustine echipa si mai ales acuma cand sunt rezultate si totul este spre bine au turbat si au inceput sa atace femei si copii...rusine

Ce sudist ma? eu nu am nici o treaba cu sudul si nu am calcat in peluza aia de pe vremea cand galeria noastra veche statea acolo, acum multi ani, cand tu inca nu dadusei de gustul alcoolului. Ii admir pe copiii aia si pe cei care au plecat din cloaca din nord sa ajunga acolo. Bai <...>, ai uitat cand dupa scandalul cu Piturca, ai avut un moment de luciditate si ti-ai dat seama ce se intamplase? vad ca ti-ai revenit la (a)normal. Ti-a zis Bogdan ca te bate pe messenger? sau ai baut din nou? penibilule, ce e spre bine? ce rezultate?vorbeste ma de iaci, elani, zapada si alte chestii de prin canada, nu mai te baga in seamna degeaba.

ataca femei si copii aia din sud? ai gresit siteul. asta e post de gsp si de prosport. pana si amantul tau virtual Bogdan a spus pe undeva ca nu a atacat nimeni femei si copii.

sper sa ne intalnim la un moment dat

Editat : Usurel, limbajul

Edited by andyro

de la GLAS am recunoscut 2-3 baietasi printre care si marele Adrian pacurar care ameninta cu pumnii stelisti (da fratilor si aia de la T2 sunt stelisti, cum or fi cetateni, sateni, sunt STELISTI) in fine el saracul se crede in filmul terminator...

Al naibii Pacurar asta, pacat ca n-a fost la meci... :kisstogether:

de la GLAS am recunoscut 2-3 baietasi printre care si marele Adrian pacurar care ameninta cu pumnii stelisti (da fratilor si aia de la T2 sunt stelisti, cum or fi cetateni, sateni, sunt STELISTI) in fine el saracul se crede in filmul terminator...multi il judecati pe mustata ca vezi doamne e interlop, dar mai bine va uitati la peluza de la polul opus care oriunde merg mai ales in ultimul timp ei se preocupa sa bata stelisti, in loc sa se ocupe de dusmani. Si banerul cu Garla aia a fost cireasa de pe tort, o cautati cu lumanarea aveti grija sa nu va ardeti, doar pe forumuri sunteti terminatori pune-ti copii ca pity asta sa va ridice in slavi, sunteti penibili, lumea nu va mai suporta, si echipa cu cat va avea mai multe rezultate cu cat ura se va intensifica spre voi.

Si domnule Cornateanu, "gloaca de la Nord", domnule Peluza Nord a reprezentat, reprezinta si va reprezenta galeria Stelei, restul ciuperci ce apar dupa ploaie o sa dispara. Noroc.

Bai tu nici nu ar trebui sa iti permiti sa mentionezi numele Glas. Tot esti alcoolic, o sa dai coltul curand. Ciroza te prinde din urma. Si sa vezi ce omor iti da un baietas din Glas, acolo undeva prin alta lume.

PN nu reprezinta nimic. reprezinta prostimea. Mai sunt f f putine persoane capabile. Tu stai acolo la mii de km distanta si spui tu ce reprezinta PN? guru tau de tocilari amenintator te-a spalat pe creierul ala neted. Railor!

bai steauatoronto cine slbz esti de tot o arzi aiurea cu nume date si tot provoci?ce poti sa faci tu ma suporter adevarat,sau mai exact stelistule?nu tu ai anuntat,cand ajungi in tara ca faci si dregi?!il sustii pe Bogdan pe net de parca ar avea nevoie de protectia ta.incerci sa te pui bine cu cineva si nimic mai mult!ai recunoscut si ce ai vazut tu ma?mai da-te-n MM de fraier flausat!si sa nu uit,luati-as lumea la misto aia care traieste in alta lume.oare de ce apar comentariile tale doar in momente din astea tensionate?!

si mai sunt ceva nick-uri care se arunca in afirmatii inutile...totul se rezolva fata-n fata,fara discutii pe net!

bafta domnilor!

