Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Dinamo - Steaua 1 - 0 (0 - 0)

Pronostic...   96 members have voted

1. 1.

• Victorie Steaua
      79
    • Egal
      3
    • Victorie Dinamo
      14

Please sign in or register to vote in this poll.

169 posts in this topic

Pai sa jucam cu Dinamu ceva de genul:

Carlos

Saban - Goian - Ghionea - P. Marin

Nicolita/Oprita - Para - Lovin - Bostina/Cristocea

Badea - Dica

iar sambata, cu Bistrita:

Carlos

Stancu - Baciu - Panait - P. Marin/G. Coman

Nicolita - Lovin - Bostina - Ochirosii

Oprita - Thereau

Ce, n-am face fata asa Bistritei?

Intr-adevar, Dicanu trebuie odihnit dupa meciul cu cainii. A jucat foarte mult in ultima perioada, mereu 2 meciuri pe saptamana, la Steaua si la nationala.

Problema la derby-ul cu cainii este ca noi suntem cei sub presiune. Sper ca baietii sa faca fata cu bine. O victorie ar fi excelenta.

Nici o grija!

De ce? Simplu:

1. Steaua nu face in general doua meciuri modeste la rand.

2. Dinamo are deja 7 victorii consecutive; sansa de a o obtine si pe a opta este fff mica.

3. Dusul rece cu papagalii are darul de a impulsiona echipa.

4. Oli nu prea pierde cu Dinamo.

5. Saban pe drepta si Petre Marin pe stanga sunt se pare formula ideala la acest moment pentru apararea noastra.

6. Absenta lui Lovin, aflat in oarecare pierdere de forma, poate lansa pe Ovidiu Petre, care este totusi un international.

7. Vali Badea este in forma, la fel si Dica.

8. Absenta de pe foaie a lui Bostina ar trebui sa-l ambitioneze; el a facut mai mereu meciuri excelente cu Dinamo.

9. Steaua nu are ce pierde: este deja la 4 puncte distanta.

10. In sfarsit, Steaua este o echipa mai matura, mai solida psihic si mai obisnuita sa joace meciuri grele, iar dupa recentele masuri disciplinare probabil ca si arbitrajul va fi mai precis.

De aceea, sincer, nu am nici o grija pentru meciu de maine: ii batem la ei acasa!

FORZA Steaua!

Dinamo Bucuresti - Steaua Bucuresti -- 20.09.2006, ORA 20.30

A: CORPODEAN Sorin (ALBA IULIA)

As1: VIDAN Adrian (Bucuresti)

As2: NAGY MIKLOS (Cluj)

R: DEACONU Alexandru (Bucuresti)

OBS: Alexandru Valentin (PLOIESTI)

Constantin Gheorghe (RM VALCEA)

sursa: gsp

8O 8O :evil: :evil:

Miercuri 20 septembrie 2006 Steaua va juca impotriva rivalilor de o viata chiar pe "Stefan cel Mare".

Dupa parerea mea finalul derby-ului nu va avea decat o singura tinta "VICTORIE Steaua"

Forza Steaua!!!

Ce sa mai chiar ca este derbi si imi pare rau de stelisti aia care iau prins garda ca au fost si doi tovarasi din PLoiesti la Steaua-Standard si in gara iau alergat crapidistii ,OFTOPIC

Deci lu Dinamo le dam 3-2 GOLURI si nu luam nici unu,sper sa faceti atmosfera acolo,io sustin de la TV!!!

E clar...Borcea a pregatit bine partida... :evil: :evil: :evil:

@ skylo

nu am zis k nu au depus un efort foarte mare,asta dupa ce nesu a fost eliminat.chiar daca jocul lor din a doua repriza a fost mai bun,nush,nu se lega nimic...pasele erau aiurea rau,le-am dat de cateva ori mingea,am fost la pamant cand am vazut cum jucau.oricum o sa ii admir mereu si o sa le iert greselile,k doar nu joc eu acolo.ei sunt niste luptatori si au starile lor,iar eu o sa-i sustin mereu :D

foarte mari scuze pt off topic

atentie!!! dau o bere la toti cei care cred ca nu vom castiga cu cateii.

