Alessandro

FC Barcelona

1,109 posts in this topic

Aproape orice.

Detalii?

Zi-mi ca Manchester, ca sa pot sa rad de tine.

Sau uiti ultimele 2 finale CL intre cele doua?

N-am citit comentariile, blablabla 5-0 blabla dar tot Realul e pe 1 momentan, 6-0!

Zaragoza nu e Villareal.

Auzi la el tot Real e pe 1. Prieteneeee e prima etapa stai chill, dracia asta e un maraton nu suta de metrii :)) ))

Hai ca am ras si pe seara asta...

Fa o poza cu clasamentul oricum...asa pentru tine :))))

Edited by south-side

Un articol interesant:

La startul noului sezon al Primera, Guardiola a mai incercat o "nebunie", de data aceasta fortat de circumstante (4 fundasi accidentati si unul suspendat) si a aliniat o echipă cu un singur fundaș de meserie. Miscarea pieselor de pe tabla lui Guardiola a revolutionat asezarea clasica Șah-mat ar spune unii.

Guardiola a schimbat acel 4-3-3 pe care il foloseste de obicei intr-un 3-4-3, in absenta unor fundasi clasici. Mutarea a avut si un efect psihologic imediat asupra echipei sale: in lipsa fundasilor, toti ceilalti jucatori au trebuit să muncească mai mult pe faza defensiva mult mai mult decit o fac de obicei.

Fară aparare, miza si mai mare pe atac

Ideea a fost preluată de la Johan Cruyff, dar a fost imbunatățita Toti stiau că nu exista in primul "11" decit un singur fundaș si au strins rindurile pentru a-l ajuta in defensiva

Transferurile lui Cesc Fabregas si Alexis Sanchez, plus explozia lui Thiago Alcantara nu permit nimanui să se culce pe-o ureche. Pentru a fi titular, oricare dintre fotbalistii pe care Guardiola ii are la dispozitie trebuie să fie la inaltime zi de zi. Trioul transferurilor din această vară (Thiago e considerat asa după ce a semnat prelungirea intelegerii cu Barcelona)a fost prezent pe teren din primul minut in primul meci din noul sezon, iar faptul că toti au marcat spune totul.

Șase mijlocasi care au facut de toate

Valdes, Mascherano, Busquets, Abidal, Keita, Iniesta, Thiago, Fabregas, Alexis, Messi si Pedro. În total, un "11" cu 6 mijlocasi, impartiti pe tot terenul astfel incit să revolutioneze orice scheme fotbalistice logice cunoscute de Villarreal. Nu s-a mai tinut cont de pozitiile obisnuite, toti jucatorii au avut libertate de miscare, intr-un haos organizat care i-a lasat pe cei de la Villarreal fară posibilitatea de a "citi" apararea catalanilor. Libertatea de miscare ar fi putut debusola orice adversar, dar haosul Barçei era perfect planificat, scrie Mundo Deportivo.

Tactica haosului organizat

Villarreal a venit pe "Camp Nou" plină de optimism, in conditiile in care Barça nu avea aparare si venea după un meci de Supercupă a Europei, deci, sansele să poată imita rezultatul celor de la Hercules, din sezonul trecut, erau mari. Cel putin asa au crezut. Prezenta lui Nilmar si a lui Rossi in primul "11" a confirmat că Villarreal venise să ia puncte. Asta pină cind arbitrul a fluierat startul meciului. Jucatorii lui Villarreal nu mai stiau pe cine să marcheze si cum să ducă mingea in jumatatea catalanilor. Messi, Fabregas si Thiago au schimbat continuu pozitiile pe teren, pastrind insă aceeasi disciplină tactică specifică formatiei antrenate de Guardiola.

Diego Lopez a incasat 5 goluri, iar Barça, fară fundasi, a reusit să incinte incă o dată: s-a aparat ca niciodată si a atacat la fel ca intotdeauna.

sursa: http://www.gsp.ro/international/campionate...pep-258115.html

Edited by south-side

Parerea mea e ca Barca are atatia jucatori tehnici precum : Messi,Pedro,Thiago,Iniesta,Xavi,Afellay,Sanchez,Villa,Deulofeu,Dani Alves sau Adriano , incat poate juca si fara portar , nu numai fara fundasi de meserie. Pot aresta mingea pe tot parcursul celor 90 de minute , iar adversarul sa nu poate avea sansa de gol.

