Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Tiberiu Florea

Steaua - Gloria 2 - 1(1 - 1).

91 posts in this topic

Sambata, 23 Septembrie 2006, va avea loc pe Stadionul National Lia Manoliu meciul dintre Steaua Bucuresti si Gloria Bistrita, contand pentru etapa a 9-a a Ligii I la Fotbal. Speram ca Steaua va fi lasata in sfarsit sa joace fotbal, dar nu putem decat sa constatam cu mahnire ca suntem deja in situatia de a astepta pasii gresiti ai echipei politiei.

Meciul pare greu de tot,suntem decimati si jucam si cu o echipa care joaca al naibi de bine cu Sabau pe banca.

Daca in anii trecuti Bistrita era victima sigura acum jucam iar cu ei dupa un meci cu scantai cum am facut-o anul trecut.S-ar putea ca Oli sa riste cu Paraschiv,bazandu-se pe forma proasta a lui Bostina sau neputinta lui Ovidiu Petre de a duce pana la capat un joc,iar Dica trebuie menajat cu orice risc.

Pronostic 1,sunt sigur ca daca iar vom avea arbitraj nefavorabil in fotbalul romanesc va incepe un scandal monstru.

Greco din cate stiu eu campionatul se joaca tur-retur iar acum se joaca etapa 9.Nu cred ca trebuie sa ne impacientam.Titlu dintr-un ziar de kkt aparut ieri 'Dinamo-Steaua,un meci ce valoreaza 5 mil euro'! :lol:

Gloria trage pentru Rapid si CFR Cluj. Nu ma astept numai la arbitraj ostil, ci si la o echipa a Gloriei care va juca dur.

De mentionat ca ne lipsesc: Paraschiv - accidentat, Cristocea - accidentat, Banel, Nesu, Thereau - suspendati. Plus Radoi si Iacob. Nici situatia lui Petre Marin nu este certa.

In aceste conditii cred ca vom juca asa:

Carlos

Saban - Ghionea - Goian - P. Marin/G. Coman

Stancu - Ov. Petre - Lovin - Oprita

Dica - Badea

Ar fi o idee buna titularizarea lui Ochirosii din primul minut,sa vedem cum se descurca.

Razvan ar putea fi o solutie pentru flancul stang in cazul in care Cristocea nu joaca nici acum nici cu Lyon.

Da, intr-un fel ai dreptate. Insa de acum chiar nu ne mai putem permite pasi gresiti. Cred ca am risca putin cu Ochirosii. Pana la urma decizia este a lui Oli.

Bistrita joaca pentru rapid si Cluj. O sa fie faulturi si cartonase daca nu marcam repede. Te-astepti la orice de acum. :evil:

daca mai dam iar si peste un arbitru d-ala ca in meciul de aseara cu Dinamo.....nici nu vreau sa ma gandesc....astia s-au pus bine pe Steaua ca sa-i elimine la fiecare meci cel putin un jucator...macar daca ar elimina pe buna dreptate...

Asta ca raspuns la lamentarile lui Copos,Vama si R.Lucescu,cum ca Steaua este favorizata de arbitri.

In ce priveste meciul cu Bistrita,singura problema e ca ei nu au nimic de pierdut.Daca mai joaca si pe vreo prima acordata de rivale,atunci Victoria noastra sta sub semnul intrebarii.

Colac peste pupaza,avem o linie de mijloc improvizata.

poate se amana mekiu...asa a zis nasu d la federatia!

aaaa se amana doar dk e de acord si gloria...greu de crezut :(

Mircea Sandu a propus miercuri searã ca jocul Stelei cu Gloria Bistrita, din cadrul etapei a 9-a, sã fie amînat: "Existã o stare de nervozitate la Steaua si cred cã ar trebui ca jocul cu Bistrita, de sîmbãtã, sã fie amînat. Au multi accidentati si suspendati si cu totii avem interesul ca la ora meciului cu Lyon, Steaua sã se prezinte bine si sã scoatã un rezultat favorabil".

Gloria Bistrita este de acord cu amînarea jocului cu campioana României. "Dacã așa vrea si așa spune domnul Mircea Sandu, atunci nu ne opunem amînãrii meciului. Dar sã se decidã repede, pentru cã noi în aceastã dimineatã plecãm spre București", a declarat vicepresedintele bistritenilor, Ioan Horoba.

ahhh, imi dau lacrimile... sunt atat de emotionat... nasul si blanzii conducatori ai bistritzei sunt preocupati de binele fotbalului romanesc si de tensiunea acumulata la Steaua... le pasa domniilor lor ca Steaua are un meci capital in Liga...

ia priviti un pic in programul urmatoarelor etape si veti vedea cauza acestei griji parintesti cu care clubul nostru si jucatorii nostri sunt inconjurati... peste exact trei etape avem meci infernal cu Clujul care a devenit principala contracandidata a nostra pentru locul doi (cu tristete, in treacat fie spus, titlul anul asta e acontat de Dinamo, din pacate se pare ca jocurile sunt facute)

ce se intampla in cazul asta? suspendarile lui Mihaita, Cyril si Banel care expirau taman la meciul cu chefereul se vor extinde automat inca o etapa daca nu gresesc, si atunci va trebui sa abordam partida fara trei oameni de baza...

asa ca mai bine strangem din dinti si le dam peste bot la toti cum zicea The Quiet Romanian in in opiniile lui de stelist linistit, batem bistritza cu 1-0 si abordam meciul cu clujenii in efectiv complet...

asta daca nu cumva intre timp ne mai fluiera careva de mai vedem rosu in fata ochilor...

