DeLaRyu

Peluza Nord

801 posts in this topic

din ce vad eu, azzido a zis ca nu sunt binevenite parerile LSS, nu ale userilor... poate nu citesc eu bine.

si de unde stie daca sunt sau nu din LSS?

cred ca toti ar trebui sa aibe un punct de vedere si nu ar trebui limitat acest lucru.

sunt de acord ca cei care injura, instiga, jignesc,.......... sa primeasca ban.......... in schimb nu sunt de acord cu aceasta discriminare.

poate unii o sa spuneti "asa si d-asta nu mai putem noi ca nu esti tu de acord"....... si poate aveti dreptate

oricum eu raman la parerea ca fiecare om, indiferent din ce zona a stadionului sau asociatie face parte, are dreptul la o parere

Edited by crx

deci nu va mai obositi sa ne trimiteti comunicate, completari, cereri sau nemultumiri pt ca o sa fie ignorate.

E vorba de enumerarea de mai sus, nu de postari.

Si eu cred ca toti ar trebui sa aiba un punct de vedere si am pus cu mana mea articole pro-Gigi, de exemplu, pe site. Dar cand anumiti reprezentanti spun ca Sudul nu va mai primi bilete decat atunci cand se desfiinteaza AISS, cred ca reactia lui Azzido e una normala. Poate chiar blanda!

Edited by noname

# Azzido # sa inteleg ca daca am un punct de vedere diferit, risc sa primesc ban?

incet incet incepeti sa ganditi ca (,) ciobanu

Eu cred ca Azzido refuza sa mai fie luat de prost, atata tot. Poti avea orice parere despre orice. Numa' nu-l lua pe Azzido de prost in ceea ce priveste pozitia celor de la ALSS.

Eu pe asta pariez ca scrie in textu' de mai sus.

Eu cred ca Azzido refuza sa mai fie luat de prost, atata tot. Poti avea orice parere despre orice. Numa' nu-l lua pe Azzido de prost in ceea ce priveste pozitia celor de la ALSS.

Eu pe asta pariez ca scrie in textu' de mai sus.

nu paria ca pierzi, # Azzido # a scris "... asociatia celor 7 vanduti are..." corect?

si eu ce-am spus "... daca am un punct de vedere diferit, risc sa primesc ban?..." corect?

ALSS nu cred ca are decat 7 membri, si sunt sigur ca macar un user al acestui forum este membru ALSS, doar ca nu are scris ca face parte din aceasta asociatie.

s-a scris ca PS nu v-a intra la meci, ca nu sunt membrii ALSS,..... sa inteleg ca eu, daca am fost la meci si am refuzat sa ma bucur de infrangerea echipei mele de suflet, fac parte din ALSS?

............................

aseara am fost la meci, am dat 25 ron pe bilet, atat cat s-a scris si aici pe forum,

ca unele bilete s-au vandut mai scump e alta problema........ la mine a venit un baiat si m-a intrebat daca am bilet ca imi da 50ron pe el, si nu l-am dat......... daca il vindeam inseamna ca x, y sau z erau de vina?

............................

Edited by crx

am impresia ca unii nu au inteles, sau nu vor sa inteleaga ce am zis mai sus.

cele spuse anterior se refera doar la conducerea ALSS si la cele cateva persoane din fruntea PN.

tu poti sa faci parte din ce asociatie vrei, nu ma intereseaza acest aspect. poti sa scrii ce vrei, poti sa ai o parere diferita de a majoritatii, dar atunci cand vii si spui "debarasati-va de AISS si veniti sa discutam" eu o iau ca pe o tentativa de a baga zazanie intre AISS si PS. Atunci cand suni si zici ca "sudul o sa mai intre in deplasare cand o sa se desfiinteze AISS", mi se pare santaj, iar astea venind de la un reprezentant al PN. Apropo, alss-ul pulii, daca tot va bateti cu caramida in piept ca gestionati biletele, spuneti-mi si mie ce cautau biletele la Mustata? De ce suporterilor de la PS sau AISS nu le dati bilete ? Va e tarsa ca il injura pe taticul vostru si nu va mai primiti alocatia ?

Acetea fiind spuse, comunicatele ALSS nu mai au ce sa caute pe siteul asta, toti vandutii care mananca rahat pe aici si ne mint in fata, de asemenea nu vor mai fi tolerati pe aici. Jucati murdar ? Si noi putem face asta...

nu paria ca pierzi, # Azzido # a scris "... asociatia celor 7 vanduti are..." corect?

si eu ce-am spus "... daca am un punct de vedere diferit, risc sa primesc ban?..." corect?

Bah, am cam castigat pariu'. Scoate lada de bere!

am impresia ca unii nu au inteles, sau nu vor sa inteleaga ce am zis mai sus.

cele spuse anterior se refera doar la conducerea ALSS si la cele cateva persoane din fruntea PN.

tu poti sa faci parte din ce asociatie vrei, nu ma intereseaza acest aspect. poti sa scrii ce vrei, poti sa ai o parere diferita de a majoritatii, dar atunci cand vii si spui "debarasati-va de AISS si veniti sa discutam" eu o iau ca pe o tentativa de a baga zazanie intre AISS si PS. Atunci cand suni si zici ca "sudul o sa mai intre in deplasare cand o sa se desfiinteze AISS", mi se pare santaj, iar astea venind de la un reprezentant al PN. Apropo, alss-ul pulii, daca tot va bateti cu caramida in piept ca gestionati biletele, spuneti-mi si mie ce cautau biletele la Mustata? De ce suporterilor de la PS sau AISS nu le dati bilete ? Va e tarsa ca il injura pe taticul vostru si nu va mai primiti alocatia ?