... e foarte posibil sa te duci cu javrele la terasa... :lol: :lol: :lol:

Nici nu ma gandesc sa nu castigam cu catzeii...asa k pariez oricat ca Steaua bate maine...am incredere totala in baietzii nostri...BAFTA Steaua...P.S OLY,sa fi inspirat in alcatuirea primului 11(nu de alta dar nu vreau sa miste deloc cateii maine,k de batut v-am spus ii batem %)Forza Steaua

suntem condamnati sa castigam, nu ne permitem sa se desprinda patrupedele...sper ca va da Thereau primu gol, am mare incredere in Dica si Badea care sper sa faca diferenta !!!

dinamovistii sant speriati la culme de suporterii nostri incat pe o perioada de 2 ore (pana cand Badea conducatorul clubului Dinamo a aflat) au interzis femeilor sa cumpere bilete la meci. :!: :?: hai ba cateilor ca si de vom fi 1200 de suflete va vom face!

hai Steluta!!!

Da,foarte tare,''Femeile nu pot cumpara bilete!'' :lol: ...pana unde poate duce prostia unor oameni... :P sau ma rog, in cazul lor, al unor javre... :)

Da!Trebuie sa batem cainii astia mizeri care fac blaturi de cand s au inventat ca echipa!Pacat ca trebuie sa fim pusi si noi la zid dupa prestatiile unor arbitrii fricosi si nedecisi...pentru ca mai apoi este usor sa gasesti scuze sau sa faci din tantar armasar.Meciul cu Dinamo este intradevar lupta de orgolii...Problema este ca la fel ca si in meciul cu Rapid(noi am dat o teza,ei un bacalaureat) asa simt si pentru meciul cu Dinamo,meci,care pe dealta parte ne preseaza din cauza punctelor pe care Dinamo le ia inainte sa joace pentru ele...si poate de cuvintele unui om tampit si jegos care se crede presedinte(Borcica).Sunt sigur ca o sa ii batem pentru ca ei nu au avut,nu au,nu vor avea vreodata fata de noi!TINETI MINTE CA VOM MARCA MULTE GOLURI...sper sa luam noi cat mai putine! :lol: :lol: :lol:

GOGOGO STEAUAAAAA!!!!!!!..trebuie neaparat sa batem :)

Nu am incredere in arbitrajul lui Corpodean.Pentru ca a uitat de mult sa fie echidistant fata de echipele pe care le arbitreaza.

Mi-e teama si de asistenti.Arbitrajul din România e compromis.

Simt eu ca azi Dinamo va pierde primul meci in campionat si nu oricum ci in fata Stelei. Sa se zgarie pe fata Borcica si sa ii puna MM la telefon melodia din CL. Vom castiga pentru ca am invatat sa jucam doar la victorie. Trebuie sa ne stapanim nervii si sa ii batem la fotbal nu la imbranceli, injuraturi si batatai.

ce mai mare tampenie care se putea intalin: "Femeile si copii nu au voie pe stadion" :evil: ..."felicitari" dinamovistilor...au dovedit inca o data cat de CRETINI pot fii...inca un motiv sa ii injur...

cred in victoria Stelei..poate asa o sa-si lase javrele nasul in pamant...

LUPTA Steaua... steagcruce2

A propos de ce scriam mai sus :

]Corpodean, arbitrul lui Dinamo?