Edited by Andrei*

Cel mai bine s-ar opri comentariile la acest topic, timp de cateva saptamani, pana se calmeaza spiritele pe forum, altfel risca si pagina asta sa ajunga ca topicul " incidente la t2".

f234567k...pai de ce sa inchidem? au tot facut moderatorii asa pe site-ul asta. tot timpul evitam sa confruntam realitatea. cum am zis punem presu peste rahat, da tot pute...si pute din ce in ce mai rau. asta cu evitatul adevarului e ca si aia cu ignorarea ciobanului...hai sa fim barbati si sa o dam pe fata, sa spunem asa cum e nu sa ne mai ascundem aiurea

hooltras, terminatule cocalar...iti spun si tie ce e valabil pt orice alt doritor: aveti probleme? stabilim pe privat un loc si o ora si ne intalnim. eu nu sunt Bogdan pastila minune sa par dur pe internet si sa amenint toti pustanii care zic ceve de tovarasii bisnitari.

nordu e o cloaca...si asta de ani buni. si in vremurile bun jean fura...jean aducea tigani interlopi, pana cand interlopii s-au intors imotriva lui, apoi s-au tot mancat intre ei. personajele tuciurii si burtoase nu au venit in pn pt Steaua ci ca sa mai ciuguleasca bani, ca la munca cinstita e mult prea greu. mereu in peluza aia a fost mancatorie, tradare si tovarasii false si pe interes. pai van dammul internetului Bogdan umbla cu caini la cluburi si concerte, da cu parii in cap tovarasilor si ameninta pustanii stelisti de la sud. ce sa zic...pt vanzarea de pastile iti trebuie o retea si pn e un loc de marketing perfect

acum parca e gabor: se uita pe filmulete ca sa identifice faptasii. da nu pe filmulete cu caini, ci cu pustani stelisti care bat ultimele jeguri de ciori

ultimii oameni ca mustata sunt respectati. pizdele ca garla care se da ultras dar lucreaza pt cioban e respectat si ala cica. ma rog, mai mult folosit drept motiv ca sa se ia de pustanii din sud... conflictul se cauta de multa vreme...

pt toti astia mai batraini de la nord dar cu o urma de demnitate in ei: amintiti-va ca si voi cand erati facuti pustani tocilari de tiganii batrani rapidisti prin anii 90, va luati bataie si erati alergati si cautati prin cartiere de inaripatii cocalari. pana la urma ati crescut si treaba s-a schimbat. multi burtosi si-au furat-o si au prins frica vechilor pustani tocilari si schilozi..acum au trecut anii si v-ati transformat exact in aia.ati devenit si voi cocalari burtosi si bateti pusti...insa sunteti si mai mizerabili ca aia, ca voi bateti pusti care sustin Steaua...dar ma rog. acum Steaua nu mai primeaza pt voi. nu pt Steaua veniti voi la stadion. altu e obiectivul. e verde si miroase a oaie. si pt atingerea lui se trece peste orice...demnitate, tovarasie, spirit ros albastru, amintiri etc...si familia v-ati vinde-o pentru propriul interes.

cand ciobanul va distruge Steaua o sa fiti linistiti. Pipera, Afumati, Urziceni, Branestiul sau Buzaul (sau care o fii viitoarea echipa a ciobanului)sunt aproape...si va fi nevoie de oameni de galerie. mi-e sila de cum se vand unii pt cativa euroi...

Edited by Mugur_Cornateanu

@Mugur

vai de capul meu, frate Peluza Nord sunt oamenii care au pus tot timpul Steaua pe primul loc, ca pentru asta fiecare stelist trebuie sa mearga la stadion, sa sustina echipa oricine ar fi la conducere, Nordul canta tot timpul pentru culori, aia de la peluza opusa ce fac pentru Steaua ? injura pe Becali, afiseaza banere ciudate, in prezent se leaga si de oameni care au facut ceva pentru Steaua (gen Garla), bat stelisti, femei si copii mai nou parca seamana cu baietii din tigania de Giulesti, zi-mi si mie daca aia de la sud sunt stelisti ? au uitat de ce vin la stadion, au uitat ca sunt stelisti, frustrarea e mare acuma ca echipa merge bine, faceti spume si mai aveti tupeu sa strigati ca voi sunteti Steaua :))))

Nu a batut nimeni femei si copii. Daca ar fi existat asa ceva s-ar fi vazut pe filmari sau in poze. Si stai ca nu inteleg, aia de la Sud de ce nu sunt stelisti? Ca sunt anti-becaly?

