Posted March 24, 2007 · Report post ...intentionez sa merg in bulgaria, e o conjunctura favorabila, numai ca nu stiu de unde sa iau 4 bilete. Ai uitat ? www.biletefotbal.ro Si mai gasesti o gramada de agentii pe Google. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2007 · Report post hi hi, rosesc de rusine, la asta chiar ca nu m-am gandit. multumesc. (in ultima vreme stau foarte prost cu memoria, incurc lucrurile, trebuie sa ma intelegi, Ovidiu.) Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2007 · Report post Nicio problema greco ! :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2007 · Report post meci bun facut de Lobont...a avut cateva interventii bune, zic eu!cu siguranta el va fi titular de acum inainte! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2007 · Report post Nu prea a avut ce sa apere in seara asta ca sa putem sa ne formam o idee daca a mai evoluat. Personal nu ma asteptam sa scoatem puncte in acest meci,dar totusi am reusit acest lucru si ma gandesc ca poate ne vom califica si noi. Olanda sufera fara Van Persie si nu prea arata ca vechea Portocala. Remarcatii jocului eu zic ca sunt: Goian,Radoi,Mutu si partial Cocis si Rat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2007 · Report post Nu e asa important punctul asta, meciul decisiv se joaca pe 17 noiembrie la Sofia. Poate o sa mai facem si noi si bulgarii pasi gresiti, dar diferenta mai mare de 3p nu o sa fie. Olandezii au jucat slab, dar nici noi n-am profitat, a fost un meci prea tacticizat si un pic plictisitor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2007 · Report post meci bun facut de Lobont...a avut cateva interventii bune, zic eu!cu siguranta el va fi titular de acum inainte! Nu prea a avut ce apara Lobont pentru ca apararea a fost excelenta,in rest eu cred ca Olanda a jucat foarte prost. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2007 · Report post @LiViuTzA` da ai dreptate, nici nu a prea avut ce "scoate"...dar daca era unu' precum Carlos, lua cel putin 3 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2007 · Report post Nici Carlos nu cred ca era chiar asa tampit :lol: Revenind la subiect,cred ca Coman ar trebui sa fie titular la nationala pentru ca e mai constant...parerea mea e ca Lobont trece printr-o perioada buna,dar nu ca-i mai bun. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2007 · Report post Selecționerul bulgar, Hristo Stoicikov, a declarat ieri unui post de radio cã meciul Olandei cu România a fost unul suspect de slab, sugerînd astfel posibilitatea ca el sã fi fost aranjat. G.Sp. "Hai sa se duca la Balaceanca!" Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2007 · Report post Tinand cont de ce a facut odata cu intalnirea directa dintre cele doua reprezentative de la Constanta, va mai mira ceva din partea acestui individ? Dar totusi sa il intrebam pe Dorin Goian cum e sa iei o minge in plina figura in timpul unui blat... Sau pe jucatorii care au "sarit" cand olandezii nu au vrut sa dea mingea afara la faza respectiva... Sau sa il intrebam pe Rat care va sta cateva saptamini din cauza accidentarii... Stoicikov e un idiot! Nimic mai mult sau mai putin! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2007 · Report post Si in plus,un blat inteligent facut era victorie pt Olanda la ei ,si victorie pt Romania la noi!Sa luam amandoua echipe mai multe puncte posibil,nu mai putine...Oricum,acest individ vorbeste,si dup-aia gandeste!Daca gandeste... :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2007 · Report post Primul "11" pentru meciul cu Luxemburg... Lobonţ - Contra, Tamaş, D. Goian, Şt. Radu - Cociş, Rădoi, Roşu - Zicu, D. Niculae, Mutu Sursa: gsp Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2007 · Report post România - Letzebuerg 3-0 (1-0) Au marcat Mutu (min. 24),Contra (min.50) si Marica (89'). Dupa cest meci clasamentul este urmatorul : 1 Romania 5 3 2 0 10 3 11 2 Olanda 5 3 2 0 7 2 11 3 Bulgaria 5 2 3 0 7 3 9 4 Belarus 5 2 1 2 8 10 7 5 Slovenia 4 1 1 2 4 7 4 6 Albania 5 0 3 2 3 6 3 7 Luxemburg 5 0 0 5 0 8 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2007 · Report post Meci bun facut de capitanul nostru, a recuperat tot ce a fost de recuperat, a ajutat in aparare...i-as da un 10 pt jocul facut in seara asta! Golul inscris de Marica a plecat din foarfeca lui Goian, eu cred ca 90%din reusita acelui gol i se datoreaza stelistului nostru! Acum, daca nu ma insel, suntem la egalitate de puncte fata de "olandeji"? :roll: Abia astept sa vad ce mai spune maine bulgaru', mai ales ca au facut egal! :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2007 · Report post Revenim din pacate pe locul 2, dupa deznodamantul unui meci hilar Slovenia-Olanda, pe care am avut totusi curiozitatea sa