DeLaRyu

Peluza Nord

801 posts in this topic

Imi pare rau de ce li s-a intamplat, dar ar trebui sa fim mai constienti si sa lasam orgoliile deoparte si sa ne ascundem fularele sau esarfele daca locuim sau suntem nevoiti sa trecem prin cartiere gen: Giulesti, Rahova, Tei, Stefan cel Mare etc.

Intrebarea este daca si ei isi ascund fularele cand trec prin Ghencea. Eu sunt din Pitesti, nu prea am legatura cu fenomenul cartierelor impartite pe echipe, dar aici mereu am mers mandru cu fularul Stelei la gat, indiferent pe unde am fost, chiar daca joc la F.C Arges, niciodata nu mi-am ascuns iubirea fata de Steaua, nici de antrenori nici de ceilalti suporteri. Intr-o tara europeana mi se pare normal sa fi parte a unei tabere fara sa fi nevoit sa ''incasezi'' din cauza asta. Si atunci sa cred ca Green Street Hooligans, e facut dupa fapte reale ? DA. Stiti cum e la biblie, OCHI pt OCHI si Dinte pt Dinte ! Bafta.

il_capitano, le cam amesteci si le faci varza, GSH, Biblia, tarile "europene"... Intr-o societate ideala, lucrurile ar sta intr-un fel, in cea reala, te adaptezi conditiilor existente.

poate stie careva... cei care ascultati hip-hop probabil ati auzit de Butch de la Dagga si de Kombat de la KST. Prin piesele lor tot am mai auzit chestii despre peluza,garda,etc... Sunt cumva de la noi baietii? :)

din ce stiu eu aia din KST sunt rapidisti, cel putin asa am auzit si eu, ca si despre nimeni altu` despre care se stie ca`i caine, unii zic ca a facut parte din octombrie negru la sud, eu am auzit de la altcineva ca ar fi in energizatii...mama lor

cat despre mesajul Shadows`ului, ce sa zic..cam jenant daca stau sa ma gandesc ca mai mult ca sigur au vopsit mai multi oameni la banneru` ala :-??

Edited by ultrash

Eu cred ca sunt unii factori care pot influenta vizibilitatea,cum ar fi:vantul(care poate misca un pic bannerul),unghiul nepotrivit,etc. ;)

Eu am vazut asa:

Dude, tu vroiai ca noi sa te credem sau ai fost sarcastic ?

Daca vroiai ca noi sa credem, you failed. you'r paint skills sucks.

Daca tot tii neaparat sa scrii pe engleza ai putea sa scrii macar corect...

din ce stiu eu aia din KST sunt rapidisti, cel putin asa am auzit si eu, ca si despre nimeni altu` despre care se stie ca`i caine, unii zic ca a facut parte din octombrie negru la sud, eu am auzit de la altcineva ca ar fi in energizatii...mama lor

cat despre mesajul Shadows`ului, ce sa zic..cam jenant daca stau sa ma gandesc ca mai mult ca sigur au vopsit mai multi oameni la banneru` ala :-??

KST aia o ardeau cu ultras unione si nimeni altu' a fost in boys.

Dude, tu vroiai ca noi sa te credem sau ai fost sarcastic ?

Nu, doream doar sa spun cu alte cuvinte ca nu mi se pare un capat de lume lipsa unei cratime... ;)

Scuze pentru offtopic,dar am o mare rugaminte : daca exista cineva care are gata facut un eseu (rezumat) de o pagina jumate maxim 2, in limba engleza despre Steaua, il rog sa-mi dea un mesaj.

Edited by cozmin

Ai vreo lucrare intitulata "How to infiltrate and monitor hooligans groups" pe care vrei sa o prezinti la o conferinta europeana a jandarmilor si ti-ai ales ca studiu de caz Steaua?

Felicitari celor care s-au ocupat de torte. Nu cred sa mai fi avut atatea torte la un meci. Si nu ma refer in ultimii 2-3 ani, ci din 1995 incoace...

Edited by MarkCortez

Felicitari celor care s-au ocupat de torte. Nu cred sa mai fi avut atatea torte la un meci. Si nu ma refer in ultimii 2-3 ani, ci din 1995 incoace...

eu cred ca la unele derbiuri in Stefan cel mare au fost mult mai multe torte:))acuma a fost de spectacol:)daca era baatie intre eii si pentru titlu atunci poate era ceva si mai frumos..da asa cand ne batem pentru locurile 4 5 6 nici suporteri numai sunt interesati..

vezi ma ce ne putem intelege....:D

era pt markCortez...

Edited by bodanelu

Na ca jandarmeria a amendat clubul cu 100.000 lei pentru torte si mesaje. Sa-i cereti bei scuze lui nea Jiji. L-ati saracit.

Foarte frumoasa e faza ca pe site-ul oficial a aparut un articol cu o poza cu torte arzand in care oficialii felicitau suporterii pentru spectacolul din peluze si tribune.

Spectacolul peluzelor a salvat derbiul! In teren nu s-a intamplat aproape nimic,cea mai periculoasa faza a fost aceea in care Matache incerca sa stinga torta care aterizase la cativa metri de poarta sa.(Putea sa se friga la labute,Doamne fereste!)

Nu ne mai felicita tu ma mark ..

pana acu ne luai in penis pe toti cei de la nord , ca nu facem nimic decat pentru bani , ca suntem bisnitari si etc .

acu te-ai gasit sa ne feliciti nu .. de fapt nici n`avem nevoie de ele .

si ce ba n-are dreptate?cate bilete ai luat la ultimele 2 meciuri?cate 4 nu?:))

in deplasari de ce mergi? nu pentru haine si mancare ca si cainii? :))

am o nedumerire :-?? bannerul Sudului din derby, cu "run forrest, run" era semnat SdS...s-a mutat Shadows in Sud?

mesaje Nucleo interzise :

Chiar si fara studii superioare/Rosal va asteapta la angajare

Gigi corsicanu' si Vali bulgaru'/rude cu 'nea state potcovaru'