Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua Bucuresti - Rapid Bucuresti 1-1

111 posts in this topic

Batem crapizii! 2-0, goluri Thereau si Dica! dica10 steagsimplu

Dinu Vama in Prosport:

"Sunt convins că duminică va fi un arbitraj pro-Steaua şi nu unul pro-Rapid. Indiferent cine va arbitra."

Pro-Steaua... Nu cumva ai vrut sa spui Pro TV?! Miercuri de la 21:45... :twisted:

Vamesule, corect se spune: va fi un arbitraj pro-Rapid si nu unul ECHIDISTANT... Desi sunt convinsa ca nu prea stii tu ce inseamna cuvantul asta... Prin satra pe la voi nu se prea foloseste... :twisted:

Vamesule, sper ca arbitrul sa ne dea doua penalty-uri inventate, voua sa nu vi se acorde unul foarte clar, sa inscriem doua goluri din offside si voua sa vi se anuleze un gol perfect valabil.... Sa ai ce comenta dupa aia... Si amandoi vom fi multumiti: eu ca Steaua a castigat cele 3 puncte puse in joc si tu ca ai avut "dreptate"... E bine asa? :D

PS: si sa va elimine vreo doi jucatori doar pentru ca s-au uitat mai urat la STELISTI :twisted:

3-0 pt Steaua si cu asta le inchidem ciocu ciorilor

Eu sunt mai rezervat si zic ca vom bate cu 2-1 cu Thereau printre marcatori. :)

Rapid e pe locul 6 si sper sa aiba tot 9 puncte dupa meciul cu noi. Batem cu 2-0, Dicã si Bãnel vor fi marcatorii.

Ce bine era daca se juca in Ghencea :( oricum am incredere in jucatori si sunt sigur ca vom obtine cele 3 puncte vitale pentru a ramane in coasta lu` Dinam0 ... batem si la Kiew si o sa fie o saptamana perfecta 8)

Imi place de voi ... avetzi niste pronosticuri bune.

dar hai sa revenim la realitate chiar daca ii uram noi , totusi o sa jucam cu rapid nu cu Pandurii sau Urziceni 4-1 hai 2-1 sau 3-1 sau 3-2 , sa nu uitam k moldo e in forma buna :(

Da, e-n forma cand joaca cu Vasluiul... Si de multe ori, diferente mari de scor apar in meciuri intre echipe apropiate valoric, si viceversa.

Cum se intampla ca dupa orice meci important jucam cu rapidul?

Sper sa facem macar un egal cu Kiev....atunci cu siguranta BATEM Rapidul!!!!!

Forza Steaua!

Acest meci trebuie castigat cu orice pret. Dupa toate aceste atacuri josnice ale zburatoarelor, echipa noastra ii va manca.....la fel cum am facut anul trecut cu Lens dupa ce idiotul ala de Bodu facea gargara.

FORZA Steaua!!!!!

PE EI, PE EI, PE SUFLETUL LOR...DE MILOGI!!!!

Avem un moral foarte ridicat dupa meciul de aseara. In mod normal trebuie ca noi sa fim TGV-ul, iar ei un amarat de Accelerat!

Baieti,

Mi-am dat seama unde gresim:

Au pe emblema aripi si pene, iar noi ne-am grabit sa ii consideram "ciori"; ei bine, am gresit!

Nu sunt ciori! Sunt...

PAPAGALI!!!

Sa ai 7 ocazii si sa inscrii un singur gol inseamna un singur lucru: Rapid este o echipa de PAPAGALI!

Ce parere aveti? Am dreptate sau nu?!

FORZA Steaua!

Baieti,

Sa ai 7 ocazii si sa inscrii un singur gol inseamna un singur lucru: Rapid este o echipa de PAPAGALI!

Ce parere aveti? Am dreptate sau nu?!

FORZA Steaua!

echipa de papagali cu pene negre!

Eu zic ca vom bate oamenii negri de sub podul grant la pas asa cum vom face cu toate echipele din campionat, Steaua s-a inaltat la un nivel prea mare pentru ei

Steaua-Crapid=3-1 sec

fular-campioniifular-campioniifularultrasfularultras

dica10 dica10 dica10

steagcruce2 steaua_ro steagsimplu forzateaua

Batem crapizii! 2-0, goluri Thereau si Dica! dica10  steagsimplu

Am zis asta inainte de Ploaia de goluri de la Kiev,acum, dupa, mizez pe un 4-0! :lol: dica10

Se pare ca la acest meci sunt toate sansele de partea

noastra;Din lotul actual (dupa cum joaca),la fel dintre rezerve ,numaram pe degete cine nu ar putea sa

marcheze de la noi; de la ei doar 2 sunt periculosi;

ma refer la buga si Moldovan ....

stiti f bine ca una jucam in Europa si alta in campionat. Culmea!

orice victorie e buna si la un gol diferenta crapizii sunt mai periculosi decat potaile. potai care sunt de fapt un balon de sapun, isi vor reveni la mediocritate in curand...

Ai dreptate.Una jucam in Europa si alta in campionatul national.Ne e mai usor sa jucam cu echipele mari,decat cu cele din tara,unde mai suntem ciupiti si de arbitri.Chiar la Pitesti.

Sign in to follow this  
Followers 0