DeLaRyu

Peluza Nord

801 posts in this topic

stiti ceva daca poate face figuri si cu bilete pt meciurile din europa?

Parerea mea ca ar trebui sa facem si noi o figura....nu numai la nivel de peluza ci pe tot stadionul ...sa mergem tot campionatul la meciuri si sa stam pe scaune si sa mancam seminte daca el crede ca noi nu insemnam nimic pentru club......asta incepand de la meciul cu Dinamo...sa nu se faca deplasarea...

@catalinberceni

Eu zic sa stai tu acasa. Cat am crescut am sperat sa ma mut in Bucuresti si sa merg la meciurile Stelei. Acum ca mi s-a implinit visul o sa merg la fiecare meci(am abonament) si o sa-l injur pe cioban. Banii pe abonament oricum au intrat deja in contul sau.

cea mai buna solutie...e reclamatie la UEFA ... se iau masuri destul de drastrice in cazuri dastea vezi polonia si croatia...problema e ca nu are cine sa faca reclamatie trebuie sa fie o persoana din fotbal un suporter nu are nicio putere face reclamatie degeaba...ma refer la faza cu biletele

@catalinberceni

Eu zic sa stai tu acasa. Cat am crescut am sperat sa ma mut in Bucuresti si sa merg la meciurile Stelei. Acum ca mi s-a implinit visul o sa merg la fiecare meci(am abonament) si o sa-l injur pe cioban. Banii pe abonament oricum au intrat deja in contul sau.

imi palce cum gandesti, dar cu injuratu nu rezolvi nimic ar trebui ceva mai ingenios sal doara pe cioban ca sa obisnuit cu injuraturile

@Azzido

Mare paguba-n ciuperci......si ce-am avea de pierdut ?

am avea de pierdut posibilitatea de a merge la meciurile Stelei, fapt ce ma sperie.

sper totusi sa nu fie dracul chiar atat de negru

imi palce cum gandesti, dar cu injuratu nu rezolvi nimic ar trebui ceva mai ingenios sal doara pe cioban ca sa obisnuit cu injuraturile

stai linistit ca nu aveam de cand doar sa-l injur insa mai sunt si alte forme prin care ii putem ura de bine.

copiii spun lucruri tampite...

Ce ti se pare o asa aberatie? oricum "Steaua" actuala este o societate pe actiuni creata in 2000 de cioban....... care se preface ca este mandria Romaniei, din punct de vedere fizic Steaua actuala are 3 titluri nu doua stele-n piept...adevarata glorie este inca in vitrina clubului infiintat de ministerul apararii

in fond putem sa renuntam si la Romania, ca nu ne reprezinta politicienii, ne luam 100 de metrii patrati de teren pe malu Dunarii si ne facem Romania noastra, asta sa se duca dracu, nu?

in fond putem sa renuntam si la Romania, ca nu ne reprezinta politicienii, ne luam 100 de metrii patrati de teren pe malu Dunarii si ne facem Romania noastra, asta sa se duca dracu, nu?

Nu vad de ce sa tii atat de mult in ceva ce este fals...nu este Steaua care a luat cupa campionilor...in acte este alta firma....care a preluat doar jucatorii si locul fostului club, stadionul este inchiriat, si cam atat....

Nu-i chiar așa. Politicienii aceia, chiar dacã nu ne reprezintã, sunt aleși de popor. Pe oier nu l-a ales nimeni.

Politicienii aceia, chiar dacã nu ne reprezintã, sunt aleși de popor. Pe oier nu l-a ales nimeni.

Bine zis 1on! Steaua nu era un orfan salvat de Gigi... Steaua are mii de frati, tati, mame si ce vreti voi. Noi suntem familia Stelei. Nu ea familia ciobanului.

tinand cont de ultimele scandari impotriva ciobanului, parca vad ca o sa ne faca probleme cu biletele.

nu m-ar mira...

Zi-mi si mie te rog numerele la loto. Ca la ce intuitie ai avut, ghicesti 5 lejer.

Zi-mi si mie te rog numerele la loto. Ca la ce intuitie ai avut, ghicesti 5 lejer.

Nu stiu daca tine de intuitie, era o chestie previzibila

Daca o sa castig vreodata la loto, sa fii sigur ca o sa primesti si tu o parte din castig :smile:

ce s-a intamplat atunci cand filmau astia in peluza? parea sa fie si niste medici care acordau asistenta medicala... sau ceva de genu

E vorba de ala din sud ? L-au ingrijit medicii?

Edited by ultra_ss