Cotidianul sustine cã Dinamo ar putea fi ajutatã, astãzi, de arbitrul Sorin Corpodean, acesta fiind " mult mai apropiat de grupul de interese controlat de Borcea decât de cel al Stelei. Extrem, Corpodean poate fi si unul dintre cei mai corecti arbitri europeni, dar si, vorba lui Gigi, un "bagabont". Aceeasi pãrere o împãrtãseste si Evenimentul zilei, care crede cã Steaua a pierdut prima bãtãlie cu Dinamo în ceea ce priveste delegarea arbitrului: ”Despre Sorin Corpodean - arbitru promovat si sustinut, la începuturile carierei, de "Lordul" Jean Padureanu, omul numãrul unu al Cooperativei acum un deceniu - se stie de foarte multi ani cã e apropiat de Dinamo. "Corpo" i-a arbitrat de multe ori pe "câinii roșii". Conducerea dinamovistã a cultivat aceasta relatie”.

Ne aflam pe un butoi de pulbere în ceea ce priveste arbitrajul si numai un joc extraordinar de bun si de atent al jucatorilor nostri,poate aduce Victoria Stelei.

Ma bazez putin pe faptul ca observator de arbitri în acest meci,va fi chiar seful CCA.Dar numai putin.

O sa fie un meci greu, dar Steaua joaca mai bine cand intalneste un adversar de "valoare". Sunt sigur ca o sa castigam la o diferenta de 2 goluri. Cu Rapid a fost pura intamplare ca au reusit sa ia flamanzii un punct. Forza Steaua!

Oameni buni, tare mi-e teama ca daca nu-i batem diseara in groapa, se cam duc sansele la titlu.

Spun asta pt ca deja se vede de pe Luna ca oligofrenii astia de Borcea, Badea si Turcaletzul ala jegos au inceput sa "lucreze" fara rusine.

Nemernicii, nu vor sa mai rateze nimic anul asta, joaca-nu joaca echipa, nu conteaza, ei trebuie sa bata, vor in Liga la anul,li s-au facut ochii ca la Tom si Jerry dupa bani.

Am o boala pe ei de nu pot sa dorm noaptea.

Handicapatu' ala de Mitica de ce credeti voi ca s-a dus cu ei in Grecia, sa se plimbe ?

Adica noi suntem imbecili, sau cum ?

" Borcica tata, da drumu' la cooperativa, mai arunca niste butelii ceva, stai linistit si lucreaza atent, ca doar eu sunt sef aici, n-are de ce sa-ti fie frica, lasa prostii sa latre, voi faceti-va treaba si puneti mana pe cascaval ! "

Bah fratilor, pana la urma n-ar fi o belea chiar asa de mare, da' astia ne fac mereu de cacao mah in Europa, ce dracu, astea-s echipe cu care joaca ei ?

Descultii aia de greci nici nu stiau pe ce lume sunt,

ce ma oftic ca nu au picat cu Tottenham, sa-i vad atunci, mai erau asa de smecheri ?

Latra intr-una ca suntem noi norocosi, adica vezi frate, Real, Lyon si Kiev sunt mult mai slabi decat

marea Skoda Xanthi, nu-i asa ?

Sincer va spun ca ma dispera numai cand ii vad pe la TV ce aere isi dau, ce mari smecheri sunt ei, si ei altceva decat sa faca manevre si lucraturi, nu stiu sa faca.

Acum si-au mai pus si arbitru, sa vedeti diseara ce crima de arbitraj o sa fie cu nenorocitu' ala de Corpodean, ca doar e crescut de ei, ce dracu ?

De-aia ma rog la D-zeu sa le-o tragem diseara, 1-0 e de ajuns, daca nu, merge si 4-1, ca tot asa ii cheama, javrele dracu !

Dinamo,.........Dinamo !

Un mic Offtopic:TV Sport redau cateva din derby-urile din ultimii ani,in acest moment incepe cea de a 2 a repriza din meciul din 2002 din Ghencea(1-1).

daca stelistii nu vor mai repeta greselile pe care le-au facut cand au jucat cu pasareii, diseara ii vor bate pe cei de la Dinamo....chiar daca arbitrul este dinamovist...mai ales ca Steaua are echipa...ceea ce nu se poate spune despre catei

javrele au tot avut noroc cu carul in campionatul asta...dar e timpul sa li se termine norocul... :twisted:

Sign in to follow this  
Followers 0