Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Real Madrid - Steaua 1 - 0 (0 - 0)

147 posts in this topic

1 noiembrie 2006.Steaua va intoarce vizita Realului."Santiago Bernabeu",un stadion construit în 1947,cu o capacitate de fix 80.354 locuri pe scaune,va fi gazda întâlnirii retur dintre Real si Steaua.

madrid_santiago_bernabeu2.jpgmadrid_santiago_bernabeu1.jpg

O arena impresionanta,pe masura lotului de care dispune Realul si a jocului pe care îl practica.

La Bucuresti echipa spaniola a lasat paf Steaua si milioane de Stelisti,prin forta,determinare,viteza,talent,eficacitate.O superechipa;asa cum o stiam de-o viata,dar care speram sa se prezinte pe Ghencea noastra,maxim la nivelul meciului din campionat cu Getafe.

Vom fi facuti praf la Madrid ? Vom primi mai mult de 4 goluri ? Va fi acelasi joc de-a soarecele cu pisica ? Eu sper ca nu !

Sper ca macar acum Oli sa aiba mai mult curaj,sa stie sa-si motiveze perfect jucatorii si sa facem un joc apreciat.

Sper pe prezenta,la acest meci,a lui Radoi si Cristocea.Doi oameni al caror aport vor da consistenta prestatiei Stelei.

Sper ca Radoi sa conduca si sa mobilizeze în teren echipa,asa cum numai el stie sa o faca.

Fara Carlos si Saban,care au principala vina la marcarea a 3 goluri ale madrilenilor la Bucuresti!

Sper într-un meci bun,concretizat într-un scor cel putin egal.In fotbal se poate orice si dupa cum a spus-o chiar v.Nistelrooy,Steaua e o echipa mai buna în deplasare.

Sper ca Gigi sa-si vada de problemele politice si sa nu se implice în treburile lui Oli,asa cum a afirmat recent.

Pronostic : 1,x,2

Steaua

@Virgil,noi speram,dar gandeste-te la jucatori!Daca in Ghencea au intrat cu un respect exagerat fata de adversari pe gazon,inchipuieste-ti cum va fi pe Santiago Bernabeu...dar sa speram...ca va fi altceva!

GL Steauaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Pentru meciul dintre FC Steaua Bucuresti si Real Madrid se organizeaza excursie cu avionul pe ruta Bucuresti - Madrid si retur. Plecarea se va face in dimineata meciului (01.11.2006), intoarcerea fiind programata pentru a doua zi.

Pretul excursiei este de CCA 300 Euro. Pentru detalii: 0722298587 si 4102082 (in cursul saptamanii).

www.fcsteaua.ro

Eu cred ca putem sa venim acasa cu 1 punct sau Doamne ajuta 3 puncte de pe Bernabeu!totul tine de mentalitatea jucatorilor!daca joaca cum au jucat in Ghencea meciul este ca si pierdut...sunt complexati de faptul ca joaca impotriva unei forte numite "Real Madrid" ...si cei de la Real Madrid sunt oameni si ei pot fi "rapusi"...Spiritul de echipa conteaza,meciul acesta ar fi ca un "David contra Goliat" si eu zic ca "David"(Steaua) are mari sanse sa-l rapuna pe "Goliat" daca nu mai intra cu acea mentalitate de invins.Sper ca nu v-am plictisit cu teoria chibritului,dar fiecare are dreptul sa-si spuna parerea...Eu mi-am spus parerea! :wink:

HAI Steaua!

E clar ca nu ne putem astepta la mare lucru de la meciul asta dupa ce-am vazut la Bucuresti. Probabil vom pierde din nou, dar sper ca macar sa vedem o schimbare de atitudine la unii dintre jucatori. Si anume Nicolita, Dica, Lovin si Paraschiv.

De fapt, ideal ar fi ca Lovin sa dispara unde o sti, unde vede cu ochii, dar sa nu apara pe teren. La fel si Saban. Poate ca Oli va gasi si un pic de curaj prin DVD-urile sale si-l va titulariza pe Toma in locul super-vedetei noastre dragi, Carlitos. In vara Toma apara prin amicale si n-o facea rau. Oricum, gafe mai mari nu cred ca poate face, iar la 20 sau 21 de ani cat are macar mai poate creste.