Acetea fiind spuse, comunicatele ALSS nu mai au ce sa caute pe siteul asta, toti vandutii care mananca rahat pe aici si ne mint in fata, de asemenea nu vor mai fi tolerati pe aici. Jucati murdar ? Si noi putem face asta...

ok, am inteles.... iti multumesc pentru raspuns

(cand ai spus "asociatia celor 7" am crezut ca te referi la toata asociatia, parerea mea ca nu trebuie bagati toti membri in aceeasi oala)

mai adaug si eu o intamplare la exemplele date de tine.... cand un prieten de la T2 cu care am mers la meci a cerut un bilet pentru un amic(cu bani bineinteles), raspunsul nu s-a lasat asteptat "voi ce cautati aici, voi sunteti cu AISS si cu PS...."

ca sa nu se inteleaga gresit... sunt membru AISS nu ALSS

azzido, te agiti prea mult si creste tensiunea. ESTE EVIDENT ce reprezinta A L S S -ul si care este scopul infiintarii ei. Deocamdata ALSS-ul nu are niciun membru, pentru ca din cate stiu eu nu a intrat in legalitate. Inca. Deci ceea ce s-a spus pana acuma sunt POVESTI ! Ca ALSS-ul, face,ca ALSS-ul raspunde. Nu exista pana acum ALSS. Iar din cei 7 magnifici care au infiintat ALSS-ul eu personal l-am vazut pe unul singur.

Deci, si aici poti sa o interpretezi ca pe o parere personala, calmeaza-te si nu decide tu singur ce trebuie facut ca poate mai gresesti, iar in aceste momente nu e nevoie de nicio greseala.

AISS-ul trebuie promovat cat mai agresiv, chiar pe stadion, la tribune, chiar si in Peluza Nord, pe net, pe strada, la TV daca se poate....pentru ca este nevoie de cineva CU SUFLETUL CURAT care sa apere interesele tuturor STELISTILOR din tara. Iti dau o idee: dc nu vb cu Gainusa, 2-3 zile sa promoveze la KISS FM AISS-ul. Si voi la randul vostru sa promovati peste tot KISS FM-ul. Ce zici, e o idee asa rea ?

2-3 zile sa promoveze la KISS FM AISS-ul. Si voi la randul vostru sa promovati peste tot KISS FM-ul. Ce zici, e o idee asa rea ?

Cred ca merita incercata ideea.

Tinand cont ca pe articolul referitor la meciul cu gaz metan nu mai se uita nimeni, mai scriu odata si aici, ca sa vedeti toti.

Se putea cumva sa nu iasa vorbe...esti atat de prost incat nu ai reusit sa ma deranjezi deloc, chiar iti multumesc ca m-ai facut sa rad asa copios. Banii nu sunt din bilete, sunt de la Gigi Becali, cine ma cunoaste stie ca stau aproape de palat, iar cu 3 zile inainte sa plecam am fost personal la palatul dansului de unde am obtinut suma de 10 mii USD pentru a-mi putea face un sejur cat mai avantajos din toate punctele de vedere. Pe parcursul excursiei insa, am primit prin wester union si o cota parte din vanzarea biletelor, fapt pentru care am decis sa mai raman cateva zile si in Miami. In ceea ce-l priveste pe baiatul care se bucura ca meciul a fost amanat din cauza ploii, tin sa-i specific faptul ca atmosfera si haosul pe care l-am vazut pe Bombonera l-am mai vazut doar la ma-sa in dormitor, unde insa nu era si ta-su. Va pup pe toti si va doresc o zi buna in continuare, eu ma duc sa ma plimb cu barca prin Miami.

Iar acum ma duc sa dorm un pic, pt ca dimineata plec in Bahamas. De data aceasta banii provin de la nea Virgil Becali.

Eu cred ca cine are ochi sa vada, a vazut......povestile astea se intamplau si acu' 15 ani !

Ce tot o ardem soptind, pe dupa colt de strada !

ba da' si voua va place sa va certati... raspundeti oricarui cretin care posteaza aiurea.

Si aici chiar nu vede nimeni

Mda... in sectiunea ultra' cred ca ar fi cel mai bine :D

Cred ca merita incercata ideea.

Dati-mi si mie un cod de banner cu AISS pe privat,va rog frumos.Il pun pe 1 site.

Si am vazut. Lume putina, desi vremea a fost frumoasa. Cel mai deplorabil arata, din pacate, Peluza Nord. Nu-mi vine sa cred cum a ajuns. Si nu-mi vine sa cred cum, dupa atatia si atatia ani, nu ma mai identific nu nimeni si nimic din acea peluza. 100 de oameni care canta tot felul de aberatii, numai sa nu deranjeje sus la loja. A reusti oieul, ajutat de cativa din peluza, sa distruga tot ce se cladise in 15 ani. Si din pacate Mustata vad ca nu intelege ca in ritmul acesta o sa ramana SINGUR, inconjurat de 20 de copii.

P.S. Am inteles ca Mustata a plecat cu salvarea de la stadion. Se pare ca s-a transformat intr-un "MARACINE" :)):))

Edited by DelaNord2002

poate moare. desi eu as fi multumit daca s-ar lasa de suporterie

mesajul de la nord are mai multe tente ..:) fiecare intelege ce vrea !

Permiteti-mi sa sper ca Mustata se va face un maaare "Maracine" !

o simpla intrebare: cand se va alatura din nou , Peluza Nord protestelor radicale.. avand in vedere evenimentele ce au avut loc.

umilinta cu Dinamo si rapid , incidentele de la meciul cu timisora , declaratia lui Stoichita cum ca Peluza Nord , este multumita de jocul echipei si multe altele

esti doar o intrebare , astept doar un raspuns.

Viata fericita , tuturor.