Eu zic ca sunt cea mai tehnica echipe de fotbal din istorie !

L-ati vazut ma pe modelul ala uman cum simuleaza? Cum cerseste penalty in ultimul minut ca nesimtitu? Ce zici Adita tata? Ai fost pe faza?

No Iniesta + Messi = No Barca

Busquets acelasi trisor, Messi inca se crede la Copa America cu simularea aia.

No Iniesta + Messi = No Barca

Busquets acelasi trisor, Messi inca se crede la Copa America cu simularea aia.

Ce trista trebuie sa fie viata voastra, si a ta si a rahatului ala uman de mai sus.

Edited by chodi do pi�e

Presimt ca vor mai veni rezultate de genul.

Barcelona Ossausuna. 8-0. Posesie 83%-17%. Hattrick Messi. Bine ati revenit in ceruri.

Lionel%20Messi%20Wallpaper%202.jpg

Poftim? 8-0?

Dar ce e asta?!

Eu am auzit de la un anumit expert de pe site ca, cica, Barca ar fi in scadere de forma clara si ca, daca ar juca acum cu Manchester United, ar pierde clar.

8-0? Hattrick Messi? Gol si Xavi, si Fabregas? Nu se poate!

Impresioanant, mai mult decat scorul, sa ai 83% posesie !!!

La spanioli trebuie facut ca-n Scotia...10 echipe care sa joace de cate 4 ori intre ele si vor avea 36 de meciuri in loc de 38. Cu echipe de astea gen Osasuna, Granada, Almeria nu se poate...sa se duca frate in divizia a saptea de unde au venit si gata.

Eu am auzit de la un anumit expert de pe site ca, cica, Barca ar fi in scadere de forma clara si ca, daca ar juca acum cu Manchester United, ar pierde clar.

Daaa, si Manchester United este clar egala Osasunei.

Barcelona a convocat o echipa de cartier pentru un antrenament usor dupa dificila partida plina de angajament contra Milanului...o mica problema avem...echipa aia de cartier cica ar juca in prima Liga (asa mi-a zis un vecin da' nu cred).

Cu AC Milan s-au relaxat ei pe final. Ca si cu ei jucau magarusul.

La spanioli trebuie facut ca-n Scotia...10 echipe care sa joace de cate 4 ori intre ele si vor avea 36 de meciuri in loc de 38. Cu echipe de astea gen Osasuna, Granada, Almeria nu se poate...sa se duca frate in divizia a saptea de unde au venit si gata.

Mie mi se pare fantastica ideea asta. M-as bucura mult daca s-ar intampla. Cred, insa, ca fanii realului nu ar fi deloc de acord cu modificarile astea.

Sa iei bataie de 4 ori intr-un singur sezon de la Barcelona, nu cred ca e prea placut.

Nici fanii Barcei nu cred ca ar fi prea incantati. Sa te ajute arbitrul de 4 ori intr-un an prea ar trage la ochi.

Avand in vedere ca asta se intampla doar in ochii frustratilor, iar fanii Barcei nu sunt frustrati, ca nu au de ce, doar au cea mai buna echipa din lume si castiga tot, nu cred ca va fi o problema pentru ei.

Barcelona a convocat o echipa de cartier pentru un antrenament usor dupa dificila partida plina de angajament contra Milanului...o mica problema avem...echipa aia de cartier cica ar juca in prima Liga (asa mi-a zis un vecin da' nu cred).

Prietene, echipa aia de cartier a fost semifinalista a Cupei UEFA in 2007, iar anul trecut a facut urmatoarele rezultate cu Real Madrid: Real Madrid - Osasuna 1-0, Osasuna - Real Madrid 1-0. Nu va mai treziti vorbind doar sa va aflati in treaba.

Edited by chodi do pi�e