Eu sunt optimist, realul a venit la buc cu frica , acum ne va trata un pic de sus si vor avea un meci greu cu noi.Iesim mai bine de a iesit barca azi.

la cum au jucat si cu barca !! eu zic k nu trebuie sa ne facem sperantze prea mari !! oricum sper sa ma contrazica echipa !! bafta !!

daca o sa vin pe bernabeu (e foarte probabil), si daca o sa cant si o sa-mi vad de treaba mea, e posibil sa mananc bataie ?

Ce stadion are Real, extraordinar... am fost chiar in acest an si am facut un tur de stadion... Este magnific... Mult peste Nou Camp (vazusem Nou Camp cu 3 zile inainte)... Este plin de grandoare si te copleste cand e gol deci inchipuiti-va cum este cand e plin... Nu cred ca va fi plin la meciul cu noi dar e posibil sa fie 70% ocupat... Ar fi o onoare pentru noi sa ne intampine un stadion plin acolo.Ar fi si mai frumos... Cat despre meci, sincer nu am nici o speranta. Nu am facut noi mare branza la Bucuresti dar mite acolo.... Problema care se pune este numarul de goluri pe care il vom incasa... 4-5 si sa dam si noi unul preconizez... mai mult nu se poate. barca stie cel mai bine... MADRID e pe VAL... si noi i-am suflat in panze din pacate inca de la Bucuresti... :cry:

Te contrazic...am fost de cateva ori pe Nou Camp!Nimic nu se compara cu acel stadion! :wink: Ma rog,nu zic ca stadionul lui Real nu e frumos,Doamne fereste...

amandoua sunt templuri ale fotbalului... care e mai tare? pai din cate am vazut, nou camp e un fel de lia, adica nu e abrupt, iar santiago bernabeu e abrupt

catalan : eu stau in lleida. tu?

Eu zic ca....o sa fie nasol...daca nu schimbam ceva in jocul nostru...

ce sa schimbi sa-i faci pe astia?nici daca bagam nationala nu-i curentezi :(

amandoua sunt templuri ale fotbalului... care e mai tare? pai din cate am vazut, nou camp e un fel de lia, adica nu e abrupt, iar santiago bernabeu e abrupt

catalan : eu stau in lleida. tu?

Momentan in Bucuresti!Dar am fost de multe ori in Barcelona(atat in vacanta cat si cu juniorii Stelei) si stiu cum ste atmosfera pe Nou Camp(am fost de trei ori)!Este o senzatie unica!E adevarat,pe Santiago Bernabeu nu am fost...

Steaua mereu a jucat bine in deplasare...vezi Betis, hereenven...bine nu se compara cu realul, dar nu se stie. Dak jucam cu Thereau si Badea in atac poate le punem probleme...dak nu jucam ne luam iar o caruta de goluri...trebuie sa fim :twisted: cu ei.

In toate meciurile din deplasare am jucat ceva mai bine .. dar egal cu Madrid e prea mult :( se pare ca si-au revenit daca au batut si Barcelona cu 2-0 wtf :roll:

@ catalan_fan

@ puyol

Nu am comparat atmosfera de pe Bernabeu cu cea de pe Nou Camp pentru ca nu am de unde sa stiu cum e, nu am fost la nici un meci pe aceste stadioane, doar le-am vizitat. Si le-am vizitata impreuna cu niste prieteni, parerea unanima fiind aceea ca Realul are un stadion mai grandios si mult mai modern.

Probabil atmosfera pe Nou Camp este una mai deosebita. Nu neg asta.

Revenind la meci, indiferent ce se va intampla pe teren ar fi frumos sa vedem un stadion plin, ne-ar onora.

Pot sa fie 8.000 de oameni pot sa fie si 80.000 ,numai sa facem noi o figura frumoasa....si chiar daca o sa pierdem macar sa nu pierdem intr`un mod injositor fara sa atacam si sa stam la locul nostru doar sa ne aparam.....ca parca vad ca asa o sa fie.

Va spun sigur ca daca luam bataie la Madrid cu doar 2 sau 3 la 0,suntem mari.

Spun asta parafrazându-l pe amicul de deasupra postului meu.

Sign in to follow this  
Followers 0