Sign in to follow this  
Followers 0
Ronnie

Cel Mai Frumos Meci European Din Mileniul 3

Care a fost cel mai frumos meci din ultimii ani ai STELEI in Europa ?   55 members have voted

1. 1.

• Steaua-Valencia 2-0
      34
    • Real Betis Sevilla 0-3 Steaua
      8
    • Steaua-Lens 4-0
      5
    • Steaua-Rapid 0-0
      4
    • Steaua-Standard Liege 2-1
      4

Please sign in or register to vote in this poll.

32 posts in this topic

Hmmm.... :roll: care sa fie cel mai frumos meci din utimi ani ai Stelei....

Steaua-Valencia 2-0 (Andrei Cristea- omu meciului, o partida care a deschis o noua era a Stelei)

Steaua-Lens 4-0 (o partida in care neam distrat cu o mare echipa a Frantei)

Real Betis Sevilla 0-3 Steaua (meciu lui Banel; am jucat ca acasa in Sevilla)

Steaua-Rapid 0-0 (meciul in care le-am aratat celor de sub pod cine e cea mai buna echipa din Romania)

Steaua-Standard Liege (meciul lui Valentin Badea, meciul in care am revenit dupa 10 ani din nou la masa bogatilor din Liga Campionilor)

alte meciuri nu stiu care ar mai fi fost...

PS:Aici ma refer doar la meciurile din EUROPA... fara campionatul intern....[/b]

Steaua - Valencia 2-0 pt sentimentele de fericire dupa vreo 4 ore de stat in ploaie pe stadion.

Steaua-Valencia 2 - 0 Nu cred ca voi mai vedea curand un asemenea meci ca acela cu Valencia. Cata daruire au avut acei jucatori in acel meci. Nu voi uita niciodata acel joc.

daca ne uitam la adversar

cel cu Valencia nu are rival :lol:

dupa jocul prestat si dupa lunga absenta de meciuri tari

Dar, cea mai mare bucurie pt mine e cand am eliminat coloratii, si cred ca pentru multi

daca ne batea Valencia, Lens sau Betis erai suparat cateva ore si iti trecea si cautai scuze de ce ne-a batut

daca ne bateau lebedele era dezastru cel putin o saptamana pentru multi dintre noi 8)

Steaua- crrapid 0-0 a fost cel mai marfa de la meciul cu Barca din 86' dupa mine :D

Cel cu Lens pt ca Steaua a aratat in acea seara ca poate bate orice echipa din lume.

PS: Lens a terminat pe 4 in Hexagon.

Cel mai frumos de departe cel cu Valencia!

Cel mai important insa a fost cel cu Standard!

Cel cu Valencia a fost cel mai important din punct de vedere al imaginii Stelei in EUROPA

Cel cu Lens a fost cel mai important pentru Steaua ca sa isi dea seama ca nu poate lipsi din Grupele UCL.... sa batzi cu 4-0 o echipa din Franta, si nu una oarecare, o echipa care acu 3 ani a pierdut titlul la 1 singut pct....

Cel cu Betis a fost meciul in care am retrait, cred eu, tu si totzi Stelistii, performanta 86

Cel cu Rapid a fost meciul in care am aratat cine e sefu in Romania si cine-s Milogii....

Cu Standard... no comment... din toate aceste lucruri la un loc....

Dar pt mine cel mai imoprtant ramane cel cu VALENCIA

Cu Valencia a fost cel mai dramatic,cu Standard cel mai important,dar daca ar fi sa ne ducem cu cativa ani in urma,meciul Stelei cu Aston Villa,de pe Ghencea a fost unul dintre cele mai frumoase partide facute de echipa noastra dupa Revolutie.

Kiew 1-4 Steaua

Cel mai frumos: Steaua-Valencia (am avut placerea sa fiu pe stadion)

Cel mai important pentru mine: Steaua - Rapid (singurul meci dupa care am plans de fericire vreodata)

cand sa facut topicu' era luna august, septembrie... inca nu jucasem cu Kiev... :wink:

Steaua-Valencia...jucatorii au fost foarte determinati si si-au dorit sa castige cu orice pret + emotia prelungirilor si a loviturilor de departajare...

Steaua - Valencia si Steaua - Standard le-as pune pe aceeasi treapta a podiumului.

De ce? pentru ca amandoua au insemnat deschiderea unor drumuri noi, uitate de noi pana in acel moment.

In plus Steaua-Standard a fost singurul meci in care l-am iubit pe Carlos :)

:arrow: cu toate ca mi-a fost greu sa decid, am votat totusi meciul care a deschis portile catre UEFA Champions League spre cl

totusi Steaua-Valencia a insemnat inceputul unor vremuri foarte frumoase in care am demonstrat ca putem sa speram la mai mult decat o simpla primavara europeana care acum 3 ani parea ceva deosebit

Meciul cu Valencia a fost absolut EXTRAORDINAR.A aratat fraieirlor si lui Borcea cine este cu adevrat Steaua.echipa a jucat superb chiar daca plecau cu un dezavantaj de 2 goluri.ce mai super meci.

si ala cu standrad a fost drumos

Meciul cu LENS a fost superb.Demult nu mai invinsese Steaua o echipa dintr-un campionat puternic la o asemenea diferenta de scor.A fost practic reinceputul ascensiunii Stelei in Europa.

1.1 Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului, de culoare neagra, fara bold sau alte formatari de text sau culori. Insa, puteti accentua unele cuvinte ale mesajului vostru prin formatari precum bold, culori, font mai mare etc. Moderatorii

Clipe frumoase :

Steaua - Betis Sevilla 3-0 ->

Steaua - Valencia 2-0 ->

Steaua - Lens 4-0 ->

Steaua - Standard Liege 2-1 -> http://www.youtube.com/watch?v=qbxU7JZPpeQ

Hmmm.... :roll: care sa fie cel mai frumos meci din utimi ani ai Stelei....

Steaua-Valencia 2-0 (Andrei Cristea- omu meciului, o partida care a deschis o noua era a Stelei)

Steaua-Lens 4-0 (o partida in care neam distrat cu o mare echipa a Frantei)

Real Betis Sevilla 0-3 Steaua (meciu lui Banel; am jucat ca acasa in Sevilla)

Steaua-Rapid 0-0 (meciul in care le-am aratat celor de sub pod cine e cea mai buna echipa din Romania)

Steaua-Standard Liege (meciul lui Valentin Badea, meciul in care am revenit dupa 10 ani din nou la masa bogatilor din Liga Campionilor)

alte meciuri nu stiu care ar mai fi fost...

PS:Aici ma refer doar la meciurile din EUROPA... fara campionatul intern....[/b]

Ac.ronaldo17 ai spus doar meciurile din Europa si atunci in sondaj de ce ai pus asta "Steaua-Rapid 0-0" ?? Lamurestema si pe mine ;)