hooltras, terminatule cocalar...iti spun si tie ce e valabil pt orice alt doritor: aveti probleme? stabilim pe privat un loc si o ora si ne intalnim. eu nu sunt Bogdan pastila minune sa par dur pe internet si sa amenint toti pustanii care zic ceve de tovarasii bisnitari.

mugur, in continuare asteptam detaliile intalnirii.

mugur, in continuare asteptam detaliile intalnirii.

astepti cu prietenii sau folosesti pluralul de majestate? :)

Respect Peluza Nord....ce ziceam eu acuma cateva saptamani?? voi chiar credeti ca Nordul o sa-i suporte pe astia...? La Nord sunt principii, la sud .... intrebarea este voi de acolo sunteti stelisti ?

poate ma lamuresti si pe mine cu o chestie. vad ca esti cel mai mare prieten al baietilor cu principii, asa ca poate ma ajuti cu raspunsul la o intrebare...

cum se face ca in ultimii ani sunt smardoi doar fata de alti suporteri stelisti? ce-i motiveaza atat de mult cand vine vorba de batut stelisti, ca la incidente cu adversarii n-au prea participat decat rar si in numar restrans?!...

a nu se intelege ca ii bag pe toti baietii din nord in aceeasi oala. si cei care merita si cei care nu, stiu exact situatia si nu are sens sa intru in detalii.

Edited by joseph

ca la incidente cu adversarii n-au prea participat decat rar si in numar restrans?!

de acum or sa te anunte pe tine pe forum cand e ceva asa...

joseph, il astept impreuna cu toti cei pe care ii ameninta online . Il acuza pe Bogdan ca ameninta pusti pe internet, iar el de aseara intr-una ne da intervale :))

Terminati, mergeti si vorbiti face to face.canadiene ma repet,cand ajungi in tara te trimit cu crosa in cap pana in ... ,ai intrecut orice limita jegosule.Nu am fost la meci si nici nu voi merge prea curand pentru ca sunt pus pe bara de militia romana.

ai grija tu despre cine vorbesti si cum vorbesti,a fost lume din toata peluza in tribuna(nu ne ascundem dupa degete)si cu asta basta.

fiecare stie ce trebuie sa isi asume.

Numai bafta.

Edited by ADRIAN PACURAR

de acum or sa te anunte pe tine pe forum cand e ceva asa...

nu trebuie sa ma anunte nimeni pe nici un forum. eu vorbeam de realitate si nu cred ca poti sa contesti ca in ultimii ani, multi din "oamenii de bataie" de la nord, au batut mai multi stelisti decat adversari... ca acum sa vina sa faca pe moralistii...

chiar daca au mai atins niste cetateni stelisti(desi ma indoiesc ca erau stelisti), "pustii de la sud" macar au fost consecventi in nebunia lor... si nu sunt in situatia asta jenanta.

cu asta am incheiat discutiile pe subiectul asta si va las sa va mandriti cu ceea ce ati realizat pana acum si cu ce o sa realizati pe viitor. timpul o sa decida cine are dreptate

Edited by joseph

lasa-i mugur ca nu pricep nimic nici daca le desenezi.

in aceeasi situatie cu tine sunt si eu,retras de ceva timp de acolo.

nu e vina pulifricilor astora cara n-au pic de respect,ci a celor mai vechi care i-au educat dandu-le tupeul asta nesimtit.daca ii iei om cu om,da pe afara pisatul din pampersi daca le arunci o privire urata.si e valabil pt copiii tembeli din ambele peluze,nu doar de cei de la nord care ii catalogheaza pe unii calculatoristi dupa 2-3 ani de ultraserie,pe banii clubului.

cand am plecat de acolo mai era o speranta de reabilitare a peluzei,cativa tineri in care aveam incredere,unii dintre ei cu conturi si pe aici,ii incurajam sa continue,stiu ca inca intrati pe aici si macar cititi ce va scriu si nu mai postati de jena.unii dintre voi v-ati retras,unii taceti,unii ati shimbat peluza.pacat.

iacopino,iani,alecu,adita,maresal si altii cu sufletul curat de acolo,nu lasati fratilor capul jos.

corect,sa se inchida topicul,sa uitam totul si apoi sa fim nedumeriti de ce va iesi bataie in deplasarea de la Urziceni...,trebuie facuta o sedinta ceva si sa se lamureasca totul

Edited by mihai024