Asta va fi un meci imposibil. Jucatorii sunt obositi mai ales psihic. Suntem decimati si parca vad ca ne mai trezim cu nustiu ce talhar deghizat in arbitru.

Suntem fortati sa jucam Oprita - Lovin - Ov. Petre - Bostina la mijloc. Stancu sau Coman nu-mi inspira incredere nici cat cei de mai sus. Mai rau e ca doar Lovin e la locul lui si in forma. Petre, Coman sau Bostina sunt fie nepregatiti fie departe de forma maxima, Oprita nu e chiar mijlocas de banda de meserie, Stancu pare fragil fizic iar lui Ochirosii ii lipseste expereinta la acest nivel.

La fel in atac unde Dica si Badea nu vor avea rezerve. In caz ca unul dintre ei se accidenteaza vom juca probabil cu... Goian.

Bine ca macar apararea e intreaga. In conditiile unui arbitraj decent avem sanse mari la un 0-0.

Sper sa castigam toate meciurile astea cu echipele din provincie pana la finalul campionatului . . .

2-0 pt Steluta

In conditiile actuale,o victorie contra Gloriei chiar ar fi ceva notabil! :lol:

1-0, 10-9 nu conteaza scorul, trebuie sa castigam si vom avea sanse mai mari daca vom avea un arbitraj impartial!

Sper sa vina cat mai multa lume, pentru ca si-asa avem un lot decimat, jucatorii au nevoie de suportul nostru!

Daca si de aceasta data iese scandal cu arbitrajul sau cu jandarmeria nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi!!!

E un meci ce trebuie castigat ca altfel intram de tot in kkt... Sa speram ca Oli va reusi sa le ridice moralul si sa castigam si cu Bistrita si cu Lyon...

Echipa pe care eu as folosi-o ar fi urmatoarea, cu orice risc:

Carlos-Saban, Panait, Ghionea (Baciu), Coman-Stancu, Bostina, Lovin, Ochirosii-Oprita-Badea

Astazi, 21.09.2006, cu incepere de la ora 18.00, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal se vor desfasura lucrarile Comitetului Executiv al acestui organism.

Pe ordinea de zi figureaza solicitarea FC Steaua Bucuresti de amanare a partidei din cadrul celei de-a IX-a etape a campionatului Ligii I - Burger, de sambata, cu CF Gloria 1922 Bistrita.

Intrunit astazi, 21.09.2006, Comitetul Executiv al LPF a respins cu 8 voturi contra, 3 pentru solicitarea SC FC Steaua S.A. Bucuresti de amanare a jocului contand pentru cea de-a IX-a etapa a Campionatului Ligii I - Burger cu CF Gloria 1922 Bistrita. Partida se va disputa conform planificarii initiale sambata, 23.09.2006, ora 21.00, pe stadionul din cadrul complexului "Lia Manoliu", fiind televizat in direct de postul Antena 1.

Biroul de presa al LPF

E clar.As vrea sa cunosc numele celor 11 membri care au votat.Observ ca e implicata si Antena 1.Suntem singuri impotriva tuturor !

Daca stie careva care este pretul biletelor la meciul de Sambata cu Gloria sa ma anunte si pe mine

Lasand o noapte sa-mi devina sfetnic, am constatat azi ca ideea emisa aseara de JJ nu e chiar atat de bizara cum ar putea parea la prima vedere si va rog sa ma sustineti daca credeti ca am dreptate, poate chiar sa inaintam conducerii clubului urmatoarea propunere:

Steaua sa joace in campionat intr-o formula din care sa faca parte doar Toma, Ochirosii, Panait si Thereau, iar restul de 7 sa fie de la juniorii clubului. In acest fel vom avea la anul 7 juniori caliti in bataliile Ligii I care vor intari lotul Stelei.

In CL sa joace echipa mare standard. Jucatorii Stelei sa boicoteze echipa nationala. In acest fel vor fi suficient de odihniti si de "statuti" pentru a reusi o calificare in optimile CL si - de ce nu? - mai departe.

Steaua sa continue sa se dezvolte, sa-si creeze nu 6, ci 66 de grupe de copii, 15 echipe de juniori, 2-3 echipe de tineret din care macar una sa activeze in Liga II permanent. Tot acest efort se poate sprijini pe banii de la UEFA din campania actuala. Vom avea astfel, intr-un timp foarte scurt o ampla baza de promovare a propriilor jucatori catre echipa mare pentru anii viitori.

De asemenea, deschiderea de magazine "Steaua" in toate resedintele de judet, precum si de fondarea cat mai multor Fan-Cluburi in toate localitatile de peste 5000 de locuitori, acestea avand printre altele si misiunea de a monitoriza arbitrii rezidenti in respectivele localitati, facand propuneri prin intermediul clubului de promovare in Liga I a celor mai promitatori. In acest fel se va intari inter-relatia club-fani printr-un mecanism foarte transparent si accesibil.

Daca aceste deziderate se vor pune in practica, in iunie 2008 suntem din nou campioni, avem tot ce ne trebuie sa castigam CL si sa tinem la respect orice tentativa necurata a oricarui adversar (inclusiv FRF).

Ce spuneti?

Daca sunt destepti si se trezesc din cosmarul foarte urat care l-aul-am avut cu toti,cu ajutorul lui D-zeu vor bate pe Bistritza si toate echipele ce vor urma inclusiv cele din Cupa Campionilor :).CAPUL SUS Steaua!!!! steaua_ro spre24

Sign in to follow this  
Followers 0