il urmaresc, si rau imi pare. Niste frizeri (pentru ca 11 oameni asezati in teren pe 2 linii fara nici cea mai mica idee tactica ofensiva, sau macar defensiva pot fi numiti cu greu fotbalisti) imbracati in alb-verde au bagat autobaza in poarta 85 de minute, contra olandei, sperand la un 0-0 de aur (oare nu aveau si ei nevoie de 3 puncte pentru o eventuala visata calificare?!) si sperand la o minune de la atacantul lor (Nr. 17, nu am retinut numele), o paluga de 1.90siceva cu viteza unui melc ranit mortal (a scapat de 2 ori singur inspre poarta, de fiecare data a fost prins din urma si chiar s-a oprit). Orice idee de pressing la mijloc, acolo unde trebuie blocati olandezii, a fost abandonata in favoarea unui hei-rupism general, toti cu curu la 20-30m de propria poarta si cu faulturi extrem de dure asupra "gleznelor fine" portocalii. Aviz celor de la nationala noastra, sa vada ce-i asteapta. Singurul din intreaga lor echipa care stia cu mingea (nr. 19) a fost introdus in minutul 86, la tragerea timpului, si cred ca asta spune tot despre intentiile lor in acel meci. Invinsi de un fundas (V.Bronkhorst) la un sut deviat de 2 ori, in min. 86, trebuie sa recunosc ca o meritau. Olanda a desenat foarte frumos, si, ce sa o mai lungim, a jucat FOTBAL, numai imprecizia si miracolele facute de portarul si fundasii centrali sloveni facand ca scorul sa nu fie deschis mai devreme. Despre nationala noastra, numai de bine, sincer nu prea am ce comenta dupa un meci cu Luxemburg, o formatie totusi de mana a doua. Bine ca am inscris de 3 ori, suntem in grafic, am adorat foarfeca lui Goe de la final (nu este golul lui Marica) si cele minim 100 de interceptii ale Capitanului nostru. Trebuie doar mare atentie la frizerii sloveni, si acasa si in deplasare, pentru ca intra la rupere si au o autobaza greu, greu de spart. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2007 · Report post Facura blat bulgarii tai Hristo? :twisted: Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2007 · Report post se putea mai bine de 3-0.deja devenisera enervanti arbitrii cu off side-urile,cel putin de 2-3 ori chiar nu a fost,se putea acorda si penalty la sfarsitul primei reprize,dar oricum e bine si asa.abia astept meciul cu olanda Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2007 · Report post Mie mi-au placut suporterii ! Pacat k nu e stadionul de la piatra neamt mai mare , ca ar fi fost o atmosfer mortala ! Hai Romania ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2007 · Report post Cred ca stam cel mai bine din grupa in clasament. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2007 · Report post Prezent în emisiunea “Nașul”, de pe B1 TV, referindu-se la jocul cu Slovenia programat sã se dispute la Timișoara, selecționerul a declarat: “Nici meciul cu Olanda nu se va juca în București. Dacã ne vom simți bine la Timișoara, dacã vom fi primiți bine, vom juca tot acolo. În București am fost jigniți și nu cred cã este normal sã joci acolo unde ești jignit. Echipa naționalã nu are nevoie de o asemenea atmosferã.” Perfect! Sa joace in deplasare, nu cred ca ar fi binevenit in Ghencea. ''La ora actuala Contra este numarul 1 pe acest post, apoi e Badoi, ba chiar si Petre Marin e peste Ogararu ca valoare. George a facut niste afirmatii si la adresa mea, dar si a lui Contra. Asta nu înseamna ca a iesit definitiv din vederile mele'', a spus Piti. Nu definitiv.. cam 99 % la suta :roll: Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2007 · Report post Titlul mare am gasit azi pe site-ul UEFA, cand am vrut sa ma informez depsre Man.Utd-Roma : Stoichkov resigns Bulgaria role. Interesant este ca Bulgarul si-a dat singur demisia si va rata astfel sansa de a juca din nou cu Romania. Acum putem spune ca ne simtim mai bine, stiind ca Bulgariei le va fi greu sa se remonteze pe drum. Vorba aia: Mamalicike, go home ! :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2007 · Report post Romanii de la Cottbus au inscris din nou la Cottbus, cei doi romani, Vlad Munteanu si Sergiu Radu, denumiti de comentatorului postului de televiziune Arena ca "asigurarea de viata" a lui Energie au dat din nou lovitura, cand ambii marcheaza fiind victoria (grea dar muncita a) echipei lor ca si sigura. Cottbus - Wolfsburg 3-2 (1-0). Victorie meritata, "pusa in scena" de cuplul romanesc Radu - Munteanu, fiecare cu cate un gol Ce crestere are Vlad Munteanu... :roll: Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2007 · Report post Candidatura comuna a Poloniei si a Ucrainei a fost desemnata cistigatoare in cursa pentru gazduirea CE 2012. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2007 · Report post Pacat ca nu se spune si cat l-a costat pe Surkis asta... Share this post Link to post Share on other sites