Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Otelul Galati - Steaua 2 - 1 (0 - 0)

115 posts in this topic

Duminica 22.10.2006,de la ora 15:00,Steaua va întâlni la Galati,revelatia ultimei parti a primelor 10 etape,Otelul.

Dupa 7 victorii consecutive,începute în etapa a 4-a,Otelul a suferit astazi la Vaslui o înfrângere neasteptata,cu scorul de 3 - 1.

Acest esec al Otelului,ne da sperante ca si noi îi vom putea învinge pe galateni,desi alcatuiesc la aceasta ora o echipa redutabila,având la conducere pe unul dintre cei mai buni tehnicieni ai Ligii 1,Grigoras.

Avem convingerea ca vom obtine 3 puncte si ca ne vom apropia la 6 puncte de Dinamo,daca aceasta va pierde la Bistrita.

Steaua

Eu sunt optimist in privinta meciului nostru, dar diferenta de puncte nu se va micsora in nici un caz. Nu putem fi atat de naivi sa credem ca Gloria va pune vreo problema celor de la Dinamo. Mai mult, am sa joc o suma mare de bani la pariuri in cazul in care meciul nu va fi blocat. Acelasi lucru il voi face si la meciurile cainilor cu Ceahlaul si Unirea Urziceni. Cu Poli Iasi am anumite retineri pentru ca Ionut Popa e stelist....

Sper sa facem o figura frumoasa cu Real. In caz afirmativ, abordam meciul cu galatenii cu un moral foarte bun.

In mod surprinzator Otelul a luat-o pe coaja de la Vaslui. Aceasta infrangere a lor este o arma cu 2 taisuri pentru noi. Daca ar fi batut astazi ar fi avut 8 victorii consecutive inaintea meciului cu Steaua si ar fi avut un moral bun, dar in urma acestei infrangeri poate constientizeaza ca mai au mult pana departe, si vor fi foarte determinati in meciul cu noi.

Este o partida foarte grea pentru ca vine la cateva zile dupa cel mai important meci disputat de o echipa romaneasca in Europa, meciul cu spaniolii de marti. Va fi obositor, atat fizic cat mai ales psihic.

Observ ca seria de victorii a javrelor continua, dar jocul lor incepe sa scartaie; aseara au ratat mult si sa nu uitam ca vin meciuri de foc si pentru ei.

Forza Steaua !

tre' sa-i batem pe moldoveni,daca nu se duc hamaitorii la prea multe puncte!oricum,in mare parte tiltlul e jucat,da' nu se stie de unde sare iepurele!

fular-campionii steagcruce2 fularultras

li s-o taiat avantu !! cred k va fii destul de ushor ;)

Steaua chiar dak a pierdut cu 4-1 .. a jucat bine cu Real`u ..dak vor juca la fel cu Otelu ...4 le dam .. fara griji.

eu nu as fi asa de sigur. Va fi un meci greu...si totodata singurul meci la care nu sunt stelist...(sunt din galati) insa daca va castiga Steaua nu imi va parea rau!!!! :wink:

Echipa de start:

Cernea

Marin Ghionea Goian Nesu

Bostina Dica Ov.Petre Cristocea

Badea Thereau

Formula de start:

Toma

Stancu, Goian, Ghionea, P. Marin

Ochirosii, Ov. Petre, Bostina

Dica,

Badea, Thereau

Pronostic (stiti ca nimeresc macar diferenta de scor!):

0 - 1 la pauza

1 - 3 la final

Va fi de asemenea si etapa in care ne vom apropia cu doua puncte de javre, care vor face doar egal.

cel mai naspa e ca Oli nu o s fie alaturi de jucatori pe teren pt ca federatzia l'a sanctionat si 3 meciuri nu mai are voie s stea la meciuri.deci 3 etape Staeau va juk fara antrenar pe teren.mi se pare super naspa dar nu avem ce face trebuie s mergem inainte.sigur o s bata Olelul..adik sper...un pronostic..3-0(Dica,Cyril/Badea,Dica)

E un meci greu,Otelul e o echipa nebuna,bate in groapa cu 3-0,dar e umilita de noi cu acelasi scor.

Ne prind intr-un moment deloc bun,dar trebuie sa speram ca baietii nostri vor dori sa stearga cu buretele meciul cu Real.

Promostic: x,2.

Daca i-a batut Vasluiul ii putem bate si noi.

Daca jucam cum am facut-o cu Real ne da si Otelul 4.

^Ei, nici chiar asa...ca doar Otelul nu-i Real, sa ne taxeze pentru fiecare greseala :lol:

Usor nu cred c-o sa ne fie, pentru ca, pe langa faptul ca Otelul e o echipa buna -si chestia cu 'au luat bataie cu 3-1 in ultimul meci' poate fi cu 2 taisuri. Am vazut meciul ala si intr-adevar n-au prea aratat nimic, insa asta ii poate monta si mai mult in meciul cu noi.-, mai trebuie sa ne gandim, din nou, la consumul psihic si fizic al baietilor, din meciul cu Real.

Asta nu-nseamna ca nu cred in victoria noastra :D

Eu zic ca muciul cu Otelul va fi unul usor deoarece sper ca baieti nostri au invatat cate ceva de la Real si poate vor pune in practica.Plus joaca motivati de as spala cat de cat esecu cu Real.Cat despre Jabrele alea incet incet se duc la vale.Stati asa sa vina meciurile din UEFA sa vada ei ce lesinati o sa joace in campionat.Acum in tur o sa ne apropiem de ei si in retur o sa ii depasim si lom campionatu sunt convins de asta... plus nu cred ca sunt invincibili calca ei stramb odata si odata .

Batem cu 3-1 pe galatzeni. Neaaparat Cyril tb sa joace cu Badea din primul minut.

fularultras

Pentru a bate,trebuie sa jucam fara urmatorii:

1.Carlos

2.Saban

3.Nicolita

Poate ar fi bine sa jucam cu trei atacanti...Badea si Thereau ca varfuri impinse si Dica in spate...

Cum tot poporul roman se pricepe la 2 lucruri : fotbal si politica, si eu cred cu tarie ca cel putin ar trebui incercat un trio ofensiv cu Badea, Thereau si Dica in spatele lor. De asemenea cred ca ar trebui sa i se dea credit lui Cernea, si din iarna adus un portar valoros. Sper ca MM sa nu ne amageasca cu alt goalkeeper de genul asta, caracterizat : "Cel mai bun portar din Portugalia."

Si Nicolita ar trebui lasat pe banca, langa Lovin si titularizat Ovidiu Petre.

Pentru a bate,trebuie sa jucam fara urmatorii:  

1.Carlos  

2.Saban  

3.Nicolita  

Poate ar fi bine sa jucam cu trei atacanti...Badea si Thereau ca varfuri impinse si Dica in spate...

Ca mare adevar graiesti...

Sa jucam cu trei varfuri si un singur om la inchidere: Paraschiv, Ov. Petre, Lovin, oricare ca toti sunt o apa si un pamant acum dupa meciul cu Real. Pacat de Para...

Al patrulea gol al lui Real a plecat din pasa gresita a lui Para.Imi pare rau pentru el,dar la astfel de meciuri,totul se contabilizeaza.

Poate ca a fost într-o zi mai slaba,dar asta nu-l scuza cu nimic.

aduceti-va aminte de declaratiile lui Paraschiv din zilele premergatoare meciului si va veti da seama de ce a jucat asa prost....la asemenea mentalitate,asa joc.

Sign in to follow this  
Followers 0