DeLaRyu

Peluza Nord

801 posts in this topic

tu de ziua ta stai pe forum asa de dimineata? :)

da..bine..era luni.si na,cum ma duc si la munca nu aveam ce face.dar a trecut si ziua mea.a trecut distractia.

Ideea e ca asta era "vorbita" inca din tur, dupa incidentele de la meciul Steaua II - FC Ploiesti cand au fost ceva incidente intre cele 2 galerii, iar "papagalii galbeni" doresc razbunare pentru meciul ala.

"felicitari" baietilor de la Shadows!...stiti voi de ce

:chair:

Edited by Azzido

penibili!!

sa-l vezi pe Gigi ca iese acum la declaratii

"pai ce sa ceri de la niste oameni care nu stiu sa scrie corect"

Pacat,mesajul era bun,dar daca se chinuiau sa-l scrie si corect...:((

Oricum,e clar ca o sa fim taxati la faza asta (nu de rapidisti, ca aia sigur nu-si dau seama, ci de ceilalti "prieteni")

Asta e...

Ia mai da-i in plm si pe cainiii plii, ma. Voaii, elevatii pizdii, sunt 5 in total si mai si guita. Prefer de zece ori o cratima lipsa si 20000 de oameni in tribune decat cum e in groapa aia infecta.

@Stanici

asta nu scuza cu nimic neatentia sau necunoasterea celor care au facut mesajul.

faze de genul asta nu au ce sa caute la noi pe stadion.

Greselile sunt omenesti... S-a intamplat si la case mai mari. Shadows merita respect pt tot ce fac, in conditiile date.

Ia mai da-i in plm si pe cainiii plii, ma. Voaii, elevatii pizdii, sunt 5 in total si mai si guita. Prefer de zece ori o cratima lipsa si 20000 de oameni in tribune decat cum e in groapa aia infecta.

Preferi 20 de mii de oameni ca cei de aseara?

Ideea mesajului si faptul ca a aparut la Nord depasesc cu mult greseala de la acel "du-te". Parerea mea.

Preferi 20 de mii de oameni ca cei de aseara?

Oameni ca cei din jurul meu de aseara.

Oameni ca cei din jurul meu de aseara.

Daca ar fi toti ca cei din jurul meu de aseara, jur ca n-as mai veni in Ghencea. Gretos ce se intampla la unele meciuri la T2.

Pãi dacã mai scãpau și cratima pe banner-ul cu pricina, fãceau scurtcircuit la cerebel urangutanii din Lojã și nu mai pricepeau tâlcu' mesajului...

Oricum, felicitãri bãieților, a fost de departe cel mai inspirat mesaj al serii.

Daca ar fi toti ca cei din jurul meu de aseara, jur ca n-as mai veni in Ghencea. Gretos ce se intampla la unele meciuri la T2.

T2 ca T2... dar iti dai seama ce e sub loja...

Ideea mesajului si faptul ca a aparut la Nord depasesc cu mult greseala de la acel "du-te". Parerea mea.

du-ti ideea pana la capat daca tot ai ceva de spus...lasa replicile "fine" ca suntem satui...

referitor la greseala de gramatica...cred ca le-ati dat suficient in cap...probabil si ei regreta,dar nu pot da timpul inapoi.

nu e nici prima,nici ultima greseala din peluzele de la noi.

du-ti ideea pana la capat daca tot ai ceva de spus...lasa replicile "fine" ca suntem satui...

referitor la greseala de gramatica...cred ca le-ati dat suficient in cap...probabil si ei regreta,dar nu pot da timpul inapoi.

acum vezi de ce coregrafiile facute de firme de specialitate sunt mai bune ?

felicitari peluzei nord, acum ne iau cainii si ciorile la misto pentru greseala, keep it up !

Edited by Kellerman

acum vezi de ce coregrafiile facute de firme de specialitate sunt mai bune ?

felicitari peluzei nord, acum ne iau cainii si ciorile la misto pentru greseala, keep it up !

Ma, tu te auzi?!! Cel mai bine ar fi, de fapt, sa punem bani si sa ii platim pe altii sa realizeze coregrafii. De fapt, ce ar fi sa platim pe altii sa se duca in locul nostru la meci, sa cante? Noi o punem de-un gratar intre timp. Cat despre faza cu cratima, am mai zis. Cateii sa isi vada de treaba lor, ca sunt 5 in total iar tiganii chiar nu au dreptul sa isi dea cu parerea.

Respect Shadows, bravo, baieti!

Edited by Stanici

Eu cred ca n-ai citit bine... SSK voia sa spuna ca nu este mai importanta o greseala decat mesajul corect si curajos. Asta cred si eu, mai ales tinand cont ca a fost facut de un grup care a incercat sa faca in scurta perioada de activitate mai multe decat grupuri cu vechime mare.